- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler
aktív tag
válasz
fokukac #17573 üzenetére
Most kezdtem el ezen gondolkodni, mert 1 hónap alatt annyi dolog összejött, hogy be vagyok fordulva. Kezdődött a vaterás átveréssel, azután a meló megszünése, most a Nav-os dolog is. Ez mellett mire számítson az ember ha még a közeli rokona is átveri az embert több millióval?Most úgy vagyok ezzel, hogy ha meg kell halni, akkor úgy is meghal az ember
-
syler
aktív tag
válasz
fokukac #17331 üzenetére
Ami ebben felháborít, hogy mivel ez egy egészségügyi hozzájárulás és bizonyíthatóan kint éltem majdnem 2010-ig, akkor mire fel fizessem én ezt be visszamenőleg? Olyan szolgáltatást akarnak behajtani, amit igénybe sem vettem! Vagy nekem kell fizetni a kedves 26 éves rokkant nyugdíjjas, 8 megszületett gyerekének a kórházi költségét? Egyszerűen felháborít kissé a dolog!
-
Dylen
senior tag
válasz
fokukac #17239 üzenetére
Ne aggódj, nem követem vakon minden szavadat
Viszont abban nem értek egyet, hogy aki nem ért hozzá, az ne vegyen sokkal jobbat, mint amire először gondolt. Ugyanis később még érthet hozzá, és kihasználhatja, mert mondjuk utánnéz dolgoknak. Megygyőzhető vagyok és áldozok is rá, ha tényleg megéri.a nézési távolságról pedig már tbs kioktatott
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #17239 üzenetére
Elég érdekes ez a táblázat.Csak mert legelterjedtebb képátló 32".
Ezt szerintem senki se bámulja 1m-ről inkább 3-4m-ről.
Tehát az emberek 90% túl messziről nézi tv-t és pont a HD tv lényege veszik el ezek szerint.Pl nálam a szekrénysort kéne kidobni hogy elférjen nagyobb tv..(gondoltam már rá
)
-
Dylen
senior tag
válasz
fokukac #17216 üzenetére
Dejól tudod, hogy mire van szükségünk
A full HD opciót már bepipáltuk, az meg hogy milyen távról fogjuk nézni változtatható, mert a szobában még semminek nincs konkrét helye.(#17218): ha onnan indulunk ki, hogy mit akartam először, akkor nem kezdtem volna el nézelődni, tájékozódni, és feldobni a témát itt. A világ változik, Unicum!
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #17203 üzenetére
Alapvetően tök jól meggyőztetek arról ma itt arról, hogy nekem bőven megteszi a 24", CCFL-es háttérvilágítású SPVA paneles monitorom is, amíg nem lesz helyette egy 32", szintén CCFL-es háttérvilágítású IPS paneles LCD TV.
Persze, szívem szerint egy jó állapotban lévő, nagyobbacska Trinitron képcsöves CRT TV-vel pörgetném a villanyórát, ami nyilván olcsóbb volna mindennél, ha lehetne találni. Cserébe persze megdöglenék a súlya alatt, mire felcipelem lift nélkül a harmadikra, de hát a luxusért meg kell szenvedni.
Ja igen, plazmát továbbra sem szeretnék, a normálisabb darab az túl nagy volna az ízlésemnek.
PS.:
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #17182 üzenetére
Nem ez volt a problema , hanem a lesajnalas ("És ez a szórakozásuk, hogy nézik a kamerán napi 2 órában, hogy mi van a ház előtt...?
A zigen.") , miutan mondtam, hogy igen, erre a celra is meg kell hogy feleljen.
Mindegy is. Csak sajnalom, hogy ez neked nem esett le.Az elmenesre meg nincs keret. 4000 fos falunkban 200 haz elado. 3-4 milliot ha kapnank erte mar csoda, ennyibol csak meg rosszabb helyre lehet koltozni.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #17172 üzenetére
Igen kukac, tudhatnad (hisz mondtam), hogy fater mozgasserult, nem tud ugy mozogni, hogy megfeleloen kilasson az utcara , es hogy tobbszor dobaltak mar kovel a hazunkat, kocsinkat. Komolyan olyan kerdeseket tudsz feltenni, es ugy "minositeni" embereket , agyam elszall . Legalabb ebben az esetben gondolkodhattal volna elore, mielott azt az "az igen"-t leirod.
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #17031 üzenetére
Egyre kevésbé értem, hogyan mersz repülővel utazni?
Kettő szakember 09:05-től folyamatosan dolgozik azon, hogy a bejárati ajtóm legalább olyan legyen, mint azelőtt, hogy hozzá nyúltak volna!
Bent kellemes 22 °C van, de nekik biztosan hiányzik hozzá még az a +5 °C ami kint van, minden áron még azt is be akarják engedni az ajtón, ezért gyakorlatilag folyamatosan nyitva tartják!
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #16937 üzenetére
Viszont nekik van Wolfgang Priklopil-juk is.
Mawyx: jó gép, csak nem árt bele még +512 MB so-dimm DDR RAM. Úgy már tényleg jó lesz netezős cuccosnak.
-
válasz
fokukac #16865 üzenetére
hoztam magammal elegendő mennyiségű kp-t, meg bankkártyát, de az nem magyar számlához tartozik, hanem egy e-wallethez, szóval amennyire én tudom arra például nem is tudnak utalni nekem, meg amúgyis $ alapú.
amúgy legszívesebben tényleg leszarnám.. hogy lehet valaki ilyen atombéna.. de nincs szívem azt mondani h fuckyou, nem adok egy fillért se.
gondolom amúgyse veti fel a pénz, ha a 14 órás buszutat választotta a a repülő helyett... -
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #16868 üzenetére
Ahányszor megyünk sielni, mindig beszívom...
Egyszer beszívod, rendben, de másodjára, vagy sokadjára? Tessék szépen igényelni Maestrót!A 2007-ben gyártott, piros sorszámos 1000 Forintos pajzsos hollója nagyobb, mint a később gyártottaknak! Gondolom mindenkinek sikerült újat mondanom!
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #16418 üzenetére
Na jelentem, tavaly tudtomon kívül jól beszopattam magam. Ugyanis december 23-án kötöttem online biztosítást, holott csak január végére sikerült átiratni a kocsit.
Most e miatt az egy hét különbség miatt rám más feltételek vonatkoznak, mint a mostani kampányban résztvevőkre, beszoptam.
Na mindegy, így az Allianz lett a legolcsóbb évi 25k-val, ami majdnem a duplája a kampányban az uniqua által ajánlott 14k-nak, de még így is kevesebb, mint fele annyi, mint amennyit eddig fizettem. (évi 53k)
Na, ez van, azért örülök, így is spóroltam!
Már alig várom, hogy a különbözet egy részét odaadjam a MAtolcsnyak baleseti adó címén, hátha elkölti valami szépre és jóra, (pl. fizeti az államadósságnak a hülyesége miatt megemelkedett kamataitez amúgy annyire jellemző erre a magyar politikai életre, hogy tökmindegy, hogy okoztál-e balesetet, fizess baleseti adót.
én már várom a "van-e rajtad sapka"-adót.
SZerk: Sziszus, neszójjábe, mert a farkadra lépek..!
Uui. tényleg anyáméknál van három kölyökmacsek elvihető, ha valaki tud valakit, aki macskát szeretne, ne habozzon szólni!
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #16563 üzenetére
A merevlemezem egy 500-as Hitachi. A bekapcsológomb megnyomása és a Win7 asztal teljes felállása között legfeljebb néhány mp különbség van az SSD javára. Bekapcsoláskor ugyanis lefut az AHCI bios és elkezdi keresni az eszközöket. Az tény, hogy maga az oprendszer ezután már nagyon gyorsan betölt. Összességében az én konfigommal nem olyan korszakalkotóan óriási a gyorsulás! Jó, hogy van, szeretem, hogy ha csak netezek, akkor leáll a vinyó és persze az e-péniszem is növeli, hogy nekem van SSD-m, de annyira nem vagyok tőle hasra esve!
Ugyan abban a topikban az elfoglalt tárhelyre ezt írtam:
"Én 64 GB-ost vettem Win7 re. Nekem merevlemez használatánál is csak az oprendszer, a driverek és azok a programok voltak a C:\ meghajtón, amelyeket nem lehetett máshova telepíteni és így is meghaladta a 40 GB-ot a foglalt hely. Az SSD ráadásul nem szereti ha 100% tele van írva." -
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #16479 üzenetére
Hitelezői oldalról van olyan termék, ami ilyen alacsony thm-ből nem nagyon hozható ki. A klasszikus kézizálog pl pont ilyen. Nagy az élőmunka igénye, kockázatos és időben hosszú a megtérülése, a hitel fedezete egy értéktárban porosodik hónapokig, mire kiváltják, vagy értékesíthető.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #16452 üzenetére
Mi munkahellyel kapcsolatban használtuk többet az autót az előző években. Nem tudom most fejből, de szerintem 2006-ban dupla annyit mentünk, mint 2011-ben!
A 400 Ft-os benya nem él sokáig, januárban lesz az 430-is!
Bár ezt csak a jövendőmondók, táltosok, látnokok tudják! Aztán ha szerencsénk van, akkor ismét felállítják a tervhivatalt, ahol 100 nagyszerű koponya fog agyalni azon, hogy mi lesz holnap....
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #16429 üzenetére
Hetfon beszeltem egy ide szakadt hazank fiaval, mondta, hogy 2007 ota teljesen bedurvult a helyet, o is felszamolt meg eladott mindent (vagy epp felszamolas alatt van), aztan jon ide nyugiba
Pedig eleg sok es jol meno valalkozasa volt, csak a korbetartozasok, APEH afa leveresi proceduraja, valamint a jopar ki nem fizetett munka utan neki is tele lett a toke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest