- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát #32015 üzenetére
Nekünk gyerekorvos kólát szokott ilyenkor ajánlani a gyerekeknek. Hidegen, jó szénsavasan. Mondjuk ha hányingerem van, nekem is jólesik, persze te valószínűleg nem abban az állapotban vagy.
Mindenképpen keresnék orvost amúgy, egyrészt mielőbbi lázcsillapításra van szükséged (a hányás miatt ez injekció lesz), másrészt azonnal kötni fogják infúzióra a sóoldatot. Ha Magyarországon lennél, borítékolnám a pár napos kórházat, de gondolom ez külföldön is valószínűleg be fog játszani.
Jobbulást!
Mawyx: Én reggelire a piritóst szoktam preferálni, azt jó sok mindennel lehet ízesíteni, de gyakran csak egy kis vajat, vagy margarint teszek rá, amikor forró, hogy jól ráolvadjon, és kicsit megsózom. Itt viszont lehet kapni előre félig sütött bucikat, be kell dobni 10 percre a sütőbe, és friss, ropogós, meleg péksütid van reggelire. Fantasztikus dolog, teljesen addikt lettem. Szerencsére sokféle van, fehér, barna, tarka, mindenféle magos.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát #32009 üzenetére
Én két napja a következőket eszem/iszom:
húsleves, párolt káposzta, tejeskávé, reszelt alma, 2 liter ásványvíz, virsli, paradicsom, tejes tea, joghurt, reszelt alma, cékla, tejeskávé, tejes tea.
Kb. ebben a sorrendben szombat reggeltől vasárnap estig.
Egyetlen egyszer voltam retyón, dülledtszemmel egy félmaréknyi eredményért.Szerintem ki kéne próbálnod a fentieket, bár mindenki szörnyülködve hallgatja..
mod: Amúgy fiatalabb koromban nekem a lábasnyi pirított gríz volt ami megfogta(pici cukorral), de úgy, hogy előtte a széntabletta vizes szénporként távozott
-
neduddki
nagyúr
válasz
Viszlát #32009 üzenetére
HI!
bemaszol a zuhany aa es testhomersegletu vizrol hutod vissza a vizet, utann szigoru agyban dogles
algopirin inyekcio, kegyetle keseru, de hatasos, c vitamon rago tabette /me nem gyun ki/, megprobalni 70%folotti csoki, de lassan ha nagyon nem mulik akkor doki mert kiszaradassalnem jo jaccani
inni langyos tea /ha megnyuszik a gyomor pici sois mehet bele/, enni ki ssovizben fott kolomper, de az megodebbudv
neduddki
-
válasz
Viszlát #31893 üzenetére
nekem is ofotértes szemüvegem van, 7k volt, nyilván legolcsóbb, és vésztartaléknak van a lencse mellé. egyszerű keret, de a minőségével nincsen gond.
mawyx, habár elvileg férfi keret, szerintem simán unisexnek is beillik, esetleg oda tudom adni, ha meglesz az új szemcsim, és neked is tetszik
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #31291 üzenetére
á, holnap reggel 10-kor be fogok menni a boltba, és addig verem az asztalt, míg nem oldjuk meg a problémát.
Nem fogok jobban szerelgetni annál, mint muszáj. Szeretek számítógépeket összerakosgatni, de azért az már távol áll tőlem, hogy forrasztgassak..!
Ui. amúgy pedig webshop-os megrendelés volt, szóval akár azért is visszvihetném akár 10 napig, ha mondjuk nem tetszene a színe...
Vagy személyes átvétel esetén ez nem működik? -
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #31288 üzenetére
esetleg valami kevésbé barkácsolós ötlet?
Ui. a venticserére én is gondoltam, de ezen a gyári csodán nincsenek pl. csavarok se, vagy ha igen, a cimke alatt.
Amúgy a régi konfig egy az egyben megy a bnőm gépébe, szóval ha lehet, azt se szedném szét, pláne nem a kábeleket... -
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #31153 üzenetére
szerencsére ilyennel még nem találkoztam...
amúgy képzeljétek, szabin vagyok, ~3 hét munka nélkül, istenkirályság. SZerintem még sosem voltam ennyi ideig távol... Kár, hogy tél van, és igazán nem nagyon lehet semmit se csinálni... Na mindegy, talán kisüt majd a Nap valamikor...
Kéne elcsípni valami last minute jegyet valahova, ahol meleg vna.
Kár, hogy ha visszamegyek, ugyanúgy fog minden folytatódni, ahol abbahagytuk, kb. 2 nap után nyoma nem lesz a pihenésnek.
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #31048 üzenetére
MAx Magyarorszagra igaz ez, ahol egy (amugy 100 ezer forintos 4 eves applet) lehurrognak, hogy kocsog sznob, gazdag picsa... Mikozben egy hatszazezres IBM noti nem verne ki a biztositekot.
Itt nem kunszt applet venned, arban kb egy vagy fel fizetesnyi. Mintha otthon mndjuk 100-150 ezerert vennel laptopot.
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #31015 üzenetére
Igen, nagy valoszinuseg szerint igen. Naluk ugymond fogva vannak hetkozben, ilyenkor eresztik ki a gozt. De ugy durvan. Mi meg, ahol minden meg van engedve, csocsozunk ebed utan, meg ilyesmi, na mi meg emberhez melto modon tudtunk meg bulizni is. Csak lestunk , hogy a nagy oltonyosok hogy kivetkoztek magukbol. Nem ertettuk. Egyik csak , professional, ketten alig tudtak kivinni a levegore, ugy berugott.
Nem dolgoztam meg ilyen oltonyos helyen, de oszinte leszek, nem is szeretnek. Kepmutatas tobbnyire... Fole gmikor omlik roluk a viz, de a zakot nem vennek le, mert... Meg nem vennenek rovidujju inget, mert az etikett, meg blabla...
-
válasz
Viszlát #30983 üzenetére
azt gondolnád, hogy igen, de teljesen máshogy néz ki a jobbról és balról kötött windsor
ezt csak azért tudom, mert eddig világ életemben jobbról kötöttem, és sosem volt az igazi, most pedig már rájöttem, hogy miért
szerk: avgy csak bal kézzel ügyesebben kötök windsort
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #30907 üzenetére
En az utolso Magyarorszagi munkahelyvaltasomnal felhivtak a cegtol, elbeszelgettunk, interju, szokasos kerdes, hogy menyire gondoltam. Elmondtam, hogy mennyi, alku nincs, munkam van ennyi penzert vagyok hajlando valtani. Megegyeztunk abban, hogy rendven van az osszeg de akkor ebbol lejon az akkor meg letezo cafeteria.Itt meg beirtam egy osszeget amit nem adtak meg, mert ok tobbre gondoltak
De sok-sok hasonlo hivast kaptam mint te.
-
Lortech
addikt
válasz
Viszlát #30494 üzenetére
A többiek majd előkerülnek, ha szükségük lenne rád.
bandus: Szerintem sem kell túlvariálni a dolgot, miért lenne harag bárkiben feléd azért, mert találtál egy jobbnak kinéző lehetőséget? Ez olyan kicsinyesnek tűnik, aki kedvelt, az majd sok szerencsét kíván. A főnök esetleg zokon veszi majd, hogy jé, van a világon jobb munkahely, mint a cége, de ez van.
1 gyakornok lelép néhány hét után, ez ilyen egynapos téma. -
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #29921 üzenetére
istenkirályság.
nem a repülés veszélyes, ugye, hanem a lezuhanás.
amúgy pedig egy turbulenciánál is jól jöhet, ha be vagy kötve, én pl. éltem már meg olyat, hogy olyankor hirtelen "esett" a gép nem tudom mennyit, 5-10 métert, de ha nem vagyok bekötve, akkor lehet, hogy felrepülök a plafonraui. remélem, lesz sárga szöcske is!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #29862 üzenetére
nem értek hozzá, de pl. átvilágítják?
szerintem nem egy nagy vasziszdasz.amúgy régen is volt ilyen, de én 100 eurós értékhatárra emlékszem...
ez a 45 meg 22 nagyon alacsony.akkor van gáz, ha ő nem hiszi el, hogy a kütyü ennyit ér, mert itthon (pláne újonnan) a többszörösét éri.
és akkor ő kifeti rád a 8% vámot, és arra még a 27% áfát.
ki van ez találva... -
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #29858 üzenetére
vagy csak símán lenyúlja egy jól fizetett, becsületes magyar postai alkalmazott.
Vannak azért ilyen sztorik is.Amúgy pedig épp' nemrégiben volt egy NAV-os közlemény, miszerint a magán-csomagokat is nézik...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #29838 üzenetére
nekem a csomagdíjuk izéli fel az agyam.
a múltkoriban néztem, hogy hogy tudnánk eljutni korfura nyaralni; 40-60 euróért mérték a bőröndöt, s mivel át kellett volna szállni, kettőnknek 400 euró lett volna csak a bőröndök jegye.amúgy jó, hogy maga a jegy kijött volna kettőnknek ~200 euróból, nade ki megy nyaralni csomag nélkül?
meg különben is, nálam mindig van fényképező is, meg könyv is, szóval lehet, hogy leszállítanának
kabátdíj nincs télen: elvégre az is helyet foglal... -
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #29838 üzenetére
persze, hogy forintban, ha par ezer dollar nem szamitana akkor magangeppel mennenk
latszik nem mindegy mikor es milyen uticellal mennek az emberek, mi mindig olyan helyekre megyunk ahova nem olyan jok a fapadosok es a weboldalukon hirdetett akcios arak sohasem jonnek kiszerk: nemsokara jon a lumia 920, erosen huz a szivem, hogy megvegyem (elvileg $99 lesz 2 eves elofizetessel)
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #29836 üzenetére
Valahogy nekem sohasem jott ki annyival olcsobban a ryan mint mas, hogy megerje. Legutobb mikor Sydneybol mentunk latogatoba parizsig volt jegyunk (addig volt akcios) utanna neztem egy parizs-budapestet es ryan nem volt sokkal olcsobb csak par ezressel raadasul nem is CDGrol indult volna. A vegen asszem Easyjet lett de az is csak azert mert egyiranyu jegy kellett. Egy returnal par ezressel tobbert rendes jarattal mehettunk volna. Easyjetnel meg tomeg, lokdosodes es ciganykodas a csomagokkal, mert egy fel literes uveg nem fer be a taskaba.
Mondandom lenyege, hogy nekem sohasem jott ki ugy, hogy lenyegesebben olcsobb lenne egy fapados a hozzaadott kenyelmetlenseggel egyutt, inkabb mindig fizetek par ezressel tobbet, de nem szolnak be ha van nalam meg egy zacsko a 2 uveg alkohollal amit vettem a duty-free boltban.Lufthansa meg mondjon le, mar nincsen szendvics az europai jaratukon
-
válasz
Viszlát #29699 üzenetére
sajnos szervezett út, nem nagyon lesz alkalmam elcsászkálni. párizsban leszek egy hetet, egy napot pedig itt le havre-ban
más: megkérdeztem már ugyan a szakértőt, de több szem, többet lát alapon: tud-e ajánlani valaki valami jó, profi szakirodalmat az excel makrók világának megértéséhez?
köszi!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #29674 üzenetére
hi!
Már Te is Angliában vagy? Én Németországnál lemaradtam...Tim: gondolom, Thinkpad-témakörben, nem? mindenesetre grat. én eddig nem láttam a neved mellett, de én semmire nem figyelek, ugye. Nem vagyok egy James Bond, mint az közismert
Ui. bájdövéj, a thinkpadom időnként csonttáfagy, mióta ssd-t raktam bele, majd lehet, hogy megmutatnám neked, hátha elb.sztam valamit... meg mintha sokkal jobban melegedne még mérsékelt beállítások mellett is, mint korábban.
a söröd meg fizetem -
pohár
félisten
válasz
Viszlát #29399 üzenetére
a Google Maps 532-re hozta ki (a legrövidebbet), megálló elvileg nincsen, mert Pestről indul a járat, az útközbeni megállások, na az viszont jó kérdés...
-
Lortech
addikt
válasz
Viszlát #29241 üzenetére
2011-től van WIFI az IC-ken. Én amíg vonatoztam, a felsoroltak egyikével sem találkoztam. Talán a kényelemre még hajlok, bár az egyterű régi kocsikban 2. osztályon kicsik, kemények a székek, rossz a szögük, kicsi a lábtér, a fejet nem támasztja a háttámla, főleg, hogy hátrafelé lelóg róla, valamint a légkondícionáló vagy nem működött, vagy fagyos levegőt fújt be és mindenki arra panaszkodott pár perc után, hogy fázik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest