Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #53144 üzenetére
Én is jónak tartom a Linkedin-t, talán félreérthető voltam. Hülye userek meg mindenhol vannak...
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #53088 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #53088 üzenetére
volt nekem, de persze szokásomhoz hűen akkor sem követtem a nagy és kiváltságos moderátorok tanácsát és nem kértem tőlük semmit (de lehet, hogy akkoriban még ilyen nem is volt), hanem direktben megbeszéltem a főnökkel (ahogy én ezt korrektnek és helyesnek tartom mai napig is), amire persze a "jedi" tanács "kiemelkedő" tagjai jól meg is sértődtek..
aztán később valami vitám volt valakivel, és ekkor valami szánalmas indokkal elvették anno (még az avatarom is elakarták, aztán nagy kegyelmesen megkönyörültek és a csak rangom vették el. persze arcatalan az összes a mai napig, mert ehhez már nem volt vér a pucájukban, hogy vállalják magukat név szerint). utána osztotta valami moderátor az észt még egy darabig privátban, nem vettem igazán egyenrangú partnernek, mert hülyeséget beszélt.. úgyhogy ez van -
válasz
FehérHolló #53006 üzenetére
Szerintem de.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #52990 üzenetére
Pedig Te még idősebb vagy, mint én.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #52969 üzenetére
HI!
meglett neki tiltva hogy a jelnegi gepebe barmit bedugjon, kizarolag csak az usb hubba dughat doigokat abbol is kinyort mar 2-t...
udv
neduddki
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #52955 üzenetére
nem tekintem meg, hanem betolja a news feed-be
és csak egyenként lehet tiltani. az is elmond valamit, hogy az ismerőseim fele külföldi, egyetlen ilyen píár post nincsen, a magyarok harmada viszont már benyomta.....
ne aggódj, most tiltottam is le párat közülük..
-
válasz
FehérHolló #52924 üzenetére
Ezt albérlet (bérleti díj, rezsi ...) nélkül talán kihozható.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Koliban? Együtt lakva valakivel, saját szobában mondjuk havi 40-45k a lakhatás. 35-öt a tankba is beborítok havonta. ÉS akkor még nem ettem, nem ittam (én is alkesz vagyok), nem fizettem be a telefonszámlát, stb.
-
neduddki
nagyúr
válasz
-
válasz
FehérHolló #52868 üzenetére
Igen, ez jó megoldás lenne, támogatom, ámde ha azt nézed a hitel is hasonló (igaz ott nem bírsz máshová menni)
Mondjuk, ha idegenben is elveszted az állásod, akkor ott se tudnád sokáig fizetni a díjat, az más kérdés, hogy félre tudsz tenni. (vagy ilyen esetben fizetik helyetted ?) -
válasz
FehérHolló #52868 üzenetére
ezt marhára szorgalmaznám, hogy itthon is bevezetésre kerüljön.
egy barátnőm lakott eddig úgy, hogy az albérlet ahol lakott az a társasház tlajdonában volt, és nekik fizetett. de ilyen kosntrukcióról még nem hallottam magyarországon. ez szerintem rengeteget dobna az országon és akár még a "fiatalok" marasztalására is használható lenne.
az a bécsi 160k annyira nem is vészes, ~50 M huf. itthon is ennek a közelében vannak ezek, jobb környéken, jobb házakban.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #52864 üzenetére
Ezt könnyű így megállapítani, de azért nem egyszerű ám levetkőzni a tiednél idősebb generációkba belenevelt értékrendszert, miszerint addig nem érkeztél meg igazán, amíg nincs saját ingatlanod. A biztonságérzet keresése meg semmiképpen sem faszság, még akkor sem ha régi beidegződések miatt rossz módszerrel történik. Legalábbis attól tuti nem változik semmi, hogy lefaszságozzuk, még ha bizonyos szempontból igazad is van.
-
válasz
FehérHolló #52864 üzenetére
szerintem is, de sokakban ez él, hogy saját lakás mindenek előtt és ez aránytalanul nagy terhet ró még arra is aki br. 500-at keres, nemhogy arra aki minimálbért.
de az igaz, hogy a jelenlegi minimálbér nem sok mindenre elég. a fővárosban pl. még a legolcsóbb albérlet is 40-50k körül lehet. de ezt nem a minimálbér egekbe emelésével kell elérni, leginkább a munkaadót terhelő egyéb járulékokat kellene csökkenteni. csak hát ez a vám is az amatőr módon megírt költségvetés foltozására szolgál.
szerintem érdemi változás akkor lesz itt, ha mondjuk az én generációm - aki ebben a szarban nőtt fel és megélte az összes hülye politikus baklövését - be tud törni a politikába és tényleg komoly változásokat akar véghezvinni.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #52832 üzenetére
Akkor nehogy erre pazarold!
p
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #52830 üzenetére
Csak ha nagyon álmosan indul a reggel, és amúgy nincs semmi elintéznivalód, csak bámulod a havas tájat az irodaablakból.
p
-
válasz
FehérHolló #52653 üzenetére
A legvége tetszik, nyugodtan menjen ki minden fiatal, nem baj. Aki itt marad, annak kell megteremteni a helyzetet, hogy legyen értelme visszajönniük. Na ebből nem lesz itt soha semmi, mert itt soha nem fognak olyan bért kapni, mint odakint, a fiatal csak a pénz miatt megy ki, itt nem fog fele annyit sem kapni.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #52653 üzenetére
Addig a minapi blama után már eljutottak, hogy nem az európai energiaárakat emlegetik, hanem az ősellenség usásat: "A kérdés az, mit kell tennünk azért, hogy Európában az energia ára legalább olyan olcsó legyen, mint a versenytársaknál, hiszen az USA-ban például kétszer-háromszor olcsóbb az energia mint Európában." Pedig egyszerű a válasz. Minél több olajkutat fúrni hazai területen, és kitermelni a palagázt a legmodernebb technológiával, ami pillanatnyilag elérhető, lehetőleg hatalmas, összefüggő, és főleg lakatlan területek alól. Oh, wait...
p
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #52564 üzenetére
Ha nem vagy hozzá bejelentkezve, ha nem ott van a kartonod, akkor 1k alkalmanként, de bárkihez (aki befogad) jelentkezhetsz. Odamész, elmondod,hogy öt szeretnéd háziorvosodnak választani, mit szol hozzá. Ad egy köteg papirt, amit kitöltesz, milyen betegséged van, iszol-e alkoholt, volt-e mütéted stb, aztán a régi háziorvosodtól kikéri a kartonod és onnantol ez az uj lesz a te háziorvosod.
Aztán ha mégse hozzá jársz, mert akármiért, akkor az 1k. -
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #52567 üzenetére
El sem tudom kepzelni, hogyan lehet joga egy kozteresnek akar egy ujjal is hozzanyulni barkihez. En vilin mindig ugy utazom bpn, hogy nem ervenyesitem a jegyet, arra varok, mikor jon valami konfliktus. Termeszetesen az elmeletem is megvan ra, mit reagalnek, arra viszont nincs, hogy ok mit lepnenek
Mindenesetre odaig tuti nem jutnank el, hogy harman rangassanak. Vagy ketten. Vagy akarki...
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #52567 üzenetére
Azért megnézném a történést, ha egy járókelő előkapna egy gázstukkert (legális), ami élesnek néz ki, aztán megkérné az urakat, hogy akkor ugyan szüntessék abba cselekményüket...
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #52573 üzenetére
nem tetszik a rendszer. egy régi rendszert vélek benne felismerni, amire huszonpár éve nemet mondtunk már egyszer. és most új csomagolásban újra itt van, pont azoktól, akik akkor nagy mellénnyel leszavazták a régi rendszert...
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52573 üzenetére
Melyik nyugati országban verték meg az egyetemi tanárt a saját fejlesztésű augmented reality szemüvege miatt a McDonald's alkalmazottak? Ott is előfordulhat. Az emberi agresszió nincs határokhoz kötve.
De amúgy a BKK-val kapcsolatban tökéletesen igazad van.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #52547 üzenetére
HI!
nagy rpmmem ertesultme rola hogy siekresen feldugtd:- )
falun, mert a totoyanak sokkalfontosabb mert az tenyegl 90%falun beluludv
neduddki
p.s. es hajlando vot felismerni? hun tart?
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #52541 üzenetére
HI!
jeee egy VakVarnyu e smeg el;- )))
udv
neduddki
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #52472 üzenetére
mégis miről szaporítanák a paprikát ha nem magról?
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #52472 üzenetére
Megél simán, ez is csak paprika végülis, plusz ha van helyed átteleltetni akkor pár évig teremni is fog.
@: Akkoriban tevótá' a szintiboy?
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #52461 üzenetére
Mult heten vettem ott egy uveg grey goose-t, csaknem 100 font volt (34500). Nem mintha emlekeznek az egeszre, de a haverok kepei nem hazudnak. Ennek tekinteteben viszont nem hiszem, hogy van BB, ha meg van akkor dragabb
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #52469 üzenetére
Eh, PapírHolló, a habanero másképp csíp és a flasht is jobban adja
Kimegyek a kertbe és szedek, de van más forrásom is
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #52466 üzenetére
viszek egy uj magyar allampolgart (csak nem hagyjuk ott
) az jo lesz?
-
dragonfx
veterán
válasz
FehérHolló #52461 üzenetére
hát ja tulélem valahogy.majd jön ujabb másik éra.
a bank-eklubbnak is vége lett.dekár jobbak voltak. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #52440 üzenetére
üsse kő, szólíthatunk Pistának is, ha szeretnéd.
@NEduddki: Én szerintem két nap alatt nem eszem ennyit.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #52446 üzenetére
HI!
hangvarnyu....
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #52446 üzenetére
Nem, ezt külön a Readerben nyitom meg, asszem XI. 11.0.06 Nem találtam olyan beállítást. De várj, nem az automatikus fókusz a baj. Ha rákattintok a dokumentumra, és egérrel vonszolom le-föl, utána sem görget a tekerővel.
Egy egész, kb. 8 cm hosszú, átlag 2 cm átmérőjű friss zöld(nem pácolt konzerv) paprikát. ?
Az elég meredek, mert mi 8-an tudtunk kivégezni egy felet.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52440 üzenetére
Vannak rosszabb beavatási szertartások is. Örülj neki, hogy a szádba került!
-
válasz
FehérHolló #52435 üzenetére
könnyű délutáni uzsonna, legalábbis valami ilyesmit mondana egy kedves ismerősünk, aki tényleg erős paprikákat termeszt
próbálj ki egy jó kis habanerot, vagy naga jolokiát arra már lehet mondani, hogy erős
-
tbs
addikt
válasz
-
fokukac
nagyúr
válasz
szólíthatunk mostantól Erős Hollónak?
Ui. ja, és megkapod a nemzetközi Kuka-díjat, persze csak akkor, ha a névadó valamikor esetleg felbukkan
-
concret_hp
addikt
válasz
hát mondjuk olcsóbb is, meg nem is illegális
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #52406 üzenetére
klasszik mti.
csak a jó hír a hír. -
válasz
FehérHolló #52406 üzenetére
Nem értem, minek titkolják a többit is, nevetséges ez a próbálkozás, legalább ismernék be, hogy igen, szétlopnak mindent amit lehet, a gazdaság meg tönkremegy
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #52348 üzenetére
Az biztos. Komolyan megijednének.
Most néztem pár webkamerát, eléggé száraznak tűnik arrafelé minden. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #52346 üzenetére
Eh, mindig abból indulok ki, hogy itt nálunk ami lehull, az meg is marad, meg el se takarítódik. Tehát itt letaposott hó van szinte mindenhol, de hálistennek, ha Pesten nem kell bokáig tocsognom meg csúszkálnom. Öltönyhöz vicces a szöges bakancs
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52259 üzenetére
Az anyagtárolónál meg mintha nem bújt volna ki belőled a nyelvtannáci. Már hiányoltam.
Nem tudom, mire gondolsz, de nem vagyok itt állandóan jelen, biztosan elkerülte a figyelmem. (Vagy ezúttal nagylelkű akartam lenni, mindegy a hiányolt eredmény szempontjából.)
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52256 üzenetére
Miből gondolod, hogy Neduddki debreceni könyvelőket szeret enni?
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #52222 üzenetére
HI!
na itt a masik szakbarnyal... megkozosmn ha vmikor hozozl,
sajtnak max illat avgayon ennek nagyon is finom, mi reklamszatyorral sozktunk bevasrolni jarni, De ha Te gazvedelmiben akrsz akkor lelked rajta:- )udv
neduddki
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #52227 üzenetére
Nem látod rosszul, sőt, az a gyanúm, hogy a két másik sáv is csak azért tűnik viszonylag hómentesnek, mert az azon járó autók által termelt hő, és az egyelőre relatíve nem túl alacsony hőmérséklet miatt nem marad meg rajta a hó.
Szerk.: Hogy a hóeltakarítást sikerül-e ma megkezdeni, afelől vannak kétségeim, de az a bizonyos sms még lehet, hogy ma körbemegy. Bár ehhez az kell, hogy elismerjék, hogy helyzet van, az meg azért beletelik náluk néhány napba, úgyhogy azért lehet, hogy mégis késik majd kicsit.
p
-
válasz
FehérHolló #52222 üzenetére
Nem tudom, hogy feltunt-e, de alapvetoen Magyarorszag egy szegenyebb orszag, ezen az autopalyamatrica drasztikusan nem fog valtoztatni.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52213 üzenetére
Na, akkor végre belódultak, bár még mindig visszafogottak a leadott infók ehhez képest.
Egyébként a nyári törökországi tüntetésekkel kapcsolatban is valahogy fáziskéséssel mozdult rá a honi elektronikus sajtó az eseményekre. Komolyan mondom, a Facebook-on keresztül jóval hamarabb és jobban tudtam követni akkor a történéseket (egyik barátosném a BP-nél dolgozik, tud törökül és van jó pár török barátja, elég volt az üzenőfalára ránéznem).
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52211 üzenetére
Nem csak az állami agymosodáról van szó (attól nem is várok mást,
esetleg némi szimpátiát az ukrán karhatalom irányába), az Index/HVG/Origo/444 stb. is mintha cseppet visszafogná magát e téren. -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52209 üzenetére
Itt nem az én tájékozódásomról van szó btw., azt megoldom javaslatok nélkül is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #52125 üzenetére
Az EURHUF ma határozottan jobban teljesít, mert az előbb megvolt a 304,6 is.
de kit érdekel, elvégre a rezsi csökken, annyira jók vagyunk.
-
válasz
FehérHolló #52104 üzenetére
- nem halott
- nem volt szo PC-rol
- a beagyazott rendszereket ugyanugy a Moore-torveny kovetkezmenyei ES az architektura viszi elore, mint a PC-ket is. A PC architektura legalabb annyit fejlodott az idok soran (sot, sokkal tobbet), mint a beagyazott rendszerek nagyresze. Egeszen pontosan a beagyazott rendszerek a PC-tol vettek at egy csomo mindent.
- altalanosan elofordulo erveles, hogy a szoftvereket 'nem optimalizaljak', es hogy a programozoknak tobbet kene foglalkozniuk az optimalizalassal. Muszaki ember leven nyilvan tisztaban vagy vele, ha X torzios merevseget ker a gyar a beszallitotol, akkor nem fogja azt mondani a beszallito a hataridokor, hogy sikerult elernunk 4X-et, de szerintunk lehet ez meg 6X is, ugyhogy inkabb nem szallitunk. Ez nem igy megy. A programozo optimalizal, de az optimalizacio altalaban nem egy faktorrol szol, hanem ido-penz-time to market-sebesseg-satobbi. Ha egy program futhatna 1.6 GHz-s Pentium M-en 5 ev munkaval, de 2 ev munkaval meg lehet ugy irni, hogy fusson egy 2.2-es C2D-n, es a ket proci piaci aranak a kulonbsege 10 dollar, akkor kinek es miert jo az, ha dragabban jutunk el ugyanoda (ergo hogy a felhasznalo vegul hasznalhatja a programot)?Mindenki orulhet annak, hogy a PC-k hardvere ilyen rohamosan fejlodott, es nem kellett megvarnunk, amig szoftverrel potoljuk a hardvert. Es senkinek nem lesz jobb, ha azert kell fizetni a programozokat, hogy finomhangoljak a programjaikat a vegletekig. Ja, de, a programozoknak jobb lesz, mert meg tobb fizu, meg erdekesebb melo. De hogy a vegfelhasznalo szemszogebol minden dragabb lesz, az tuti.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #52085 üzenetére
Semmit tévő avagy álmodik a nyomor maintanance outage kellős közepén.
-
Tim82
félisten
válasz
Szerintem lasagnét.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Azok, kéhlek alásan, a világ leghatározatlanabb állatai.
-
válasz
elmondod, hogy miben, vagy megvárod, amíg megkérdezi valaki?
tipikus facebook post
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #52023 üzenetére
Akkor gondolom, testvériesen leosztják majd a ház teljes fogyasztását lakásonként darabra, vagy négyzetméterre.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #52023 üzenetére
Mert az a hanyatló Nyugat...!
sőt! Ti vagytok a Nyugat Keletje!
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #52019 üzenetére
Nem egészen, a fűtést és a vizet is elszámolják majd az adott időszak végén (ez nálunk nem év végén van) a ház teljes fogyasztása és a lakásban lévő egyedi mérők viszonylatában, ráadásul ez általában alá van lőve, hogy elkerüljék a visszafizetéseket, úgyhogy szinte mindig rá kell valamennyit fizetni (nekünk idén 300 EUR-t kellett éves viszonylatban). Az áramszolgáltatóval viszont a bérlő köt szerződést valóban, és ez teljesen egyedi elszámolással kerül megállapításra. Ebben az évben pl sikerült az egész éves összeget 3,03 EUR-val túlfizetnem.
p
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló #51864 üzenetére
Azért, hogy még több pénzt szerezz?
ON: Lekötnéd egyből amúgy?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #51780 üzenetére
Bocs, kicsit hálátlan voltam, köszi az ötleteket!
bobsys: Multimédiás belepiszkálós témához: az általam ismert prototípusokban egyelőre külön van a multimédia. Vannak tervek és próbálkozások, hogy hogyan lehetne biztonságosan (secure+safe) egy hálóra pakolni az egészet. Például gigabites (vagy gyorsabb) ttethernet.
Parkolóházas félelmekről meg annyit, hogy az elképzelés szerint elkülönített részen lennének az automatikusan parkoló autók. A nagyobb baj inkább azzal van, hogy jelenleg nincs olyan ország, ahol csak úgy piacra lehetne dobni egy autót, ami úgy megy, hogy nem ül benne senki.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #51780 üzenetére
azt nemtudom nem neztem meg az oldalt
-
válasz
FehérHolló #51776 üzenetére
Sandisk Sansa Clip + és társai nem jó ?
UI: Na az nincs
-
bobsys
veterán
válasz
Amazon UK?
-
válasz
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #51739 üzenetére
mindenki azt gondolja magáról, hogy speciális a helyzete, de az enyémre tényleg nehéz sémát húzni
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #51739 üzenetére
HI
az envegyeszklyanykaimmarnema mrtosbanvannak:- (((
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #51734 üzenetére
HI!
qva feli nemakrsz gyunni?:- )
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #51732 üzenetére
HI!
enmkololeghafelkilohazkudesz:- )
udv
neduddki
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #51723 üzenetére
Te, azt se tudod, kik vannak abban a konszernben, amelyiknek dolgozol?
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #51726 üzenetére
Most az egyszer.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #51723 üzenetére
a fiat nem.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #51705 üzenetére
HI!
jut eszmeb te otten vagy , vegyelklegysiz eg asad logreuja-rt es meslej rola:- )))
udv
neduddki
mod: Bubee82: bakki ez nagyoin jo sajjjjjjt!!!!
-
Bubee82
őstag
válasz
FehérHolló #51705 üzenetére
Velem pont tegnap esett meg (amúgy nem vagyok ilyen dolgokra érzékeny), hogy mondtam a kollégámnak, vigye innen a büdös francba ezt, mert szó szerint olyan volt, mintha odasz*rtak volna. Az meg csak értetlenkedett.
Mondjuk túlérett volt szegény... Mármint a sajt
Amúgy sem a szívem csücske ez a remek
A Pálpusztai lenyomja (ízre).
Ez vót e Burwash Rose
-
Bubee82
őstag
válasz
FehérHolló #51700 üzenetére
Pedig ha hiszed, ha nem, nem dobogós.
Pont most hoztam magammal Angliába, hogy beajánljam a cégemnek (két másik sajttal együtt) kereskedelmi céllal. 1-2 angol és francia rúzsos (vagy ahogy itt hívják wash-rind avagy mosott kérgű) sajt lazán odavág szagra, de ízben nem igazán verik.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #51673 üzenetére
aszondod, még hátra van a java?
amúgy rendesek, legalább kirakták a belépés gomb mellé, hogy "belépéskor jelentkező java-hiba"
ui. amúgy legalább 4 e-mail kellett, hogy legyen, ha két db az előző javítása volt, egy pedig a javítás javítása...
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #51663 üzenetére
persze, hogy ismerik, csak nem merik leírni, mert a végén még forradalom lenne ebben a fene nagy demokráciában.. az meg a választók arcon köpése, hogy a mi pénzünk nem közpénz, ezért minden titkosítva és nem publikus.. az az alap kellene legyen, hogy minden oldal a szerződésből a neten szabadon elérhető...
folyamatosan azt kántálják, hogy az ország számára előnytelen szerződéseket ők nem kötnek, meg ami van, felülvizsgálják etc etc etc.. erre titkosítják a számokat, mert pont teljesen előnytelen szerződést kötnek a saját zsebük előnyére... és nem lehet majd őket felelősségre vonni, pedig vagyonelkobzás és bebörtönzés alaphangon elkéne....
bort isznak vizet prédikálnak. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #51644 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #51488 üzenetére
nem ismerem az árakat, szolgáltatásokat, főleg nem tudom mi az a python, de róluk hallottam, mintha jók lennének a szakmában.
lenox: köszi az infót, egyszer biztosan kipróbálom, ha még pár fokot megmászok a ranglétrán
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #51485 üzenetére
salgó polc a sch-ban
kaviár téma: én elhiszem, hoyg nagyon jó, de ha csirkemell áron lenne, valószínű akkor sem kóstolnám meg
-
válasz
FehérHolló #51485 üzenetére
ha ez az, akkor igen.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #51434 üzenetére
Ez szomoru, nagyon szomoru. Korkepe a mai magyar tarsadalomnak.
Nem kell aggodni, ilyen szempontbol itt sem jobb, a politikusok itt is sajat malmukra hajtjak a vizet, es lehetne sorolni.
Nem tartom veletlennek, hogy pl. benefit ugyben csak a K-europaiaknak mennek neki, de pl. kozel-keleti csaladoknak nem.
Mondjuk azert az mar durva, hogy otthon direktbe felmerul, hogy netan bevezessek, hogy penzert lemondhass a szavazati jogodrol. WTF. Es akkor meg emelle ez is, hogy meg vannak akik orulnek ennek a robbantasnak, es mennenek ok is. Mi jatszodhat le vajon a fejukben? Oszinten?!
-
concret_hp
addikt
válasz
szabaccságharc
-
fokukac
nagyúr
válasz
sőt.
[link] -
Tim82
félisten
válasz
Gondoltam, nem én kezdem el a témát. Kukacnak kellett volna, nem is neked.
Én egyébként reggel óta azon gondolkodom, hogy mi indul el most itt, és mennyire fogja meglovagolni a bankellenes retorika.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #51417 üzenetére
??? Jóaz.
Bandus: havi 100k fél évig?!? LINKEEET..!
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #51375 üzenetére
Én magát a boltot is ajánlom, nem csak az adatbázist, rendszeresen vásárlok tőlük, igaz, könyveket és nem társasjátékokat.
Nekünk jövő héten jön meg amúgy ez, vagy másfél hónapja rendeltem (még karácsonyra
) a barátnőmnek.
-
tildy
nagyúr
válasz
Koszi neked is, Emvynek is, Integranak is
-
válasz
Ez is jo bolt, de ha tarsasjatek-referencia kell, akkor [boardgamegeek FTW]
-
válasz
FehérHolló #51204 üzenetére
csak hogy ne érezd magad egyedül, én épp most kaptam 11,9%-ot
a 3,14% infla mellé
-
válasz
FehérHolló #51222 üzenetére
ezzel én is egyetértek, nem is külföldi állami cégre gondoltam, van számos uniós, oecd szervezet ami érdekelne hosszabb távon.
szerk:
nincs sok multis tapasztalatom (2*3 hónap, autóipar), de nálam ez például sokadik szempont. na meg amúgy is, ki az a kretén aki azt hiszi, hogy ha eddig nem volt fizetett ebédidő a cégnél, akkor az ő kedvéért, vagy cska neki ezt bevezetik?nálunk egyébként már az ebédidő sem fizetett (20 perc, ami tény, hogy elhúzódik néha egy óráig). a munkatempó is egészen biztosan más, itt azért szerintem mindenki nyugdíjasan dolgozik, a működés egyértelműennem hatékony, de ez asszem sajnos nem is cél és valószínűleg nem is lesz az sosem. a váltás is biztosan nehéz, leginkább az előítéletek miatt, de nem hiszem, hogy lehetetlen lenne. legalábbis az elején. ha az ember lehúz itt 10 évet, akkor már nem biztos, hogy tudná/akarná felvenni a stresszesebb, multis életformát. még ha többet is fizetnek. bár ez sem minden esetben igaz, a legtöbb, nemzetközi cégnél elhelyezkedett csoporttársamnál többet keresek jelenleg. mondjuk ez az energiaipar, ami most ugye a béka segge alatt van itthon. ez egy pénzügyesre, it-sre már biztosan nem lenne igaz.
-
válasz
FehérHolló #51218 üzenetére
fene tudja, ez kivételesen szerintem még az állami szféra szebbik fele. a munkavégzés nyilván nem olyan hatékony és olyan tempóban működik mint a multiknál, de szerintem kifejezetten hasznos tapasztalatokat lehet itt is összeszedni. jelenleg amúgysem a versenyszférában képzelem el a jövőmet, jobban érdekelnek a regulátorok, piacfelügyelet, nemzetközi szervezetek, stb.
a pénz és az életminőség meg természetesen fontos, pont ezért nem akar jelenleg külföldre jönni/menni.
-
válasz
FehérHolló #51214 üzenetére
köszi!
nem tudom hogy mikor kellene elindulni, várjak még egy kicsit, hogy mégis több tapasztalat legyen a cv-ben, vagy minél hamarabb annál jobb, kicsit tanácstalan vagyok ebből a szempontból. plusz a barátnő is nehezítő tényező ebből a szempontból, ő nem akar egyáltalán külföldre jönni.
-
válasz
grat, nice
viszont ott ugye kötelezően van 13-14. havi bér is, ha jól tudom.
btw mennyi időt dolgoztál itthon, mielőtt kimentél?
@:
muszáj lesz egy ilyet szereznem, ha szerencsém van még valamelyik nagy közreműködővel is alá tudom íratni a folyosónamúgy kíváncsi lennék milyen következményekkel járna, ha ebben jönnék be dolgozni
-
fokukac
nagyúr
válasz
én kaptam 5000 forint utalványt meg egy bögrét, mert annyira jó vagyok, hogy így akarnak motiválni.
És várj, volt hozzá ünnepélyes össznépi átadás is. Csak a kiváltságosak kaptak ám ilyet, nem mindenki...!
igazából nevetséges, ami ma kis hazánkban megy.
Komolyan úgy voltam vele, hogy inkább ne adjanak semmit.@PeterkeT: még üres, mert ki se bontottam.
-
parandroid
félisten
válasz
Magyarország jobban teljeseít... Oh, wait...
p
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #51198 üzenetére
Hmmm... Akkor szeretnék a jobb oldali lenni, ha a baloldalié a yacht.
Szopjon más a fenntartásával.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #51194 üzenetére
Nem a csajé a jaht?!?
-
válasz
FehérHolló #51173 üzenetére
Na ja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest