- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
frame>24
addikt
Since u're gunna B in that city, u'd better familiarize yourself with the Bristol Stool Chart
-
BlacKSouL
addikt
úgy érted nyárias a légkör? meleg szeretettel adja elő a dalokat?
igen, nekem is a nyálas szó jutott először eszembe, de a Lollipop c. számnál egy más gyanú fészkelte be magát.
mondjuk a linkelt zene nem vóna' olyan rossz, hallottam már, de a múltkori IHM 20 éves műsoron jutott megint eszembe -
lujó55
addikt
Ez király volt!Ne bántsd szegényt, néhány órával ezelőtt még komoly pánikban volt, de szerencsére megoldódott...
Én aggódtam érted, Kalandor!Mindenesetre való igaz, egy furulyával, vagy triangulummal könnyebb a közterület felügyelők elől menekülni, mint ezzel. Most gondolj bele mi lesz, ha betelepítenek egy orgonát?
Jó reggelt, komoly cug van, elő kell venni valami melegebb kabátot. K.r.aanyját a télnek, hát mit csinálnak már a busók! Már régen a miniszoknyás lányokat kéne upskirt-ozni a metrón!
-
BlacKSouL
addikt
"mikor a Hold 356.600 kilométerre lesz a Földtől. Ez azt jelenti, hogy a lehetséges földközelséget 90 százalékig éri el"
Tehát még mindig van +10%-nyi, amennyivel közelebb is szokott lenni? Vagy most akkor hogy? Vagyis a 356k km a legközelebbitől 10%-al még mindig távolabb van? Tehát nem is lesz olyan közel? Vagy akkor amikor távol van akkor az mennyi? Vagy a 356k a 90%, a 100% meg az amikor érintik egymást?
Vagy én vagyok értetlen?Hol esik, hol szakad. Itt esik is, szakad is. Mikor lementem szemetelt. Mikor lent voltam szakadt, mikor hazajöttem szemetelt, azóta szakad.
De arra még akkor sem képes, hogy a téli sarat, mocskot, szemetet, salakot lehordja az utakról, járdákról. Ocsmány egy mocsok marad ez után a tél után is. Értem én hogy nem lehet tányértisztaságú, de hogy csikorognia kell a vastag sódernek/nak minden egyes lépésnél... -
-
Na ja... ha tehetem nem teszem be a lábamat a városba. Barátaim sincsenek ott. Akik meg itt körbevesznek azok szerencsére nem bagóznak. Az a pár bagós meg veszi a "lengyel" piacon. Mellesleg csak azt szoktam látni, hogy az ABC-ben a kasszánál kérik a pakli cigiket.
De megpróbálok ezekre a dolgokra nem is figyelni, bár nehéz mikor a pofámba tolják a füstöt. -
tildy
nagyúr
Pont minap volt a BBC-n egy riport, Uk dohanyzas szempontjabola vilag masodik legdragabb orszaga.
Eppen ezert igen nagy csempeszet is megy, az araboktol, kinabol stb... A BBC riportere titokban felvetelt csinalt a skot "lengyelpiacon" , ilyenek voltak a riportban , hogy egy tetore hajigaljak fel a penzt, csak hogy ne lehessen konnyen elkapni oket, mindig keves cigivel maszkalnak.... Stb.
No lenyeg alenyeg: 3.5be kerul naluk egy 19-20 szalas marlbi, amit be is vizsgaltattak. Nos - ki tudja mennyi igaz belole - de a karosanyagtartalma kb. 20 szorosa volt, a bolti ellenorzott minosegnek.
Amugy boltban 5.5 alatt nem nagyon van doboz cigi.Mi ismerosnek is inkabb otthonrol hozunk, fejenkent 4- 5 csikkal.
-
bobsys
veterán
Tasmania allamban az utcan sem lehet cigizni, csak es kizarolag az otthonodban/kertedben gyujthatsz ra
De a legjobban az zavar, hogy 15 dollar egy 6 pack sor ami raadasul nem is fel literes hanem 375 mlBlacKSouL: az ember raszokik, hianyzik neki a mozdulat. En mar csak tudom
nem is cigizek mar itt csak reggel egy szal illetve munka utan mikor mar itthon vagyok egy par. Nemsokara elfogy az a cigi amit Magyarorszagrol hoztunk, utanna aztan teljesen vege a tortenetnek.
-
Mosolyogsz? Lábad nem fáj? Én nem mosolyognék.
Fura, de ha netezni használod bőven elég. Kifejtem bővebben: ...Kétekedem gépéről pedig keresztfatergépe jutott eszembe, aki két éve kifogyasztású VGA-t keres, de a gépet egy "noname" 400W-s tápra bízza, ami max. 60%-os hatásfokkal dolgozik
...
-
kételkedem
addikt
De ő ragaszkodna a 4 évszakhoz!
Tél: 10 cm hó, -5 -10 °C, napsütés
Tavasz: +20 °C, kevés eső, napsütés
Nyár: +28°C, napsütés
Ősz: +15°C, kevés eső, napsütésSzemeid kiegyenlítődtek már?
fokukac hát ez kellemetlen! Nem elég, hogy várnod kellett rá, még nem is azt kaptad amit reméltél!
-
kételkedem
addikt
A bűnnek és a büntetésnek arányosnak kellene lennie. Ha egy tinit megbilincselsz és elzársz azért mert brahiból elcsen valami apróságot, akkor az minden csak nem arányos.
16 évig voltam biztonsági őr, ebből 4 év áruházban. Találkoztam mindenféle tolvajjal, de alig van egy néhány amelyiket szívesen láttam volna bilincsben.
-
kételkedem
addikt
A ló túlsó oldalán vagyunk, mint mindig. Nemrég volt néhány tini a tv-ben, bizsut loptak, majd bilincsben töltöttek két napot a rendőrségen, a bíróságon is bilincsbe verve hallgatták a bírónőt. A nevelés fontos lenne, de két 15 éves lányt 40 órát elzárva tartani és bilincsbe verve vinni a bíróságra egy marék bizsuért?
[link]A bokádra tegyél bokarögzítőt, aztán pörgesd meg a hölgyeket rendesen!
-
tildy
nagyúr
Viszont nem fizetsz Tb-t sem, és nyugdíjjárulékot sem .
NEm tudom hogy számolják el a munkával töltött időket, de félő hogy az alapján, nem pedig az ember papírjai alapján.
Mawyx: van különbség: nem fizetnek utánad tb járulékot sem, és nyugdíjat sem. (A tb-t ha nappalis vagy a sulinak kéne fizetni ) . Érdekes dolgokat vet ez fel, én kb 2 évet lehúztam folyamatosan diákmunkában. Félő, hogy nem fogják beszámítani. -
-
tildy
nagyúr
Sajnos nem közülök kerülnek ki főképp ezek az emberek. Sőt az idősebbek inkább nem is mondanak semmit , szülők meg ismerik az életritmusunkat.
Gyermektelen fiatalok kérdik ezt tőlem és húzzák a szemöldöküket/szájukat .
( itt is megkérdezheted,mawyxnak, Dylennek, topenak van-e gyermeke).
Gyerekkel totál más, és itt meg ráadásul 13 éves koráig nem is lehet egyedül otthon a gyerek. (tehát nem lehet olyan, hogy 11 éves , hazamegy iskolából, és egyedül van otthon).
És ha jól tudom a ph-n is többségben vannak egyelőre azok a fiatalok, akik még nem szülők.De hogy az ötletre visszatérjek, egy olyan időbeosztás, hogy apuka reggel 8-ra megy, gyereket 9re az anyuka elviszi iskolába 10-re beér munkába , majd apuka 4kor megy a gyerekért , anyuka meg 6kor jön, szvsz totál oké.
Gyerekként is kénytelen voltam fél 6kor!!!! kelni - mert anyum bejárós volt, vitt mamámhoz, hogy vigyen óvodába, suliba, és aztán még nagyon sokáig , meg is utáltam egy életre , nekem a halálom reggel 8 előtt felkelni .... Az agyam sem fog, meg használhatatlan is vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest