Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #48289 üzenetére
Szilankos volt a kis kurva, ezert lett a hatan sok lyuk? Ez eleg meredek sztori.
-
válasz
FehérHolló #48285 üzenetére
Tul sokan voltatok?
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48261 üzenetére
Erdekes, a keleti partra delutan/este erkeznek az europai gepek
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #48261 üzenetére
Én lennék szerencsés? Odaértem Indonéziába, aludtam egy jót, és reggel frissen ébredtem.
-
kraftxld
félisten
válasz
FehérHolló #48258 üzenetére
Nyugat felé annyira nem gáz a szitu, csak az első nap kicsit tovább kell kitartani, és az ottani este szerint lefeküdni, akkor nem lesz gond. Legalábbis nekem ez teljesen bejött, amikor keletre repültem 12 időzónát egy gyönge 8 órás Hong-Kongi várakozással, az azért már neccesebb volt, 4-5 napig simán zombi üzemmódban voltam.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48258 üzenetére
Siman, besetalsz az elso Walgreensbe / CVSbe / Targetbe (nekem itthon Target brandes van) es kezedbe nyomnak egy tucatot
Mind mondtam en a leggyengebbet kertem, mert semmilyen gyogyszert nem szedek, de szerintem neked sem kell erosebb -
válasz
FehérHolló #48255 üzenetére
Sajnos a torvenyi lehetosegek miatt lehet homeopatias szereket arulni gyogyszertarban, tehat attol meg lehet, hogy az.
De most latom, hogy a Hova az macskagyokert es komlot tartalmaz -- ez tenyleg rendelkezik enyhe nyugtato es altato hatassal, veny nelkul kaphato. Arra vigyazz, hogy nagyon lassan urul, tehat ha eleg sokat szedsz be ahhoz, hogy elaludj tole, akkor jo sokaig almos lehetsz utana (egy napig siman).
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48253 üzenetére
Ezek a bio cuccok nem sokat ernek, a celorszagban vegyel valami rendeset ha lehet veny nelkul. Amit en vettem mikor jottunk az a leggyengebb, de mivel nem szedek gyogyszert igy siman jo volt az elso ket ejszakara (diphenhydramine 50mg van benne ami miatt itt veny nelkul kaphato)
-
válasz
FehérHolló #48250 üzenetére
Ugye nem homeopatias szer?
-
NoLF
veterán
válasz
Mit mond a betegtajekoztato, alvas elosegitesere eleg egy avagy kicsit tobb kellene belole? Valamint szamba vetted a testmereted es a szervezeted altalanos hozzaallasat az ilyesmi termekekhez? Nekem pl testmeret es idegallapot miatt a termeszetes nyugtato-altato cuccbol az ajanlott mennyiseg 3-4szerese eri el a kivant hatast.
-
Tim82
félisten
válasz
Önző vagyok, de legalább bevallom.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #48238 üzenetére
Jó pénzért naná.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #48232 üzenetére
Ez tekinthető szponzorálási nyilatkozatnak a részedről? Havi apanázsban gondolkodsz, vagy egyszeri, nagy összegű támogatásban?
-
kraftxld
félisten
válasz
FehérHolló #48206 üzenetére
Majd vigyázok rá, meg nagyobb fák alá se állok vele, nehogy a fehérhollók rápottyantsanak
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #48204 üzenetére
A saját honlapjuk rendben van, csak fészbúkon is be vannak lájkolva, és ott minden hír meg infó német, mert kitalálták, hogy én innét netezek.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #48192 üzenetére
Nalunk meg a megcsipett megcsipott, na bumm. Vagy ez is olyan vita mint a törölköző, törülköző?
EQmontoya: az felénk gyüttök.Arról már leszoktam -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #48194 üzenetére
az jó, azmég nevelhető...
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #48160 üzenetére
Ebben van valami, 300-as evfolyambol 10-en voltunk csajok.
Igaz nalunk a gazdasigosakkal, meg akonnyuiparisokkal kokettaltak a sracok.
ELTE-IK-n tanultam, progmaton, nekem tul elmeleti volt, egy ev utan leleptem. Jahm es ELTE/IK-n sokkal magasabb volt a csajok aranya. Kb 30%.
-
cattus
addikt
válasz
FehérHolló #48162 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Szívem szerint most inkább a BME felé hajlok (a nyílt nap is azért közre játszik benne
), de szerencsére még van időm mérlegelni.
-
válasz
FehérHolló #48162 üzenetére
az a legeslegviccesebb az egész rezsicsökkentésbn, hogy ezt valami rettenetes új dologként próbálják meg eladni, hiszen az emberek 90%-ának fogalma sincs arról, hogy az energia egészen eddig is hatóság áras volt, nem pedig a gonosz nemzetközi cégek határozták meg az árat kényük-kedvük szerint.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #48137 üzenetére
A bowdenes tempomat idokben egy jopar (jellemzoen amerikai) modellen meg nem volt tempomat kikapcsolo gomb tudtom szerint, vagy ha volt is, teljesen logikatlan helyen/elnevezessel, ezert 'kellett' fekpedal-poccintessel kikapcsolni. Manapsag (es persze mar eleg regota) ez nem igy van. Ebbol szulethetett a mondas
-
fokukac
nagyúr
válasz
vaze, nem úgy kell?
én mindig úgy kapcsoltam ki... -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #48140 üzenetére
Úgy is meghallgatnám
Erről az jut eszembe, hogy a Kiskulacs éttermet a japán főnökünk következetesen Kisklaucs-nak írja, innen meg már csak egy plusz lépést kellett betenni, hogy onnantól mi meg Kiskuplungnak hívjuk a helyet
-
bobsys
veterán
válasz
-
Viszlát
addikt
válasz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Ezt azért add már le eredeti nyelven is
-
válasz
FehérHolló #47955 üzenetére
Az nem igazán hiányzik..
-
válasz
FehérHolló #47907 üzenetére
a becsibe azert kozremukodunk
valamennyire.
-
válasz
FehérHolló #47907 üzenetére
Jovore meg valtozhat a helyzet, ki tudja, milyen konnektorbol szivjuk majd akkor a kraftot
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #47901 üzenetére
pláne az autóiparban...
ezt mondjuk neki évek óta... -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #47890 üzenetére
Most valami jobb álláslehetőség nagyobbat lendítene a lelkivilágom feketén sötétellő süket ótvaros poklán..
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #47892 üzenetére
jó, nehezített fokozatban lehetne csinálni mondjuk 40 éves, rozsdás Ikarusszal, ahol a tükrök is leszakadhatnának.
Mindez megspékelve a jó kis pesti utakkal, tolatva, mondjuk a Rákóczi úton, esetleg a RÓbert Károly körúton a felásott részek között szlalomozva. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #47887 üzenetére
sirály
lég ymindig udvarias!------------
@Bleki: cserélj ki egy betűt...
Ui.
tényleg, ez volt már?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #47887 üzenetére
látod a jótett hamar elnyeri jutalmát, ha nem engeded be, akkor lehet épp szétb@szna az ideg
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #47855 üzenetére
ez azért egy egészen kis piaci szegmens sztem
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #47812 üzenetére
Ez nem abszurditás. Ez kimeríti a közpénzek ellopásának fogalmát (szebben fogalmazva hűtlen kezelését). Én nem kiszámláznám nekik (mert ugye azt sem ők fogják kifizetni), hanem minimum kirúgnám őket a székükből és mennének a bíróságra.
üdv, föccer
-
jeges
senior tag
válasz
FehérHolló #47803 üzenetére
meg a kenyér is drága, de a kormány nyilván jobban tudja, mennyinek kéne lennie. :-)
tartokötőle, hogy lesz még az ilyen rezsicsökkentéseknek böjtje -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #47803 üzenetére
van az a réteg, akinek már több megtakarítása van az országon kívül, mint belül... tudnám miért
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #47785 üzenetére
Uhh. Nekem a negatív rekordom látótávolságom olyan 15 méter körül volt. Igaz az egy szerpentines úton, így egyébként is lassan mentem, így nem volt gond.
(#47786) Winner_hun: Nem nem elég biztonságos, bár eléggé kicsi az esélye, hogy benyaljon az ember egy célzottt trójait. De elvileg egy sima keyloggerrel le lehet nyúlni a belépési adatokat.
üdv, föccer
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #47604 üzenetére
Ilyen ez a showbusiness, testvér. Nálunk simán kérnek már gyártott termékre olyan módosítást, ami erősen sérti a visszafelé kompatibilitást. Segáz.
De így a nagy német és osztrák precizitásrú' is megvan ám a véleményem.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #47590 üzenetére
Jol vannak. Picur eszik, szinte folyamatosan es ma is jottek sokszor megnezni oket, a picit most vittek el hallas tesztre meg vesznek tole 5 csepp vert a labfejebol az meg megy valami federal intezmenybe ahol 5 fele betegsegre tesztelik. Holnap reggel megint jon a gyerekorvos meg lesz meg egy nagy vizsgalt es del fele megyunk haza addig pedig a szokasos 3 orankenti nover vizit es altalanos health check.
Volt fotos, csinaltattunk par kepet, mert hat miert ne es penz nem szamit -
válasz
FehérHolló #47590 üzenetére
szerintem is, de azért az 5 éves tervben benne van
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #47424 üzenetére
Kemény faszi lehet, hogy gyártottak neki egy Z3-at így tíz évvel a gyártás beszüntetése után!
Nem Z4 az, testvér? -
válasz
FehérHolló #47424 üzenetére
Te pedig beszorultál az ablakon való bemászás közben?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #47327 üzenetére
Hja, közben visszaolvastam végig.
Napi életem van ilyen közegben, ugrom rá.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #47323 üzenetére
Mert en fejlesztem az email-buildert amit ok hasznalnak. Nem az apple mailbol kuldom ki a leveleket, ha erre gondolsz. Napi szinten, meg kikuldes elott megy teszt-email olyanoknak, akik vegul rabolintanak, hogy mehet elesben. A teszt-emailt sem en kuldom, tudja a rendszer.
De ha valami gebasz van - pl az outlookjukban rosszul jelenik meg - akkor korulottem zsizsegnek.
A ceglogo egy url egeszen addig, amig nem kered a kepek betolteset. ( plusz egy sor a levelben kb) -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #47317 üzenetére
Igenis hasznos lenne. Ugyanis ha bekapcsolok egy bizonyos RDNS ellenőrzést akármelyik smtp-men, akkor a lazán konfigurált (értsd hozzánemértő, mert minek rfc-t olvasni, ha bepipáljuk és megy) exchange küldők levelei már mennek is a /dev/null-ba... A spamek jelentős részét eltüntetné ez a húzás - és a vállalati ügyfelek nagy részét is...
Az spf rekordokról meg még nem is beszéltünk...
Szóval nem az exchange az igazi probléma (2008 óta - addig telnetből kékhalálba lehetett küldeni egy közvetlenül inetre akasztott exchange-et), hanem a látszólagos konfiguráció könnyűsége. Az exchange már jó, a hozzáértők meg nem feltétlenül azok... Mert nem ismerik az rfc-ket...
-
jeges
senior tag
válasz
FehérHolló #47317 üzenetére
nálunk pl a kötelező aláírásban kép is van (céglogó). más kérdés, hogy nem használom
mindenesetre a lotus notes erényeit magam is csak azóta ismerem (el), mióta átálltunk outlookra.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #47282 üzenetére
Ezért kell pengét használni.
Meditatív tevékenységgé válik az arcszőrzet ápolása.
Babapopsi sima kb. 2 óráig a beretva után, estére meg már durván látszik is. Értelmetlen a harc a természettel. A lányok is jobban szeretik ha nem dörzsöl, hanem hajlik...
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #47100 üzenetére
Előtte a plébános 10 ujja volt, ahhoz képest az int32 is űrtechnika.
Tildy: Mondomén, hogy vosztró!
-
válasz
FehérHolló #46919 üzenetére
Igen
-
válasz
FehérHolló #46919 üzenetére
Az nem bűn! Mondá az egyszeri ember..
-
gaborbol
őstag
válasz
FehérHolló #46821 üzenetére
Ha bekapcsolod, hogy minden AP rogue malicious ami nem konkretan a tied, akkor egyszeruen az AP-d elkezd spoofolt csomagokat kuldeni az osszes wifis eszkozenek, hogy please disconnect and re-authentication. Aztan amikor vissza akar csatlakozni akkor visszakuldni neki, hogy failed-denied.
Onnantol kezdve az AP-d kornyeken senki nem fog tudni felcsatlakozni a sajat wifi routerere. Itt a gond, hogy nem blokkolhatod oket. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #46732 üzenetére
Hát, aki négernek születik...
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #46729 üzenetére
de ha a 4 kiló banánnal akarod felhasználni, akkor már kevésbé jó
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #46729 üzenetére
Akció volt rá, speiz meg általában mindenkinél van.
szerk.: haha -
válasz
FehérHolló #46507 üzenetére
Na de milyen álláskörben, azért az se mindegy.. Vannak itthon hihetetlenül alulfizetett állások
-
Csyppa
senior tag
válasz
FehérHolló #46477 üzenetére
Pedig én azt hittem ott jó idő van mindig.
-
válasz
FehérHolló #46473 üzenetére
nekem egy db van, az masfel eve jol szolgal, bar a combjanal lassan szetjon. pepe jeans nadragokat szoktam venni, azok popecek, bar kicsit dragabbak.
-
válasz
FehérHolló #46471 üzenetére
én farmert 20k környékén szoktam venni, de megéri, mert tényleg tartósak, 2-3 évet kibírnak, és tényleg jelentősen jobban állnak, mint a 8-10k-s darabok.
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #46420 üzenetére
Nálam is az írek a nyerők, konkrétan a fehér Bushmills a kedvenc olcsó alap whiskeym, és black bush, ha kicsit jobb kell. Ennél drágábbakat szigorúan csak per diemből.
-
válasz
FehérHolló #46428 üzenetére
én is meglepődtem most rajta, hogy vasárnap kb semmi sincsen nyitva, ez budapesten nem így szokás. boltok is 6-7-ig, míg itt a plázákban meg inkább a 9 a jellemző.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Inkább skót (Chivas, Glenmorangie), de az írek közül is van jó.
Integra: a japán milyen?
-
jeges
senior tag
válasz
scotch.
(csatlakozva az előttem szólókhoz, magam is az egyszerű máltai - single malt- híve vagyok)
-
fokukac
nagyúr
válasz
nekem még mindig forog a szoba, úgyhogy most erre nem tudok válaszolni.
-
Integra
titán
válasz
alapvetően skót és japán single malt
-
bobsys
veterán
válasz
-
válasz
FehérHolló #46381 üzenetére
megjegyezve, mar hazafele robogok.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46364 üzenetére
Meglehet, bar ha jol tudom Bandus meg csak most kezdte ott a szakmat. En azert ovatosabb lennek.
-
zolynet
veterán
válasz
FehérHolló #46343 üzenetére
szegedi vagyok, 2006óta pesten élek ... szóval nem hiszem h az a baj h nem tudom mi merre
eddig azt tapasztaltam, h ahol fizetni kell azt ki is táblázzák
tudnád szegeden h kell fizetni parkolásért, papír alapon kell kitépkedni a -tól -ig határt, sajnos nem vicc
teljesen normális, nem?! -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46284 üzenetére
Hozzateszem, hogy a szobam( piros potty) alatt levo furdoszobaban sincs mar EGYALTALAN jel. Na erre varrj gombot. Pedig egyszeru az ok: 50-60 centis valyogfal + a furdoszobaban femvaz a wc-nel.
Szoval en abszolut megertem azt, akinek teli szalad a ... -ja a wifivel.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46284 üzenetére
A konyha es a "legszelso szoba", (ahol a modem es a router van tavolsaga) kb max 5-6 meter. Csak szolok. Mert az, hogy soros eleresu nem azt jelenti, hogy ------------------- ilyen.
Leginkabb kerdojelre hasonlit a megkozelites az ajtokon at,de amugy videki kockahaz. A konyha es a wifis szoba kozt fizikailag csak egy furdoszoba van. ( a kanyarodas miatt) ( gyorsan firkantottam valamit, a piros a wifi, a zold a konyha)Bocs, de a modemnek fix a pozicioja, es nem a paras konyhaba raktak.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46273 üzenetére
Az talan nem, de a hugom szobajaban es konyhaban netezes annal inkabb
Marmedig a modem-fo router <-> hugom szobaja, konyha a lakas ket vegpontja.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46239 üzenetére
Gyere le hozzank videkre , ahol soros elrendezesu a lakas ( tekeredik mint egy kigyo s alakban) , ket szobaval arrebb mar nincs wifi jel,a furdoben femkereten van az elvalasztofal, szerinted? Minimum ket -harom router kell , hogy a teljes lakas le legyen wifi jellel fedve.
A powerlineos motyon egyelore se a pinggel, se a sebesseggel nem volt gond, egy kivetl van a power saving mod, ugy nez ki uj firmware megoldja.
( egyebkent igen, aki valaha is tanult vagy utanaolvasott kicsit a powerlinerol, tudja, mik lehetnek a buktatok, de hetkoznapi hasznalatban szerintem tokeletes)
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #46253 üzenetére
valahogy nekem sem a véletlenek különös összjátéka volt az első gondolatom
-
válasz
Az az elonye, hogy a wifi nem mindig megy at a falon.
-
válasz
FehérHolló #46253 üzenetére
Kész élvezet lehet rádolgozni a magyar hálózaton összeszedett pontatlanságra
-
válasz
FehérHolló #46237 üzenetére
tokjo ez a railjet vonat amugy, de most, hogy mentunk vele egy kort, hat sikerult mindket iranyba kifognunk hangoskodo, ordibalo, kulturaltan viselkedni nem tudo embereket. pedig azt hittem ezt a vonatot mar az ertelmesebbje hasznalja... igy utolag talan megis jobb lett volna kocdival menni.
-
válasz
Na igen, társasházban érdekes, panelben meg ugye felesleges, nincsenek olyan hű de nagy távolságok
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #46164 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Van ott gyalogosátkelő és amellett bicajos. Autósunk először áthajtott a gyalogos-részen, majd a bicajos átkelőnél elsodorta a bringást (aki amúgy valóban két keréken ment). A gyalogosok szempontjából szerencse, hogy nem nekik sikerült hajtania...
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #46160 üzenetére
Tokeletesen kezeltetek mindketten a helyzetet, en csak siman nem mentem volna be, ha latom hogy ennyien vannak - persze tudvan hogy gyors a konyha es imadnivalo az etel, lehet en is pont ugy cselekedtem volna, ahogy te
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #46154 üzenetére
u.i.: Minden asztalnál ültek, nem a foglalt táblás megoldásról beszélek.
Kifutottam a szerkesztésből.
#46153: Egy bécsi étteremről van szó, a belváros szívében, a pizza pedig az orrom előtt készült.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #46154 üzenetére
Egyszeruen eleg jol ismerem a telt hazas etteremben adott pillanatban lila fejjel melozo konyhai alkalmazottak habitusat. Az a pizza (nem biztos, de tobb, mint valoszinu) nem szeretettel keszult.
Gondolom normalis etterem normalis vezetoseggel, ergo ha a puncinetta nem tudja megenni az isteni pizzat, akkor az ecelra biztositott dobozban haza tudja vinni. Ehhez nem kell, hogy kiszallitsanak - a legtobb ertelmes etterem ellene van a kiszallitasnak. En idekint eddig csak ilyen helyeken meloztam, ertheto is a hozzaallasuk; a suszter maradjon a kaptafanal.
-
válasz
FehérHolló #46137 üzenetére
arrafele az elviteles keres extranak szamit?
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #46137 üzenetére
Altalanositok a tapasztalataimbol es azt mondom: en nem kertem volna.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló #46095 üzenetére
eredetileg hat. 8-14-ig.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #46086 üzenetére
Mellesleg jah.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #45972 üzenetére
Ez attol is fugg hol szuletik. Pl. van ahol szuletesi hely szerint jar az allampolgarsag ( USA, Uj-Zeland emlekeim szerint ilyen), mashol, fokepp az EU-ban az van amit Emvy mond.
Illetve UK-ben van meg egy eset: Ha valaki itt permanent residency ( tehat mar 5 eve itt el), de meg nincs allampolgarsaga, attol meg lehet az itt szuleto gyereke brit allampolgar alapbol.
emvy: kovetsegen is be lehet jelenteni.
-
válasz
FehérHolló #45978 üzenetére
Koszi.
USA tok mas, mint az EU ugy altalaban. Sem Angliaban, sem Nemetorszagban nem kap allampolgarsagot az ott szuletett gyerek.
-
válasz
FehérHolló #45972 üzenetére
Nem, EU-ban ez nem igy van. Az anya allampolgarsagat kapja a gyerek.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #45964 üzenetére
Ilyen apróságokra nem adunk.
(Még arra sem, hogy tuti, hogy 3-5 évig ezek a panelek teli lesznek gyerekbetegségekkel, úgyhogy nem hiszem, hogy megéri early adopternek lenni.)
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #45671 üzenetére
Szuletesi evet sem szoktak itt.
Azt az osszefoglalot amugy wyco irta, erdemes ra hallgatni.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #45673 üzenetére
UK-ben nem illik, mondhatni tilos fenykepet rakni bele. [link]
Ha raksz bele, akkor lathatoan nem vagy tisztaban az itteni szokasokkal es ezt latni fogjak.
Munkahelyeknek is forditott sorrendben illik benne lenni, a legujabb legelol. Iskolak a cv vegen voltak nalam mindig, ezt ajanlottak.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #45666 üzenetére
HI!
az nemzarj aki hogy megygyujjon a zeszed:- )
udv
neduddki
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #45660 üzenetére
igen, miért, milyen a másik?
elbeszélő szép üzenet? -
válasz
FehérHolló #45657 üzenetére
Még nem reklamáltál, hogy éhóéhó nemkéne?
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #45619 üzenetére
ami nem más, mint az újjászületés!
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló #45587 üzenetére
hát tudod, alkalma válogatja de mind a három nagyon jó
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló #45583 üzenetére
fogalmam sincs hogy miről beszélsz.
Napitipp: sose kezdj semmiféle randizós-szexuális-szerelmi kapcsolatba egy DÁNNAL. S-O-H-A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest