- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #17595 üzenetére
Kaptam én is egy vaskos levelet a szolgáltatómtól, hogy mi mire változik, drágul. Az én szolgáltatásaim nem voltak közte, majd januárban kiderül...
---
Szép estét!
-
Ramius
őstag
válasz
kételkedem #17603 üzenetére
[link] Inkább ennek. Ez a teljes verzió
-
válasz
kételkedem #17603 üzenetére
Ez jó volt
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #17599 üzenetére
Egy kismocival szerencsére jobban kell vigyázni, hogy ki kinek és mikor adja meg az elsőbbséget.
-
syler
aktív tag
válasz
kételkedem #17581 üzenetére
Felhívtam az embert, hogy mégis pontosan hova kellene menni. Azt mondta, hogy időben megtudjuk majd
Hát ez nem olyan biztató így. Amúgy is hatalmas hátrányban vagyok, mert sajnos a fejem az átlagosnál sokkal nagyobb! Szóval mellé sem lehet lőni
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #17581 üzenetére
Ahogy írtad, minden relatív, én is azért írtam, hogy én keveslem, nem pedig azt, hogy úgy általában kevés, a különböző munkaerőpiaci megfontolások alapján.
Afrikában testőrként a bőrömet vásárra vinni, az nem ez a pénz.
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #17579 üzenetére
Én keveslem a fizetést.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #17492 üzenetére
Sürgősen csinálnom kell 3 gyereket. Hol az asszony?!
(A kutya ugye nem számít?
)
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #17500 üzenetére
Jó hogy írod, így nekem most már eszemben sincs kipróbálni vagy ha akarok egy nap betegszabit, akkor ezt előadom itt és miután feltakarítanak utánam, másnapra otthon marasztalnak pihenni
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #17495 üzenetére
Ja igen, gyerektelen 1 keresőre néztem.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #17495 üzenetére
már megszoktuk, hogy az alacsonyabb keresetűeket szopatják orrba-szájba
-
Mawyx
őstag
válasz
Úgy látom br220 a határ. Ki a tök keres annyit?!
-
válasz
olyat nem lehetne, hogy csak az a 2/3 keressen kevesebbet, aki ezekre szavazott
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #17490 üzenetére
ééés mit?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #17484 üzenetére
Nincs kedvem dolgozni...
Nem hoznak anyagot, nem az én hibám. Többször jeleztem, két hete várok rá (ezt is utálom hogy még én könyörögjek nekik munkaanyagért), eddig sík ideg voltam, hogy mit csináljak hogy ez a meló kiesett, de állandóan egészségügyi gondom van, olyan ami eddig soha, ennek semmi értelme, nem szabad ennyit idegeskednem.
Utálom hogy idegileg tönkre kell mennem ebbe a munkahelybe, vagyis nem kell, én választom.
Próbálom letojni, nem érdekel, nem érdekel, nem...(#17481) degu: asszem inkább postázom tope-nek a gépet szerelésre
Megnézem ha erőt veszek magamon.(#17485) FehérHolló: köszi
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #17484 üzenetére
van itt munkajogász?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #17379 üzenetére
Minden bizonnyal adrenalinhajhász.
-
7
addikt
válasz
kételkedem #17379 üzenetére
Az emberek azt kommentálták, hogy egy rák maradványait hagyta ott.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #17377 üzenetére
Alternatívaként még ajánlható a vény nélkül kapható Leszarom tabletta.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #17364 üzenetére
Otthon, de ilyenkor ritka, szóval nem értem a dolgot.
Más: Mit lehet tenni a szakálltöredezés ellen? Persze a borotván és az ollón kívül.
Másfél-két centis koszról van szó az államon. -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #17325 üzenetére
Jó neked
Én majd a 2ünnep között szerintem beteg leszek -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #17323 üzenetére
meneküljünk
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #17273 üzenetére
elég idegesítő hogy pont úgy, vagy még jobban melózom mint eddig, s az eddigi egyértelmű jattok nem jönnek, a kötelező jattok meg közel sem úgy, mint eddig. karácsonyi kiköltekezés történt, vagy válságszag van? de akkor minek jönnek étterembe? hja, tudom a választ...
-
válasz
kételkedem #17281 üzenetére
biztos jól csinál valamit az új kormány..
a $ menjen csak felfele, a többi nem érdekel
már csak az államadósságot ábrázoló grafikon hiányzik innen...
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #17273 üzenetére
Soha nem gépelek be telefonszámokat, kikeresem a telefonból, de az érintőképernyő miatt ahogy lapozni kellene, már egyből rá is bökök emberekre, ez így használhatatlan. Nem beszélve arról, hogy ebben a hidegben nem úgy mozognak az ujjaim, képtelenség kezelni egy képernyőt, gombokat sokkal jobb benyomkodni.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #17236 üzenetére
Szerintem máshova kellene nyomni azt a hőmérőt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #17228 üzenetére
Hi!
szomorú, de nem nagyon kapunk. legalábbis én idén havi 17,5 ezret kaptam, most ennek a töredékét lehet majd...
Napi gazdaság cikk:
[link] -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #17230 üzenetére
Amikor egyetemre kerültem mentünk mindig vérvételre és nem vagyok vérszegény, minden érték normális volt mindig. Most hirtelen megint az lettem vagy hogy van ez?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #17175 üzenetére
Annak is egyre csak növekszik a felvevőpiaca, ha nem tévedek.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #17167 üzenetére
Nem izé.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #17059 üzenetére
A városban, ahol élek, kb. 55.000 magyar él velem együtt. Fogalmam sincs, mennyien vannak ebben az utcában, és hányan származnak szülővárosomból, viszont a munkahelyemen a dolgozók 71 százaléka nevezhető magyarnak.
Most meg megyek bringát füröszteni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #17039 üzenetére
Miért nem mondtad,hogy ha falnak készült akkor király.De mint ajtó használhatatlan.
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #17033 üzenetére
Bakker, lassan idegesít ez a két fickó az ajtóban! Már több mint 6 órája rángatják az ajtót! Az előbb jött az egyikőjük, hogy már tökéletes, nézzem csak meg! Nem nyílt !
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #16966 üzenetére
Piros utánfutód van?!?
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #16966 üzenetére
Persze csak addig, amíg százalék alapon próbálják mindezt rárakni.
-
syler
aktív tag
válasz
kételkedem #16916 üzenetére
Ez megtörtént. Negatív vélemény is, de közölte a vélemény visszajelzésben, hogy mivel "durván fenyegetőzöm" nem fizeti vissza. A durva fenyegetőzés annyiból állt, hogy közöltem vele, hogy feljelentem, ha nem utalja vissza. Mindegy köszönöm, most bemegyek a rendőrségre, kinyomtatom az emaileket, még egy másik gumishoz is bemegyek, és majd meglátjuk mi lesz. Köszi
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #16860 üzenetére
Szted miért van 5-10 bankártyája..?
szerk.: értelemjavítás...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16858 üzenetére
Nem, tudtommal nem dolgozik bankban.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16830 üzenetére
Jah, ha átmegyek a konyhába, kilátok a szerelőcsarnokra hátra. Na meg azóta is írom össze az igényeket milyen kocsit szeretnék
Felvételnél nyomták azt is, hogy ez nem futószalag, hanem kényelmes munka, aztán meg ha félrenézünk és észreveszik már jön a lecseszés. Korog a gyomrom, de van feladat, nem merek enni se, mert biztos lebaxnak. Bár mondjuk tök mindegy, mert ígyis-úgyis, akkor meg nincs értelme éhesnek maradni. -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16806 üzenetére
Amikor itthon leszálltunk a géppel még beültünk egy sörre a reptéren a teraszra, de olyan búsan néztünk magunk elé mintha meghalt volna valakiholott éleütnk legszebb nyaralását éltük át
Egész nap a képeket rendezgetem, már fáj a csuklóm. -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16797 üzenetére
Sajnos csak ennyi volt, de ennek is örülök, legközelebb majd lehet hogy hosszabb időre sikerül menni
Holnap már meló, pfújj és hideg is van. -
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #16799 üzenetére
A chromot próbáltad már?Én egy ideje azt használom,és meg vagyok vele elégedve elég gyors
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16797 üzenetére
Szerintem csak válogatós tetszik lenni.
Bár az is igaz, hogy a firefox egyre lassúbb, egyre mohóbb, és nem kifejezetten jobb szolgáltatások szempontjából.
Bundáskenyér projekt indul.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #16685 üzenetére
Nem hiszem, hogy idegbecsipodes lenne, mert mar volt ilyen csak ma elegge bedurrant, de regebben fajt par napig aztan elmult par napra. Szar az agy*, ma a foldom alszom hatha az segit (a meleg furdo utan)
*eddig nem is volt ilyen bajom soha, de az elmult par honapban (miota megvan a keret) vagy a nyakam vagy a derekam, lehet tuzifa lesz az agykeretbol
-
válasz
kételkedem #16630 üzenetére
Az a mozdony magában csak 76 tonna körül van, tehát egy 1,3-1,5 tonnás autót szétlapít, egyáltalán nem fair play. Én korábban jöttem, a 14:48-assal, arra szálltak át a City-ről, akkor még a helyszínen volt az autó és a mozdony is.
-
csapos2
addikt
válasz
kételkedem #16632 üzenetére
Oksi, köszönöm. Bár várnék még más hozzászólókat is. Csak, hogy biztosabb legyen :-)
-
válasz
kételkedem #16566 üzenetére
Én is gondolkodok egy SSD-én, már régóta, de mióta megláttam a HP Probook 4530-at és 4730-ast azóta az kell nekem, szóval pénztelenségben nem ugrálok. Szóval ha netezel akkor teljesen kikapcsolja a HDD-t és kussol a gép? Az jó lenne, mert a HDD a leghangosabb a gépemben, szóval ezt jó lenne áthidalni.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16566 üzenetére
Erről eszembe jut, mikor esm öccse vett a gépébe ssft, azzal szórakoztak ki tudja beírni a sárkány eljöveteléig a jelszót .. Ő meg : milyen sárkány
piszok gyorsan töltött az a gép.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16569 üzenetére
Igen, hamarosan, az időjárás szerintem már elég pontos
Ezeket a szavakat már tudom fejből.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #16569 üzenetére
Áh, ott minden rövid és görbe.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #16562 üzenetére
dankesőn!
A gyakorlati tapasztalatod mi? Jelentősen gyorsult a vinyóhoz képest?Amúgy lehet nálad 11 GB a windows? Nálam 25, basszus, folyamatosan csak hízik, elképesztő...
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #16549 üzenetére
kép nincs?
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #16540 üzenetére
Nincs!
Ezek mind holtversenyben vannak,es...mind...hullajo! -
degu
senior tag
válasz
kételkedem #16481 üzenetére
Csak az a problema ebben az egeszben,hogy a bankok akkor hogyan,mibol,es miert tudnak ilyen horribilis profitot produkalni?/Egyebkent a multikkal is ugyan ez a baj,hogy alaptezis,kiindulo feltetel,hogy a profit maximalis legyen,azutan a maximalist is haladja meg a kovetkezo evben,es az azt koveto evben is...stb.
Ha az alapra /bazissevre/ vetitenenk vissza,akkor a profit indoklatlanul,es szedito modon novekedne,ezert az emberek egyre szarabbul elnek,es -szerintem- es is a periodikusan visszatero valsagok oka,hogy a multik /legyen az autoipar,vagy bankbiznisz,vagy akarmi/ SOHA nem mondanak le a maximalis profitrol,csak azert,hogy elkeruljek/juk a valsagokat!
Es ezert sziv az egesz emberiseg!
Akkor ne rizsazzunk itt THM-rol,meg ilyen-olyan kamatlabrol,mert ez mind a maximalis profit erdekeben,agyafurt modon kitervelt parasztvakitas,rendszer!
De hihetetlen modon,ezt az egesz emberiseg elfogadta,hiszen ok/az emberiseg/ mukodtetik a gazdasagot.De ez egy q*va nagy ongol volt,mert a PENZ gyakorlatilag atvette az uralmat,az iranyitast az emberiseg felett! -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16475 üzenetére
Az ilyen emberektől kellene törvényileg megtagadni a hitelt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #16478 üzenetére
azt mondod, lenne igény nagyobb thm-re is?
Na, bájdövéj, volt egy kis időm, és
megcsináltam a végleges statisztikát a
lakáshitelemről, háát, elég durva számok jöttek ki…A lényeg, hogy a felvett 3,5 milla helyett, 4,5 év alatt kamatostul összesen 5,1 milliót fizettem vissza, és ebben már benne van a kedvezményes árfolyam is, meg itt tényleg csak 5,7% volt a THM, nem 12%, mint a forinthiteleknél... Elég durva. Amúgy azt is kiszámoltam, hogy pontosan mekkora összeget fizettem be az államkasszába az elmúlt 5 évben, és hát abból is símán vehetnék egy szép, a mostaninál nagyobb és jobb lakást. (és persze most abba ne is menjünk bele, hogy mi, nettó befizetők mit kapunk a befizetéseinkért cserébe, szvsz konkrétan semmit) És akkor csoda, hogy nem igazán tudtam felhalmozni az elmúlt években..?
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #16475 üzenetére
0%thm biztos játszik
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #16442 üzenetére
HI!
probald ki kh es posta /ne kerj semmifek kedvezmenyt itt, mert van 33%om/ es signal sajatjat kivancsi vagyok:- )
amugy kobe 13-16-26 /clb-bizotostas-netrisk: sorrnd nem ez/ koze lovo be magat de en veluk nem bulizok
keth fog nyerni ugy tunik:- )udv
neduddki
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #16423 üzenetére
Adásvételit elő kéne ásni, forgalmit már néztem, azon ugyan nincs rajta. Nem emlékszek már hogy amikor azt írtam akkor hoztam haza vagy akkor lettek-e meg a papírok. Előbb nálam volt 2 vagy 3 nappal.
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #16394 üzenetére
Rosszul ertelmezed az egeszet!Tulkombinalod!
Benne van a nevukben,hogy *biztosito*!
Ez azt jelenti,hogy biztosan at*bsznak,mert erre torvenyesitett jogaik vannak!
A kotelezo annyiban kulonbozik,hogy -kotelezo at*bszni az ugyfeleket!
Te /mint sokan masok/ nem vagy ugyved,nem vagy biztositasi szakember,nincsenek jogaid a szerzodesben,csak kotelessegeid,es kizaro *kitetelek*...
Hat akkor nem ez a magyar Klondike nekik?
Beszeltel Te mar a piros lampanal koldulo,vagy az aluljaro *papundekli szallodajaban* tonkrement,lecsuszott biztositasi ugynokkel?
En nem vergodok vele,mert sejtem,hogy ugy van a konstrukcio kitalalva,hogy mire rajossz,hogy hol,mivel b*sztak at,mar nem tehetsz semmit! /Es sajnos erre legtobbszor akkor jossz ra,amikor beledrohan egy reszeg,lejart muszakival,esetleg jogsi nelkul,es a Biztositod mossa a kezeit./
Es egyet mondjal meg meg!
Ha *kotelezo* -akkor miert ne emeljenek? /Indokot en ot perc alatt kitalalok 10-et! Ott pedig jol fizetett,magasan kvalifikalt fehergallerosok vannak - 100- ugyveddel a hatuk megett!/
Olyan szellemi kapacitas van ott,hogy a nagy gondolkodok /Newton,Albert Einstein,Max Planck,stb./rogton elmennenek krumplit arulni,mert ezekkel meg Ok sem tudnanak versenyezni! -
válasz
kételkedem #16411 üzenetére
Hát az ilyenért büntetném az összes biztosítót, hogyha csak simám marad az ember nem lesz ugyanannyi mintha újraköti.
Mawyx: Egyél valami finomat, jó étvágyat hozzá
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16411 üzenetére
Én netriskes vagyok, most meg éhes
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #16401 üzenetére
így csináltam a szüret előtt.
mármint a kifertőtlenítést, nem a berugást. eddig mindig jól ment a dolog, most viszont híg, világos, ecetes az egész. szerintem valami belekerült a préseléskor. vagy kevés borként raktam hozzá
mindenesetre hordót szétvágom, jó lesz virágládának. van aki megveszi az ecetet? ez meglepett... -
Winner_hun
félisten
válasz
Én már csak vándorlok évről évre. Amelyik a legolcsóbb azt kérem, jónapot.
-
lujó55
addikt
válasz
és ez így megy már nagyon régóta.
Ha viszont bemész személyesen és kivered a balhét, hogy adják ki a kártörténeti igazolást, mert átmész máshová, még jobb árat ajánlanak föl a maradásért, mint amit online elérhetsz.
nóóórmáális? -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #16342 üzenetére
nyilván a család és a barátok hiányoznak, de amúgy jól érzem magam. mostmár kint van az autóm is, szabadabban lehet közlekedni jobbra balra
most volt egy 8 napos menetem abból 4 dupla egymásután, kicsit jót tesz a pihi, aztán holnaptól indul a buli ismét
ráadásul halloween...
-
válasz
kételkedem #16333 üzenetére
Nekem rokonom most nyert a Toshiba játékával egy C660-as notebookot, mondjuk ő erre van ráállva szabadidejében, szóval kell hozzá egy kanál szerencse.
#16335 kételkedem: hogy is mondjam, én ilyesmit rakatnék össze, szerintem elég lenne és csöndes.
(B)#16341 NoLF: (/B)Szóval alvás. Én is ezt tervezem, reggel 4től talpon voltam az intenzíven.
ui.: ...úgy néz ki még nem aludhatok, talán majd este...
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16335 üzenetére
Nem egyszer ült már mellettem az asztalon és látta milyen lassú, nyitok egy photshopot, na attól összeszakad az egész. Annyit mondott nagyon okos lehet ez a gép, ha ennyit gondolkozik mindenen, biztos sokat tud. Nah mondom én is gyp-snek tettetem magam és akkor azt hiszi q okos vagyok.
(#16338) kételkedem :
11:20?
ilyenkor bezzeg repül az idő
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16335 üzenetére
1 SSD-vel?
Legalább 4, és akkor RAID 1+0.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16317 üzenetére
Nekem ezt nem sikerült megtalálni. Köszönöm.
Kételkedem : Már áprilisban meg lett kérve a kezem, a gyűrű az akkor lemaradt, mert családi körben szerettük volna. Most meg elkavarodtunk... Sok pénzünk nincs, úgy voltunk , veszünk mindkettőnknek egy-egy titángyűrűt. Ebbe kavart bee, hogy eszembe jutott, alamelyik gyűrű átvándorola bal kézről, stb.... Én meg azt hittem, az esküvőkor lévő gyűrűt előtte nem is horják....Jahm: Apum végre otthon van, majd még nov. 8-tól visszamegy kicsit rehabilitációra.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16289 üzenetére
Pedig...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pár éve (~6) pont azért szakítottam a freemail-lel, mert egy nagyon fontos levelemet nem "kézbesítették". Azóta az ismerőseim szerint romlott a helyzet. (Citromail az utóbbi 1 évben pont ugyanezt csinálta nálam egyébként, attól is elbúcsúztam.)
Már a fizetős e-mail fiók híve vagyok, hivatalos e-mailnek csak ilyet adok meg. A "szemét" meg mehet gmailre és hotmailre.
-
válasz
Megjött mind, ma csak 11 levél
.
-
Mawyx
őstag
válasz
Időre nem tudom, de érkeztek ma rá leveleim. Szokott késni, alapvetően annyira nem szeretem, de pl hirdetéseimhez az van megadva és nem raktam át máshová még, de a rendes fiókom nem náluk van.
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #16274 üzenetére
így van, sajnos ez itt így megy.. (Tiszaújvárosban lakom)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ezért (is) lett nekem saját domain e-mail címmel. Már csak az oldalt kéne megcsinálni...
Igaz különösebb bajom nincs a freemail-lel, max. késve jönnek meg a levelek de sose nézem a dátumot. -
pohár
félisten
válasz
nekem is küldtek ma levelet, még nem jött meg, kb másfél órája küldték el... de szerencsére van gmail-em is, oda azonnal megérkezett
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #16277 üzenetére
túlképzettség = hátrányos megkülönböztetés
Létezik még az esélyegyenlőségi ombudsmanoda?Mawyx: Mosogatják majd veled is a pénzt, ha hagyod.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #16274 üzenetére
Szerinted előnyt jelent a diploma?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16271 üzenetére
Hú, tetszetősek ezek a kütyük. Mondjuk ha úgyse érnek semmit, akkor a béka olcsóbb
(#16272) tope: egy pilótát birnék
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16269 üzenetére
Akkor menjek katonának vagy pilótának, ha tudni akarom milyen idő lesz?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16267 üzenetére
Köszi, remélem mindig eleve a legrosszabbat írják ki, de jobbra lehet számítani.
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #16230 üzenetére
Sebestyén Péter:
"Nagyon megrázott a hír, egyszerűen még fel sem fogtam az egészet. Ő volt a kedvenc versenyzőm, az egyik példaképem. Sajnos személyesen nem ismertem, de ahogy mesélték, a pályán kívül nagyon közvetlen és szerény ember volt, amit pedig a pályán csinált, az fantasztikus volt." -
bnss
veterán
válasz
kételkedem #16230 üzenetére
Szörnyű lehet azzal a gondolattal élni, hogy nem tehettél semmit sem, hogy kikerüld...
zoltanz: nem tehetett abban a szituációban semmi sem. bármennyire is szeretnénk ilyen esetekben meghazudtolni a fizika törvényeit...
---
Nagyon más: azt hiszem jövő héten jön el az az idő, hogy leteszem az autót. Szerdától hét forinttal többet, jövő héten pedig majd húsz forinttal fizessek többet?! Ami sok, az sok.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #16199 üzenetére
"[...] Egy pilóta volt igazán a barátja, épp Valentino Rossi."
Nyugodjék békében! Az utóbbi egy hét sajnos a motorsport ezen oldaláról szól (Dan Wheldon)...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16199 üzenetére
Ha három élete van, akkor talán túléli ennyi súlyos sérüléssel, fej, mellkas, gerinc. Borzasztó, reggel élőben néztem a futamot, és azóta a hatása alatt vagyok, nem tud kimenni a fejemből.
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #16132 üzenetére
*Lenne bizottság, ami ellenőrzi az aktust?*
Nem!
Szirena lenne szerelve a szervre! -
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16128 üzenetére
Meg lehet valogatni a bevandorlokat, eu-n kivulrol ugyis vizum kell...
Sajnos vagy sem a jaszok asszimilalodtak, nagyon kivancsi lettem volna pedig az osnyelvunkre, sajnos nem maradt fenn sok forras, sot szinte semmi...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16130 üzenetére
Nem gond, csak azt hittem, hogy valami sokadlagos jelentése van a dolognak adott kontextusban.
-
válasz
kételkedem #16134 üzenetére
Aluminium ablak amit cserélnek most bent, azt mondját ettől nem fog penészedni (otthon müanyag van, és penészedik, lehet valami kiképzés a titok)
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #16132 üzenetére
Újra bevezetik az első éjszaka jogát!
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
degu
senior tag
válasz
Rossz a csapasirany!
Egyszeruen torvenyt kell hozni az ovszer nelkuli kozosulesrol,es akik nem tartjak be, kemenyen meg kell buntetni oket,lehetoleg horrorisztikus osszegekkel,amit nem tudnak kifizetni!
Mindjart helyreallna a rend!
A kovetkezo fazis pedig a bortonben letoltendo szabadsagvesztes lenne,amit koedukalt intezmenyekkel/cellakkal/kene megvalositani! -
venember83
nagyúr
válasz
Még egy kérdés: miért írtad kisbetűvel a Kárpát-medencét?
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #16101 üzenetére
egészségedre váljék!
a felsorolt mumusok pedig minden élőlény lételemei
-
venember83
nagyúr
válasz
-
pohár
félisten
válasz
én zúzapörköltet és főtt krumplit ettem, édes-savanyú hagymát mellé, nagyon hagymabuzi lettem
-
zolynet
veterán
válasz
Hiába, Neked bejött az élet! (csütörtökön is)
Egészségedre! -
válasz
kételkedem #16064 üzenetére
Fater múltkor vett lignitet záhonyi tüzépről, azt lehet érdemes lenne rákérdezni ha nagyon fontos számodra a tüzelőanyag, mondjuk mondta hogy nagyon sokan voltak már reggel is érte, elvileg jó áron volt, biztosan lesz még érdemes rákérdezni.
-
syler
aktív tag
válasz
kételkedem #16044 üzenetére
Vannak olyan helyek ahol leveszik! Egy átlagos akkumulátorért a fém telepen 3-3500 Ft-ot adnak. Szóval annyit csinálnak vele, hogy elviszik leadni
Szerk: Egyébként semmit nem érdemes ezeknek odaadni, multkor takarítottam az udvart, volt sok vas hulladék, akku, lemez stb. Szóltam a havernak és elviszem én, gondoltam kapok 3-4000 Ft-ot. Erre kaptam 31 K-t
Örültem nem kicsit. Innen tudom, hogy mennyi az akku
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16061 üzenetére
Nem lett volna kötelező beszélgetni. Főleg nem a kádakról. Izé, edényekről. Ja, fűtés: végül talpfákkal tüzeltek?
fokukac: A kádat használhatod zuhanyzóként, de ugyanez fordítva nem igazán működik. Márpedig néha nagyon jól esik belefeküdni egy kád forró vízbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest