- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valojaban amire kene, arra lehet, hogy a legjobb egy hasznalt szerver lesz, kvazi fillerekert lehet kapni az ebayen sokmagos gepeket, sok memoriaval... eros desktopom van mar.
Pl:
HP ProLiant DL385 G2 | 2x AMD Opteron 2356 | 8x 2,3 GHz | 32 GB RAM (ECC)
4x 146 GB HDD SAS 2,5" 10K | DVD | iLO2 | LAN | 2x PSU300 ajro.
Vicces egyebkent, hogy harom eve raktam ossze egy asztali gepet, es meg mindig kb. mindenre eleg, azert regen ez nem igy mukodott.
-
parandroid
félisten
Viccelsz? Ilyenen tanultam bicajozni, csak kék volt. Szomszédok sűrűn panaszkodtak, hogy el kéne zárni előlem, mielőtt megölöm vele magam, de nem jött össze, pedig sok mindent megtettem az ügy érdekében (gyerekeim úgy bicajoznának most, mint én akkor, szíjat hasítanék a hátukból). Ülést még a legalacsonyabb szinten sem értem fel (illetve a lábam nem érte el a pedált
), de mentem vele mindig, mint a mérgezett egér. Haverok meg persze szintén rákaptak, akinek vázas bicaj volt otthon, az a váz alatt tekert. És akkor ezzel biciklifoci betonos pályán.
Aztán összegyűjtöttem takarékbélyegből az első Kempingre valót, mert akkor az volt a menő. A mai napig megvan, egy barátom kunyizta el, hogy a buszmegállóig ki tudjon tekerni, mert a rendes biciklijét nem meri otthagyni, amíg dolgozik.
Szóval igen, ezek után tényleg vicces, hogy mit esz a rossebb most a biciklivásárlás kapcsán.
p
-
BlacKSouL
addikt
-
parandroid
félisten
"A német törekvés egyértelműen populista."
Viszont nagyságrendekkel előremutatóbb, mint a semmi alternatív, csak egy monstre atomerőmű egy miniországba, amivel kapcsolatban még azt is kitaláljuk, hogy azért lesz nyereséges, mert jól eladjuk a többletet a szomszédoknak, meg a németeknek - mintha ők ölbe tett kézzel ülnének a következő 35 évben, és csak arra várnának, hogy majd jön az olcsó magyar atom.
Ja, meg ha ez populizmus, akkor a rezsicsökkentés vajon mi?
p
-
bobsys
veterán
Itt uvoltenel annyian nem indexelnek (koztuk neha a rendor sem), ellenben nem vegzalnak olyan indokkal, hogy mert, azert, csak. Akkor allit meg ha valami nincs rendben, lampas keresztezodesek bekamaerazva, iskolaidoben pedig a school zone elejere kiall a rendorauto felkapcsolt villogokkal, hogyha veletlen nem veszed eszre a sargan villogo school zone tablat akkor is eszedbe jusson es lassits le nem pedig a bokor moge bujva trafiznak. Ha jonnek mogottem nem randul gorcsbe a gyomrom, hogy barmikor kiszedhetnek csak azert, mert olyan kedvuk van.
Lejart papirok. Az eves "sulyado" lejarta elott jon a level, hogy 1 honap mulva lejar es leszek szives kuldeni egy csekket vagy online hitelkartyaval is kifizethetem
-
BlacKSouL
addikt
Ááá, az indexelésre nem lehet rákényszeríteni az embereket. Neki joga van nem indexelni, és kész. Sok hülye nem látja hogy ő merre megy? dehogynem. Akkormeg?
A maximális büntetési tételt szabnám ki, közúti veszélyeztetés címszóval... Ugyanezt a csikket kidobáló seggeknél is. -
Integra
titán
jó cikk. ezzel viszont nem értek egyet: "Lehet mutogatni erre meg arra, de például azt a tömérdek mennyiségű szemetet, amivel az ember természetjárás közben Magyarország erdeiben találkozik, nem Orbán Viktor és nem Gyurcsány Ferenc szórta szét." - valóban nem ők szórták szét, de azt mondom, hogy fejétől bűzlik a hal. ha van az országnak egy olyan vezetése, amelyik valóban példát mutat, úgy is él és cselekszik és nem bort iszik és vizet prédikál, az lecsapódik a társadalom alacsonyabb rétegeiben is. de amíg azt látják a zemberek, hogy bármit megtehet bárki bűntetlenül felül, úgy ők is ugyanezt csinálják kicsiben, mert nekik is lehet. és valóban lehet.
-
Tim82
félisten
Ez egyébként milyen telefon?
Én nem találkoztam eddig igazán jó kameraappal Droidon. SSH-t nem használok, DLNA-t sem, ezekre nem tudok fejből mit mondani. Dropbox, Sky/OneDrive hivatalos kliens van, jól is működnek. Ingyenes offline navinak ott az Osmand (illetve a GMaps-et is lehet offline használni, ha előre leszedsz térképrészletet).
Amúgy nem értem ezt a nagy taszkkiller mániát, Jelly Bean-nél/1 GB RAM-nál már semmi szükség nincs rá szvsz. Root + Greenify akkor már hasznosabb.
Ha nem tetszik a gyári SMS, van Handcent SMS.
De amúgy van Android alkalmazásokról topik.
-
parandroid
félisten
A németeknél Handy Sitzsack néven megy, nézd meg a német ebayt, hátha valamelyik szállí☺t külföldre is, meg szerintem hirdetnek itt nem német kereskedők is, akiknek tökmindegy, hova postáz.
Szerk.: Azt a kis tökfejet a szállít szóba hogy a tökben sikerült vajon betennem??? US angol billentyűzetem van magyar kiosztással, tehát az í-t 'altgr + j' -vel csinálom, de hiába nyomkodok most altgr + akármit, nem bírom reprodukálni.
Szerk2.: Közben nézem a találatok között, hogy mobile bean bag az angol verzió. Hihetetlen, hogy mindig a legegyszerűbb verzió lesz a befutó...
p
-
fokukac
nagyúr
sosem árt egy kis védekezés a mai világban...
-Főnök úr, betöltődött már a kód?
- PErsze, hogy be.
- Hú, mekkora..!na jó, ez rossz volt, én kérek elnézést.
Csak kissé fáradt vagoyk, meg a himbilimbi is kivan most már ezzel, ami itt nálunk munkaszervezés címen fut, nemkicsit. -
Most elkezdhetunk szakmai dolgokrol offolni itt
, de a DB reteg sose gumi szerintem -- vicces sokszor, amikor azzal jonnek az emborok, hogy pl. a Mongo az schemaless, es nem kell tablakat migralni, ha valtozik a modell. Kozben meg ugyanugy valtoztatsz, csak nem az adatbazisban, hanem a kodban... ami egy fokkal rosszabb.
-
En K-5-ot hasznalok 18-135-tel alapvetoen - leginkabb azert, mert Nikon D7000-el kb. megegyezo tudasu a vaz, ugyanazzal a szenzorral (extrem jo), viszont fizikai mereteit tekintve sokkal kisebb. A paromnak a D7000 egyszeruen tul nagy volt.
A 18-135 egyebkent egy eleg draga, kozepes minosegu objektiv, elonye, hogy csepp- es porallo (egy komolyabb esot siman kibir), idealis utazoobi.
-
parandroid
félisten
A legszebb az, hogy akitől tényleg összeszarták magukat, azt pártként bejegyezni sem hagyták. Érzésem szerint a saját szempontjukból jól is tették, könnyen elképzelhető lett volna, hogy ha nem is mi leszünk az új Izland, de tömegével vonzotta volna a kétfarkú pártlista a protestszavazókat.
p
-
concret_hp
addikt
ja, de amit írsz az azért alapvetően bp-n jellemző, bp-n kívül kb. senkit nem ismerek aki nem 8-ra (vagy előbbre) jár dolgozni.
de ha nem ilyenkor nézzük, nyáron is jobb lenne, ha 1 órával később sötétedne, az meg, hogy 4:20 vagy 5:20 a napkelte az nagyjából mindegy szerintem az emberek 95%ának
-
Tim82
félisten
-
kraftxld
félisten
A fiatal szovjet mérnökök már feltalálták a DNSSEC-et, bár termelésben még nem láttam.
Mi már a legtöbb helyre host-olt antispam-et rakunk, nem szokott vele gond lenni. Kisebb cégeknél Trend Micro, ez a szolgáltatásuk még nem került fel a "Miért ne használjunk Trend Micro-t" blogba -
gaborbol
őstag
Ez ma jott a ceghez, es siman at jott a GFI spam szuron
"We are selling SMTP server for Email Marketing, you can get benefit to send unlimited emails from our server..
PRICE & VALIDITY:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - -- - -
Server Time * Server Status ** Price (USD)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - -- - -
03 Days 20 Emails/Second 15.99 USD
05 Days 20 Emails/Second 29.99 USD
10 Days 20 Emails/Second 46.99 USD
15 Days 20 Emails/Second 74.99 USD
30 Days 20 Emails/Second 99.99 USD
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - -- - -NOTE: there is no hourly/daily limit in our server, only thing is your internet speed is good also you need a good computer.
* Your time will start when you will get your server information.
** Configure smtp in your own email sending s/wWITH SMTP SERVER, YOU GET:
• White-listed IP addresses: We provide white list IP Address, It's can help to make your email less spam.
• Email authentication: We provide email smtp user name & password with SSL authentication, That can secure your email server.
• Dedicated IP addresses: You will get a Dedicated IP addresses for each SMTP account.1 honapra 100 dollar az nevetseges egy osszeg gondolom par vasarlason visszahozza az arat es ha masodpercenkent 20 email megy ki akkor: 51.840.000 ment spam szet a vilagba egy honap alatt 100 dodoert.
-
ngabor2
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
hát, ebben azért nem vagyok biztos...
képzeld, eladtam a dollárt, majd meglongoltam a forintot. azaz megshortoltam az EURHUF-ot, be is esett 311.5-ig másfél óra alatt.
az euródollár kicsit megviccelt, de még megvan. +95 dolcsi az egyenlegem, de ha picit ügyesebb vagyok, lehetett volna 130 is.El leszek ezzel, úgy érzem.
lehet, felmondok, és inkább ezt űzöm főfoglalkozásként... -
bobsys
veterán
A klasszikus Netscape Navigator 7?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Túra és kirándulás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest