- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Van egy fémfüstölt peremű bögrénk, az szokott villámokat szórni szépen. Mondjuk régebben, mikor még kicsit nem figyeltünk. De ez a Gerlach@Poland feliratú stainless kanál ez nem cikrított. Melegnek meleg volt, de nem forró.
De általában stroboszkóppal jelzi a fémeket. Ez mondjuk 22 éves Moulinex. Cégnél a bentiek amik noname márkájúak, azok sosem szikráznak, a komplett evőeszköztárral sem. Fémfólia, miegymás nem akadály nekik. Mondjuk ételt is lassan melegítik.Emlékszem, mikor még divatos kezdett lenni a lengyelpiac (úgy 90-es években) akkor volt egy kolbászsütős, aki mindig kijött hétvégére piacozókat etetni. Na neki volt egy már akkor nagyon öreg orosz mikrója. De melegített, zörgött, mindent csinált
-
tbs
addikt
Kiderítettem. Vágnak.
És mivel megy az okos ember ambuláns lábműtétre..? Kocsival... És minek tolat neki érzéstelenített lábbal..? Villanyoszlopnak...
Bazze, ekkora marhát se láttam még, mint ma én... Kicsit más tudatállapotba voltam/vagyok... És múlik a tompaság... Azt kamuzzák, hogy nem fog fájni............ Hejhó, megyek aludni, amíg még tart..!
-
concret_hp
addikt
https://blockchain.info/charts/market-cap ez a kemény nem a beton, kíváncsi vagyok mikor jön a következő pukkanás
-
BlacKSouL
addikt
Erre gondoltam, de valami technikai háttérmagyarázat érdekelt volna, mittudomén, 20 percig csak melegszik, aztán 3 perc a tényleges képalkotás. Vagy. Ilyen nehéz begyűjteni a sötét anyagot, amit a pixelek kirajzolásához az univerzumból gyűjt. Vagy, ennyi idő alatt bomlik le az a rövid felezési idejű részecske, amivel széjjelbombázza a sejteket. Vagy.
-
> A DCL az nem egy thread safe singleton..?
Nem, de thread safe singletonoknal szokas hasznalni (de ahogy mondtam, a C/C++-ban nem lehet megcsinalni rendesen (=amig nem irsz hozza egyeb infrastrukturat), mert a szabvany nem garantalja, hogy a compiler neked kedvezo sorrendbe fogja rendezni az utasitasokat, ill. nem biztos, hogy a CPU nem rendezi at).
-
> Csak lett egy szép nevük.
Pontosan ez a funkcioja, nem mas. Az, hogy ha csinalsz valamit, es valaki masnak elmeseled/megnezi, akkor ne azt kelljen mondani, hogy 'figyelj, csinaltam egy absztrakt osztalyt, aminek a konkret implementacioit akarjuk hasznalni, viszont szeretnenk, ha nem lenne fuggoseg a felhasznalok es a felhasznalt osztaly kozott, de mindezek mellett arra is szukseg lenne, ha a felhasznalok tudnanak uj peldanyokat letrehozni az adott implementaciobol' -- hanem hogy 'oke, akkor itt ez egy abstract factory'.
Masreszt igy kevesebb hibat is vet az ember az implementaciok soran. Pl. ha ismered a 'double checked locking' kifejezest, akkor tudod, mire kell gondolni, amikor elmondjak, hogy a C-ben nem lehet rendesen implementalni, Java-ban meg Java 5-tol egyszeru.
Szoval tenyleg az egesz arrol szol, hogy a kommunikaciot egyszerusitse.
// tobbiektol sorry a sok off-topic miatt.
-
tildy
nagyúr
Az hogy 'venek' vagyunk, nem jelenti azt, hogy az uj dolgokat ki kene hagynunk.Marcsak azert sem, mert a fiatalsag lehagy
Nekem most erzodik egyre inkabb, hogy amit anno tanitottak, az akkor iszonyat halandzsa volt latszolag, mert nem igazan lattuk, hogy ez mire is jo. Pedig, pedig. Most kezd beerni par dolog.
-
parandroid
félisten
Ja, néztem én is. Mondjuk az is vicces, hogy beiratja valaki a gyereket hittanra, aztán csodálkozik, hogy a pap bácsi azt mondja, hogy aki buzi, az pokolra jut. Ha nem akarom ennek kitenni a gyereket, akkor megy erkölcstanra, ott lehet reklamálni, ha halálos bűnről beszélnek neki, de aki a katolikus egyház nevű klubban akar játszani, az vagy minden szabályt elfogad, vagy keressen másik társaságot, akikkel együtt örülhet a képzeletbeli barátjának.
p
-
bobsys
veterán
Nem akarok en megtalalni semmilyen jelszot. Sot pont epp, hogy titkositani szeretnek par filet es azert kerdeztem. Talaltam ezt a Cloudfogger programot es az hasznal EAS 256 bites titkositast.
-
tildy
nagyúr
Kek szemmel szulettem, barna a szemem. Egy het alatt barnult be. Ket, kek szemu szulo eseten mas a helyzet, ott nem fog bebarnulni.
Mas:
tud valaki Budapesten vagy Debrecenben jo sportorvost, akar magant is ( Esetleg meg lehet Szolnok vagy Jaszbereny) ? Fehervaron tudok egyet, ok csinalnak mri-t is, de oda nem tudok elmenni, idohiany miatt. Sajnos fizikoterapia ideiglenesen hatott csak, most, hogy jon a tel, megint rosszabbodik a terdem, lehet megint esmein kell hogy felhuzzon gugolasbol. -
concret_hp
addikt
szép kis ralli. csak azt nem értem, hogy azon kívül, hogy mindenki veszi, mi fogja hosszú távon fenttartani az árfolyamot? a pénznek igencsak fontos eleme, hogy el lehessen költeni. namost ha én kereskedő lennék, akkor ha bevezetnék egy ilyen virtuális pénzt amit elfogadnék azt úgy csinálnám, hoyg azonnal el is adnám és a saját lokál valutámra váltanám, tehát a tranzakciós költség miatt többet kérnék érte, mint amennyi a lokál valutában lenne. vagyont szintén nem tartanék benne. tehát egy kurvanagy lufin kívül mi indokolja az árfolyamot?
-
Winner_hun
félisten
Én már levelezek velük. Az előző idióta húzásukkal is 99%-ban visszavonultak (sűrű jelszócsere úgy, hogy az utolsó 15-öt nem lehet megadni), remélhetőleg itt is lesz valami eremény, csak legyenek elegen akik kifejezik nemtetszésüket. Annyi már elég ha CSAK a belépésnél van token, a tranzakcióknál jelszó (ha semmi nem lenne én akkor se haragudnék meg rájuk mivel ha valaki tokennel belépett akkor az már nála van, elvileg mindent meg tud csinálni, csak tovább tart)
-
jeges
senior tag
nekem fizikai token van már vagy két hónapja. én is idegenkedtem tőle, mikor elhoztam, de aztán rátoltam a kocsikulcsra (amit egyébként is állandóan magamnál hordok), és azóta nincs igazán gondom vele. naponta használom a netbankot, egy sms alapú rendszert nem szeretnék finanszírozni. a kompatibilitási problémával teljesen egyetértek, sajnos nekem is emiatt nem praktikus a mobil token, pedig sokkal szimpatikusabb lenne, mint a fizikai.
-
Integra
titán
hát... van egy 795cc braun-om, a létező legjobb amit kapni lehet és valóban profi. havonta egyszer a szakállnyíróját használom, oszt jónapot. beleuntam ebbe a borotválkozósdiba, megszoktam, hogy erős borosta vagy szakáll. jobb így. barátnőm is imádja, mindig morog, ha pont akkor kap el, mikor havonta egyszer borotválkzom..
-
-
-
fokukac
nagyúr
Valami újat mondj, kérlek...
Más téma. Lehet, Te is így jársz majd.
-
fokukac
nagyúr
én beleraktam egy 830-as samsungot a notimba, és azt cisnálja, hogy időnként 2 percig nem csinál semmit. Aztán megy tovább, és kurva gyors. De ezt mondjuk óránként egyszer tuti megcsinálja.
persze, 2007-es alaplap, SATA1 vezérlő, szóval érthető, de akkor is idegesítő.
Ugyanaz a 830-as ssd az asztali gépemben sose csinál ilyet...
-
bobsys
veterán
Itt az ujabb feladvany. Ez mi itt a kepen?
A muanyag baszas alatt van a szelvedo es a gepteto kozott, itt szivja be a levegot a legkodni, de nemtudom milyen neven kene keresni. Voltam autosboltban, csavo se tudta megmondani es termeszetesen nekik nincs. Ajanlotta, hogy menjek el a markaszervizbe, de ugy erzem ott kicsit sokba kerulne a 12 eves kocsimhoz ez az alkatresz.
-
BlacKSouL
addikt
Hát az ultrahangos riasztó előtt úgy táncoltak, mint részeg kispicsák a dzsasztinbíber koncerten a hangfalak előtt.
A ragasztóba vagy 2 belemászott, de egyszer kiszabadult, egyszer végül pár óra kínszenvedés után aztán kimúlt.
Ezek tehát egyáltalán nem hatékonyak...Nem esik, néha még a nap is kisüt.
Az egér aranyos kis szőrös állat, apró gombszemekkel, pici mancsokkal, mókás kis bajuszkával, hosszú vékony farkincával, mindaddig, míg nem hugyozza meg szarja tele az irodában a fiókokat, az asztalokat, nem rágja el a telefonkábelt, nem rágja meg a véletlenül elölhagyott csokit, vagy bármilyen ételjellegű dolgot a hűtőn kívül (és mindazonáltal ugrott már ki egyszer a hűtőből is a takarítónőre)... Engem sem zavart, hogy a cipőink körül futkostak az asztalok között, meg a fal mentén szaladoztak, meg motoztak mindenfelé az irodában, a kukában, a szekrények mögött, de amikor az asztalon szemezünk vele, meg a fiókokban tanyázik, és a papírokat is megrágja, onnantól megszűnik a barátság, és jön a gyilkos.
-
DeFranco
nagyúr
nem a kamudiplomát mondom, hanem a diplomakamut. a kamudiploma nyilván nem derülne ki, de ha beírják, hogy van papper, de közben nincs papper az kiderül, mert elkotyogja valaki úgy is.
onnantól meg már Viszláton röhögne a cég összes dolgozója, és ez el is kísérné szépen a következő munkahelyekre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reklámblokkolók topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest