- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Viszlát #59143 üzenetére
Fehér zokni szandállal az igazi. Úgy még akár divatdiktátor is lehetsz.
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #58972 üzenetére
Az felettébb érdekes , hisz 4€ egy szendvics náluk.
Nekem BA késett eddig a legtöbbet, 2 óra, este 8.50 helyett 11 utáni érkezés, nem mondták be a reptéren mikor megyünk, miért állunk. Még szerencse, hogy avios pontokkal mentem, így csak 17 font volt összesen. Labter se volt sokkal nagyobb, mint a wizzairen. Szóval én tuti nem fizetnék ezért 150 fonttal többet.
Amúgy jó meleg van...
-
válasz
Viszlát #58968 üzenetére
2 hete húztam ki védőcsövezéssel 400m optikai kábelt 3 irányba elosztva kamerákhoz (durván 3 embernek 2 napi munka volt, mert 5m-es magasságba kellett felrakni, igaz dau volt, arra külön nincs díj számítva), kb 200.000 Ft nettó szerelési ktg-et számolnak el erre, ahogy az előbecslést néztem. Szóval abban a 44 misiben tuti más is van.
Szép Pénteket mindenkinek.
-
gaborbol
őstag
válasz
Viszlát #58964 üzenetére
Azert az kellemes haszon, de gondolom karbantartasi szerzodest is szoktak kotni minden evbe egy 10-30%-a az eredeti beruhazasnak, hogy megovjak a nagy erteku eszkozt.
Akkor a tegnapi 1500 dollaros negy darab port forward beallitas nem is lett draga az ugyfelnekBA nekem nagy kedvenc volt mindig is, aztan sokszor belefutottam abba hogy BA Heathrow-Ferihegy jarat uzemeltetve by MALEV, es akkor kaptad a magyar sajtos szendvicset, na de ez a veszely sem fenyeget.mar .
Aztan attertem a KLM-re meg az AirFrance-ra , (mert a BA 20-30%-ot emelt) es hiaba ugyan az a ceg elvileg, a KLM mindig jobb volt mint a Franciak. KLM szerintem tultett a BA-n is ar ertek aranyban meg plane.
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #58966 üzenetére
A legnagyobb haszonnal nekunk mindig a halozat kiepites ment, vegighuzni a kabelt a csatornaban vagy az almenyezetben.
BA utazasomol csak arra emlekszem, hogy jol lebaszott a flight attendant, mert bekapcsoltam a telefonom meg mielott a kapuhoz ert volna a gep. Nemtudom migel repultel most de esetleg a labter lehet nagyobb meg gondolom adnak egy uditot (van meg szendvics az europai jaratokon egyaltalan?)
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #58887 üzenetére
TSA Precheck. Ha valahova mar masodszor repulok akkor megkapom. Nem kell kipakolni semmit, nem kell levenni semmit es a regi tipusu kapun kell csak atsetalni
. 5 percnel tobbet meg nem vartam ott.
Ha pedig uj utvonalon megyek vagy tobb honapig nem utaztam akkor is legalabb egy gyorsabb sorba allhatok a statuszom miatt es legalabb a papirok ellenorzese megy gyorsan de utanna ugyanoda kell allnom ahova a tobbieknek es ott bizony neha en is lerakom a hajam. -
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #58795 üzenetére
Otthon is egyeni vallalkozoi rendszer, nem? Lehet rosszul tudom, de mintha igy remlene.
Csak nagyon durva a kulonbseg a ketto kozt. Az egyik az a flegma, minek zavarsz mar, minek jottel, elkezd hozzam beszelni, aztan eszebe jut valami, kb lebasz, hogy varjak , miert vagy itt tipusu, mig a masik kb a miben segithetunk. Na mindegy. Az zavar, hogy keruleti felosztas van, jo gp meg nincs a kornyekunkon.
Amugy feletek is ilyen rettenet meleg van?
-
jeges
senior tag
válasz
Viszlát #58530 üzenetére
előszeretettel használnak sok helyen dress code-okat, de nagyon ritka, hogy tényleg komolyan gondolják
a business formal valóban szigorú, de kevés olyan cég van, ahol tényleg az eredeti jelentése szerint követelik meg.
az mondjuk igaz, ha az ember kifog egy ilyet, az ciki tud lenni. -
Integra
titán
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #57962 üzenetére
Meg mernék rá esküdni, hogy volt olt tábla, csak valamikor levették. Nem tudom mikor, nem figyeltem.
Amúgy úgy járdasziget, hogy semmi gyalogos forgalom nincs arra, mindig is parkoló volt. Még ilyen kis oszlopok is vannak, amik kijelölik, hogy meddig állhatsz fel a kocsival.
Szóval baráti volt. Mindegy, beszoptam, már úgyis túl sok pénzem volt.Meg, ahogy a nagy ember mondta, ha ennyibe kerül, hát, ennyibe kerül.
(Ha kétmillió, akkor kétmillió)
-
aizen92
addikt
válasz
Viszlát #57682 üzenetére
Én nem a kávéra írtam, hanem 6os pakk energiaital és tonna ilyen energia kapszulára, koffeintabletta és társaira. Azt ítélem el.
Nem azt írtam, hogy a kávésok gyengék, de ebből már soha a büdös életben nem jövök ki jól.ez van, sejtettem, hogy belefutok 10 ilyen pofonba. Mindenki jogosan védi az álláspontját amúgy, mások a szükségleteink.
emvy: elkerülhetetlen
-
válasz
Viszlát #57682 üzenetére
Foleg hogy most jott fel a hegymaszas, ami megintcsak nem kizarolag edzes kerdese.
Az alvasigeny is lenyegeben teljesen determinalt genetikailag, semmi ertelme azzal 'menozni', hogy valakinek eleg 6 ora. Mintha azzal jonnel, hogy te 185 centi vagy, es 185 centisnek lenni csak akarat kerdese.
En peldaul 1, azaz 1 ejszakat tudok felig-meddig kihagyni, es kesz. Utana aludnom kell, hiaba iszom kavet, Red Bullt, miegyebet. Enelkul is siman meg lehet csinalni az egyetemet, most mondjam azt, hogy az ejszakazas a gyengek jatekszere, akik nem tudjak egy delutan betolni az anyagot a fejukbe?
-
lenox
veterán
válasz
Viszlát #55803 üzenetére
Ruhaklinika, Akacfa utca 41. Oszkar es Kossuth dijhoz is innen volt szmokingom/oltonyom, 3-4 nap alatt meg bir lenni. Elvileg van surgossegi felar, de nekem elengedtek. Szuper anyagokbol lehet valasztani, es nem tudom, hogy te milyen alkatu vagy, de ha normalis, akkor lehet, hogy van felkesz is, nyilvan ugy gyorsabb.
-
válasz
Viszlát #55803 üzenetére
öltönyt még sosem csináltattam, de ez a másfél hét elég neccesnek tűnik. [link] róla jókat olvastam több helyről is, de nem hiszem, hogy az időkeretbe beleférne.
Tothgera:
én is dolgozom, de nem sajnálom túlzottan a dolgot, így legalább ki tudom húzni magam a kötelező húsvéti látogatások és pálinkák alól -
FehérHolló
veterán
válasz
Viszlát #54926 üzenetére
De a kiszálláshoz megint kell üzemanyag, ótó, egyéb költségek (pályamatrica). Bőven elképzelhető, hogy 3 óra alatti összegért nem éri meg kiküldeni az egységsupportot.
Legalább az ügyfél is átgondolja, hogy egy 10 perces meló nem biztos, hogy megéri a helyszíni support árát. Így nem fogják minden baromságért kihívni. -
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #54920 üzenetére
Alap, hogy $200-$250/orat szamlaz ki a ceg az ugyfelnek minden ledolgozott oram utan aminek persze en csak a toredeket latom. Par evig elvagyok itt es utanna meglatom, vagy ceget valtok vagy elmegyek contractornak olyan oradijjal, hogy csak 10 honapot kelljen dolgoznom. Ehhez valoszinuleg koltoznunk kell, mert del Florida nem egy IT kozpont
-
válasz
Viszlát #54689 üzenetére
Ilyenkor mókás, mikor nem gondolnak bele, hogy ha "közülük" kerül fel valaki, miért ne tenné ugyanazt, amit eddig közöttük tett, mint jómunkásember, csak éppen kicsiben? Felkerül, ott pedig talán már csak szokásból, de ügyeskedik tovább. Nem kell ezen meglepődni, csak az átlagember ostoba, de ezt már említettem "párszor" ^^
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát #54686 üzenetére
a fénymásolópapír legalább nehéz is
egyébként mittomén asszonynak van otthon irodája vagy ilyesmi, esetleg. de a teafiltert aztán tényleg nem tudod hova elpasszolni.
mondjuk amíg melóztam 1-2 tollat én is lenyúltam, de leginkább azért, mert zsebre raktam amikor nem tudtam hova letenni
ez a nagy tételben kb. 10 forintos kategória volt, tlaán még havi 1et is lenyúltam ilyen módon
mondjuk láttam én már garázsban 60 centis síndarabot is pl
-
válasz
Viszlát #54686 üzenetére
Az egyik topicban olvastam ezt, az egyik emberke nagyapjatol szarmazik allitolag:
"Azon a napon amikor nem hozok haza semmit, ugy erzem meglop a gyar." Gondolom valami hasonlo lehet, habar a teafiltert gyanus h kozos penzbol veszitek, vagy legalabbis azt a par fontot talan a munkaltato kibirja[magyar viszonyokhoz vagyok szokva
]
Tud rola az illeto, hogy lebukott? -
válasz
Viszlát #54429 üzenetére
nálunk a főbérlő panaszkodik sokat (ha belekezd, akkor minimum egy óra, de tényleg), hogy milyen nehezen élnek meg, de amikor az előbb hívtam, akkor kiderült, hogy a két lányával éppen valahol a francia riviérán pihennek
kicsit visszás. én sem értem hogyan lehet ilyen melóra nemet mondani
ha lenne ilyen lehetőségem biztosan szorítanék rá időt még annak ellenére is, hogy anyagi gondjaim nincsenek. "ha van egy dollárod, csinálj belőle kettőt", na ki mondta?
szerk:
én egy sört vettem a szomszédos trafikban és meglepően tapasztaltam, hogy előtte elektromosautó töltő kút van. akkor ezért parkolt itt nemrégiben két tesla is -
gaborbol
őstag
válasz
Viszlát #54064 üzenetére
Az a kategoria nem gyenge... en anno az EB-3 ba fertem be villanyszerelokent, es iszonyat halas vagyok, hogy egyalltalan sikerult. Nekik biztos nagyobb sulyuk van, meg megvan a bejaratott ut is hozza...
EB-2 szoba se johetett meg elmeleti szinten sem.PindurAnna Valoszinu, hogy valami ceg promocios jelleggel csinalja es hostesseket keresnek gyakorlatilag, az fizet kb ennyit. Exfelesegem is csinalta csajokat viszonylag konnyen talalt, a fiu hosteseket ugy kellett vadaszni, pedig nincs ebben semmi gaz. Aruhazi bemutato, uj termeke, latod oket a sparba, teszkoba, promotalnak mindent.
tildy Nalunk minden maszek, bemesz a helyi korhazba, es 20-30 perc mulva meg is van a CT vagy az MR,ha ugy latjak,hogy tenyleg szukseged van ra, igaz iszonyat meg is kerik az arat erte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest