- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #21706 üzenetére
El van nézve a PH!atikusnak!
Azok a régi, szép egyetemista évek...
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Pisztillus #21703 üzenetére
Hát erre az anionos dologra rosszul emlékeztem, de azt jól írtam, hogy csak az egyik térszerkezetű változat a C-vitamin.
Nem akartam enantiomereket, meg izomériát írni, gondoltam meghagyom laikus szinten
Amúgy én is gyógyszerész leszek
jelenleg államvizsga gyakorlaton vagyok
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #21703 üzenetére
No de kérem, ilyen csúnyán káromkodni...
---
Szép estét!
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Pisztillus #21684 üzenetére
Na mi a helyes válasz?
-
szg88
őstag
válasz
Pisztillus #21002 üzenetére
Tőlem ráér
-
vikvuk
senior tag
válasz
Pisztillus #19726 üzenetére
ls a holland tyúkok tollát
-
Ramius
őstag
válasz
Pisztillus #19673 üzenetére
Én még nem találkoztam ezzel a problémával. Mindig ki tudtam másolni mindent. Mondjuk nagy részük egyszerű szöveg volt.
-
Ramius
őstag
válasz
Pisztillus #19670 üzenetére
XChange PDF viewer, netán Foxit. Adobe nélkül boldogabb az ember
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #19541 üzenetére
köszöni
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #19538 üzenetére
itt meg még másfél óra
-
válasz
Pisztillus #18901 üzenetére
Napközben többször is ez volt, most bebírtam lépni
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #18886 üzenetére
Köszönöm
Nem adom fel, de az idő meg telik, úgy érzem sok dolog csak álom marad. -
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #18884 üzenetére
Muszáj másik helyet találnom, úgy tűnik nem annyira különleges, hogy fizetik. Ami interjún voltam, sehol nem tudták ajánlani, hogy fizetik, szerény költségvetésre hivatkoztak, ahol most vagyok az meg nem is állami intézmény, úgy tűnik kifogtam.
A külföldi távmelót nem kaptam meg sajnos, első elutasítás, igaz csak most kezdtem a jelentkezéseket. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #18515 üzenetére
Nagybátony? Az hogy jön képbe?
Ha már itt van pár km-re.
-
válasz
Pisztillus #18477 üzenetére
értem, köszi. a 10 év megvan, még a 15 is. bár nem aktuális, cska kíváncsiságból érdeklődöm
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #18336 üzenetére
Ezt konkrétan nem tudom, de én is BME melletti papírboltot javasolok. Amikor műszaki ábr. órára kellettek mindeféle ceruzák meg rotringok, akkor a budafoki úti boltban volt rengeteg féle.
-
Tim82
félisten
válasz
Én valamilyen BME-közeli papír- és írószerboltban érdeklődnék, ott biztosan tartanak ilyesmit. Esetleg még olyan nagyobb boltok jöhetnek szóba, mint a Ferenciek terén lévő (volt) Ápisu (most nem tudom, melyik cég vette meg az Ápisz hálózatát).
-
kételkedem
addikt
válasz
Cipőt a cipőboltból, Matrateat a Matratea boltból, Rotring Altro Technical Pent a Rotring Altro Technical Pen boltból!
A képen nincs is fehér tárgy! A színek balról jobbra: sötétkék, lila, rózsaszín, bordó, kék
Valamelyik nagyobb írószer szakboltban biztosan tudnak neked rendelni, ha szépen megkéred őket!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #18233 üzenetére
Megláttam egy hőre előjövő képeset, az nem oylan veszélyes talán, nem kell mindig nézni a képet, ha mégse jön be annyira. De nem vagyok benne biztos, pedig ma el kell küldeni a képet, hogy kész legyen karácsonyig. Én nagyon örülnék az ilyennek az biztos, persze én sose kapok ilyesmit.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #18224 üzenetére
Igen, pick pack pont, itt van a közelben, de így nem is rémlik, hogy lenne itt ilyen, de térkép szerint itt van a sarkon
Kinztem valamit karácsonyra, már vissza is írtak, hogy egy hete nem tudnak szerezni, idén már nem is lesz.
Most egy bögrén hezitálok, hogy egyedi fényképes legyen-e vagy más, nem tudom csak én vagyok-e odáig ezekért a fényképes cuccokért vagy örülne neki vajon.
Kérdeztem már kétszer tetszik-e neki valamelyik kép azok közül amikre gondolok, de mást mond mindig, azt meg nem rakathatom rá meg melléduma, olyat mond mindig amin én vagyok rajta holott nem ez volt a kérdés. -
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #18211 üzenetére
eboltnál rendeltem kártyatartót, újságosnál veszem át, kíváncsi leszek rá, hogy
1. milyen lesz
2. tényleg átvehetem-e az adott helyen
Nem is gondoltam, hogy ilyeneket is árulnak, de ahogy nézem árulnak az égvilágon mindent.Van valakinek hőre változó fényképes egyedi bögréje esetleg? Tényleg működik a dolog?
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #18211 üzenetére
Köszi, nem vergődök ezekkel zöldágra, jó lenne élőben látni. Keresni kell egy nagy papírboltot.
Nem egyszerű kismacska tulajdonosoknak felmosni
Most meg alszik a lábamon, mozdulni se merek, már nem érzem a lábam, de nem érdekes
-
válasz
Pisztillus #18198 üzenetére
...én se nézem eme kulturális (show) műsorokat, valahogy nem is támogatom őket, mert ebből tanulnak sokan és azt látják hogy káromkodnak/isznak/dohányoznak/b@sznak egész nap és így jó minden. Persze néha engedek a bűnnek és a Comedy-n megnézem valamelyik régebbi Így jártam részt, és persze Louie, amit nem szívesen hagyok ki.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #18194 üzenetére
Így már értem, mert az x-ről csak ez ugrott be
-
pohár
félisten
válasz
még ez is több a kelleténél...
-
válasz
Attól még ugyan az csak mások az akcióhősök és a statiszták/operatőrök.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #18191 üzenetére
Miért?
-
válasz
Pisztillus #18174 üzenetére
Igen, most örülök, tuningot is bírja, szóval jó lesz. Ha meg majd lesz kidobni való pénzem akkor lecserélem egy szép feketére, amilyen az ASRock 890GM Pro3 volt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #18130 üzenetére
Szijjártó meg olyat nyilatkozék, hogy mivel ezek még nem hivatalos tárgyalások voltak, ezért meg sem szakadhattak.
Biztos csak nyaralni jött ide egy viszonylag komoly delegáció időt és pénzt sem kímélve. -
tbs
addikt
válasz
Pisztillus #18125 üzenetére
Hát hogy spekuláljak én - a kisember - ha tegnap erről nem volt bújtatott infó sem?!?
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #17992 üzenetére
Koszonom.
(#17993) tbs: tolom es mindjart megyek is aludni -
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #17948 üzenetére
Meglatogattam a dokit (70 dolcsiba kerult), felirt augmentin duo fortet
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #17948 üzenetére
Doki 5 perc seta, biztositasom van, ha nem javul meglatogatom.
Most jottunk vissza a partrol, gondoltam egy kis nap csak jot tehet. Koszonom megegyszer. -
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #17925 üzenetére
Koszonom a valaszt. Antibiotikumot 2 eve szedtem utoljara, ezt a fajtat meg szerintem soha, csak ez volt itthon, felesegem szedte. Gondolom igy mar szedhetnem.
Eddig Listerinnel oblogettem de akkor beszerzek egy olyat amit javasoltal.
C-vitamint minden reggel eszek fuggetlenul, hogy van valami bajom vagy nincs.en mar kertem egyedi avatart, de sajnos mar van valakinek egy nagyon hasonlo
(#17940) fokukac: ne aggodj kifizeti a villanyszamlat maximum a kozos koltseget nem
-
válasz
Pisztillus #17752 üzenetére
Kiderült hogy egyszer villám miatt kapott egy olyan löketet hogy megégett. Azóta még bírta és most adta fel végleg. Valószínű hogy új lap lesz. Csak bírjam kivárni.
#17914 tbs: Ha kivették a mandulád, akkor kivették. Nem szokott ott maradni semmi. Khm, ebbe kételkedem (ez mekkora
). Van hogy nem sikerül teljesen kivenni és egy apró darab még bent marad, az simán vissza nőhet.
-
degu
senior tag
válasz
Pisztillus #17660 üzenetére
Nem ugy van az!
Most a kivilagitott szarvasok hagtak fel a haztetokre. A parom kolleganoje 2 napig hajtogatott-drotbol egy szarvas-figurat /mert most az a trendi!/ es felszerelt ra kis ledeket!
A dolognak egy szepseghibaja volt,hogy amikor bekapcsolta,nem csak a haz,hanem az oszlopbiztositekot is kiverte a zarlat!/Orultek a riasztott ELMU-sok,es orultek a bekaszalt penznek is!
Hat nem jobb volt a maszomikulas? -
válasz
Pisztillus #17648 üzenetére
...azt eddig nem is néztem, mit meg van húzva a gépe..... Akkor sima ügy, hogy először default beállítások kellenek de talán ezt ő is tudta. ...vagy nem?...
-
válasz
Pisztillus #17643 üzenetére
Biztos több tapasztalatod van e téren mint nekem de én még nem hallottam olyanról, hogy memória hazavágott egy procit.
-
válasz
Pisztillus #17640 üzenetére
Az ok, hogy mondjuk bizonyos ramokkal nem tud mit kezdeni, viszont ezek a memók azért nem teszik tönkre az egész memóriavezérlést. Ha visszarakja a régieket azzal működnie kéne de ahogy leírja nem teszi.....
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #17587 üzenetére
Nem kell oda villanyszerelő. Elég lenyomni a főbiztosítót, aztán várni, hogy melyik szomszédból anyáznak, hogy nem megy a TV.
Valószínűbb, hogy azért ilyen magas a számla, mert átalányt fizet, csak ezzel nincs teljesen tisztában.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #16387 üzenetére
Szép napot!
---
(Rá kellene vennem magam, hogy dolgozzak egy kicsit, de nagy ellenállást mutat a szervezetem.
)
-
Insidaz
csendes tag
válasz
Pisztillus #16304 üzenetére
thx
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #16145 üzenetére
Lehet olyanscriptet tiltottam le amit nem kellett volna.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #16143 üzenetére
Ennyi jön be a linkre:
(function(){})();
Egy ideje valamiért nem megy néha a gugli. Google.hu-n keresve jött ez, de ha az url sávba írom akkor van rendesen.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #16120 üzenetére
hát igen, de most nincs TB-m, mivel munkát keresek, de nem vagyok bejelentve a munkanélkülinél még...
jut eszembe, pesti legények, nem láttatok/hallottatok valahol munkát Pesten? műszaki infós papírom van, gondoltam feldobom, több szem többet lát alapon...
Tim... a csiszolás jó ötlet, utána egyből lehet is festeni
elég ha csak a fűtés megy abban a helyiségben, szerintem felesleges a venti pluszba, olyan mindegy hogy éjszaka 3-ra vagy reggel 6-ra szárad meg teljesen -
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #16117 üzenetére
Hú köszi, basszus, éjfél van, fekszek le, csináltam kamilla teát, melóhelyen is borogattam, megmeegítem, mert kihült és borogatom még.
Fura színe van, nincs selejt anyagom, benthagytam melóhelyen, kijön a kamilla tea a ruhából mosással vagy befogja? -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #16117 üzenetére
nekem meg a kisujjam utolsó percén a bőr úgy nézett ki, mint ha megégett volna: piros, gyulladt, és pár fehér pici vízhólyag volt rajta, ezek idővel elmúltak, és picit hámlott, és száraz volt, leszedtem a száraz bőrt, de még mindig gyulladt, és van egy kis körív alakú duzzanat is a köröm felett... mi lehet ez, ekcéma vajon? sose volt még ilyenem, és semmi rendkívülit nem csináltam, egy éjszaka lefeküdtem, és délelőtt mikor felkeltem, akkorra lett ilyen
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #16115 üzenetére
Jah, nem hittem, hogy az árpa az valami
, rákeresek.
Megoldódott, elkezdtem írni előbb válaszokat, de inkább töröltem.
Köszöönm mindenkinek a segítséget! Jövő héten kiderül megkapták-e a vízumot, egyik ország elutasította, próbáltuk a másikat... Közben az illető még el is törte a lábát már megintJézus Mária, tök durva képek, mindjárt elhányom magam. Nekem nem ott van az árpa vagy mi, hanem úgy van a szemem alatt, hogy ott van ez a csomó, ahol az arccsont fut. Ahová ököllel ütnénk az fölött, tehát nem magán az alsó szemhéjon.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #15793 üzenetére
A rendesen fizető és interneten regisztrált fogyasztóknak adott kedvezményt a szolgáltató az áram árából egy éven keresztül. Sajnos ez most letelt. kb ~20 000 forintot takarítottunk meg éves szinten. Ez persze nem túl sok, de mint tudjuk, sok kicsi sokra megy!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #15628 üzenetére
Már így is minden ki van kötve, le van ragasztva, be van burkolva
Lökött már le komplett dvd állványt, kiszakította a függönykarnist a falból tiplistől...
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #15539 üzenetére
Asszem, inkább erről van szó.
Twollah-téma: persze, nem rossz dolog egyáltalán, de azért egy version tracker-jellegű dolgot csinált, nem pedig ismertetett (mint pl. GoodSpeed teszi).
Kassadin: aznemaz.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #15539 üzenetére
Szerk.: Ezt benéztem, nem ez volt az, hiszen az avatarkérelem előbb volt.
Bocs...
Tim: Én csak arra emlékszem, hogy a blogjában rendszeresen ismertetett rengeteg free programot - azért ez sem egy rossz dolog.
-
7
addikt
válasz
Pisztillus #15531 üzenetére
A véglegesért jobban meg kell küzdeni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #15262 üzenetére
Nem írtam le eddig. Publikban nem is szeretném, nem visszér, rosszabb.
Remélem tud majd még valaha, valahogy járni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #15262 üzenetére
Én úgy tudom, ha valaki cukros, nehezebben gyógyulnak a sebek.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #15110 üzenetére
Akkor tévedtek kicsit az űrügynökségnél, mivel arról volt szó, hogy Észak-Olaszországra hull, nem?
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #15110 üzenetére
éjszaka látható volt 2x is Mo. felett
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #15035 üzenetére
thx
a fürdőszobától legszívesebben elsírnám magam, ha idegességemben birnám, annyi mérget hazahoztam munkahelyről, hogy be se férünk a lakásba
lefényképezek mindent, azután összeszedem ezt a vizes sittet, undorítóan gusztustalan, tele vele a fürdőszobapolc is
nem birom felfogni hogy hagyhatnak így itt egy lakást, ha én ilyet tennék melóhelyen, kirúgnának egyből már feleennyiért is, ezeket miért nem rúgja ki senki?
persze a barátomnál még össze is takarítottak maguk után, szóval olyan is van, csak gondolom ritka mint a nagyon ritka -
válasz
Pisztillus #15035 üzenetére
Jah, két összes 300-400Ft-os kis sz@rért ami amúgy rajta van, meg minden, csak egy kis kézügyességgel állítható vissza. Mondtam neki hogy utalok 500Ft-ost és vegyen abból újat és akkor hagyjuk egymást békén, de ő nem, hát akkor majd meglátjuk mit szeretne.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #14618 üzenetére
Üres e-mail címmel? Hogy van meg az új jelszava amit e-mail cím váltáskor kap? Mert az nem megy a régi címre, legalábbis e-mail cím elírása miatt többen jelentkeztek már hogy nem tudnak belépni.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Pisztillus #14618 üzenetére
mi alapján érdemeltem ki a meggynúsítást?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #14385 üzenetére
Mikor indulunk mozdonykereket pumpálni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #14382 üzenetére
Lehet csak kifogyott és újra kell tölteni.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #14157 üzenetére
A Balzsamban 2160 Ft a 30 szemes Allegra, Az Íriszben viszont annyi, amennyit írtál, tehát 1795.
Saját tapasztalatom szerint patikánként hatalmas szórás van az árakban, még a hálózatba tartozó patikák sem feltétlen alkalmaznak azonos árat.
A 10 szemes Allegrát Poroszlón vettem emlékeim szerint 1500 Ft körüli áron, amin meglepődtem, mert sokalltam a 150 Ft/db-os árat. Persze tudom, hogy a kisebb kiszerelésben általában relatíve minden drágább, de itt a 60 Ft/db vs. 150 Ft/db között elég nagy a lépcső!#14184) Dylen
A nyíregyházi Retro rádió egyik műsorvezető nője nagy híve a paleolit étkezésnek, ami neki nagyon bevált. Azóta fogyott, jobb a közérzete stb stb.A csaj Szendi Hajni, aki könyvet írt erről a táplálkozásról, az szendi Gábor, én meg kételkedem!
Mint mindenütt, itt is részigazságokkal és csúsztatásokkal igazolja az elméletét, hogy a XXl. században az egyedüli üdvözítő, ha visszatérünk az őskori táplálkozási szokásokhoz!
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #14169 üzenetére
jó még ott a 80-as jóféle absinthe is
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #14162 üzenetére
Nézzenek oda, egy PH!atikus, szép estét - mindenki másnak is!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #14152 üzenetére
Eddig tartott a nyugalom, már járkálok, de mondjuk most itthon vagyok, beköltözök laptoppal a fürdőbe
Mondjuk ez rohadtul nem vicces, kínomban röhögök
2 kis szem tabettát ettem reggel, most a végtermék koromfekete.
Nem kellett volna enni, de éhes voltam, napközben csak 2pogácsát ettem, most vacsira húst, salátát, krumplit, de nem sokat. A kaját direkt úgy vettem, mert megfordult a fejemben, hogy talán az Anyu féle vidéki koszttól szoktam el az évek alatt és az ártott meg. Folyadékkal is óvatosan bántam egész nap, itthon most narancslevet ittam vagy fél litert.
Nem tudom mi lehet ez, sose volt még ilyen gondom. -
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #14160 üzenetére
nem, amikor már elkezdtem szedni a telfastot, claritine-t, allegrát, akkor már nem volt elég! tehát nem hozzászoktam, hanem alapból olyan erős az allergia, hogy nekem ezek a vény nélküli készítmények már akkor sem értek semmit.
de egyébként teljesen igazad van, a lehető leggyengébbet kell használni. az allergológust arra az esetre ajánlottam neki, amikor már a vény nélküli gyógyszerek nem segítenek.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #14152 üzenetére
Ha már fogadóórát tartasz, néhány hete kezdődött szénanátha/allergia tüneteinek csökkentésére milyen patikaszert tudsz ajánlani?
10 szemes Allegrát vettem, viszonylag drágán és már elfogyott.
Egyébként nem rossz a cucc, alig tüsszögök, bár a szemem az szokott égni.Tehát olyan tabletta kellene, ami kedvező árú, és hatékonyan csökkenti a tüsszögést, orrfolyást, szemviszketést!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #14122 üzenetére
Köszönöm a választ, csomó embert megkérdeztem előtte azért.
Faterom évekig tartó betegeskedésbe kezdett, véletlen egybeesés volt, hogy hasfogót vett be előtte... (utána egészen egyszerűen nem volt széklete, de annyira, hogy hetekig, kórházba is került....) -
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #14107 üzenetére
Fáj egy kicsit a fejem, eléggé baromi álmos vagyok, különben se olvasok mindig végig, kérdés volt, válaszolni kell rá, ennyi
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #14096 üzenetére
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #14096 üzenetére
Közben meglett, tényleg törölték.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #14073 üzenetére
Elég sokszor kellhet az a valami:t
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #14071 üzenetére
Staff - nem torrentezel te egy kicsit sokat?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #14057 üzenetére
Kevés ő ahhoz hogy a kedvem szegje
-
Z0C!
őstag
válasz
Pisztillus #11910 üzenetére
elviekben megoldható lenne
láttam már hógolyó gyátró hűtőt
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #11850 üzenetére
én mostanában ezt a blogot olvasom, és ezt, a konzílium posztok nagyon jók, sokat tanultam eddig belőle
ez a faszi se volt semmi,ez meg egy felettébb érdekes cikk
itt is sok érdekes dolog van, valahogy szeretem az ilyet olvasni, hogy mi mit csinál, mi mire reagál, és hogy, stb stb...
emlékszem volt egy olyan, hogy akasztás során van valami ideg a nyakunkban, ami érzékeli hogy egyre kevesebb oxigén jut az agyba, így csökkenti az agy a szívfrekvenciát, így saját magunkat öljük meg úgymond, de utánakeresek ennek a cikknek, mert egyrészt érdekes, másrészt meg lehet hülyeséget mondtam
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #11850 üzenetére
Itt elolvastam, nagyon el voltam tévedve. Amit én láttam gyógyszertárban, hogy fel van írva mit kell kiadnia, megkeresi a betűrendes fiókot, kiadja a gyógyszert, beüti a pénztárgépbe, viszlát.
Nem nagyon tudtam hova tenni a dolgot, hogy bármilyen betegséget kérdezünk itt, te írod mit hogy.
Én is megnéztem a google-t, de az azért nem volt olyan meggyőző, ot olvastam a diétát, vörös húst, alkoholtilalmat...A PH!atikus tetszik
(#11853) FehérHolló: nálam az előző lakó szimplán járkált, amivel mindig kegyetlenül felbaxott, mert zengett a plafon meg tologatta a bútorokat. Nem tudom hova a búbánatba rendezte a szobát örökké
Szívesen bekopogtam volna, mert jobb ha tudom pontosan mi a zajforrás, nem még idegesít is plusszban, hogy mi a zannyakínját csinál. Józanul belegondolva nem hinném, hogy tényleg bútort tologatott, de olyan hangja volt.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #11846 üzenetére
A vérkép kimutatja a húgysavat? Bocs, ha hülye a kérdés
Milyen suliba járnak a gyógyszerészek? (Vegyész vagy orvosi kar?) A gyógyszerész dr gyógyszerész? Áh, googlezok. De nagyon kened- végod, ez fix.
(Jó lenne)
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #11846 üzenetére
Pontosabban phatikus. P-vel.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #11843 üzenetére
Megírom neki a Dopplert, dokiknak is kell néha tipp, hogy gyorsabban betájolják mi baja van az embernek.
Elég nemtörődöm dolog, hogy vizeletvizsgálat nem lesz.Mikor gyógyul meg kb?
Mitől alakult ki? Mindig parázok, hogy egyszer csak elkapok valamit, nem lehet mindent kivédeni.Te honnan tudsz ennyit? Orvosit végeztél?
Kakaó? Ne már, imádom a kakaót.
(#11844) kételkedem: az alkohol szigorúan tiltott
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #11843 üzenetére
Tehát aki köszvényes, az nem ehet húst, növényi alapanyagú kaját, nem ihat kávét, teát, kakaót és nem ehet csokit. Marad az alkohol....
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #11840 üzenetére
a koffein is húgysavvá bomlik
mindig tanulok valamit!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #11840 üzenetére
Volt orvosnál, de nem boldogul vele, hetek óta ilyen.
Egyik orvos köszvényt mondott, másik részűkületet.
Eddig dolgozott, egy élelmiszerbolt vezetője, a xart is kihajtják belőlük, 2törülköző volt a lábán hűtésnek, de nem segített, leesett a lábáról. A szomszéd gyerekorvos is ajánlgatott ezt-azt.
Holnap vérvétel, de vizeletet nem kértek tőle, mondtam neki azért vigyen és mondja ezt a sejtést is, hogy köszvény. Fénykép alapján tök ilyen volt a lába, pár napja láttam.
Az értágítótól csökkent a fájdalma, de mégsincs semmi javulás. A munkatársak nem engedték emelni meg mozogni, együttesen átvették a munkáját, az irodába küldték amikor nem jött a területi vezető ellenőrizni, lábát felpócikolta, de ez annál komolyabb.
Sérvvel volt orvosnál, ott tűnt fel a dokinak, hogy valami nem stimmel a lábával. -
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #11826 üzenetére
Szia!
Köszvényre mit ajánlasz?
Olvasom, hogy általában elhízott emberek...keresztanyám lába durván néz ki, de ő nem esik bele az átlagba, van vagy 45kg, ha még diétázik, egyszerűen elfogy. Vöröshúst nem eszik, nem iszik egyáltalán, tehát ezeket nem tudja csökkenteni. -
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #11824 üzenetére
HI!
Teged hajkuraszlak!!!!!!!!!! MEGVAGY!!!!!!!
udv
neduddki
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #11611 üzenetére
Dehogynem! Kiírod a patika ajtajára, hogy minden kedves betegünknek boldog, békés Semmelweis napot kívánunk, nyitás holnap a szokásos nyitva tartás szerint!
tope: reméljük rendszeresen eszel-iszol!
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #11539 üzenetére
Drukkoljatok. nem akarok hazamenni.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Pisztillus #11431 üzenetére
Most, hogy mondod, végülis most tartom a névnapomat... Sütöttem két hétsajtos pizzát, az egyik felét megettem, azt' örömbódottá
Az ajándékok meg majd lesznek
Mindenki: névnaapom 29-e, köszi az előreköszöntés(eke)t
Winner: Jó.
mp
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #11161 üzenetére
Valami ilyesmi lehet!
Érdekes módon csak 1-2 hetente van ilyen rázkódós élményben részem, többnyire tolerálható a dolog. Egyszer a Tisza nemzetközi gyorssal jöttem, az egészen halkan és simán futott ugyan ezen a pályán.A 160-as tempójú pálya helyett már annak is örülnének sokan, ha nem lenne ennyi 20-40-60 km-es korlátozás!
-
válasz
Pisztillus #11161 üzenetére
És tegyük hozzá több mint 10 éve 160-as tempóra fejlesztés van, meg a nagy
lóhimbilimbitaztSzépet mindenkinek
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Pisztillus #10193 üzenetére
látatm a hsz-t, csak gondoltam jókedvre derítem a bátor házi szörpözőket
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #10107 üzenetére
Komolyan tartok tőle, hogy valami hasonló lesz a megoldás! Az eternit cső nagy előnye, hogy akár flex segítségével, kővágó koronggal vágható. A műszaki átadáskor pedig csak a szennyvíz csatornát ellenőrzik, a környezetét nem.
#10108) bobsys: ne adj nekik tippeket!
Délután le is fotózom, kell a bizonyíték a jövő generációnak!
-
válasz
Pisztillus #10008 üzenetére
MÁV: Mindig Állunk és Várunk.
Japán vonatvezetőknek milyen kínzás lenne ide jönni, de hozzák csak ide őket, lehet nem késne többet az a rohadt vonat. A MÁV fönökeit 1-1-ben elkéne zavarni, 1 késés nem baleset miatt = 1 vezér elköszön, azt hiszem elkezdenének dolgozni a késések ellen.Szép napot mindenkinek
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #10008 üzenetére
ja, ez örök igazság
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #9774 üzenetére
Köszönöm, egészen elérzékenyültem!
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #9774 üzenetére
micsoda nyereményözön
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #9706 üzenetére
Amúgy meg!
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #8949 üzenetére
Igen a Photo Hall sztoriból idéztem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Windows 11
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest