- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #23169 üzenetére
MS licenceleset senki nem tudja felulmulni
(#23170) tildy: kinti baratok alapjan nem olyan a helyzet ahogy irjak, messzirol minden maskepp latszik (igaz ez Ausztraliara is) ha meg nem jon be akkor visszajovunk ide. En peldaul Angliaban nem dolgoznek soha, ha nem muszaj.
-
tildy
nagyúr
válasz
kraftxld #22507 üzenetére
Van itt valaki, aki külföldön él ÉS megtartotta a magyar állampolgárságát ÉS rendelkezik valós magyar állandó lakcímmel.
Igen, en. Probaltak behajtani rajtam tavaly, de nem jott ossze, leven mar korabban be volt jelentve az OEPnel a kinti biztositas.AMi gond lehet, ha valaki ezt nem tette meg. Akkor leverhetik rajta. Nalam is probalkoztak, mert a NAV nem egyeztet az OEP-el. A NAVnak amugy nem vagy koteles lejelenteni a kulfoldon tartozkodast, hiszen csak az OEP-nel kell, meg az okmanyirodaban.
Akkor tehát egyszerű a képlet: lakcímkártya vissza (nem tudom miért nem adta le, kint úgyse tudja használni) és kész.
Mert mondjuk otthon meg vagy love, de legalabbis kotve a kezed , ha barmi hivatalos ugyet inteznel , allando lakcim nelkul.... Csak egy pelda: bankszamla. Kis olvasnivalo tavalyrol: [link]kraftxld: Attol fugg hova ment. Ha az USaba, akkor valoszinuleg igen.
Ha az EU-ba akkor amennyiben megvan a magyar lakcime, de bejelentette, hogy kulfoldon fizet tb-t, akkor nem fogjak rajta leverni. MEgprobalhatjak, de nem fog osszejonni.
Nekem is megvana magayr allando lakcimem, pedig hivatalosan elinteztunk mindent. Az ok: ideiglenes kulfoldon tartozkodasnal nem kell leadnia lakcimkartyat. -
lujó55
addikt
válasz
kraftxld #22507 üzenetére
Szóval igaz.Tök jó, hogy ezt a múlt héten tudták meg.
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld #22131 üzenetére
Egyiptombol jottunk haza, es hat az utolso nap elkapott minket is a tema, de eszmeletlen kemenyen. Check in a repteren, mondom a gep leges levegebe szeretnek ulni es nem az ablak mellett
Erre a mogottem allok, szoval titeket is elkapott, megtennel egy szivesseget? Nem beszelunk angolul, nekunk is oda kernel jegyet? -
BlacKSouL
addikt
válasz
kraftxld #21839 üzenetére
Tekintve, hogy az egykori AE, egy VIP, nem lenne jobb TÜK-ösíteni az SK-ját, mielőtt a Vietkongok KO-zzák, és mi EÜ szolgálatra kerülünk?
Máris remekül észlelhető a cégpolitika. Mivel mindenki szeretne bónuszt és fizetésemelést, ezért hiába lázas és köhög lassan az egész iroda (mindkét iroda) senki nem marad otthon. Így az elmúlt 4 napban szépen lassan mindenki megfertőződött. Most itt ül köhög és bámul ki a fejéből mindenki, a hatékony munkavégzés kb. 20%-os, de a jelenléti arány kurvajó.
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
degu
senior tag
válasz
kraftxld #17818 üzenetére
Aha!
...mint mondjuk a Szaharaban!
A fiamek 3 honapja gorcsolnek a penz osszeszedesevel,de sehol sincsenek meg!
A lakason kolcson,eladni nem tudjak,kifizetni nem tudjak,ha a torlesztest abbehagyjak,akkor a bank lerabolja sza*re,hugy*e.Kocsijuk nincs,es mindketten ! hulyere melozzak magukat...
Tudjatok mit nem ertek?
A Matyi-bacsit elsoporte a nepharag...
Mosmegma mivan?
Sikerult rendeletileg eltavolitani mindenki agyat? -
válasz
kraftxld #17818 üzenetére
ezzel egyetértek...
az a baj, hogy projekt is lenne amin lehetne itthon dolgozni, munkahely is, de egyszerűen a kormányunk annyira ellehetetleníti az életet minden rétegnek, és annyira pofátlanul, hogy az én adóforintjaimmal ehhez nem kívánok asszisztálni..
szóvla ha lelépek, akkor csak ezért..
-
kételkedem
addikt
válasz
kraftxld #15909 üzenetére
Tudom, hogy az emberek egy része egy csekket sem tud önállóan kitölteni, de mindig megdöbbenek, amikor személyesen futok bele ilyen mértékű tájékozatlanságba.
Valamelyik nap a vonaton lelkesen beszélgetett néhány idősebb ember. A téma az volt, hogy Csányi fizesse ki a az ország államadósságát (~22.000 milliárd Ft), neki ez csikkzsebből meglenne, még maradna is a vagyonából (~155 milliárd Ft)!
-
kételkedem
addikt
válasz
kraftxld #15323 üzenetére
Természetesen neki is lehet aranyere, lehet, hogy befuccsolt a vállalkozása és már nem is az övé a kocsi. Messziről minden rendben volt körülötte, remélem nincs különösebb gondja!
ClayMore : nem bámultam vagy vizsgáltam az óráját, nem tudom milyen óra volt. Ránézésre szolidan elegáns. Nem hivalkodó, de azért látszott rajta, hogy nem occó kínai!
15326) venember83 sorolhatnám még, mennyi minden nem jó Bentlyvel!
Parkolni Nyíregyháza belvárosában csak Fiat Panda méretű autóval jó! Persze fenntartani egy ilyen kocsit talán nagyobb kihívás, mint megvenni. Adó, biztosítás, szerviz, tankolás éves szinten horribilis összeget vihet el!
-
-
-
Mawyx
őstag
válasz
kraftxld #14502 üzenetére
Á ilyenekhez nem értek, de nem is ilyen melót tolok most se és lám ehhez sem kell "agysebésznek" lenni, nem csak a te világod létezik.
Angol közép van, az kellett a diplomához.Ami oldalt linkeltél a másikban, ott hétvégén szétnézek, hátha van valami egyszerűbb meló, cserébe kevesebb fizu is jó, csak a jelenlegi mellé kell egy mellékes és itt nem fogom megszakítani magam.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kraftxld #13554 üzenetére
HI!
Ennel tobb havunk volt jul utolso heteben pitztalban, visszakarokmennivisszaakarokmenni:- )
amugy meseli a pincer gyerek, hogy ott a hotol pillantok alalt tiszta minden /pedig egy egy lavona nem nagy meglepi/, elleneb a 98/99ben volt egy kis gond 4 nap alatt lesesett 6m ho, akkor 3 hetre lezartaka a volgyetudv
neduddki
-
Winner_hun
félisten
válasz
kraftxld #13554 üzenetére
Mikor néztem rád gondoltam, biztos fogsz róla valahol írni
-
Mawyx
őstag
válasz
kraftxld #12644 üzenetére
Szörfdeszkával snowboardoznak? Elég laza
Szerk: Már olvasom, hogy szörföznek. Még lazábbNem érdemes tv-t nézni, robbantás, öngyilkos merénylő, család kiirtása reggeli közben, magára robbantotta a házat, munka törvény könyvét módosították, ismeretlen okok miatt áttért a szembejövő sávba, árvíz, sár, katasztrófa, tragédia.
...tele volt ma a hócipőm a melóval, örülö neki, hogy van munka, de ma mintha futószalag mellett lettem volna, be is zombultam teljesen, nincs is rá szmájli.
....ajánlott levelem jött, rohantam érte a postára, ezer ember, alig fél óra sorbanállás után közölték, hogy 1. másik postára kell érte menni 2. majd holnaptól
...bosszankodom egész nap
...de ez a Dr 5ker pizza nagyon jó
minden nap ezt eszem, nemtom mikor fogom megutálni
-
tildy
nagyúr
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #9524 üzenetére
Nem szarral gurigaznak, nemtudom, hogy a cityben a 4.4 AUD/ora parkolast is 86-al szorozzak-e fel vagy sem, de nemakarom kiprobalni
Meseltek, hogy egy butorszallito faszi kivitte a megrendelt butorokat majd valami 50 dollarert bevallalta, hogy elviszi a regi kanapet. Gondolta lerakja majd valami haz ele, ahova kiraktak mar a cuccost.
Nagyban pakolja lefele a kanapet mikor megall mogotte a rendorauto es kerdezik, hogy hat akkor mit is csinal tulajdonkeppen. Eredmeny, 30 dollar bunti, bekerult eme cselekedete a nyilvantartasba es ha megegyszer elkapjak akkor 100 000 AUD
Merthogy te mint tulaj kirakhatod a hazad ele a megunt butort es majd elszallitjak ingyen, de mas oda nem pakolhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest