Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #56192 üzenetére
ezüstös pikkelyke? ősbogár.
-
fasyrt
őstag
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #55607 üzenetére
hja értem. ki tudja... lehet kacifántosabb egy ilyen gyártósor, nem az úgymond "standard", importálni meg nem akarják, mert nem látják piacát... nem értek ehhez
a horvátoknál szerintem a sok tengerparti nyaraláson lazázó emberek, s az általános helyi mentalitás követeli meg a nagy kiszerelést
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #55601 üzenetére
A literes begyerem, mikor jottem angliaba kocsival akkor belgiumban egy benzinkuton vettem barna valtozatot, asszem 10% korul van
haver a kompon be is nyalta, el is aludt. Mondjuk o mar gyornel be volt nyesve
Itt igy nezunk ki, 12 fok, 10 perce meg sutott a nap, s kb 10 perc es ismet sutni fog. Az ott szemben Cardiff (jol latod, szart se latsz belole
)
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #55357 üzenetére
Mindazonáltal a második előadására már sajnos elővette a kampányszöveget, és az már nem is tetszett.
És így már nyilván árnyaltabb a kép.Ezt meg nyilván nem írtad be ide és nyilván tudnia illene mindenkinek abból a félmondatból, hogy "C tárgyat oktat", hogy te oktatóként minősíted, nem politikusként (az egészet meg ugye azzal kezded, hogy "találkoztam egy politikussal, aki szimpatikus volt"). Bitch please...
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #55346 üzenetére
Helló, nem te ömlengtél egy-két hete a Fidesz díszzöldjével* kapcsolatban? Akkor még neked sem fájt eléggé.
* Aki kb. annyira hiteles ebben a szerepben már, mint egy teszkóműkarácsonyfa.
-
-
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL #55096 üzenetére
Masrol beszelunk. A napidij az a fizetesen es az uazasi koltsegen felul van, hogy fedezze a napi kajadat. Az adohatosag szabja meg, hogy mennyi ami adhato adomentesen, itt varosonkent. Chicagoban $52. Ennyit kapok en is a managerek meg a C betusok is ha ide jonnek. A contractor az az alvallalkozo az o oradija magasabb mint az enyem, mert nem alkalmazott es semmilyen benefitet nem kap. Egy contractornak ha rendes egeszsegugyi biztositast akar akkor ki kell csengetnie havi $1200-$1500, 1-2-3 honapos szerzodesekkel dolgoznak amit folyamatosan ujitanak ha tovabb tart a project, de barmikor mondhatjak, hogy akkor holnap mar nem kell jonni. Ha pedig szabadsagon vagy akkor penzt se kapsz (nem veletlen, hogy itt a fizetett szabadsag az benefit)
-
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #54713 üzenetére
Neeem bírom, sírok, komolyan...
"- Sokszor megfigyeltem már a távcsővel a Jupiteren található vihart, amely már több mint 300 éve tombol. Normális ez???!
...
- És a földet összehasonlítani a Jupiterrel?
...
- Hát ki tudja.. lehet, hogy a Jupiter is támadás alatt van ki garantálja, hogy azok az űreszközök, amiket feljuttatnak mind békés érdekeket szolgál? Lehet, hogy Háttérhatalom tolja ezeket is nem csak globálisan, hanem Galaktikus offenzíva alatt állunk." -
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL #54596 üzenetére
Biztos a piros pötty teszi a babák fenekén.
Hihetetlen egyébként, ezt kéne felkarolni országimázsnak. Ezt még tönkretenni sem tudták pedig aztán megy a nyomulás kormányzati szinten is.
Felétek, ott a messzi északon egyébként is jól megy a népzenésdi, ezt mondjuk speciel rokonság révén személyes érintettség kapcsán is tudom.
p
-
válasz
BlacKSouL #54591 üzenetére
Wow. Erre konkretan buszkek lehetunk egyebkent, szoval orulok neki. A magyar nepzene egy igazi unikum. A parom jaratosabb ebben, mint en, es emlitette, hogy valami miatt a japanoknak nagyon bejon a magyar nepzene, rengeteg kis magyar-fanklub van ott, akik a magyar neptancot es nepzenet kovetik, uzik es kedvelik.
-
Integra
titán
válasz
BlacKSouL #54453 üzenetére
nem lett rossz, a most kifutó sokkal rosszabb volt, rendezésben és karakter készletben és méretezésben is, ez határozott előre lépés. ahogy végre ismét normálisan nyílnak az oldalak és nem a popup verziósban. az igazi hulladék az az origo. de az valami brutális módon
mobil verzió necces szerintem is, mert index2-t pl nem tördeli be. továbbá sajnálatos, hogy a mobil verzió alján eltűnt a társoldalak ki és bezárhatósága, ezért többet tölt.
amiket mondasz, azok szerintem nálad lokális hibák lehetnek, böngésző, java, nemtom mi. teljesen hibátlanul működik.
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL #54453 üzenetére
Ezért mondom, hogy kattints úgy, hogy közben nyomva tartod a ctrl-t, akkor új tabon nyílik meg (ráadásul háttérben, nem dob át oda rögtön). Én végig szoktam futni a címlapot, ami érdekesnek tűnik, az megy új tabra megnyitva, aztán ha lesz időm, elolvasom, utána meg bezár. Mondjuk a dolog hátulütője, hogy egyfolytában nyitva van minimum 5-10 tabom, de a 8GB RAM elbírja...
Amúgy meg pont ezért szeretek mobilról híreket olvasni, ott nem sikerült még elrontaniuk, elolvasod, és ott is a címlap linkje folyamatosan, lehet visszamenni.
Almára egyébként nem készült még frissített index app - nem mintha hiányozna, vagy különösebben érdekelne (persze ha mégis sikerül elrontaniuk, akkor azért majd jövök anyázni egy kicsit).
Amúgy meg nem tudom, mennyire jellemző, vagy szánalmas, vagy akármilyen, de épp írták a minap, hogy a legtöbben a dizájnváltás után az árfolyamokat hiányoltak az oldal tetjéről, és basszus, tényleg, nekem is ez volt az első, hogy ezt kerestem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest