Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #51161 üzenetére
Ja, validaltam a semat a semakra vonatkozo semaval (http://www.w3.org/2001/XMLSchema.xsd), es valid.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #50859 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #50927 üzenetére
Kizárt, alig vettem néhány valamit.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #50922 üzenetére
Utóbbi 60 napban csak 219 terméket vettem meg, volt már ez 263 is... és akkor nem volt korlátozás. A (talán rekord)összeget se értem el. Na mindegy, azt hiszem volt már ilyesmi korlátozásom, majd csak megszűnik...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #50883 üzenetére
Tényleg..? Durva. Olyan 150mg/l-re emlékszem még környezetvédelem laborról, amikor lecsekkeltük, hogy mi is van a csapvízben.
Ott teszteltük, hogy 2 perc forralás megfelezi ezt.
freebébi: ha újpest felé tudsz kanyarodni, akkor adok egy marék gyantát, amivel tudsz 0ás vizet gyártani.
szerk.: Pöttyös Oroszlány -> és tényleg. Mondjuk elég kétes ilyen szmogriadós időben sztem...
-
freelanced
addikt
válasz
FehérHolló #50883 üzenetére
Hmm, nem tudom annak utánanézek, most kezdett érdekelni a téma
-
válasz
FehérHolló #50863 üzenetére
De megkérdezték, onnantól nem az ő problémájuk
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #50832 üzenetére
igen, pontosan így van, bár ez nem annyira újdonság, eddig is ezt csinálták. az igazi különbség most az, hogy a történelem hamisításhoz a 2/3-dal olyan eszközökhöz is hozzáférnek, amivel már az általános iskolákban elkezdik az agymosást. gyakorlatilag a tankönyv államosítás is ezt a célt szolgálja (a lopás mellett).
nekem mondjuk nincsen kétségem afelől sem, hogy a kádár rendszerben ne lett volna szintén történelem hamisítás. ettől függetlenül undorító az egész. -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #50832 üzenetére
Mikor nem. "A történelmet mindig a győztesek írják." - Dan Brown (asszem
)
-
válasz
FehérHolló #50826 üzenetére
Offline ilyesmiről szó nincs.
-
szőröscica
addikt
válasz
FehérHolló #50794 üzenetére
Sok trafiknak nincs még megfelelő védelmi rendszere, tapasztalatlanok vezetik, inkább ez az oka. Áruházak, benzinkutak, stb be vannak kamerázva, míg ezek a relatíve nagy forgalmú üzletek nem feltétlenül.
-
válasz
FehérHolló #50726 üzenetére
Ha ez ilyen zavaro, mi lesz ha kiteglazzak?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #50686 üzenetére
igen ez elég komoly ellentmondásnak tűnik.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #50670 üzenetére
Hmm, nem is mondtad, hogy ilyen bizniszben is utazol
Van összes (alsó-felső, kétoldali) szomszédra vonatkozó csomagotok is?
Szabadtéri színpadokkal, bulilhajókkal hogy álltok? -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #50668 üzenetére
Leszállítjuk, nagykeráron?...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #50619 üzenetére
Ja, kiskoromba' aikido előtt lőttem magam KBvel - csak nagyon versenyszagú edzőkkel találkoztam...
Lehet ez a bajom a KMmel is -> nagyon nyomják a "vizsgákat"...
Monty: sztem inkább odaadom amit kér, oszt mennyen isten hirivel. Ha meg izgága, akkor meg győzzön a jobbik józan ész.
(Van annyi egyéb rutinom, hogy elkerüljek egy komolyabb sérülést alkalmi útonállás esetén. Remélem legalább is.
Ha meg akarnak verni, úgyis megfognak.
)
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #50584 üzenetére
Az úgy kezdődött, hogy "születnek embergyerekek, meg lyánygyerekek"...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #50581 üzenetére
A férfi, nem?
Magasságra vagy tömegre?
Esetleg térfogatra? -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #50581 üzenetére
182/92-vel különösen karcsúnak érzem magam így az ünnepek után.
-
válasz
FehérHolló #50538 üzenetére
Helyes, helyes, habár várni se hülye dolog, hátha lerobban a kezük
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #50163 üzenetére
emléked szívünkben örökké élni fog..!
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #49946 üzenetére
A négy nagybank kivonulásának emlegetése eléggé baljóslatú, legalábbis nekem.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #49928 üzenetére
go where no man has gone before
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #49928 üzenetére
To the infinity and beyond!
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #49923 üzenetére
Neeee, mennyi a limit? 1Milla?
Mawyx: van ami annyira rossz, hogy nem éri meg egy szem se. Tipikusan amiknek olyan a csokija, hogy hiába rágod, nem olvad, nem édes, nincs íze, és a töltelék is olyan semmilyen. Vigyázni kell velük.
-
JanR
addikt
válasz
FehérHolló #49872 üzenetére
Ezt a karácsonyi dugót is ti vettétek mi?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Azért ha ezt átlag emberekkel sikerült megcsináltatni, akik arra jártak, akkor bizony jár a jó édes...
-
fokukac
nagyúr
válasz
de azért remélem, nem házasodtál meg éjjel, részegen..!
Ui. amikor mi voltunk ott, egy merő dugó volt az egész város, teljesen ingyen.
-
válasz
Biztos orultek nektek a statisztak
-
concret_hp
addikt
válasz
8 sáv autópálya ...
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #49744 üzenetére
Nem kifejezetten csak neked szól a válasz, meg a téma is lecsengett már, de azért mesélnék, hogy kicsit árnyaljam az általánosító mocskolódást.
Sokan tudják itt, hogy apám lelkipásztor és tőlem sem áll távol a kereszténység. A közösség ahol tevékenykedik nagyjából 30-50 főt számol, gyülekezetnek nevezik az ilyen csoportosulást, sajnos ebből is szitok szó lett, de ez most lényegtelen. Nem bejegyzett egyház (és nincs alapítvány sem), szimplán a gyülekezési jog alapján működik. Nem kap állami támogatást, sem 1+1%-t, sem semmilyen egyéb juttatást semmilyen szervezettől, hivataltól. Az egyetlen bevételi forrás a tized, aminek a teológiai hátterébe most nem mennék bele, annyit érdemes tudni, hogy normális esetben (ahogy ez ebben a gyülekezetben is működik) ez nem közösségi elvárás, mindenki önszántából fizeti ha fizeti, nincs nyilvántartva senkinek a jövedelme, sem a tized mértéke, ez egyéni felelősség. Fater egyébként polgári főállás mellett, teljesen ingyen végzi ezt a feladatot, sem fizetést nem kap, sem költségtérítést nem vesz igénybe, minden felmerülő költségét a főállásából befolyó jövedelemből fedezi. Egy 18 éves Astrát vezet, amit tőlem kapott 10 évvel ezelőtt, amikor az övé felmondta a szolgálatot (egy 81-es Kadett volt). Mindezen infókat nem mosakodásnak szánom, csupán a tisztánlátás végett.
Az egyetlen bevételi forrás nagyjából 2-5%-a megy el fenntartási költségekre egy évben, ami tulajdonképpen terembérlésből és eszközök vásárlásából tevődik ki (hangtechnika, projektor és hasonlók). A fennmaradó részt teljes egészében különböző karitatív tevékenységekre használják fel, mint például börtönmisszó, árvaházi misszió, fiatalok háza misszó, hajléktalanokkal kapcsolatos tevékenységek, stb. Emellett körülbelül 25-30 családot (többnyire sokgyermekest) támogatnak élelmiszerrel, ruházattal és egyéb jellegű segítséggel, mint például orvosi vizsgálatra szállítás, beteglátogatás (nincs szirénás autó). Nagyon fontosnak tartom megemlíteni, hogy mindezen tevékenységeknek csupán egy előfeltétele van, mégpedig az, hogy valódi szükség legyen. Tehát nem elvárás a közösség keresztényi jellegével egyetérteni, azzal azonosulni, vagy bármilyen formában "viszonozni" a segítséget.
A 90-es évek végén abszolút saját erőből felépítettünk egy 72 férőhelyes hajléktalanszállót, ami a Vöröskereszttel együttműködésben jött létre, hiszen az üzemeltetéshez szükség volt jogi háttérre, de minden anyagi vonzatot a gyülekezet állt és az építkezést is saját kezünkkel végeztük. A kezdeményezés és a végrehajtás olyannnyira egyedinek számított, hogy az akkori köztársasági elnök is eljött a megnyitóra. Aki olvasta anno a Hajléktalanul című beszámolómat, annak mondom, hogy az ott felvázolt sztorik mind innen származnak. A segítség nem állt meg és azóta is folyamatos, a kézenfekvő dolgokon túl igyekszünk valamilyen formában "normális" élethez hasonló helyzetbe hozni őket, a munkakeresésen túl például kétszer is elvittük a szálló józan életű lakóit a Balatonhoz pár napra nyaralni. A hajléktalanokon kívül rendszeres misszós tevékenységnek számít a tinédzserkorú árvák tanulásának, felnőtt életbe beilleszkedésének a segítése, az idősgondozás és sok más szociálisan rászoruló támogatása, nehéz lenne felsorolni mindent.
Mindezt csak azért róttam ide, hogy egy ilyen hétköznapi, egyszerű emberekből álló kis közösség is hatalmas munkát tud elvégezni, ha nem arról szól a történet, hogy a vezetők meggazdagodjanak és zsebre tegyék a különböző helyről befolyó pénzeket. És nem "térítésről" vagy behálózásról szól a segítő szándék...
Egyébként nagyon nehéz "munka" ez már csak azért is, mert iszonyú nehéz megtalálni a valódi rászorulókat. Mindenki szeret panaszkodni, annyi segélyt és támogatást begyűjteni amennyit csak lehet és közben nagyon sokszor csak lustaság áll a háttérben. Azok a családok akiken jelenleg is rendszeresen segítenek, többnyire egyedül maradt szülő miatt vannak bajban, de sokan a kialakult gazdasági helyzet miatt csak átmeneti segítségre szorulnak, Veszprém megye és a környező megyék szerencsére elég jól állnak munka szempontjából, az ország kevésbé szerencsés részeihez viszonyítva természetesen.
Felvetődött a ruha kérdése is, amire annyit tudok mondani, hogy nagyon sokan tulajdonképpen szemetesnek tartják az ilyen gyűjtéseket. A helyi Vöröskeresztről tudom, hogy iszonyú mennyiségű ruhát kapnak, de nagy része olyan állapotú, amit még egy hajléktalannak sem lehet odaadni szinte. Egyszer tizedmagammal három napon keresztül válogattam át 60 tonna ruhát, amiből végül 4 mázsa használható került csak ki. Voltak olyan zsákok, amikben a tetején pár ruha, alatta meg mindenféle szemét, ételmaradék, tönkrement műszaki cikk és egyebek voltak. Ugyanez van amúgy az élelmiszerekkel, sokszor lejárt szavatosságú dolgokat visznek be hozzájuk, fel nem foghatom miért, hiszen simán ki is dobhatná...
Sorry a hosszú hsz-ért, kikívánkozott...
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #49748 üzenetére
tegyük fel, hogy lespriccelem (bár a srpicni nem állítható úgy). akkor mi van? ráver az autómra, összekarcolja, behorpasztja? kapásból lesz 50-100e ft károm. aztán kiszállhatok és megverhetem. valszeg le is ütöm, ha szerencsém van, akkor olyan gyorsan és erősen csinálom, hogy a másik két ablakmosós gyökér nem mer már nekem jönni, ha nem, akkor velük is bunyó van, amit ha jól helyezkedek megoldok, ha elkések vele, akkor abból csúnyán is kijöhetek akár. így vagy úgy, lesz egy újabb szép rendőrségi ügyem, meghurcolás, fenyegetőzés, rabosítás, gyanusítás, csoportos garázdaság, súlyos testi sértés kísérlete etc... jártam már rendőrségre meg bíróságra, hiába volt jogos és bizonyított önvédelem, nem védett meg a rendszer, tudom miről beszélek. semmi kedvem hozzá újra.
szóval te akarsz spricnizni? én nem szívesen. -
Integra
titán
válasz
FehérHolló #49744 üzenetére
így van. közvetlen a rászorulók kezébe kell nyomni a ruhákat, a játékokat, élelmet, mindent. mert különben nem biztos, hogy oda jut, ahova kell.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #49630 üzenetére
Kint lesztek Ti is CESen?
Jah, Celica: inkább a 144 lovasat venném, és abból 2005 utánit köll.
-
parandroid
félisten
válasz
Működő, vagy jól működő?
p
-
válasz
Kis kínaiak lesznek beszerelve?
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #49584 üzenetére
Ez az eddig altalam nem ismert teny nagyban megvaltoztatja a leanyzo fekveset
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #49589 üzenetére
Nem néztem meg a hirdetést, csak láttam, hogy magyar.
Én ottani autót vennék, ha már ott élek.
Igaz, én nem celicát vennék, persze, nem is vagyok 25 éves bonviván -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #49587 üzenetére
Viszont náluk az autók úgynevezett utakon közlekednek, amik jórészt jól karban vannak tartva...
Nálunk meg, itt a balkánon olyan hulladék utak vannak, hogy igazából csak az a kérdés, hogy mikor esik szét.
Ha választanom kéne, hogy egy olyan autót vegyek, ami a hulladék magyar utakon ment párszázezer kilométert, vagy a szar osztrák-német utakon, nem sokat gondolkodnék.
Sportautók esetén halmozottan fennáll a helyzet. Nyugaton az ilyen autókat hobbiautónak tartották, nálunk meg idióta felvágós hülyegyerekek hajtják szanaszét.De persze, tudom, tele vagyok előítéletekkel
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #49579 üzenetére
miért nem osztrák- német oldalakon nézegetsz, ha már amúgy is ott élsz?
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #49584 üzenetére
ha komoly toyotát akarsz, akkor csak ezt vedd meg.
-
NoLF
veterán
válasz
Jo tutu, a regebbivel sincs gond alapvetoen.
Szereny velemenyem szerint eleg fiatalos auto, nem autopalyazasra talaltak ki.
-
válasz
Hát 10 éves autóért 2 millát kérni (igaz majd 200 ló, de minek, hol fogja azt bárki is kihasználni használat során, persze, ha menőzni akar az ember)
Az meg érdekes, hogy dieselre akar cserélni, tán csak nem sokat fogyaszt -
Integra
titán
válasz
ritka a ts celica, főleg ha európai piacos. semennyire sem baj, a régiebbi toyoták jobbak. alaposan átkell nézni, ha lehet toyota sportautó szerelőkkel.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #49453 üzenetére
melyik hotel? vegasban vagy mar?
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #49453 üzenetére
mert annyira ritka vagy, hogy könnyű megismerni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #49213 üzenetére
Nekem szombaton halt meg az akku a kocsiban. 10. életévét kezdte már... ma megyek az újjért.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #49239 üzenetére
Es Integra
Nalunk az a policy, hogy ha az ugyfellel utazunk es az ugyfel business/first classon repul akkor mi is vehetunk oda jegyet. Egyeb esetben pedig turista, meg az executiveoknak is. -
Integra
titán
válasz
FehérHolló #49239 üzenetére
nem érdekel a board meg a cég aminek az alkalmazottja vagy, meg a többi céges bullshit, teljesen irreleváns és értelmetlen részlet annak fényében, hogy arról van szó, hogy utazol a világ túloldalára üzleti útra és azon nyavajogsz, hogy neked nem jutott első osztály.. kit érdekel a cég? senkit. csak az, hogy megy a nyavajgás mert nem első osztályon utazhatsz, miközben mások a büdös életben nem, hogy repülőre sem jutnak fel, de talán az országból sem jutnak ki... na mindegy, hadd ne kelljen már ezt magyaráznom.
csóri blackit szeditek szét folyamatosan, meg okítjátok, aztán ugyanúgy megy a sírás, csak egy szinttel feljebb -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #49232 üzenetére
A repülés részét nem irigylem, ennyit repkedni kényelmetlen és szar. Már a 3 órás utakat is a pokolba kívántam egy idő után.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #49232 üzenetére
eleg szanalmas
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #49229 üzenetére
és még nem lőtt le az air marshall, mert mobilozol?
én mindig ablak mellé ülök, hátha látok valamit.
De én térkép- és műhöldfüggő vagyok.
Kár, hogy éjjel utazol, így nem sokat látsz majd. -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #49229 üzenetére
LAX-SYD kb 16 ora ablak mellett, turista osztaly, jo szar volt.
-
jeges
senior tag
válasz
FehérHolló #49222 üzenetére
de legalább új akksival nagyobb eséllyel elindul mikor szükség van rá. később még lehet keresni tisztességes szerelőt. csak attól függ mennyire kell a kocsi ha visszajössz. mondjuk ebben a helyzetben lehet én is leszedném a sarut az út előtt.
-
jeges
senior tag
válasz
FehérHolló #49215 üzenetére
lehet hogy én nem értek valamit, de miért nem cseréled ki az akkumulátort?
-
válasz
FehérHolló #49218 üzenetére
De 2 nap jegelés után
? Akkor hírdesse drágábban eleve, vagy mondja hogy "köcsög, neked nem adom el"
.
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #49215 üzenetére
Szerintem bármelyik autóvillamossági boltot felhívod és szívesen megmondják. Savkoncentrációt meg bármelyik kúton megmérik neked párszáz jattért.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #49213 üzenetére
Alapjáraton alig tölt a generátor. Meg kell pörgetni hozzá. Viszont ha ennyire gyorsan elmegy a töltés az aksiból, akkor jó eséllyel zárlatos valahol. Az nem lehet megoldás, hogy amikor leállítod, akkor leveszed a sarukat és amikor visszajössz tengerentúlról, akkor vissza rakod?
üdv, föccer
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #49180 üzenetére
Nem fajtat mondott a baromja?
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #49183 üzenetére
Ja, akko' kevert vérű vagyok. Mondjuk felerészben sváb fajú.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #49166 üzenetére
Ennyi eszem éppen még van, csak a nyeröszámokat nem tudom
(#49167) bobsys: köszi szépen
(#49169) BlacKSouL neked is köszi -
szőröscica
addikt
válasz
FehérHolló #49120 üzenetére
Engem egy héttel beadás után kerestek, szűk három hét múlva tudtam menni interjúra, két napos volt, aztán felvettek.
De pár másik helyet is megpályáztam, és annyit sem mondtak, hogy hello....
Mondjuk nem bánom, mert pont az jött össze, amit legjobban szerettem volna. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #49134 üzenetére
Szkenneljek be néhány dolgozatot, amit anyám néha hazahoz? Általános iskola 5-8. Nem mondanám, hogy ennél bonyolultabb feladatok néha, de...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #49134 üzenetére
de 260 ezerrel nőtt az alkalmazottak száma, és ez hatalmas siker a főnök szerint.
Más. SZerintem a nap híre ez : Fegyelmi eljárást indít a Budapesti Ügyvédi Kamara egy ügyvéd ellen, aki a tagdíj befizetésekor a banki átutalás megjegyzés rovatában azt írta: "teccenek kinyalni a seggem"
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #49120 üzenetére
a fő bajom nem azzal van h lassan megy, hanem hogy megbeszélünk valamit és nem az van. ez úgy általánosságban is idegesít, de egy meglehetősen nagy cégtől meg főleg nem ezt várnám. mert mondjuk az esetek kis részében bárkivel megesik, hogy elfelejt valamit, nem tudja leszervezni, közbejön valami, vagy mittomén, de ha ez tendencia az nekem elég negatív, tök mindegy, hogy munka vagy magánélet vagy bármi amiről szó van.
@ a bankos sztori az olyan 7-8 éve lehetett nem tudom pontosan
jah igen + eddig mindig megkérdezték, hogy azonnal is tudok-e kezdeni vagy mikor?
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #49070 üzenetére
Arra jobb két nagy mell.
-
válasz
FehérHolló #49070 üzenetére
Lassan lejar a 2 ev amig lehet igenyelni, es gondolkodom, hogy meger-e nekem 5k-t h kiallitsak O.O
-
válasz
FehérHolló #48786 üzenetére
github security vulnerability ....
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #48773 üzenetére
Az olvasás módjával nagyon is tudok azonosulni, bár tény, hogy életkörülményeinket tekintve ezt csak úgy lehet megcsinálni, ha közben valóban durván elhanyagolja az ember a kötelezettségeit. Van amikor belefér, kevéske járulékos veszteséggel.
Az új Murakami könyv fordítását várom de nagyon, a fene vinné el, hogy japánul ír.
-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló #48773 üzenetére
En siman felbe hagyok barmit ami nem jo, ha meg nagyon szar meg ra is ontom direkt a kavet es utana kidobom
Najo, nem.... elajandekozom -
válasz
FehérHolló #48767 üzenetére
Az szep. Utoljara ekkora lelkesedessel az Atlas Shrugged-et olvastam talan, azota se.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #48769 üzenetére
És mit olvasol ilyen nagy buzgósággal?
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #48767 üzenetére
Elzartad az elsot?
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #48742 üzenetére
Jó, az nyilván az én hülyeségem, hogy bosszant a rinyálás és leírom amit, de ez van.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #48742 üzenetére
igen, amúgy nekem is úgy tűnik, hogy fejlődik, mert legalább már a változtatás igénye felmerült nála...
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #48719 üzenetére
Fogalma sincs róla, nógrádi bugris, sose látott még hegyeket.
De jól gondolkodik végre, csak a kötelező pesszimizmusát kéne végre félretenni. És amúgy meg plusz egy pont a külföldnek, meg a tapasztalatnak, meg az új életnek.
emvy: Meg van az a dolog a homokozóval, meg a játékdömperrel, de már nem emlékszem pontosan, talán jön a motkány, az szokott tudni mindenféle régi, elfelejtett dolgot linkelgetni - tiszta vladimirr lesz lassan belőle, komolyan borzasztó.
p
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #48686 üzenetére
Koszi, ez jolesett.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #48639 üzenetére
Automata. És rögtön kikapcsolja. Mire az első lengéscsillapító a felső pontjára felér, a motor már áll.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #48639 üzenetére
én ebben évek óta biztos vagyok. úgy nyilatkozgatnak, hogy mindig meglegyen a hullámvasút, és a haverok keresnek rajta.
@Integra: olvastam én is, még tegnap. ez aztán a kiszámíthatóság, felsőfokon.
gyuriék mindig csodát várnak...
először az egykulcsostól várták a csodát, aztán a mercedes-gyártól, most meg éppen az alacsony kamattól és az ingyenhiteltől, hogy majd ettől mindenki be fog ruházni. PEdig a lényeg az üzleti környezet lenne, az pedig kiszámíthatóan instabil, a működési környezet, az adószabályok, MINDEN konstans változik. -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48593 üzenetére
Ha az en kocsimmal megyunk mindig ez a radio szol, illik a grandpa automhoz
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #48593 üzenetére
Mert ezek a bemutatások olyan faszán szoktak ám elsülni...
-
válasz
FehérHolló #48587 üzenetére
Remek, akkor már csak az infókat kell kinyomoznotok
Habár nem csak a pushup csaj van a képen, szóval nem is tuti, hogy rá gondolt, csak mindenki rá gondol, mert ő van középen? -
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #48584 üzenetére
Egyenesen imadja!
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #48584 üzenetére
nem maradtál le semimről. borzalmasan kommersz dance/eurotrance zörgés, egy szőke lány van a kép közepén méretes pushup melltartóban ami kinyomja a jóval kisebb mellét, ami tök nagynak tűnik. ennyi.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48499 üzenetére
Kalandos
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48482 üzenetére
Nemar, berauton? Szarert nem hagytataok az utszelen?
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #48463 üzenetére
Eléggé úgy tűnik, hogy az amerikai bérautók szinte mindig szarkupac állapotban vannak. Nem az első vagy, akitől hasonló tapasztalatokat olvasok.
-
bobsys
veterán
válasz
Nem kellett volna elhozni. Leulsz egy szekre es megvarod amig lemosnak neked egy legalabb olyan kategoriaju autot mint amit foglaltal. ha nincs akkor megy adjanak egy C osztalyu Mercit es kesz.
Jahogy amerika? Akkor meg plane, hivd fel oket barhol is vagy, mond el, hogy ez nem az a ketgoria es akkor most visszaviszed a legkozelebbi telephelyukre ahol adjanak egy legalabb Passat kategoriat (full size). Ne hagyd magad. Melyik ceg? Hertz? -
fokukac
nagyúr
válasz
szerintem verd az asztalt hangosan, pláne, ha már Amerikában vagy.
-
Integra
titán
válasz
azért nézd meg a b oszlop tövében a matricát, hogy mennyi a gyári nyomás, mert a 2.6 bar egy olyan piszlicsáré autónak irreálisan sok.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #48423 üzenetére
felüldefiniáltam
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #48372 üzenetére
Ez egy olyan marginális kérdés, aminek a napi munkában túl sok jelentősége nincs. De ha mégis, ezt egyszer megtanulja 2 perc alatt a delikvens és kész, utána alkalmazza. Viszont szemléletet, komplex gondolkodásmódot nem fog senki szerezni 2 perc alatt.
Egy matematikusnak lehet, hogy nem jut eszébe egy ilyen nyelvfüggő módszer, de lehet, hogy sokkal jobb megoldó algoritmust tud találni egy adott problémára, amivel többet nyer. Lehet, hogy az illető sokkal komplexebb problémákat képes helyesen megoldani és végtére is nem az számít - szerintem legalábbis -, hogy ilyen faék dolgokat tankönyvi módon tudjon megcsinálni, hanem hogy jó agya, szemlélete, szakmai igényessége legyen és jól meg tudja csinálni a munkát, amit elé raknak.
Lehet mindenféle szivatást kitalálni bármelyik nyelvre, ami keveseknek jutna eszébe, és lehet azon örömködni, hogy épp olyan embert találtak, csak ez nem sokat mond el arról, hogy az illető képes-e az adott pozíciót jól betölteni. Én nem látom értelmét ACM programozói versenyt csinálni egy interjúból. Persze van olyan pályázó, aki mindenben penge, csak ritka mint a fehér holló.
Én egy általános szakmai beszélgetés után - ha úgy ítélem meg, jó helyen jár az illető -, konkrét éles feladványt adok gépnél, IDE-vel, akár google-val megtámogatva. A megoldásból megpróbálom leszűrni a kialakult szemléletét, a hozzáállását, logikai képességét, gyorsaságát. Aztán ha van értelme, átbeszéljük a megoldást, ebből sokat meg lehet tudni. -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #48384 üzenetére
nem ~-ra gondoltál ^ helyett?
(XOR)
-
válasz
FehérHolló #48384 üzenetére
Oh.
-
válasz
Varj, a gyakornoki pozicio az nem szokasos, mert nagyon sokat kapsz erte, harom es fel honap nemzetkozi trening, 100%-ban csak tanulas, top oktatokkal.
-
concret_hp
addikt
válasz
akkor vmi hintet írhatnál erről
egyébként az ilyenekben nem nagyon hiszek, hoyg azért küldenek el mert 1 kérdésre nem tudsz válaszolni
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48355 üzenetére
Ausztria?
Hmm, el is felejtettem itt is van kotelezoen fizetendo Medicare (allami egeszsegugy) hozzajarulas de a maganbiztositos rendszer miatt havi $55 ezt nem szamoltam bele. -
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #48347 üzenetére
Tiszta úton nem kunszt, így legalább van kihívás.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #48347 üzenetére
sávkövetés ha hóban működik, akkor király
szerencsés esetben jó teszt lesz
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #48344 üzenetére
Na jó, 2 órája zuhog a hó.. hogy fogok így levezetni holnap 500 kilométert 4 óra alatt? Utána meg hogy fogjuk tesztelni a sávkövetést, ha nem látszanak rendesen a sávok? o_O
Tudom, megkaptam amit kívántam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest