- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #60921 üzenetére
Egy emberre villogtam rá, viszonzásként belelépegetett a fékbe előttem, de lemenni nem ment le, csak miután megelőzött három kamiont amik között fél km-es hézagok voltak.
A fuvaros időszakban nappal többnyire városi forgalomban közlekedtem (a német higgadt sofőr állítást hatmilliószor láttam megcáfolódni), autópályán éjjel jártam többnyire, így nyilván meglepetés volt. Mert egy-két idióta elkerülhetetlen, de ez már több annál, egyszerűen ugyanaz az énvagyokalegfontosabbazúton mentalitás érvényesül mindenfelé.
Belgiumban viszont akárhányszor voltam, nem úsztam meg agyvérzés közeli állapotba kerülés nélkül. 80%-uk komplett idióta az úton... De örülök, ha neked jó tapasztalataid voltak, még akkor is ha jelen esetben ez teljesen irreleváns.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya #60594 üzenetére
A DHL hozza, a vámon épp átcsusszan.
Egyébként tényleg világvége, tegnap 100km-t autóztam 2 ingért. Le lehetett volna szorítani 80-ra, ha nem a nulláson jöttem volna visszafelé, de be akartam menni egy Auchanba is és nem volt kedvem a városban szerencsétlenkedni. Így meg lement 4.6-ra az átlagom, mire hazaértem.
De cserében csend van és tiszta levegő. Megőrülnék, ha bent kéne laknom a belvárosban.
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #60579 üzenetére
Amúgy lehet, hogy nevetséges, de a magyar államigazgatás tényle így működik.
Pár hete leveleztem pár önkormányzati főmuftival, feltettem a kérdéseimet e-mail-ben, és hogy kaptam a választ? nyomtatva, ajánlott hivatalos levélben, iktatva. És persze, hetekkel később.De anno, egyszer, 6-7 évvel ezelőtt jelentkeztem az MNB-be, és onnan is levelet küldtek vissza, hogy sajnos nem.
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya #60419 üzenetére
Ne is mondd baszki.. Én ma az infoparkból a Hauszmann fehérvári sarkára úgy mentem, hogy először behajtottam a budafokiról a prielle kornéliára, ahol zsákutca lett, nem lehet átjutni a szerémi útra. Oké, visszafordultam budafokira, elmentem a tesco felé, hengermalom le, át szerémi útra, hogy majd a Hauszmannra ráfordulok. Fel van túrva, balra nem lehet fordulni a trófeánál, oké, elmegyek jobbra a Hauszmannra, hogy aztán megfordulva szemből át tudjak menni a kereszteződésen tovább a Hauszmannra.. más is így gondolkodik, mert állt a sor, majdnem a budafoki útig. A lámpát ismerem, kb. 4 autó fér át.. no akkor már kezdett tódulni a vér az agyamba, toltam egy kövér gázt és elmentem megint a budafokira, tesco felé, a barázda utcáig, ott lementem a fehérvárira (közben egy két konténeres kamionnal azért sikerült szembetalálkozni, aki villogózott és elállta az utat a barázda végén.. Fehérvári úton dugó természetesen a hengermalom előtt.. meg közben is egyéb lehetetlen helyeken dugó dugó hátán. Kész öröm közlekedni a környéken.
A reggelemet meg megalapozta, hogy negyed óráig köröztem az inforparknál, hogy le tudjak parkolni, még fizetős parkolóhelyet se találtam, mert az is tele volt. A mélygarázsok meg üresen állnak, azt mondják.. -
Mawyx
őstag
válasz
Ebbe belefutottam én is, menni kellett az orvoshoz a Vahot utcába, mondom kocsival egyszerűbb és gyors, kétszer jobbra fordulok, 10 perc és ott is vagyok. Ahan
A Hengermalom felé tudtam a járást, de az le van zárva, arrébb kötelező haladási irány, balra kanyarodni tilos, stb. Bejártam egész Dél-Budát, épp beestem időpontra amire 5 hónapot vártam. Mázli hogy 1 órával korábban indultam, mert éhgyomorral kellett menni és be akartam vásárolni vizsgálat előtt, hogy egyből tudjak enni vizsgálat után. Így vásárlás helyett lett városnézés.
-
szőröscica
addikt
válasz
Egy hdmi kábel még csakcsak elfér a táskában, de a monitort nehezen viszem magammal az ügyfélhez.
Közlekedés kapcsán én csak a mávról tudok nyilatkozni, még soha nem jött pontosan. Kivéve, ha pontosnak tekinthető az, hogy alapból 5 perc késéssel számolok, és akkorra esetleg oda is ér. Pedig nem 500km-ről jön a vonat, hanem Gödöllőről...
-
-
válasz
EQMontoya #60352 üzenetére
Nem tudom a részleteket, tippre a bringa olyan 2:20 körül, 35p úszás. 1:20 felmaraton. Abszolut hobbistak egyebkent, csak erosek (edzesterv: Minden ejjel mas kocsma, minden nap futás. Es ez nem vicc
)
En sajnos erre nem tudtam menni, pedig aki most 5:15-ot ment, az a nyáron 15 perccel vert meg, csak sokkal szarabb körülmények között (hullámzó Balaton, gaz bringaut). De hazahurcolaszni a bicot macerás, ha hazakoltozom, akkor menni fogok majd többre..Konkret: Hogy ment?
-
válasz
EQMontoya #60352 üzenetére
Azert egy ironman-en indulo profi versenyzot nem feltetlenul erdemes a te gimis teljesitmenyeddel osszehasonlitani...
a legjobbak eseten szerintem siman 4 perc koruli ezrekrol beszelhetunk. Uszasnal is mondjuk 15 perces km-t uszhatnak, biconal meg 35 feletti atlagra tippelnek.
A triatlonistainknak meg grat! Milyen idovel teljesitettetek most, vagy korabban?
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #60331 üzenetére
szvsz attól, hogy 2200w van ráírva, még nem lesz a legek ura, hiába tűnik szám alapján annak. nem (csak) ez alapján vennék főleg porszívót. ha pedig picit többet rátudnál szánni (szerencsére tudsz), vegyél egy mielet, ég és föld a különbség, hangra, szívásra, megmunkálásra, minőségre, én az ilyen nagy kerekes borzalmakat meg eleve meg sem venném, a 3 db 360 fokban forgó kis görgős porszívókat nézd. ez saját tapasztalat és vélemény.
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya #60331 üzenetére
Én hagytam magam rábeszélni a beszéd, izé, íráshibás macskától egy ilyenre, és nagyon nem bántam meg. Fantasztikus kis cucc. És van neki olyan verziója, ami megmarad a rendelet bevezetése után is, ha ez szempont.
p
-
válasz
EQMontoya #60305 üzenetére
Aha, szoval a bolti vs. online arkulonbseg az erdekes elsosorban (online arak kozott nincs tul nagy kulonbseg US/EU tekinteteben, csak a szokasos). Erre szerintem nagyon egyszeruen az a valasz, hogy a bolti ovszervasarlaskor az emberek nagyon kevesse arerzekenyek, mert a tema erzekeny... nem sokan alldogalnak a boltban, hogy osszehasonlitsak a kotonarakat a szemkozti bolti arakkal, a legtobben csak bevagjak a kosarba, es kesz. Online sokkal egyszerubb arakat osszehasonlitani. Tehat a magyar bolti vs. US online arak kulonbsege tuti oriasi lesz.
Gondolom en.
Egyebkent egyem a jo dolgotokat, szazas csomagban gumit rendelni..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #60280 üzenetére
Sajnos én Gizikéhez hiába megyek, ő felküld egy emelettel feljebb a tanszékre, mondván hogy ezt a tanár és a tanársegédek intézik, többet ő se tud tenni, csak ugyanúgy basztatja, mint ahogy egyébként a diákok maguk basztatják. A tanárt meg lehet basztatni, de ha idő előtt borogatunk, akkor a következő félévek közös munkáinak megjósolhatóan negatív lesz a megítélése, és aki ott ítélkezik, az az, aki a jegyet is adja...
Szóval ilyeténképp várni kell az utolsó pillanatig a borogatással is, meg a basztatással is csak mértékkel.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #60084 üzenetére
Nem, ezzel most nem volt bajom, egyrészt nem nálunk volt éjjel fél 1-kor a 27 fok
, másrészt légkondi van, csak ez így durván meglepő volt, hogy kimentem az erkélyre, és megcsapott a meleg, aztán néztem a hőtérképet.
Most valahogy az se izgat, hogy szakad, egyrészt saját kocsim nem ázik kint, céges mikrobusz meg mégiscsak céges, másrészt úgyis melóban vagyok fedél alatt, nincs dolgom, programom kintre, talán a hazaút lesz erős esernyő nélkül a garázstól hazáig. -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #60049 üzenetére
Én még anno kb. 1999-ben voltam ott. A hotel Labineca két ikertornya mögött volt a hotelhez tartozó apartmansor, mérsékelt árral, mérsékelt luxussal, de bőven elfogadható, és allinclusive-et fizettünk kajára, tehát a teraszon is kaja-pia, stb. Ez még az anyámékkal nyaralás korszaka volt, és azt gondoltam ez is az egyik olyan hely, ahova soha többet nem jutok el.
Majd 2007-ben a bosnyák-montenegro-horvát túrán rábeszéltem a többieket, hogy a szálloda előtti strandon álljunk meg délutáni pancsolásra az észak felé vezető úton. Nem semmi volt visszatérni egy teljesen más jellegű nyaralás során, más társasággal. Máshova egyébként sehova nem mentem még vissza, kivéve Isztriát, de az az utóbbi 5 év slágere nálam/nálunk. -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #60015 üzenetére
Mi is kb. ilyenkor voltunk ott, Eleve Bosznia-Montenegro-Horvátország körútra mentünk, ebből az első éjszaka Szarajevo után a hegyekben volt, csendes kis útszéli hegyi motelben, másnap Mostar volt a program, meg út le egész Budvába, ahová a hivatalos városzárás előtt érkeztünk (0:45-kor) és mivel 01:00-kor bezárt minden, elég macera volt szállást keríteni a teljesen megtelt városban, meg még enni is valamit
Másnap meg Budva-Sveti Stefan, át a hegyen Virpazar, csónakázás, aztán vissza a hegyi utakon Bar-Ulcinj, strand. Aztán a városban sétálgatás tényleg a heringezés, és nem mindenki volt jóarcú. Életemben először vettem a hasamra a hátizsákot. A mosdót ne is mondd, életem legdurvább élményeiben előkelő helyen van az Ulcinj sziklája melletti "toilette". 6 fülkéből 3-on van ajtó, ebből csak 1 zárható, a papírt a bódé előtt kell "bérelni", x összegért, ami olyan irányár féle. Kapsz egy mások által már többször visszahozott nem feltétlenül száraz papírtekercset, amivel bemész a bódéba, kinézed az 5., egyben egyetlen zárható ajtajú fülkét, és szandálban belegázolsz a 10 centis konstans folyadékba, ami nem tudod miből áll, mert amúgy 1 db 60 wattos izzó van az egész bódéban. Kapaszkodni nincs mibe, papírt tenni nincs hova, izzadsz mint k.rva a templomban, állsz bokáig a cuccban, vagy oldalt a két falon félig kitámasztva izomból, közben próbálsz küzdeni, elkap a röhögés, és aztán érzed, hogy ennél nincs lejjebb.
Szóval még a slag lehet, hogy a jobb megoldás. Ezek után a fülke előtt kezet mosol edénymosogatószerrel és vízzel, és a gurigát vissza kiviszed a személyzetnek...Mikor másnap a kotori hegymászás után fürödtünk egyet Perast-ban, majd utolsó pillanatban megszálltunk egy kis horvát faluban a határtól nem messze, annyira érezhető volt a kontraszt. Utána 3 nap Horvátország, mintha a pokolból a menybe kerültünk volna, ami a vendéglátás minőségét, színvonalát, és a vendéglátók hozzáállását illeti. Meg kell még említenem hogy Montenegroban ettem életemben először friss, érett fügét.
Azt nemtom most hogy van, mikor mi ott voltunk, Budvában vízkorlátozás volt, a vezetékes víz csak napi összesen 6 órában működött, elosztva 2 órás időszakokra. Kicsit nagy volt a szárazság.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #60009 üzenetére
Montenegróval nekünk anno 2007-ben egy bajunk volt, hogy szép, van benne fantázia, meg amúgy jó is lehetne, jók a pogramok, csak sok a köcsög.
Szóval az az érzésünk volt, hogy örüljünk, hogy beengedtek maguk közé, nemhogy még mi vagyunk a kiszolgálandó vendég/túrista. Kvázi mintha mindenki ellenséget látott volna bennünk, mintha tényleg a megtűrt köcsögök lettünk volna. Kb. ezt éreztették.
Odáig el sem megyek, hogy a szállodai recepciósról 2 nap után, elutazáskor (elköszönéskor) derült ki, hogy magyar, de azt végighallgatta, hogy mi egymás közt magyarul beszélgetünk, és egy szót nem szólt magyarul hozzánk. A hamburgeresnél a super-mega-burger éjfélkor egy szelet hús volt két zsömle közt ketchuppal és majonézzel...Ott a konyhából szólt ki a magyar gyerek miután kifizettük. És így továbbUlcinjban az utcán a tömegben sétálva már rendesen félelemérzetünk volt, bár onnan már csak 10 km Albánia.
Ugyanakkor kollégám lassan 10 éve jár vissza Budvába, a kotori öböl fenomenális a fellegvárral együtt, Sveti Stefan, Virpazar a Skadar tóval, csónakázva a nemzeti parkban fenséges, az út át a hegyen Bar-ba vadregényes, és Ulcinj is, a két városi stranddal, a bezuhanó városképpel, és a 12 km-es homokos tengerparttal mind jobb emlékre érdemes volt.
-
-
saelin
veterán
válasz
EQMontoya #59673 üzenetére
A cégnél mindenki aláírta... De viszonylag így is kedvező, mert hétvégén ritkán dolgozunk és csak 6 órában, de nyolc órát fizetnek ki (+ túlóra). A probléma nem a fizetéssel van, azt csak mérgemben írtam. A vezetőség a problémás. Főként a munkásokhoz való hozzáállásuk, mert mozgó bankóknak nézik az embert és semmibe veszik a magánéletet. Csak az összeszokott brigád, a jó fizetés tart ennél a cégnél engem és mindenki mást. Nem egy állom munkahely, de még így is jobb, mint más helyek.
-
válasz
EQMontoya #59539 üzenetére
8530/8540-es széria nagyon el lett találva, és vegyük hozzá a 6540/6550-est is, mert nem sokban különböztek. De a 8560/8570 után már hanyatlott a dolog. Akksis dolgot aláírom, 6550b-be is halt meg, nekem a végén fél órát ment, pedig nem is használtam.
#59540 Tim82: System Update a Dell-nél is van, System Center néven, ha jól rémilk, NBD garanciára meg nincs szó, egyszerűen le a kalappal.
#59543 bandus: Nincs gond a 4510/4520/4530-as szériával, anno első normális notim egy 4525s volt. De ég és föld egy workstationhoz, stb., az inkább a consumerekhez van közelebb.
-
válasz
EQMontoya #59533 üzenetére
Vostro-val ne hasonlítsuk össze (nekem van vele rossz tapasztalatom, amiben nem az jön le hogy olyan jól meg lenne tervezve), ha meg 5xxx-est hajtasz, az nagyjából középketagóra, mint a ProBook a HP-nál. E6xxx-es szériát próbáld, az 5xxx-es széria nem az igazi business class. Travel akksim van, ha csak netezek 8 órát megy, ha használom is, akkor 3 és 5-6 között, bár nekem akksi nélkül szokott üzemelni, és Nvidia Quadro VGA is van benne.
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya #59443 üzenetére
NNG-hez pályáztatott volna fejvadász, de mondta, hogy a cég nem megy x összeg felé adott pozíciónál, x kevesebb volt, mint amit kerestem éppen. A követelmények viszonylag magasak voltak a pozíció leírásban. De mégis belementem, meglátjuk címszóval.. Aztán elémrakta az előzetes tesztet, és kb. ez volt az első három kérdés, hogy írja le a public kulcsszó jelentését, aztán a static jelentését, aztán a protected jelentését aztán a... Röhögtem egyet és visszaadtam a tesztet.
Senior Java fejlesztő pozíció..
Epamnál már első körösön leszűrtem, hogy az interjúztató sokallja a kért összeget és alkudoznának, mondtam is későbbi megkeresésnél, hogy köszönöm szépen..
Így nehéz.. -
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya #59443 üzenetére
megírod h melyik cég?
én epam ~400 főről tudok (ami az ottani fluktuáció mellett poén amúgy, de mind1) + én úgy tudom ericsson is bővíteni akar 2-300 fővel + a ge-hez is van még pár ember hiánya a létszámnak + épül a szomszéd irodaház elég pörgős tempóban...
egyébként azt nem tudom, hogy IT téren mi a helyzet a régióban
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya #59421 üzenetére
En is ezen szoktam csodalkozni, itt se mas akkor a helyzet.
Azert hetfo delutan durva volt New York-on vegigjonni, ha van vezetes szempontjabol agressziv csoport akkor azok a NY-ban elok. Mindig van baleset siman radhuzzak a vasat barhol, pofatlanul jonnek vissza a kanyarodosavok vegerol ,ha dugo van nem erdekli, telibeszarjak inkabb bevag eled, csak 1 autoval elorebb legyen.
-
kraftxld
félisten
válasz
EQMontoya #59255 üzenetére
Jaja, elsősorban az indiaiakra meg az egyéb arcoknak van kitalálva akik $2/óráért mindent bevállalnak, de lehet elég jó melókat kifogni, én egy $15-ös Blackberry DST probléma megoldással kezdtem ott, aztán már egész jó full time melót ajánlott ugyanez a cég New England-ben
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #59111 üzenetére
Neem, bar lehet elavult mar az informaciom, meg kozepiskolas korombol remlett fel egy-ket ilyen beszelgetes. Egy szoke bombazo osztalytarsammal utaztam nap mint nap, kifejezetten utalta amikor nem egyutt mentunk, rengeteg negativ elmenye volt nyomulos, eroszakos fickokkal. Nyilvan nem szep dolog altalanositani, de valahol azert ertheto, hogy kialakult egy reflex benne.
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #58779 üzenetére
Köszi, meglesz.
Szerintem időm se volt felfogni az egészet, péntek reggel még elindultam dolgozni, eredetileg még aznap lett volna, de végül tegnap volt műtét, ma meg már este itthon. Végülis nagyjából jól vagyok, csak még húzódik a heg. Mondjuk labadozni csak jobb itthon
Tbs: zajlik az élet , szimplán ennyi.
-
-
válasz
EQMontoya #58742 üzenetére
köszi neked is a tanácsokat. persze érdemes ezt jól átgondolni, hogy kell-e nekem ez a luxus. amúgy 95%-ban munkába járni kellene, a többire ott az asszonyé.
amit vennék az kb. 7gen civic lenne. de ezt magamat ismerve még jó párszor meg fogom rágni, mire lesz is belőle valami
-
válasz
EQMontoya #58742 üzenetére
Eleg sok kutatas van, de egy friss/atfogo a Harvardrol:
" The latest Harvard study on coffee and health seems to offer good news for coffee drinkers. What did the research find?
We looked at the relationship between coffee consumption and overall mortality in the Nurses’ Health Study and the Health Professionals Follow-Up Study, which together included about 130,000 study volunteers. (1) At the start of the study, these healthy men and women were in their 40s and 50s. We followed them for 18 to 24 years, to see who died during that period, and to track their diet and lifestyle habits, including coffee consumption. We did not find any relationship between coffee consumption and increased risk of death from any cause, death from cancer, or death from cardiovascular disease. Even people who drank up to six cups of coffee per day were at no higher risk of death. This finding fits into the research picture that has been emerging over the past few years. For the general population, the evidence suggests that coffee drinking doesn’t have any serious detrimental health effects."
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya #58421 üzenetére
ft-t nem is rántották meg... vannak rá verzióim, hogy miért nem, a lényege mindnek az, hogy már 1 ideje be van árazva, hogy "hát ezek hülyék"
de beszélgessünk inkább a p*náról, még mielőtt egy morcos moderátor szétcsap köztünk
ha emvyt vagy valakit érdekel, lehet hogy tudok egy okosba átadó kaposvári nevezést féltávra
-
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #58260 üzenetére
Az más tészta, hogy gazdasági helyzettől függően mit engedhet meg magának egy ország, szerintem. Az emberek hozzáállására viszont némi adat Ángliából:
- 2.72 millió új autó 2013-ban
- 50.9%-uk dízel
- összesen 4359!!! az ultra-low emission kategóriában (gáz, elektromos és hibridek), avagy 0.16%...Németeknél azért valószínűleg ennél jobb a helyzet, de azt keresse ki aki tud németül.
Ja, forrás: [link]
-
tbs
addikt
válasz
EQMontoya #58244 üzenetére
Monticica, a fogyasztás egyenes összefüggésben van az emisszióval. Van aki figyel rá. Nem minden a piszkos anyagiak.
És egészen jó érzés 700km-t menni a járgánnyal, majd 15e-ért tankolni, miközben a kolléga 600-anként tolja tele a ~60 literes tankját 20ropiból...
Amúgy meg szeretlek, mert te is rühelled a dízel munkagépeket...
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #57846 üzenetére
koszi
a remek Samsung hazimozi meg nem boldogul semmivel az mp3 kivulszerk: gondolom megnezem mennyi volt a ceges mobil szamlam a mjaus 23. zaraskor, mert azert Magyarorszagon befigyelt par ora telefonalas meg tobb mint 3 GB adat forgalom ami elvileg mind benne kell legyen a havi elofizetesi dijban. Szoval ezt adja az oldal
Sinatra doesn’t know this ditty.
Try this:
get '/iipx/receive' do
"Hello World"
end
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest