- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lujó55 #26448 üzenetére
Ez így elég beteg lenne
. De a válaszom: nem
. Viszont amit írtál az eléggé képtelenségnek tűnik, mivel egy padkára vagy járdaszegyélre egy átlagos személyautóval simán fel lehet menni, úgy hogy nem lendületből megy neki az ember, pusztán jól használja az autó tulajdonságait és nem égeti le a kuplungot
.
-
-
válasz
lujó55 #26434 üzenetére
ezzel nekem is óriási szerencsém van...
egyáltalán nem igényli a drága dolgokat (az más kérdés, hogy valami oknál fogva egymásnak mindig elég nagy összegért veszünk ajándékot
), nem követelőzik, és nem várja el, hogy mindent én fizessek.
mi a szülinapi ajándék mellé mindig elmegyünk valahova vacsorázni, kajálni is, ami szerintem tök király. az én szülinapomon ide [link] vitt el, az övén pedig itt [link] voltunk. névnapokon pedig csak vacsi van, esetleg valami apróság
bár fura szokott lenni, amikor nekem van névnapom, vagy szülinapom, a számlát pedig mindig elém teszik le
-
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #26268 üzenetére
vannak tök holtidők, amikor kifejezetten jó lenne valakivel netezni, de mindenki alszik. Van egy szűk sáv, amikor ébren vagyok délután, akkor kellene tudnom mindent megcsinálni, főzni, tisztálkodni, boltba menni, postára, mozogni kicsit, de beszélgetni is akkor akar mindenki, hajnalban meg majdnem elalszok.
-
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #26193 üzenetére
utiblogot olvastam és Japánnál tetszett meg ez a sapka, azt hittem japán cucc
kóla: elfelejtettem melóba innivalót hozni, kb 2deci maradt tegnapról, folyamatosan szomjas voltam, csak az ivásra tudtam gondolni, mert az kell ugye, ami nincs. kimentem innivalóért, azóta nem ittampersze a kólát lenyomtam
ne idegelj csíkokkal -
nyunyu
félisten
válasz
lujó55 #25982 üzenetére
igen, mert a csöveket ott kell vezetni ahol a legnagyobb problémát okozza a kár és javítás. Milyen érdekes, hogy pl. Magdeburgban meg tudták oldani, hogy a kábeleket, csöveket, mittudoménmit nem úttest (pláne nem villamospálya) alatt, hanem járda alatt vezetik ami le van fedve viacolorral és pittyputty felszedhető, ráadásul a csatornaszemekbe nem kell belehajtani a kocsival.
Nyilvan anno oda tettek a kozmuveket, ami varosi/allami terulet volt, ez meg kb. az utca szelessege.
Azota meg valtozott az utca hasznalatanak a modja, de nem volt penz atepiteni a kozmuveket, hogy kompatibilis legyen a mai igenyekkel.
Hetvegen voltam Fureden: most allnak neki szelesiteni+jardat epiteni a nagyon szuk Aracsi utcaban, ott pl. az a fo problema, hogy nem csak a keriteseket kell hatrebb tenni, meg a telektulajdonosokat kartalanitani a kisajatitasert, hanem az osszes telken odebb kell tenni a vizoraaknakat, villanyt, gazt, ennek a cechet is a varosnak kell allnia.
Ez siman megduplazza az utepites koltseget. -
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55 #25962 üzenetére
Végre jó idő. Derült ég, 1-2 felhő, langyos szellő, és nem esik az eső.
Igazi nyár.
Szomszéd panaszkodik hogy meleg van. Mondom persze, hisz nyár van, de miért nem megy be? Mert ott van meleg. Kérdem mennyi, azt mondja 33 fok. Mondom az hogy lehet? Nálam csak 27. Azt mondja nem tudja, pedig egész nap nyitva van az ablak, huzat van.
Na és ez az emberek mániája. Meleg van, nyissunk ki mindent, mert akkor huzat lesz, meg hideg. Nálunk éjszaka kivételével egész nap be van csukva az ajtó-ablak, és le van eresztve a redőny. Ez a módszer úgy tűnik simán 6°C különbséget jelent. És 32-33-ban már nem nagyon lehet aludni, de 27-ben még simán.
Szóval mindenki vonja le a tanulságot.
Egyébként itt kint 35 fok. -
ladybug
őstag
válasz
lujó55 #25881 üzenetére
Hm, valós.
Egyre többen jönnek ki, és sokan közülök igaz, hogy fiatalok, de nem egyedülállóak. Sokan jönnek ki családdal.A múlt héten megismerkedtem egy magyar fordítóval, aki már kb 12 éve kint él Németországban. Azt mondta, hogy amíg az elmúlt években havonta 1-2 megrendelése volt magyaroktól, most naponta van 1-2.
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #25779 üzenetére
2004. február.
Vagyis I. fóka, bár már a kifutó, ránc felvarrott modell. Éppen ilyen. -
neduddki
nagyúr
válasz
lujó55 #25775 üzenetére
HI!
Te most a varazszemrol beszelsz, ami egy surusegmero eszkoz, raadsul, csak 1 cellarol, szol, attol merg a tobbiben az leeht ami akar...
udv
neduddki
mod: kételkedem: kopogo hang+fekluktetes abs, nem lehet, hogy kontaktos a jelado vhol ezert bolonditja a veerlot, ha pedig nagyobb feszt kapakkor athuzza a kontaktot es nincs gond
ket irazszat van a garazsszemmel kapcsolatbna, az egyik isteneit, a masik semmirevalo luzervakitasnak tartja, nem baj ha esmerjuk a kolatait:- )
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55 #25700 üzenetére
kérdezd meg a tőled régebbi PH-s Offos és/vagy On-osokat, hogy mi lenne, ha én most 7 év után egyszercsak elhagynám a ződufó képemet. így legalább tudják mi újság a ződséggel. van akihez az eredeti kommersz avatarja nő hozzá. én amúgy már egy ideje nem számolok hsz-t, nem nézem mikor kaphatnék új rangot, képet, nem vacakolok a fórum szabályaival, nem írogatok szakmai topikba, nem keresek moderátort a megfelelő topikban, egyszerűen nem ezekért járok már ide.
-
válasz
lujó55 #25700 üzenetére
...és sötétben
.
Bár tényleg kicsit sértő amit fent írsz, emberek között is van különbség, moderátorok között is ismerek olyat akire mindig számíthattam ha gondom volt itt a PH-n, de volt olyan aki nem szentelt az idejéből számomra. Tehát ne általánosíts ilyen esetben, mert valaki magára veszi, és sértődés lesz a vége, így csak te jársz rosszul. Szerintem azt kis időt ki lehet bírni, mivel lényegi funkciója nincs, csak esztétikailag teszi egyedévi az adatlapodat, ezért szerintem nem létfontosságú dolog, amikor meg letelik a büntetés időtartama akkor olyan szépet csinálnak neked, amilyet kérsz.
-
-
Tim82
félisten
válasz
lujó55 #25700 üzenetére
látom magam előtt a "moderátort", aki egy tejfölfehér, vékony, szemüveges görbehátú gyerek, 10 év alatt elvégezte az informatikát egy kis hátszéllel, fejből nyomja melyik hardver mit tud, de fogalma sincs a félvezetőkről, egy diffegyenletet nem tudna megoldani, de ide jó lesz észt osztani.
Jó pár moderátort ismerek a fórumról személyesen is, finoman fogalmazva egyikük sem felel meg a sztereotípiáidnak. Mintha cseppet a sértődöttség beszélne (beszólna?
) belőled.
Ha akkora spíler lenne, akkor itt ülne mellettem a munkahelyen és hardvert tervezne.
Van olyan moderátor, aki nagyobb spíler. Valamint valószínűleg erősebb is az apukája, mint a tied.
-
barnam_
nagyúr
válasz
lujó55 #25700 üzenetére
Azért ez elég nagy általánosítás. Több szakon, több év alatt nem láttam ilyen informatikust
Illetve volt egy hasonló, csak stréber gyerek, na de neki nem lesz gond a megélhetéssel...
Amúgy szerintem azért az egyéni elbírálás, mert mindenkire az vonatkozik aki kapott már bant.
-
-
stranger28
addikt
válasz
lujó55 #25694 üzenetére
Köszi.
Tiszta volt az adatlapom, nem szoktam balhézni. Legfeljebb burkoltan lehülyézem, aztán otthagyom, de vitatkozni, meg túlságosan személyeskedni nem érdemes. Aki teljesen reménytelen, azzal minek foglalkozni...
(#25696) lujó55: Hát igen, sok ilyen van, aki megelégszik egy nagyon jó és sok nagyon rossz hellyel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest