- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
bobsys #26665 üzenetére
Hú, ez így elég tág.
Hardver? Szoftver? programírás? web? hálózat? mi? (ha olyan értelmesek az ausztrálok is, mint az amerikaiak és angolok, akkor az IT simán lehet olasz is). Szerintem valami konkrétabb kell, bár egy kengurus dologra rácuppanhatnak a gyerekek főleg ha jó a logo. de ha átmész majd USAban, oda a kenguru kevés lesz, oda valami rodeo-cowboy vonal kéne. szóval nem könnyű.(#26674) Tim82: wow
gugli?
-
Mawyx
őstag
válasz
bobsys #26390 üzenetére
Utaztál már Alitaliával? Amikor megveszed a jegyet, a gép dob random egy ülőhelyet? Ha nem tetszik, lehet cserélni vagy jegyár függő, tehát akciós helyet nem lehet cseréltetni? (Netes felületen ki van szürkítve az üléscsere gomb.) 24órával előtte lehet becsekkolni, akkor lehet másk ülőhelyre vagy csak telefonon zajlik a módosítás ha egyáltalán lehet?
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #26386 üzenetére
Szerintem teljesen korrektek a bevandorlasiak, nekem is volt alkalmam par orat eltolteni a "varo szobaban" amikor eloszor beleptem, de annyira korrektek-segitokeszek voltak az emberekkel, hogy az valami hihetetlen.
Amugy amikor elszor jottem vissza zoldkartyaval, ugy koszontott a border patrol,hogy "welcome home"
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #26386 üzenetére
En is igy gondolom, viszont olvasott valami torvenyrol, ami alapjan siman eljarhatnak ugy, hogy meg a csaladod se ertesul rola, stb. Nem mondjak meg hova visznek, stb. Persze, eleg kicsi ra az esely, ha minden papirod rendben, de elmeletileg van ra esely. Semmi gond, be merem valallni. Ha eltunok, tudjatok hol keressetek
Ne vedd zokon, de kengurufoldet is kihagyja, oda is egyedul kell majd mennem. Azt mondja veszelyes, pokok, hasbarugo, utra kiallo kenguruk, veszelyes novenyek, blabla...
Semmi gond, majd megyek en.
-
Mawyx
őstag
válasz
bobsys #26386 üzenetére
Én attól félnék, hogy visszafordítanak, mert csóró hátizsákosként nem lenne nálam elég pénz, nincs férjem se és bevándorlónak néznek. A jó előre megvett verhetetlenül olcsó repjegyem meg repülne a kukába és kölcsönből fizethetném az azonnali hazafele repjegyem úgy, hogy nem is láttam az országból semmit.
(#26388) NoLF: Jó majd mosolyogva eltűrök mindent és nem cseszek neki vissza. Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel alapon ezután elkezdek templmba járni és vezekelni hogy én legyek a merő megbocsátás.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #26373 üzenetére
Ti akkor most jol gondolom, hogy atteszitek szekhelyeteket az amcsikhoz? Jovore egy hetre ki akarok menni, meglatjuk hogy alakul , a szallast jo lenne ismerosokon keresztul megoldani, ugyhogy ebbol nekem szerintem ar miatt is inkabb a keleti part lesz. New Yorkot feltétlen szeretném látni, Esm viszont nem hajlandó abba az országba betenni a lábát , szóval egyedül megyek, a szokásos hátizsákos turista módon
Mawyx: még mindig az a pasi? Remélem nem haragszol meg, de hülye vagy, ha emiatt lemondod. MEgint úgy táncolsz, ahogy ő fütyül. Ez az ember nem szeret téged, hanem rabláncra ver, vedd már észre.
-
ladybug
őstag
válasz
bobsys #26320 üzenetére
Az utca milyen messze van? Kijutott volna pár másodpercen belül? Mert ezt nem igazán lehet visszatartani.
Megértelek, hogy bosszant, de hidd el, neki sem könnyű. Egyébként szellőző sincs, amit be lehet kapcsolni?
És mivel keresed a kenyered, te drága, hogy ilyen körülmények között kell dolgozzál? (kis luk, nulla fény, nulla levegő, fingós kolléga) -
Mawyx
őstag
válasz
bobsys #26048 üzenetére
Régen lehetett ilyen helyre kerülni a rendszerváltásnál, ezek mind idős emberek a nyugdíj felé araszolva, aki elmegy, annak a helyére nem vesznek fel senkit, de őket tartják, így évtizedek óta elvannak, ki lehet jelenteni, hogy szinte semmit nem csinálnak, de bejutni ilyen heyre már nem lehet, aki bent van, bent, aki nem, az már nem is lesz. Máshol súlyos leépítések vannak, ilyen helyek meg full fölöslegesen működnek ennyi lébecoló emberrel.
-
tbs
addikt
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #25553 üzenetére
nekem más az indok, édesapám mesterfodrász, így elég egyértelmű volt eddig, hogy ki nyírja a buksimat. viszont mióta kint vagyok, nehézkes hazatenni a fejemet arra a fél órára... eddig még sikerült is úgy hazajutnom, hogy még épp belefért, de mivel úgy neveltek hogy "mindig" tökéletes séróval kell mászkálni, így ez belém is ivódott, és ezt a loboncot már képtelen vagyok elviselni. augusztus 7én megyek haza, addig képtelen vagyok kibírni...
hja, és hogy gyorsan kijavítsak egy apró stilisztikai hibát ezzel kapcsolatban: nullás nem létezik, azt borotvának hívják
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #25549 üzenetére
amekkora most, szerintem még annál többször is kellene
egyébként most hétfőn lesz életem ~30 éve alatt az első alkalom, hogy bemegyek egy fodrászüzletbe, és levágatom a hajam egy fodrásszal. fura élmény lesz, az biztos. (ha egyáltalán időpont egyeztetés nélkül fogadnak, sosem csináltam még ilyesmit, de remélem menni fog...)
-
Tim82
félisten
válasz
bobsys #25515 üzenetére
Elvileg amennyiben van itthon meghatalmazottad, ő is eljárhat számlamegszüntetéssel kapcsolatban. Viszont csak közjegyző vagy ügyvéd által ellenjegyzett meghatalmazást fogadhat el a bank, tehát a szokásos "aláírja két tanú meg én meg a meghatalmazottam"-típusú vécépapír nem elég.
Az ok iszonyú egyszerű: a bankok bebiztosítják magukat visszaélések ellen. A legtisztább a személyes megszüntetés.
-
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bobsys #25319 üzenetére
Itt tegnap óta esik. De úgy, hogy szombaton 8x kezdett el esni, 8x elállt, kisütött a nap, felszáradt, majd beborult, és újra elkezdett esni. Na ezt 8x.
Vasárnap már csak 5x csinálta ezt, de sokkal hosszabb ideig. Este meg nekikezdett, és reggel csak addig állt el, míg elindultam melóba. Mire leértem már esett.
A kakaómat otthonhagytam, a kakaós kalács kicsit száraz nélküle. Ráadásul valami papír bele lett mosva a barna-bordó-szürke-sárga-kockás-csíkos ingem zsebébe, így most véletlenszerűen fehér pöttyök találhatók rajtam.
Az outlook 4 perc alatt nyílik meg, hála a japánban lévő mailszervernek. A hálózaton lévő 200k-s excel-file 3 perc alatt nyílik meg, hála nemtomminek de biztos el van b.szva. Aztán 18 fok van kint, de úgy izzad mindenki, mintha szaunában a küblit rádöntötték volna a kövekre.
Itt az asztalomon egy szerződés megszűnéséről szóló levél, amit nekem kell intézni, de nem nekem kéne. Le kéne szerveznem egy auditot spanyolországban, de senki nem ér rá semikor.Szóval b@szott jó reggelt mindenkinek...
No most számot vetek kihagytam-e valamit. -
Tim82
félisten
válasz
bobsys #25242 üzenetére
Szerintem régebben csinálja, mint akár amióta idejársz a topikba. Fogadd el védjegynek, tekintve, hogy nem igazán káromkodási célzattal csinálja...
Volt már pár csörte arról különböző emberek között a topikban, hogy mit szabad itt és mit nem, egyelőre Setétlélek fixációját megértéssel és szimpátiával kezeljük.
-
lujó55
addikt
válasz
bobsys #24776 üzenetére
Kezdek féltékeny lenni az egyenruhásra...
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #24223 üzenetére
lehet, hogy az útvonal más, ahogy a kollega is mondta, de az is lehet, hogy pl. az időjárástól is nagyon függ.
Mi pl. 2 órával hamarabb értünk New York-ba, mint a menetrend szerint kellett volna, mert jó volt a szél.
Igaz, a b.zi amcsik nem engedtek kiszállni a repülőből még másfél óráig, aztán küldtek egy ilyen megemelkedő nagykerekű hajószerű megabuszt, amibe bepréseltek mindenkit, aztán lerobbantunk a kifutópálya közepén,
aztán alig újabb fél óra alatt küldtek síma buszokat is, ami bevitt a terminálra.
így már csak másfél órát kellett várni, hogy átjussunk az immigration officereken (akik természetesen mind afrikai bantunégerek, esetleg indiai, fülöp-szigeteki bevándorlók voltak)
-
BlacKSouL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest