- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #56373 üzenetére
Alexandra, Szellemlovas sokkal gördülékenyebb, utóbbinál általában helyes a csaj is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #56375 üzenetére
ez Mo., itt ilyen a biznisz.
bruttó 110-ből ennyi a lelkesedés is -
skitzoo
senior tag
válasz
concret_hp #56375 üzenetére
Sajnos ilyen világban élünk.
-
skitzoo
senior tag
válasz
concret_hp #56373 üzenetére
Tudod mindent a vevőért.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #56361 üzenetére
25 már forróság. Égette a lábam a nap. Na de most már majdnem Szolnokon. Reggel 2.20 óta úton...
Tope: így biza. De legalább a kefir jó meg a zsömle is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #56282 üzenetére
A klíma-appal nekem volt bajom, neki csak a melóval
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #56282 üzenetére
öö. milyen klímát?
amúgy nem jó, nincs ágy. -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #56268 üzenetére
Nagyon jó, akkor most mindenki gondolja ide a legcifrább káromkodásokat, azt mondja el kétszer magában, ahogy én teszem.
-
válasz
concret_hp #56231 üzenetére
A futorendezvenyek es a bringadivat valtoztatott legtobbet szerintem.
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #56186 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #56138 üzenetére
hanyattló, hasonló
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #56138 üzenetére
Ausztraliaban van. Itt nincs
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #56100 üzenetére
Tehat pokermilliardos vagy?
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #56097 üzenetére
teljesen más stílusú, hasonló vót' má'
Azmiaz?
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #56097 üzenetére
Kisöcsém igen aktívan részt vett a legutóbbi árvízi mentésekben, napokig alvás nélkül hol lapátolt, hol evezett, hol úszott menteni a népet. Ma a szolgálat letételekor, a portás kezébe nyomta kifelé menet az emléklapot, amin megköszönik neki áldozatos munkáját. Sajnos a veszélyességi pótlékot és a szolgálati díjat azóta sem sikerült kifizetni, de hát mit lehet tenni, úgy tűnik a nyugdíjból a honvédségre már nem jutott...
chp: bocsi, nem válasz akart lenni
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #56093 üzenetére
Unatkozz sokat - akkor sokkal tovább tart az életed.
(
)
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #56093 üzenetére
Mindenkepp arra menjentek, amelyik agon a Nobel-dij van. Vagy legalabb egy f1 vilagbajnoksag. Vagy valami hasonlo.
-
válasz
concret_hp #56084 üzenetére
nekem ilyen gondom sosem volt, tervezgetésben krvajó vagyok
a kitartásban és megvalósításban már kevésbé, de dolgozom az ügyön. nekem az viszonylag tiszta, hogy hol és mivel akarok foglalkozni a következő években, évtizedben. inkább azzal van bajom, hogy az ehhez szükséges skilleket hogyan, milyen sorrendben érdemes elsajátítani, illetve magával az elsajátításhoz szükséges időkeret előteremtésével is komoly gondjaim vannak
-
válasz
Igen, elsosorban azert, mert tul sok mindent lehetne.
-
tbs
addikt
válasz
Itt az idő egy kis öngyilokra...Hogy lehet ilyet..? Akarnék énisunatkozni pár évet... -
kraftxld
félisten
válasz
Úgy duplán be van táblázva a következő 10 év mindenféle tervekkel
-
fasyrt
őstag
válasz
Én tervezek rendszeresen, de sokszor úgyis elhajlik új irányba.
Egyébként 1-5-végtelen időhorizontokat nézek és azokhoz van rendelve valami cél. Néha találok régi papirost, nagyon érdekes visszanézni. Pl. van egy kulcstartóm, arra elég csak ránézni és már tudom hogy mi is a cél. Mert nehéz napok mindig vannak, de az ollvéjszultra meg a zóbé se mindig megoldás. -
válasz
Altalanos, szerintem a "mit nem" meghatarozasa egyszerubb.
Legalabbis nalam igy nez ki a dolog. -
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #56002 üzenetére
Hát figyi, egy üres 20 lábas konténer szabvány szerint 2,33 tonna. Egy ekkora kockányi tengervíz meg jó 39 tonna. Ha így nézem egy konténer pihekönnyű.
De ha telepakolod bármivel, akkor is az össztömege max. 24 tonna lehet, tehát elméletileg minden konténer könnyebb, mint a víz.
(40 lábasnál ugyanez 4 tonna üresen és max. 30,5t össztömeg. Nyergesvontatónál itt már gond lehet a tömeg, tekintve, hogy 44 tonnánál nem lehet több a nyergesvontató össztömege.)
bandus: Bremenhavenbe akartam eljutni, de sajnos még nem jött össze. Ami késik, nem múlik.
BlacKSouL: mintha az első néggyel még úszóképes maradt volna, de igazából mindegy is. A konténerhajók amennyire tudom a gyomrukban is konténert visznek, de ez nincs valóban lezárva, mint egy ömlesztett árusnál. [link]
Az egyensúly az valahol szerintem logikus hogy megmaradt. Gondolom, hogy a hajók is trimmelnek az induláskor (csak ugye itt ballaszttal), egy ekkora (fél)test meg működik mint egy úszó sziget, nem lehet csak úgy az egyensúlyából kibillenteni.
Az viszont tényleg nagyon durva, ahogy az acélkonténerek kinyíltak, mint a virágok. Még jó, hogy CIF volt. -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #55989 üzenetére
Es kb millioszor tobb merget eszunk-iszunk-lelegzunk be, mint azelott.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #55989 üzenetére
nyilván.
és biztos a Föld eltartóképessége is... -
Integra
titán
válasz
concret_hp #55977 üzenetére
hm, én 38-ról tudtam, westinghouse giga biznisz.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #55975 üzenetére
természetesen ezek után biztos lesz
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #55972 üzenetére
mert beszartak fukushimától, a német szolár ipar meg éppen összeomlóban volt amúgy is.. most pedig a lobbi és a történések összejátszottak. ja és igazából a politikusok is bevannak szarva, senki sem mer mást mondani, mert a végén megbélyegzik, és ugye a vaskos fizu az fontosabb.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #55972 üzenetére
True dat.
p
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #55900 üzenetére
természetesen nem ezt jelenti és ilyet nem is mondtam, de komoly alapok ennyitől indulnak, aminek az éves kifizetéseiből már igen szép életet lehet folytatni tőke felélés nélkül. munka nélkül csak úgy lenni 1 misi mellett csimpiföldén, szerintem nem feltétlen életbiztosítás. de ez csak az én véleményem.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #55900 üzenetére
"attól hogy 1M alat tnem áll velem szóba 1 bizonyos kör, abból egyenesen következik, hogy kevesebből nem lehet emgélni életed végéig?"
Elegge kicsavart logika, amire utalsz, Integra ilyet nem mondott. Szerintem.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #55897 üzenetére
specifikáld kérdésed
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
concret_hp #55886 üzenetére
Persze, mert a legtöbbjének esélye (pénze) sincs venni.
-
válasz
concret_hp #55863 üzenetére
Parom egy eleg elit gimnaziumban vegzett, most volt tobbedik osztalytalalkozojuk. Huszonotbol heten elnek kulfoldon, mindenki epp haza keszul. Aki nem elt kozuluk kulfoldon, az nem erti, hogy miert is jonne barki haza. A hazakeszulok meg mind ertik (nagyreszuk PhD vegzettsegu, tehat nem arrol van szo, hogy a mosogatasbol nem telik burgerre).
szoval vagy az osszes hulye es eletkeptelen, vagy tenyleg vannak ervek... szerintem a kulfoldi tapasztalatszerzes szuperfontos, a kulfoldi letelepedes az teljesen mas ugy, es nagyon keves embernek mukodik jol. A minosegi betegellatas es oktatas nem igazan erv szerintem.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #55841 üzenetére
-
válasz
concret_hp #55796 üzenetére
ezeket az érveket felsorolhatnád, mert érdekelne, mit gondolsz.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #55750 üzenetére
Jah, de multi ugyanugy
Ausztraliaban meg kb annyi volt, hogy penteken delutan elmentem a ceghez. Dumaltunk vagy 2 orat a tulajjal es hetfon reggel mar kezdtem is (4 fos ceg volt) -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #55746 üzenetére
Nekem 2 honap volt az oneletrajz elkuldese es a kezdes kozott
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #55746 üzenetére
Á, én emiatt kétszer is meggondolom, hogy jelentkezem-e multihoz.
Egy kis céghez mailben lehet jelentkezni, a nagy a saját agyfasztkapokrendszeréhez köt, töltsem fel adatokkal. Azokkal, amik úgyis benne vannak a csatolt CV-ben.Ja, és egy ideig próbálkoztam kreatív lenni, Prezit csináltam nekik. Minden cégnek, egyenként. Gondolod, hogy megnyitották?
-
válasz
concret_hp #55649 üzenetére
Illetve manapság újra divatba jött velős és részletes válaszként a "csak"
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #55586 üzenetére
Egy feles rövid (40%) alkoholtartalma 20 ml.
Egy 5%-os söré 25 ml.
Egy 2%-os söré 10ml.A felszívódás/hatás/lebontás a NoLF által említettek alapján sokváltozós egyenlet.
Éhgyomorra nagyon hirtelen felszívódik/hat, de gyorsan is bomlik, hamarabb ürül.
Telizabálva lassabban szívódik fel, elnyújtottabban hat, lassabban és később ürül.
Nyugalmi állapotban lassabban, terhelt állapotban gyorsabban. És így tovább.Én 1 órán belül biztos nem ülnék autóba, 2-t legalább várnék. De a 0,00 ‰-re így sem esküdnék meg.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #55586 üzenetére
A tablazat egy dolog, a nem, eletkor, testalkat, genetikai adottsagok, altalanos egeszsegi allapot, testsuly stb. pedig egy masik.
Nekem pl egy korso ilyen 2%os lore szondaval nem kimutathato.
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp #55534 üzenetére
[link]
Lásd kommentek.
Akár lehetne maga a történet valós, sőt lehet hogy van is hasonló eset a valóságban (mint ahogy "minden 2." hajléktalan vallja magáról hogy sokdiplomás), számomra az íromány stílusa árulja el egyértelműen, hogy nem valós a sztori, mert nem a tényekre szorítkozik, hanem hatni próbál. -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #55468 üzenetére
Nemtom mi a neve, de ez az, hogy egy cégnek van egy közüzemi/energia számlája, és egy külsős cég úgy tudja módosítani a szerződést, meg találni olyan javítható értékeket, teljesítménylekötést, stb., hogy az éves szinten mondjuk 2M Ft megtakarítást jelentene a cégnek. Természetesen a sikerdíj mondjuk 30%, tehát az akció éves szinten 1,4M Ft megtakarítást jelent a cégnek, az ezért kifizetendő utólagos díj pedig 600 000 Ft.
A japán vezetés nem nagyon tudta megemészteni, hogy miért fizetnénk bárkinek 600k-t. Igaz, hogy 1,4M megtakarítás volna a haszon, 600k-s befektetésre, de szerintük ez nem jó. Igaz, hogy enélkül éves 2M Ft a teljesen fölösleges veszteség, de akkor is.
Inkább fizettünk évente 2M Ft-al többet. Mert természetesen házon belül sem erőforrás, sem kapacitás nincs arra, hogy a külsős cég munkáját ingyen, házon belül megcsinálja bárki. Pláne nem ezért fizetett saját munkavállaló.
A példában szereplő számok csak szemléltető jellegűek. De a mérték hasonló.
-
rushty
őstag
válasz
concret_hp #55468 üzenetére
loss aversion
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #55459 üzenetére
lassan biztos vagyok benne, hogy a PINA is valami fórumos szabályba ütközik....
ha másba nem, akkor legkésőbb a melegek személyiség jogaiba
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #55369 üzenetére
Bécsben striguláztak egy papírra, jelentem.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #55369 üzenetére
A választási bizottság jegyzi, hogy az adott szavazókörben az előre összeállított névjegyzékből hányan szavaznak. ezt az adatot adják le a központnak (azt, hogy emailben, faxon, telefonon, vagy internetes belső rendszerben, azt nem tudom), ahol összesítik. Ezért kell kb 45 perc, mire nyilvánosságra tudják hozni, hogy az adott időpontokban (9, 11, 13, 15, 17, és 19 órakor) éppen hogyan áll a részvételi arány.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #55334 üzenetére
Ez amúgy egyáltalán nem új. 2011 végén én dolgoztam pár napig közvélemény-kutatóként a mediánnál.
Ugyanez volt a tapasztalatom. Rohad jól kidolgozott algoritmus volt a véletlenszerűségre, viszont 80% nem válaszolt.
Tudod, kik válaszoltak örömmel? Egy-két 70 fölkötti nyugdíjas, illetve azok a házakban lakók, amelyeken non-stop lobogott a magyar zászló. Ők voltak a miépesek, és ők alig várták, hogy végre megkérdezze őket valaki.3 nap után visszaadtam a munkát, annyira kevesen válaszoltak.
Azóta kicsit szkeptikus vagyok a közvélemény-kutatásokkal kapcsolatosan.
-
válasz
concret_hp #55334 üzenetére
a gond szerintem, hogy sok elégedetlen nem megy el szavazni... Mert hülye és leszarja, hogy mi lesz ... aztán meg sír... Nekem tök mindegy, hogy ki kire szavaz de menjen el....
-
Bubee82
őstag
válasz
concret_hp #55326 üzenetére
Azt úgy hívják, hogy valamit valamiért
Ezt viszont mindig is vállaltam, ahogy most is
De álmodozni akkor is jó
-
válasz
concret_hp #55301 üzenetére
Van egy nagyon jo baratom, aki a tema szakertoje, elkerek tole nemi anyagot...
-
válasz
concret_hp #55254 üzenetére
Sok minden felavatni való van rajta..
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #55235 üzenetére
nekem ez az igazáolás box edzéseimhez kell és a háziorvosom csípőből elutasította, hogy aláírja a könnyített igazolást. azóta tart még mindig a kálváriám, főleg a magas koleszterinem miatt, amit sajnos örököltem :-/ de majd megyek antigén terápiára vele, az megoldja 1-2 év alatt és normális szinten lesz.
de pl kettlebellhez nem kell, ahogy más edzésemhez sem kértek soha ilyen szigorú ellenőrzést, még versenyzőként sem, pedig kölyök korom óta verekszem. igaz, nem bánom, nem vagyok már 25 éves, jó a kontroll, kiderülhetnek időben változások. de az egész körítés az félelmetes.. biztos, hogy vannak változások és van, ahol a rendszer működik rendesen, lásd bobsys írása, itt szerintem nagyon nem. beszélgettem a diagnoszta doktornővel, elvannak keseredve...bobsys:
üzemorvos már házon belül van a cégben, így a medicoverbe sem kell elmenni. ott sem volt gond, de így még kényelmesebb. de ezt csak kevés cég engedheti meg magának így. de az,hogy egy lipid szakvizsgálatra vissza kell mennem a háziorvoshoz beutalóért, mert a kardiológiai papír nem elég hozzá... vicc, de komolyan.. -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #55232 üzenetére
csak nem becsábítottak állásajánlat címszóval egy mlm-es bemutatóra antioxidánst árulni?
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #55233 üzenetére
+ föccer
én befogtam a pofám, csak sportorvosi kontrollon voltam, de akik ide rendszeresen visszajárók.. hihetetlen mi megy itt is. minden tiszteletem az itt dolgozóké, hogy ezt nap mint nap elviselik. túlcsordult kis váró, absz túlterhelt dolgozók, levegő az épületben alig, a mentők alig bírják a betegszállítás tempóját, 2-3 beteget visznek egyszerre.. amilyen betegeket ma behoztak, amit láttam..
szóval kussolok és edzem tovább, hogy sose kelljen ide kerülnöm, max ismét csak kontrollra.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #55162 üzenetére
De azt mondta, "..mi itt jól.."
Tegnap fülessel megmókoltam csengőhangnak, és úgy jobban hallható. -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #55162 üzenetére
megértem
EZ egy olyan sztori, amit még az unokájának is mesélni fog, azt hiszem
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #55028 üzenetére
köszi, közben rájöttem, hogy igen amatőr módon egy teljes browsing data törlést sem csináltam kérdezés előtt...
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #55026 üzenetére
ujra, de valoszinu, hogy ki is nyirna a particiot es akkor formazas utan uresen titkositanam aztan masolni a szajret vissza
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #55023 üzenetére
semennyire, van backup
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #54909 üzenetére
nem tudom lejátszani, mi ez?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
concret_hp #54912 üzenetére
Októberben nem volt ilyen, amikor a Ryanair repültem. Júniusban se legyen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ez még most is van?
-
bobsys
veterán
válasz
idegesitoen beszel a csavo
ugy latszik erre van piaci igeny, a felenel olcsobb legyen a repulojegy es akkor ezt kapod, de ertelmet nem latom, miert nem lehet a becsekkolast elintezni a terminalon es akkor csak ki kell setalni nem kell a fem bodean megint egy fel orat varakozni
Ausztraliaban is repultem ugy, hogy nem alltak be a jetwayre, mert nem is volt es ki kellett setalni, de nem volt feluton meg egy fel oras megallas. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
concret_hp #54829 üzenetére
Átolvasod Ukrajna történelmét (nem sokkal hosszabb, mint északi szomszédunké, csak 1 sms helyett 2 kell
) és nem is akkor a hülyeség.
Persze nem fog megtörténni. -
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #54806 üzenetére
Van hogy igen de általában nem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #54829 üzenetére
Na jó, de ez azért adja valamilyen szinten: [link].
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
concret_hp #54826 üzenetére
Valószínűleg senki nem tett volna semmit. Ellenben trianonban se húzták meg korrektül a határokat.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #54814 üzenetére
durván kemény vagy hallod
ja és nem értette, hogy miért nem kell nekem upc tv meg telefon, miért csak internet. mondtam, mert csak, nem kell. de nem tévézem? mondtam de. de hogyan? mondom, úgy. aztán feladta -
válasz
concret_hp #54808 üzenetére
Telen joval tobb a halaleset a fejlett orszagokban, mint nyaron, kb. 10-20% a kulonbseg. Az egyik fo ok az influenza.
-
válasz
concret_hp #54808 üzenetére
Kave, alkohol, massziv allergia, kisbaba, keves edzes, ezek vannak most. Elkepesztoen gyengeket tudok produkalni, pl:
Nem is vagyok kulonosebben szalkas, szoval ezer problema van. Nem usztam harom honapja.
Ettol fuggetlenul azert elmegyek, tapasztalatnak jo lesz. A becsi maratont lenyomom apr. 13-an apammal, csak hogy kapjak egy kepet az eronletemrol.
-
válasz
concret_hp #54806 üzenetére
Nem annyira, hogy en ezen izgulnek.
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #54775 üzenetére
Nem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #54757 üzenetére
De 20 fok van.
A Főtáv persze fűt, mert olcsó.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #54755 üzenetére
ne internetezzé', mennyé' ki a napsütésbe..! mindig cska a számítógép előtt ülnek ezek a mai büdöskölkök...
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #54690 üzenetére
Pedig egyszerű, a teafilter a szigorúbb börtönökben drog-alapanyag.
-
válasz
concret_hp #54685 üzenetére
Ok is direkt a nyomozas miatt potoltak biztosan olyan kitartoan
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #54685 üzenetére
Igen, ez az egyik kerdes.
Anno a nagy keknel volt aki kartonszamra hordta haza a fenymasolopapirt, meg a tollakat. Akkoriban a fizujabol kb 400 csomagot siman meg tudott volna venni, de hat ugye. Meg nala is hogy hova meg minek...?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #54680 üzenetére
Gondold át.
-
B1T3
addikt
válasz
concret_hp #54673 üzenetére
Tényleg nem egy rizsás téma.
Kitartást hozzá!
-
B1T3
addikt
válasz
concret_hp #54670 üzenetére
Miről írsz?
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #54622 üzenetére
Ez egyfajta hobbi. Infos-e vagy? Mindenkinek van asztali, van 2 noti, egy mozis, meg par jatszos, szoval semmi extra. De nem mennek amugy egyszerre, csak nagyon ritkan, egy van csak allandoan bekapcsolva.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #54622 üzenetére
Mindig eszembe jut valamelyik régebbi Windowsnak a hálózati beállítása, amikor javasolja, hogy adjon nevet a számítógépének, mint például 'Dorka számítógépe', vagy 'Konyhai számítógép'. Általában az utóbbit be is szoktam írni neki.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #54563 üzenetére
Nem nehéz rosszul csinálni a kommunikációt, amikor a média 85%-át te uralod. Nézettségre/hallgatottságra vetítve ofc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kompakt vízhűtés
- Iqos cigaretta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest