Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
kételkedem
addikt
Az olasz nyelvet egyértelműen arra való, hogy autóversenyen a navigátor ezen a nyelven irányítsa a pilótát!
Kubica után futó versenyautó belső kamerájának felvétele.
Mikor elmennek a roncs mellett, aztán félreállnak, nagyon lehet érezni a félelmet és az izgalmat a hangjukon! -
-
-
-
Mawyx
őstag
Lábhosszra kellett, mert felhívott egyik csopitrás, szó szerint: erősítőt építek a hosszabbik vagy a röviebbik lába a negatív? Hát de mondom mégis minek?? Nem tudja, valami alkatrész, nem tudja hogy kell bekötni
Kiderítettem kondi lesz az és elkó. Mondtam rá van írva. Nem, nincs rajta semmi. Hát mondom akkor meg kell néznem, fejből nem vágom.
Mert pl ledeknél is a rövidebbik a negatív, de zsebtelepnél pont fordítva, ott a rövidebbik nyelv a pozitív. -
...Hát szétszedni még csak-csak, de összerakni már hmmm, szóval kissé félek tőle...
-
lujó55
addikt
Én se. 01:35-02:05 az kerestem milyen bogár került be a szobába, mert zümmögött. Először azt hittem a hangfal. Aztán kismegszakító le, bogár kussol. Na, ez valami elektromos kütyü lesz. Megoldás a végén: rádiós ébresztő alá szivacs, azt jóccakát. Ettől a félóra kieséstől egész nap fájt a fejem.
-
lujó55
addikt
Megvolt, jó volt! Hajnal 3-kor értünk haza.
Röhögés feature kikapcs.
Mindenki rajtam poénkodott, mert lyukas volt a zoknim. (Le kellett venni a cipőt az új szőnyeg miatt) De ez érdekes módon nem a lábujjnál szakadt ki ahol kéne, hanem pont a lábfej közepén, ráadásul mindkét lábamon. Feleségem azt mondta, hogy azért van, mert hülyegyerek módjára széttéptem, ahelyett, hogy a műanyag szegecset vágtam volna le, mikor megkaptamRáadásul az utolsó pillanatban kaptak el, mielőtt kimentem volna a nem létező erkélyre. Hát igen, voltak még hiányosságok a házon. Ezt leszámítva jó volt és szereztem egy új barátot is magamnak: Shierker Feuerstein jéghidegen. ááááááááá!
-
-
kételkedem
addikt
szarvaspörkölt áfonyalekvárral, krokettel
vörösboros-narancsos kacsa narancsos rizzsel
zúza a király
kakaspörkölt, főtt tészta, tejföl, előtte őszbarack krémleves
tyúúú de finom chilis babot rittyentettem, holnapra még jobban összeérnek az ízek, nyamnyam
olyan modenai spagettit csináltam hogy tyúú
húsleves, őszibarackos tejberizs, nyamnyam
sült kacsamáj, hagymás tört krumpli, csalamádé és tea
úúú milyen pizzát sütöttem, áááá
kakaspörkölt nokedlivel, nyam nyamkhm
Nem akarsz egy gasztro blogot nyitni? -
lujó55
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
-
Pisztillus
senior tag
Kapaszkodj meg: fogalmam sincs, hogy a Tesco-ban milyen cuccok vannak, mert nem járok oda hosszú évek óta. Utoljára amikor voltam, akkor a fritőzbe vettem szűrőt.
De valamilyen oka volt annak, hogy Mawyx saját márkás cuccot vett (pl. kipróbálás végett), de mint írta is, többet ilyet valószínűleg nem tesz.
-
Mawyx
őstag
nono, jól főzök egyébként (csak vissza ne keresse vki a tonhalkonzerves spagettimet itt a topicban), de felraktam a tésztát és elkezdtem összedarabolni a húst, sehol se jártam még, amikor a tésztából meg már ez lett, nem értem hogy lett ilyen, mint a csiriz
tesco tészta, nem jött be, nem veszek többet, vagy jobban kell rá figyelni, nem tudom.
-
Pisztillus
senior tag
Mawyx védelmében csak annyit: mintha már a Gyermelyi sem lenne az igazi: sokkal hamarabb elkezd csirizesedni, mint régen, nagyon vigyázni kell vele. Tudom, hiszen amióta az eszemet tudom (meg együtt vagyunk a feleségemmel - idén leszünk 10 éves házasok), a tésztafőzés is az én reszortom. Ha meg nem Gyermelyi volt (és nem Barilla), akkor meg még könnyebb elrontani. Tényleg csak pár perc kérdése az egész... A pörköltről meg annyit: az sem mindegy, milyen húsból készült...
Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
-
-
-
BlacKSouL
addikt
Miért is jó az hogy a téli "szünetben" mikor kicsit lehetne pihenni, mindenki havat lapátol meg seper??? Nem egyszer 2 centit egy nap, hanem naponta 10-15 centit kb 5-6x. Hogy én anyázok az egy dolog, de nagyanyám mit szóljon? Nem lakhatok nála napokig, nem járhatok hozzá naponta 5x, és a hó csak esik és nő.
Mindig azok élvezik a havat, akiknél lehull 1-2 mm, és jujjdejó az ha hó van. De mindig elfelejtem, hogy itt nálunk Lőrincitől északra más az éghajlat. Megszokott jelenség hogy aki Pestről buszozik ide, az pánikban száll le, hogy Pesten feketék az utak, nincs hó a járdán, meg nem is esett. Na olyankor van itt nálunk 20-25 centis megmaradt hó. Hidd el, csak szobából nézve olyan jajjdehúdegyönyörűségesennagyonszép. Közlekedés szar, cipőt, járművet, árvízzel, belvízzel elöntött területeket nem kímél. Nem éri meg a kevés úri huncutság ami a másfél órás szánkózással meg hógolyózással jár. Ki lehet belőle nőni gyorsan. -
-
Pisztillus
senior tag
Rosszul gondolod - ha így lenne, nem nyitnánk ki.
Ilyenkor kerül elő a három hónapja a fiókban porosodó recept, mert sürgős, életmentő gyógyszer van rajta - nem ritkán úgy, hogy rendelni kell, mert új ismertető járt a dokinál, és az persze hogy olyat írt, amit hozatni kell, mert még nem volt. Na meg ilyenkor akarnak mindent recept nélkül vinni, mondván nem rendel már az orvos, és elfogyott. (Orvosi ügyelet viszont van.
) És persze 24-én, zárás előtt jön a restaurált plázacica (a jelen lévő, és a jelen nem lévő hölgyektől előre is bocs
), hogy elcsicseregjen arról, hogy milyen pofakrémet is vigyen. Hiába no, 2 napig zárva lesz a patika, csodálkoznak is a kerekes banyák, hogy nincs nemzeti gyász kihirdetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest