Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hm, lehet benne valami.
És ha már ott tartunk, hogy ki az, aki tényleg rosszul néz ki, íme az utóbbi idők egyik legplasztikusabban fogalmazott helyzetjelentése a kedvenc számozott portálomról: [link].
Kukacnak szeretettel, mert úgyis jövök neki egy linkkel hálából a gömbért, amit nem látok, brühühü.
p
-
tildy
nagyúr
A cukorbetegseg mar csak ilyen.
Ma beszeltem egy orvossal, kb ugy vettem ki a szavaibol, hogy elobb vagy utobb ramegy az erekre. Nem egyedi problema a csaladban, szoval akar nalam is elojohet.
Meg az a szerencse, hogy ilyen jo munkahelyem van, siman hazakuldtek, hogy ez nekem/neki most fontosabb. ( en meg persze nem tudok megulni a seggemen, es probalok a "futarkodas" mellett, utan dolgozni is. )
-
e=mc²
őstag
Ehhez annyit hozzatennek, amikor koltoztem, akkor kerdeztem par haziorvost, hogy kihez mehetek, akkor azt mondtak, hogy a korzetemnek megfelelohoz...
Szoval nem olyan biztos az, hogy ahhoz akihez akarsz. Ha nem vallal el akit szeretnel, akkor ennyi. De a lakcimednek megfelelo rendelonek/haziorvosnak fel kell vennie, ha hozza bejelentkezel.
Teny, hogy ez egy kisvaros es 7 eve volt.
-
Integra
titán
és mehetek én bármelyikhez, vagy rendelve vagyok valamelyik rendelőhöz a lakcímem alapján? tényleg nem tudom, hogy van ez, nem járok orvoshoz, most is csak az egyik edzésem miatt kell betennem a lábam oda, mert sportra alkalmassági papírt kell aláírnia meg lepecsételnie, valamiért kell edzésen nekik egy ilyen papír...
asszem, megtaláltam a palit, akihez mennem kell..
-
Melack
veterán
"Nem számítottunk ilyen hirtelen érkező jelentős mennyiségű csapadékra hó formájában. A FőKefe emberei és gépjármúvei folyamatosan dolgoznak a budapesti útvonalak mihamarabbi járhatóvátételén" Jó lesz?
(#52505) Tim82: előre dolgozom nekik
De mindig ehhez hasonló sablon jön elő....
-
parandroid
félisten
Az a kategória, amit hoztak, illetve ami otthona legnépszerűbb, az itt konkrétan nem is létezik, mert szerintem már régen emberi fogyasztásra alkalmatlannak ítélték. Lásd még a 37%-ban húst tartalmazó olcsó felvágottak a magyar élelmiszerüzletekben...
Gondolom ezeknek a szerencsétleneknek a jó része ezeken a cuccokon nőtt fel a 70-es, 80-as években, és hozzászoktak az ízhez, másra mi sem tudtunk gondolni.
p
-
fokukac
nagyúr
BRFK:
mindenki vigyen magával kekszet.
Ha nincs keksz, ülj át egy másik kocsiba!@FEhér Holló: látszik a két nappal ezelőtti hír, hogy megkezdék a "megelőző sózást" a karbantartók
(#52223) emvy : MAgyarország szegény ország, persze. De azért az elmúlt évtizedben nekünk voltak a legjobb autópályáink a környéken, merthogy újak voltak.
Na, örömmel jelentem, hogy ezen sikerült túlhaladni, és az elmúlt években annyira kevés pénz költöttek karbantartásra, hogy az M5-ösön már rendszeresen kátyúkat kell kerülgetni, meg toldozva-foltozva van az is, mint egy átlagos pesti út. Hihetetlen.
De ha lemész a régi 5-ösre, az meg tuti tengelytörés. -
fokukac
nagyúr
igazából szerintem nem takarítani kéne, hanem az egyik ilyen hőelvezetővel lehet gond, mert pontban melegszik, erősen. úgy kb. a trackpoint alatt valahol.
De mostanában nem használtam olyan sokat.@Neduddki: mitől lehet, hogy nem röffen be? A gyertyáim szinte újak, tavasszal cseréltettem. Lehet, hogy beázott valahol ebben a nedves, párás időben?
-
fokukac
nagyúr
"tartsd meg az apród, te mocskos állat..!"
szerencsére rájöttem, hogy a bkk nagy buszjárat-átszervezéseinek hála van egy busz, ami egy sarokra áll meg, és majdnem odavisz. Igaz, hogy közben keresztbe kasul bejárja a XIII. (és az V.) kerületet, és mivel dugós, meg alig bír bekanyarodni lassú, és nem menetrend szerint jön negyed óránként,
de végül is 20 perc alatt házhoz vitt, 450, azaz 500 ft-ért, mert a sofőr nem tudott visszaadni 500 Ft-ból. De ez így nem olyan jó, mert nem tudom közben hallgatni a millásreggelit.---------------
DE hogy mondjak jó hírt is, már 223,7 a dollár, imádom matolcsyt.
-
A bovithetoseg ugye nem feltetel, ezt kikotottuk. Nagyobb tarhely nem szamit szinten (egy SD kartyat bele lehet pakolni, mondjuk). Touch coverrel a sulya 850 gramm korul van, azert nem mindegy, hogy 850, vagy 1.5 (majd' ketszeres kulonbseg).
Egyebkent nem hiszem, hogy elsosorban asztalrol meg halozatrol hasznalna, leginkabb olben/agybol hasznalna, tabletkent.
Meg csak gondolkozom, nem eldolt kerdes.
-
A NAV közbenjárásával én is 60k-t fizettem egy Jiayu G3T-re, ez volt eddig a legtöbb amit kiadtam telefonért, mert azelőtt 40-45k körül mindig megálltam, de már alap G3-at is imádtam (fém ház, ips 1280*720p, nagy akksi - offline egy hét üzemidő) csak voltak gyermekbetegségei.
-
freelanced
addikt
Igen olyan is érdekel, hát jöhet hadtörténeti elsősorban az érdekel, végülis a politikatudomány is, tehát szívesen olvasok olyat is. Elsősorban a régebbi korszakok, az újabb könyvek (napjaink) egyelőre annyira nem.
De érdekel még főleg Japánnal (esetleg Kínával, (Távol-Kelettel)) kapcsolatos könyv is, bármilyen témában (kultúra, szokások stb.)
-
-
-
-
fokukac
nagyúr
Na jó, nem azt mondtam, hogy nem jó a tabletta, mert tényleg jó tapiskolni...
Csak pénzt nem adnék érte. Pláne nem forintban 6 számjegyű összeget.
Mert egy spúr állat vagyok, azért.@Bandus: egy ebook-reader huszonezer Ft-os kategória.
Okosmobilja van az embernek, azon mindent el lehet olvasgatni, ami színes tartalom.
Mondom, nekem nem ér ez a termék se 50, se 100 ezer Ft-ot.
Kissé túlhype-oltnak tartom ezt a terméket, bármennyire is XXI. századi. -
-
fokukac
nagyúr
Igen. Így élik ki a kisebbségi érzésüket, amit azért éreznek, mert nem tologathatnak felettem
Ui. amúgy most láttam olyan (luxus)lakásokat az ötkerben, ahol majdnem minden lakás kétszintes, és olyan furmányosan vannak megoldva, hogy egy csomó lakás átnyúlik a szomszéd fölé. Röhögtem is magamban, hogy na, ott aztán vicces jelenetek lehetnek, nem szabad összeveszni a szomszéddal, mert átmegy a nappalim fülé ugrálni
-
tbs
addikt
Na ja, de sokan fosnak is... Pl. Inti, aki inkább lehúz vidékre...
Mi a csajokkal a 10emeletesek között a semsey parkba' fogunk felengedni tucatnyi római gyertyát.
Nem hangos, de látványos. Ez már a 6. év lesz hogy nyomjuk, egy ideje tapsot kapunk, illetve jönnek mások is oszt használják a "kilövőnket".
-
fokukac
nagyúr
-
bobsys
veterán
En nemreg vettem egy Ubiquiti Airrouter HPt. Csak 2.4 Ghz de 6dbi-s antenna es 28 dBm output power. Le is nyomott mindenkit a kornyeken (a linksyst meg kukaztam)
TP-Linkel szarul jartam, vettem egy TP-Link APt, de nem igazan mukodik repeaterkent, DHCP kliensek kereset nem birja attolni a routernek csak fix IPvel mentek a laptopok -
-
fokukac
nagyúr
Oké, majd megnézem, köszi.
Amúgy egyelőre tárgytalan, a routerem nem tud 5 Ghz-t, majd újítanom kéne egyet.
De most sajnos fogorvosra gyűjtök, mert megérdemlem
Két fogamon mókolnak, eddig 87 ezer Ft-nál járok, és még nincs vége. De nem ez a baj, hanem, hogy van még több másik is...
sőt. -
- A GMVault pillanatok alatt leszedi az osszes emailt
- Exportalom a teljes tartalmat mbox formatumba: gmvault export /tmp/gmail_fiok
- (Nem feltetlen szukseges lepes: az osszes IMAP folderben talalhato levelet egy folderbe rakom: find -maxdepth=1 -type f | xargs cat >> ~/all_mail.mbox
- megnyitom az exportalt emaileket Thunderbirddel
- atdobom a leveleket Thunderbirdben a lokal fiokbol az uj IMAP folderbe, ez megy most, eltart meg par orat, amig feltoltom azt a nehany gigabajtotEs kesz is, levelek mostantol GMailen kivul, tisztabb, szarazabb erzes.
-
BlacKSouL
addikt
A HR-ek általában nem állnak a helyzet magaslatán, ha arról van szó, hogy meg kell mondani a jelentkező droidnak, hogy bocs, de a főnök unokaöccse lett a kiválasztott...
Most a mi HR-esünk ilyen szempontból kivétel, mert saját fülűleg hallom, hogy mindenkit visszahív, itt ül mögöttem.Viszont nem találunk embert, mert aki szakmailag megfelelne (nem tökéletesen, csak épphogy), az pénzt kér a munkájáért, azt meg a mi cégünk elvből nem tud adni. (Értsd jól: normális pénzt kér, és bőven átlag alattiak a kifizetett bérek.)
De fluktuáció az van. Van egy poz, ahonnan már 6-an távoztak egy év alatt, de senkinek nem tűnik fel, hogy nem a bútort kéne cserélgetni. -
zolynet
veterán
nem kösz nem kell
, hisz úgy tűnik megtaláltam a számításomat, bár az leginkább csak januárban derül ki igazán .... már nem keresek állást, boldogság van
szerk: csak fura h még csak annyi sem jött h a pozit betöltötték v már nem aktuális de köszönjük a jelentkezését, blablabla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest