- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #53584 üzenetére
én az állítólagos 100 ezer aktivistát nem tudom honnan jött. ennyien be akarják nyalni magukat valahova?
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53574 üzenetére
Ahogy írtam: 21 évesen nem hiszem, hogy sok lehetősége volt már bátor, jó Sir Robin-nak lenni, de nem is ez a lényeg - majdhogynem mindegy, hogy nyakon lövik egy háborús övezetben (amihez egyébként nem kellett mást csinálnia, mint a szűkebb otthonában végeznie a munkáját), vagy esetleg egy békésebb, boldogabb országban egy beütő katasztrófában egy ház omlik rá, miközben sebesülteket ment... "kurvának állt, ne lepődjön meg", ahogy gondolom, az összes többi mentős, egészségügyes, tűzoltó, katasztrófavédelmis stb. sem. Na, ez az a mentalitás, ami fájdalmas, politikától függetlenül.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53572 üzenetére
Mondjuk az alapállás az, hogy a fórumtárs volt szíves egy huszonegy éves ápolónőre, akit meglőttek, benyögni a mélységesen empatikus "aki kurvának áll..."-kezdetű mondatot. Amihez egyébként én is gratulálnék neki, ez ugyanis egyfajta negatív csúcs, elég sok szempontból nézve is....
Nyilván rengeteg lehetősége volt a csajnak, miért nem ment gyerekként/kamaszként külföldre, meg hogy gondolja, hogy ha már a szűkebb lakóhelyén háború van, akkor esetleg gyakorolná a foglalkozását. Meg lyen nonszensz dolgok.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #53522 üzenetére
valóban letudnak játszani kékfogon keresztül, én nem javaslom, a hangminőség összehasonlíthatatlanul rosszabb, mint a hagyományos vezetékes módon. ha jó az ember füle, nagyon könnyen kihallja a háttér sercegést, illetve a tompább hangokat. a dension tartómat is ezért adtam el, pedig az egy valóban jó minőséget nyújtó eszköz volt.
ha tehetném beszerelnék egy n7-et középkonzolba, de sajnos nem olyan az autóm kialakítása, hogy lehetővé tegye
ezen a használt mobiltelefonos dolgon gondolkodtam én is. leginkább a scroll bar hiányzik, egyszerűen nem tudok számokba beletekerni. 2 órás mixeknél eleve halott ötlet.
-
válasz
parandroid #53522 üzenetére
szerintem a legtöbb verda már automatikusan kapcsolódik bt-n a vele párosított telefonokhoz, ha beszállsz a kocsiba. zenénél meg source-ként szintén a bt-t választod és amíg telefonon zenélsz, akár a memóriából, akár youtube/itube-on keresztül, az is a kocsiban szólal meg. praktikus dolog az tuti
bár a mi esetünkben az androiddal valamiért nem hajlandó normálisan szinkronizálni a híváslistát és a telefonkönyvet a rendszer, míg iphone esetében hibátlanul működik.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #53448 üzenetére
ennek így is kellene mindenhol működnie. nem tudtam, hogy ment a németeknél, sosem jártam orvoshoz ott sem az évek alatt, csak a versenypályáról szedtek össze a mentők mint a villám és találtam magam azonnal a klinikán a pálya mellett, de az meg más történet
igazából most sem tudnám, hogyan működik a renszer, de emiatt a rohadt sportorvosi igazolás miatt lassan betéve tudom a teljes rendszert, parádé
-
Lortech
addikt
válasz
parandroid #53448 üzenetére
Volt olyan háziorvosom itthon, akinél az assisztens ott helyben le tudta venni a vért, sajnos nem ez az általános eddigi mintám alapján.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #53294 üzenetére
Mar ugy 3-4 eve
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53294 üzenetére
Már elég régóta ez az avatárja.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid #53250 üzenetére
Én betettem egy Brodit autós tartót a telefonomhoz, meg egy Motorola bluetooth kihangosítót, beépített fm transmitterrel. Zenét ritkán hallgatok, inkább podcastokat. Navira Waze, külföldön Copilot.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #53250 üzenetére
bár állítólag van benne valami merevlemez is
ööö, az megvan, hogy a "prémium" szegmens ottóiban van egy x86-os architektúrájú komplett PC is, úgy 6 éve és azóta.
A rázkódás meg nem annyira probléma, előzetes (és átfogó) tesztek alapján 10 évig bírnia kell neki 99% feletti konfidencia szinttel. -
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #53240 üzenetére
egyik barátom most rendelt valami olyan médialejátszót, amit be lehet kötni a honda accorxd gyári hifi cd-váltójának a portjára, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
-
freaghill
őstag
válasz
Én itt tenném fel a kérdést.
-
Integra
titán
válasz
mert kőkorszak ami van.. a beszállítók teljesen elaludták az egész mobil forradalmat és most kullognak a trend után. a kínaik is gyorsabbak voltak a szimpla és dupla din fejegységeknél, igaz, hogy a legtöbb ócska, de már androiddal döcögnek.
amúgy a 150ezer euros legújabb s merciben és range roverben is ipari hulladékot kapsz, ha multimédiáról van szó.. idén jelennek meg az első androiddal szerelt autók. most kezdődik az, aminek már jó pár éve menni kellene.
hamarosan az lesz, hogy tableted bepattintod a középkonzolba és arról vezérelsz mindent, de még az autó fűtés, szellőzés és egyéb rendszereit kompletten.. a tesla megmutatta, hogyan kell ezt csinálni. szerintem robbanás szerű lesz a növekedés az android/nvidia összeborulás miatt, plusz pár nagy gyártó már aláírt hozzá. -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #53019 üzenetére
Klasszikust okít, szerintem mutat és mond mindent, mondjuk igaz, hogy elektronyos...
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #52999 üzenetére
Nekem nincs gyűrűm.
Nem vagyok én hobbit... -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #52934 üzenetére
Ezert irtam azt amit. Nekunk anno a ceg rendelte az ebedet, nem kellett fizetni egy fillert sem erte. Aztan volt meg azon felul kek sodexho utalvany is, meg ceges telefon, aztan egy ido utan az autoba sem kellett tankolni , mert eladtam ( de amikor kellett, havi 10 ment el ra). Van aki ezeket cafeteria jellegu beveteleket is beleszamitja a fizetesbe, en nem szoktam
Es pontosan, akkor kijött az ember belőle , ha nincs autoja, nincs gyereke. Gyerekkel mar nagyon mas a tema. Meg hat nem vagyunk egyformak, mindenkinel mas a prioritas, más termékeket veszünk.
Ha mar pl. "belga sorozo" , akkor en inkabb a Snapszot preferaltam. Rengeteg belga sörük van, köszönet mégegyszer Nolfnak, hogy megmutatta azt a helyet. Imádom a gyümölcsös söröket, ott meg csapolt floris kriek van
bandus: atyaég, mi volt ez a (3x100=) 300 ezernyi fogorvosi költség?! Implantátum? Csak mert én is járok két-három havonta, de kb évi 60-70 ezernél tartok összességében, pedig nem olcsó helyen csináltatom.
Peterket: fogkő leszedés: 12, félévente . Tömés: kb 10-12 ezer. Panoráma-röntgen: 4-6 ezer ft.
-
válasz
parandroid #52934 üzenetére
igen, nyilván ezeket is számításba kell venni, bár kevésbé tervezhető költségek. az elmúlt 3 hónapban pl átlag havi 100k-t otthagytam a fogorvosnál, ami marhára nem volt betervezve
meg az se, ha elromlik a hűtő, tévé, akármi. így ezeket figyelembe véve az a 200-as is kell, de még kevés is, ha mindezek mellett fája a fogad egy nyaralásra vagy autóra még a lakásvásárlás előtt. de ha ez megvan, utána meg a gyerek viszi el a pénzt, tehát a lénye,g hogy minél több, annál jobb
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #52847 üzenetére
ezzel igazából úgy vagyok, hogy nehogy már egy pénztáros nézzen le, főleg ne azért mert kártyával szeretnék fizetni én vagyok aki fizet vagy mi a lóf@sz.
1x volt hogy vmi játékboltban ki volt írv,a hogy kártyás fizetés csak X összeg felett (1-2 ezer ft). én vettem valamit valami X + 200ft-ért és a pénztáros ilyet szól, hogy nincs-e kp-m, mert ez csak 200ft-al több -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #52831 üzenetére
utolsó nap, amikor még szabin vagyok
nem mennék be az irodába. -
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #52761 üzenetére
- Jean, nagyon hideg van. Hány fok van idebenn?
- 16 fok, uram.
- És odakint?
- 5 fok, uram.
- Akkor nyissa ki az ablakot hogy jöjjön be az az 5 fok is!új szó jutott eszembe : "joulb*szó", méghozzá a fillérb*szóról eredeztetve
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #52761 üzenetére
hát előre köll gondolkodni
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #52759 üzenetére
de szellőztetni amúgy is kell
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #52682 üzenetére
van 1,4-es BMW???
nem hinném
1,6-os volt az... -
válasz
parandroid #52670 üzenetére
Pedig mar most gyonyoru penzeket fizetek a 2.2-es dizelre. Mondjuk UK-nal igy is joval olcsobb az autofenntartas (itt valami 700 euro a kotelezom + kb. 500 a teljeskoru CASCO, UK-ban csak a kotelezo lenne ennyi, vagy tobb).
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #52666 üzenetére
Vö. német előremenetel vs. gázolajas tömegótók... Csinálnak azért beteg kanyarokat sajnos ott is.
-
válasz
parandroid #52659 üzenetére
szuper tanulmányok, főleg a második. főleg olyan emberektől, akik életükben nem láttak erőművet sem, nemhogy bármiféle fogalmuk legyen akár azok, akár egy nagy, kontinentális európát átfogó villamosenergia-rendszer szabályozásáról. elég megnézni a szerzőket: földrajz szak, geográfus, környezetkutató.
méghogy nem utópia
egyébként biztosan kivitelezhető lenne a dolog, ha legyalulnánk az egész országot és végtelen pénz állna rendelkezésünkre az hálózat, az egyéb infrastruktúra és a lakóépületek újraépítésére.
amivel egyet tudok érteni, az az energiahatékonyság növelése. elsősorban a fűtési energiafelhasználást kellene csökkenteni, itt van a legnagyobb mértékű pazarlás. az, hogy kikapcsol-e a hűtő, vagy sem egy órára az ezekben a léptékben egyelőre nem oszt nem szoroz. lehet, hogy energiát megtakarítana vele az ország, de biztosan többe kerülne a lakosságnak, mint amennyit ezzel a villanyszámlán megtakarít
-
lenox
veterán
válasz
parandroid #52659 üzenetére
En se szoktam oket nyomni, de gondoltam nem specifikalom pontrol pontra, hogy mit csinalok, biztos megoldja mas is
.
-
lenox
veterán
válasz
parandroid #52650 üzenetére
Ne add fel, ha leokezod parszor azert megis oda tudsz jutni. Nehogy elszalaszd, es mar keso legyen...
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #52652 üzenetére
"Kedvenc devizapiaci elemzőnk, Bencsik András..."
Priceless.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #52650 üzenetére
Félnek, hogy
rábeszéled a szervert az öngyilkosságraelmondod a szervernek nézeteidet az Univerzumról. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #52601 üzenetére
Na mikor nem megy az azonnali devizavaltas? Hat persze, hogy most.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #52605 üzenetére
Pont tegnap este néztük mi is ezt a trailert, arra jutottunk, hogy moziba nem lesz érdemes miatta elmenni.
Szerk.: b+, megírom a hozzászólást a Prohardver alól, desktop felületen, erre átdob a Logout mobil felületére elküldés után.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #52603 üzenetére
Vagy inkább belesz.rva a ventilátorba?
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #52601 üzenetére
lapozhatsz, már 312 is volt...
-
cattus
addikt
válasz
parandroid #52540 üzenetére
Bearanyozta a napom.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #52423 üzenetére
majd lépni fog a sky is, muszáj lesz nekik
a sky go és anytime meg lehúzás, szerintem nincsen nagy igény rá, amíg ilyen árakon megy..
amúgy meg teljesen elégedett vagyok a sky-jal, minden sport közvetítést élőben fhd-ban és dd-ben látok és hallok, ha nem a német sky-on, akkor az angolon, vagy az olaszon, de ott a canal+ is, annyi az fhd meg hd sugárzásom, hogy meg sem tudom számolni. sorozatbuziknak meg marad az internet, ha azonnal akarják, nekem nem baj ha 1-2 héttel később adja csak valamelyik csatorna.
amúgy van egy kis gebasz azért a netflix és társaival, fizikailag vágják a filmeket sok esetben képméretben.. egyszerűen nem látod a teljes képarányt. gáz. -
tbs
addikt
válasz
parandroid #52396 üzenetére
Az a baj ezzel (is), hogy a kevésbé érdeklődők elől rejtve maradnak a dolog szépségei, mert kuvvára fogyaszthatatlanul írnak ezek a zoknyomozók...
-
Integra
titán
válasz
persze, hogy igaz, miért ne lenne? eddig is offshore cégeken keresztül szivattyúzták ki a pénzt, most is ez megy. csak nekik lehet, neked meg nem.
itt a következő jó példa, amikor a káderek ülnek a pozíciókban, dilettánsok, inkompetensek. aztán aki kinyitja a száját, az röpül. rohad az ország belülről. -
válasz
Azért ez se kutya
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #52381 üzenetére
Itt egy picit több, csak mínuszban.
SZégyellem, meg puhány vagyok, de én ma bizony vettem még egy garbót és egy jégeralsót az öltönynadrág alá, mert kb. megfagytam volna benne.-------------------
Neduddki: Én azt hallottam, űrállomás is épül majd oda.
Tíííííízezer lépés kééééééne csak
tííííííízezer boldogtalan naaaap -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #52381 üzenetére
HI!
-4fok van az ablakban, az pedig semmi jot nem jelent;- )
udv
neduddki
mod: teremszetesen belul;- )))
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #52288 üzenetére
Erdekes - tudom nem Magyarorszagon, hanem a cseheknel gyartjak mar - , de mind az angol barataink meg mi is ra vagyunk kattanva a boci barackos-kekszesre. Nekem a nagy kedvenc a kortes.
Pedig ha valahol, akkor UK-ben tenyleg annyifele csokolade van, megis otosevel viszem ki a bocit, amikor megyek.Viszont tudom mirol beszelsz, csokimikulast mar jo ideje nem ettem, eleve etcsokiban nem is nagyon kaphato, ami meg szokott lenni, az kb mindennek nevezheto csak csokinak nem.
Mondjuk Lajos szerint keves ilyen finnyas ember van, mint amilyen en vagyok, csokoladebol csak etcsokolade johet szoba. Ott eszik melelttem lazan a cadbury-t, de nem ennek belole, semmikepp.
Integra: 18-20 fok, idealis. Aludni 17-18-ban szoktam.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #52324 üzenetére
+1, alváshoz lehet kicsit hidegebb, de nap közben, ha otthon van az ember, azért picivel 20 fölött van nekem is az ideális.
@: én még nem láttam olyan irodaházat, amiben sikerült közel konstans hőmérsékletet csinálni. Egyik nap 19 fok, másik nap 24. Előző munkahelyemen a klíma volt pl. olyan, hogy nem abszolút, hanem relatív hőmérséklethez hűtött. Tehát ha koppra lecsavartad, akkor mondjuk 10 fokkal hidegebb volt bent, mint kint. Ez akkor vicces, mikor péntek du. 35 fok van, hétfő reggel meg 19...
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #52312 üzenetére
Ha már írás, én sokkal többször ütök mellé az iOS 7 virtuális billentyűzetén, mint a WP8-én. Az utóbbi szerintem sokkal kényelmesebb, még iPad Mini - Lumia 520 összevetésben is.
-
concret_hp
addikt
válasz
én mostanában néha véletlen ráklikkelt a dívány-ra, hát bár ne tettem volna
a témában amúgy az indexes kaja vaktesztek a legviccesebbek
-
válasz
parandroid #52291 üzenetére
Azert a nemet elelmiszervalasztek is eleg siralmas, legalabbis London utan nekem a bevasarlas az egyik legnagyobb fajdalmam itt. Kenyerekben es tejtermekekben jobbak, mint az angolok, de peldaul olyan valtozatos es minosegi fuszervalasztekot, amit Londonban lehetett kapni, nem igazan talalok itt sehol. Majdnem minden fuszer szaritott/orolt kiszerelesben van, ehhez kepest Londonban ezerfele vietnami, afrikai, del-amerikai pasztat, mixet, szaritott halat, mittudomenmit lehetett kapni.
A hal es egyeb tengeri cucc-valasztek nyilvan a tenger kozelsege miatt volt sokkal jobb, ezt nem is kerem rajtuk szamon.
-
Tim82
félisten
válasz
Ezek hülyék, a Németországban kapható csokik sokkal finomabbak, mint hazai megfelelőik (a megfeleltethetőséget az árra értem).
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #52236 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
parandroid #52221 üzenetére
nem mondod.. benned egy orákulum veszett el!
-
concret_hp
addikt
válasz
az már minden évben totál megszokott
viszont most úgy van, hogy már az ország nagy része hó alatt áll bp-n meg még kb. semmi. ehhez képest leszek kíváncsi, hogy amikor bp-n is elkezd esni, akkor mi leszEB selejtező sorsoláson vajon minden 3. kalapos csapat kiért fog imádkozni a 2. kalapból?
naugyehogyjobbanteljesítünk
-
bobsys
veterán
válasz
Az a kep mondjuk pont Chicagobol volt
Ott valahogy egy ejszaka alatt sikerult mindent rendesen letakaritani es jarhatova tenni, a fobb utak szarazak voltak masnap a jardakrol pedig reggelre mindenhol eltunt a ho
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #52231 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #52166 üzenetére
Ne felejcsük el, hogy a hidrogéncellás izé is villanyautó.
A mostani akkuskodást mindenki látja hogy nem lehet fenntartani - de kuvvajó pálya a hajtáslánc fényezésére, a világ szoktatására a hanghoz, a máshoz.
Lsd. még pl. számítógép architektúrák.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #52166 üzenetére
a következő 30 évben nagy valószínűség szerint nem fog változni a világ energia mixe. ami növekedés van évente, az a kb 1.5%, az nem oszt nem szoroz, mert hiába a megújuló energiába való befektetés, ezt el is viszi részben a növekedés. a kőolaj mellett a földgáz szerepe fog nőni, az atom is marad.
ráadásul nem lehet azt sem megcsinálni, hogy máról holnapra mindenki dugaljba dugja az autóját. miért? mert egy teljes iparág fog megsemmisülni és szociális katasztrófát fog okozni, az egész logisztika és minden tönkremenne, százmilliók megélhetésével együtt. szóval ez nem ilyen egyszerű. -
válasz
parandroid #52158 üzenetére
A szennyezes lokalizalasa jo dolog, szerintem ebben megegyezhetunk. Ha ugyanazt a fustot a Nagykorut helyett valami erdo kozepen eregetjuk ki, ahol a novenyzet tud vele valamit kezdeni, az jo megoldas.
A halozat terhelese az egyik legkomolyabb kihivas. Mar most vannak gondok Nemetorszagban azzal, hogy hogyan hozzak le az aramot eszakrol (a szeleromuvektol) delre (az autogyarakhoz, peldaul). Az elektromos halozat vesztesege nem elhanyagolhato, tehat benzin formajaban elhozni valamennyi energiat 1500 kilometerrol hatekonyabb, mint vezetekent.
Aztan a masik problema az energiatarolas.
-
szőröscica
addikt
válasz
De az erőmű nem itt pöfög az orrom alatt, ellentétben az autókkal.
Egyébként az is nagy előrelépés lenne, ha kitiltanák a kocsikat a belvárosból.
-
válasz
Érdekes kérdés, de hogy oldanák meg vajon a tömbházas autótulajok a töltést? o.O
[Akiknek az utcán parkol a jármű] -
szőröscica
addikt
válasz
parandroid #52137 üzenetére
Viszont a légszennyezésnek jót tennének az elektromos autók. Ha nem kellene itthon megfulladni a kipufogógázoktól. Itthon sokszor észre sem vesszük mennyire rossz a levegő. Voltam két hete síelni, aztán sétálgattunk is a hegyek közt a valóban friss levegőn. Ha két percenként elment egy kocsi, érezhetően bebüdösített, kortól függetlenül. A legrosszabbak a dízelek voltak, az új részecskeszűrősek is szörnyűek, a benzinesek egy fokkal jobbak.
Nagyon durva mennyiségű kipufogógázt szívunk magunka nap mint nap, és ezzel kellene kezdeni valamit.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #52114 üzenetére
Hál isten értem mindegyik álláspontot.
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid #52091 üzenetére
Ma ettem pörkölt diósat, nyammm.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #52041 üzenetére
négyzetméterre.
mondjuk ez abból szempontból makes sense, hogy ha valaki kikapcsolja a fűtést, azt is a szomszédok fűtik fel. Ezt csináltam Pesten, és ezt csinálom most is. Nem szeretem a nagyon meleget. (Nem költséghatékonyságból.) -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #52020 üzenetére
Itt nincs lakásonként egyedi mérő.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #51988 üzenetére
A lazábbaknak pedig oldalt bogaras az ablaka.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #51952 üzenetére
Na nehogy már a nyúl vigye a vadászpuszkát, a sas pedig eltegye a nagymamát..
amúgy nagyon jól telik a nagy, kérlek.
A kocsim ugyan nem indult, de jó kedvvel elsétáltam a metróig (800 méter), majd vettem két jegyet 700 Ft-ért. Ezek után bemetróztam 4 megállót, azaz 3,5 kilométert, és sétáltam még 700 métert. TEhát az összesen kb 3,5 kilométeres táv 40%-át igazából gyalog tettem meg, 350 Ft-ért, ami nekem tulajdonképpen jó.
Már csak azért, mert megjelent a Sziszus is -
válasz
parandroid #51918 üzenetére
Itthon van egy iPad Air, en az ellensegemnek se vennem meg, nemhogy az anyamnak
Androiddal (is) az a baj, hogy a billentyuzet-tamogatasa nagyon gyenge (Asus TF700-at probaltam, bar masfel eve, de az nem volt jo.)
Tim82: a bovithetoseggel kapcs. az allaspont abbol kovetkezne, hogy csak netre, emailre es Skype-ra kell.
-
válasz
parandroid #51911 üzenetére
Szerintem neki Surface 2 kene egyebkent, az RT-s verzio (web+Skype kell neki, meg jo lenne egy billentyuzet). De most epp nem kapni.
-
válasz
parandroid #51907 üzenetére
Anyamnak kellene valami az elromlott laptopja helyett.... A Dell nyilvan csak Atom procival jonne szamitasba.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #51743 üzenetére
Vegyészlyányok, lehúzós márkaszervizek, rúzsos sajt, exchange rate, o roszatom, Róma vs. Milánó, pina.
Ja, az nem volt.
Meg gyökérkezelés. Az volt.(Tescoban most(?) akciós Castello rúzsos egész bátran finom. Tegnap vettem egy 0,074 kg-os darabot, 4499 Ft/kg áron 333 Ft-ért. Ma meg vettem egy 0,052 kg-os darabot, 5499 Ft/kg áron 286 Ft-ért. 1 nap alatt 1000 Ft/kg-ot nőtt az ára. A csomagolás napja 2014.01.16 mindkettőn...Nincs infláció, mi?
)
-
concret_hp
addikt
válasz
p*náról pont nem nagyon volt szó, ha ez a kérdés
-
válasz
Szerinted?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #51500 üzenetére
Ettől mindenki jól lenyugodott
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #51337 üzenetére
hát nehéz a kivándorlók élete, az nem kérdés
én egyébként mostanában kezdek letenni arról, hogy disszidáljak, itthoni körülményekhez képest teljesen kultúráltan tudok élni, és várhatóan nem okoz gondot kifizetni némi plusz pénzt normális iskolára, egészségügyre meg ilyesmikre, bár erről lehet hogy nem rég volt szó itt, csak ugye ki kell menni néha az utcára is
erre úgy néz ki összejövök egy hölgyeménnyel, aki egész biztosra veszi, hogy nem Mo-n akar utódokat -
fokukac
nagyúr
válasz
mázlista
-
Integra
titán
válasz
parandroid #51344 üzenetére
a redtube ügy egyértelmű csalás volt, szerencsére gyorsan a végére jártak. de megkell hagyni egyre gátlástalanabbak ezek a licensz trollok, keselyűk, hogy mikkel és hogyan próbálkoznak be.
-
Integra
titán
válasz
németek egy vicc ilyen szempontból a youtube fele nem elérhető, viszont nem maradtál le semmiről
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #51238 üzenetére
Nem is azért írtam. Maradjunk a pinánál.
bandus: de. És a japán igazgatók mind egy órával ülnek szemben. Szóval ha nem követed a rendet (szünetre késve mész, szünetről előbb jössz) akkor meg vagy jegyezve. Az egész cég területén harangszó jelzi a dolgokat. Az irodában is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #51232 üzenetére
látod, láma szeme, láma szeme sötétttkéééék.!
----
a kurva dollár meg megint esik, pedig már pont tisztes nyerőben kezdtem lenni.
Bobsys, látod, nem dolgozol, csak b*szod a rezet a reptéren, mert rossz az idő, erre tessék, egyből rossz lesz a munkaügyi statisztika...
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #51229 üzenetére
csak egy láma tipp:
szerezd meg az inssider c. progit (van androidra / iphone-ra is), és nézd meg, hogy te hányas csatornán vagy, és a szomszédaid milyen csatornán vannak.
Ha a router-ed auto-ra van állítva, akkor lehet, hogy kirakta a tartomány szélére, és azt nem látja az adott eszközöd, a többi meg igen.Nekem a kindle-m nem látta a hálómat, miután a múltkor fölraktam a 13-as csatira. Lejebb vettem 12-esre, és egyből megoldódott.
-
válasz
parandroid #51229 üzenetére
hasznaltal mostanaban ezwken mobilnetet? az letilthatja a wireless kartyat.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #51202 üzenetére
Nohat igen. Nem tudom mennyire nehez a masik orszaggal anyakonyveztetni, leven nem europai, de ok meg itt elnek. Gondolom az EU miatt mindenkepp jol jonne a gyereknek a magyar utlevel.
A konyvekrol: voltak nagyon jo akcioink az elmult honapokban, nem egyszer utanunk allitotta az amazon is az arakat. pl.
Meg is vettem igy az Ender's game-t, meg meg jo par konyvet. -
Mawyx
őstag
válasz
parandroid #51022 üzenetére
Nem tudtok kiutálni, úgyhogy csak nyugodtan
Van ezer más fórum, legfeljebb megyek kicsit máshova, megvárom amig beleköttök blekibe vagy másba
Tőlem írhatja nyugodtan, hogy egy szál fban van, legalább nem csak pnával lesz tele a fórum, hanem mi is kapunk vmit.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #51022 üzenetére
Egy remekbe (es szemelyre) szabott oltonyben vagyok. Ugyanabban, mint tegnap. Ezaltal elegansnak tunhetek, gyakorlatilag meg kb homlessnek erzem magam
meg egy sort leguritok mielott felszallok a buszra ami hazavisz, s zenehallgatas kozben fogok elkezdeni mergelodni hogy az elozo kocsmaban hagytam a telefontoltomet
az ut ~ 3 ora.
Amugy pacsi.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #50958 üzenetére
H!
pedig remenykedtunk hogy nem Rad;l- )))
mutasd meg neki a heyerdal finmket szeritnem be fognka jobbi
Dekany Tobbi konyvet nem mutatad meg meg neki? ill aki szmaonmr akiamkedik az Szechenyi Zsigmond es Mlnar Gabor en teljesenmast olvaso ki a soraikbol mint atobbi legendas felfedezzo vadaszebola tobbiekt nem is szerettem annyora ill. de ezt meg nagyon kedvewltem;udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #50944 üzenetére
-
válasz
parandroid #50937 üzenetére
"(ha nem lennék balfasz, akkor netről is el lehetne)", nah látod, ez pont rám is igaz
ezzel valószínűleg sok mókolni való lenne, hogy azokat a featur-öket kihozzam belőle, mint a nas-ból, azt meg nem akarom. ahogyan fentebb is írták, jobban kedvelem az out of the box megoldásokat, nem hoz lázba, hogy spóroljak 10-20k-t azzal, hogy x órát eltöltök a neten egy olcsóbb pc összeválogatásával, aztán telepítgetek rá akármilyen windowst (amit szintén ki kellene fizetni ugye, jó esetben
), vagy linuxt (amit még mozgás közben is csak youtube-on láttam). szóval ez a nas dolog tűnik tényleg leginkább járhatónak, utána kell járni, hogy mennyibe kerülne, meg persze meg kell szerezni az egyetértést, hogy ez jó lesz nekünk
de köszönöm a segítséget és a tippeket!
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #50940 üzenetére
Amundsen, mert az o neve jobban tetszik
-
válasz
parandroid #50839 üzenetére
ez már csak azért sem igaz, mert 8"-os tabletek között keresgélek
és akármennyire is jó, az ipad minit sokallom (a régebbiből nem vennék, inkább a retinásat), plusz azt sem tudom eldönteni, hogy kell-e bele 3g nekem, vagy sem. meg titkon abban bízom hogy megjelenik a nexus 8, ami tökéletes lenne
emvy:
nekünk ez asszem kicsit nagy lenne, a synology ds213j tűnik 10 perc nas ismerkedés után szimpatikusnak http://www.synology.com/hu-hu/products/spec/DS213jTim: én már el is felejtettem, mondjuk akkor hirtelen felindulásból majdnem vetetm hazafele másik telefont, de szerencsére valamiért nem tettem
az árából vettem inkább sícuccot, szerintem jobban jártam, így utólag
@: szerintem praktikus, főleg annak, aki naponta ingázik 2 órát, és így tud rajta könyveket/magazinokat olvasni, amire mondjuk a sok kép miatt nem feltétlen jó választás egy ebook reader. plusz a microsoft vezér is megmondta, hogy ez kell egy 21. századi férfinak, ő meg csaktuggya, nem?
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #50839 üzenetére
Asszem, 8" méret körül keresgél, szóval inkább retina Mini.
De egyébként fun fact: igaz.
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid #50817 üzenetére
ie-ben, chrome mindenfele extra toolbar-okat akart feltenni es par oldal meg sem nyilt valamiert, ugyhogy egyelore maradtam ennel. De mindkettoben pattogtak felfele.
Most kitakaritottam par programot amik leszedtek magukat, cookies me cache clean, feltettem egy comodo nevu tuzfalat hatha, es szetneztem kicsit, egyelore nincs semmi reklam pattogas.
Most az van hogy youtube all meg minden reklamnal es nem mozdul, ujratoltesnel elorol indul a video.
Ez is uj... -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #50471 üzenetére
BÚÉK!!!!!!!
-
válasz
parandroid #50512 üzenetére
itt kulonbozo autokba probalt bejutni ket reszeg arc, szerencsere az asszonyet elkerultek es egy lekiabalasra abbahagytak, nem kellett lemennu kiosztani par ujevi pofont
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #50504 üzenetére
Itt Zuglóban a rezsicsökkentést úgy látom tüzijátékra költötték, egy kisebb augusztus huszadikát sikerült lenyomni a környező 2-3 háztömbben.
Szegény kutyák-macskák nem tudom, mit csinálnak ilyenkor...
-
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #50504 üzenetére
Mi értelme van?
üdv, föccer
-
BlacKSouL
addikt
válasz
És idén először idegesít a petárdázás. Nagyon jól szól amúgy a két 8 emeletes tömbház között
-
BlacKSouL
addikt
válasz
jó
-
Mawyx
őstag
válasz
Ne kezd már te is
(#50472) tope : topénak is az intő beírva
Mindjárt kezdődik a Bakancslista, csak ne felejstem el a vége előtt átkapcsolni, mert túl szomorú.
-
bnss
veterán
válasz
És mi legyen a "jutalom"?
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #50452 üzenetére
16 ev alattiak vagy elso utlevelet igenyloknek el kell menni vagy az utlevel kiallito hatosaghoz vagy olyan postara ahol lehet intezni vagy a Polgar Jenohoz a hivatlaba. 16 ev felettiek a lejart utlevelet sima levelezes utjan is cserelhetik.
Magyar szemelyit akarsz? -
NoLF
veterán
válasz
parandroid #50397 üzenetére
Szep kepek, de hogy mi koze vegashoz azt nem nagyon ertem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest