Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
zoltanz #5777 üzenetére
Hsz-eidet olvasva erdekes ember lehetsz...
Vagy van meg egy Fold,es Te ott elsz.
Ma a cudar,kivagymagyar 20l benzint vesz a kocsijaba,mert a szomszed 10l-t vett.
A 10 eves kocsijara uj kipuffogot tetet, a kilyukadt helyett,mert a szomszed csak beheggesztette.
A gyorshajtasert 60 rugot fizet,mert a szomszed csak 30-at.
Es ezek a *tehetos* magyarok,akiknek meg van penzuk kocsiba ulni! -
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
zoltanz #5289 üzenetére
Nem érted a dilemmát....
A racionális számok jellemzője,, hogy felírhatóak két szám hányadosaként, az irracionálisoké, mint a pí és az e, hogy nem....
Na most két olyan szám hányadosa, amik már eleve nem írhatók fel hányadosként.....
Gyakorlatilag az 1 tizedesjegy is elég, mert a (3,1+2,7)/2 már bőven elég tizedesre adja az átlagot, hiszen a két szám közé már csak a hármas fér el, mint osztályzat.....
Egyébként sincs értelme az ilyen átlagolósdinak szvsz. ....
Ez mint elméleti kérdés izgat.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
zoltanz #5241 üzenetére
Ez addig rendben van, de mivel ez végtelen és nemszakaszos tizedes tört, miként a pí is, nem tudom tényleg, hogy van-e módszer az átlaguk kiszámítására.....
Az e fontos szám az impedanciaszámításoknál, majd harminc éve tanultam róla.....Tibii91 kombináljuk a történelmet a matekkal..... Írd föl Murphy törvényét egy Möbius szalagra, és mond meg, melyik oldala a rossz.....
-
-
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zoltanz #5017 üzenetére
Mindenképp..
húszmilliárdos sikkasztások, hűtlenkezelések, csalások úgysincsenek eljáratva. Valamit muszáj nekik csinálni, különben azt hinnénk nem dolgoznak a pénzé'.
Meg nem mindegy mennyi vesződség van. Én se lennék hülye sokat dolgozni, mikor kevés munkával járó feladatnak könnyebb látni az eredményét.
Ha lopsz, bűnös vagy. Ha rabolsz vagy ölsz akkor gyanúsított, ha sikkasztasz, csalsz vagy politikus vagy akkor csak gyanús. És van még egy ombuccmanók által agyonvédett megélhetési réteg, akikről jobb nem is beszélni.Ja, és vagy te, átlagos, bűnözésre, megélhetésre nem hajlamos átlagpolgár, aki abban a téves hitben él, hogy ha dolgozik tisztességesen, akkor ő jár jól.
Nos, nem, te akkor nem állampolgár vagy, hanem fejőstehén, aki eltartod a politikust, a gyanúst, a gyanúsítottat, a bűnözőt, az ügyvédet, az ügyészt, a bírót, a rendőrt, a megélhetésit. Nem magadnak keresed a pénzt, hanem ezeknek, akiknek dolgozni nem különösebben kell, hogy megkapjanak mindent. Hogy neked ez nem tetszik? Ja kérem, tetszett volna nem gerincet növeszteni, hanem b@szott vastag bőrt az arcra.Azonfelül reggel óta szakad az eső..
-
venember83
nagyúr
válasz
zoltanz #4409 üzenetére
Lényegtelen, hogy mennyire meghatározó a katolikus vallás. Több millió szerzetes és apáca teljesnek érzi az életét szex nélkül. Feltételezve, hogy valóban nélkülözik a szexet. És az is lényegtelen, hogy számodra vagy számunkra ez normális-e. Itt csupán a létszükségletekről és a lelki szükségletekről volt szó, és a fent említett csoportok szerint a szex nem képezi egyik halmaz részét sem. Amúgy mi a fenének próbállak én meggyőzni téged?
-
tildy
nagyúr
válasz
zoltanz #3908 üzenetére
Hat ja, bemegyek penteken delutan fel negykor Videgradi uton az okmanyirodaba (8ig van nyitva ) , erre azt mondja, hat mit gondolok en , penteken delutan ugyet intezni ? Igen, pontosan ezt gondolom. Nyitva vannak, oldja meg.
Mondjuk azer tprobaltam odahaza is ebedidoben , vagy kora reggel megoldani. Hala egnek 9 orasi , vagy fel 10es kezdesnel azer tpar dolog megoldhato volt. Utlevel pl. tuti.Na abbafejezem mar a panaszkodast, mert az is annyira tipikus
-
kételkedem
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
zoltanz #2587 üzenetére
Nem. Nem fogy az emberiség, hanem rohamosan növekszik. Fogy a civilizált lakosság, az igaz, de nem az össz lélekszám. Az, hogy mi magyarok egyre apadunk, az a korábbi évek (rendszerváltás óta) rossz politikájának az eredménye. Normális ember nem vállal gyereket bizonytalanra, mert úgy gondolkodik, hogy nemcsak fel kell nőnie, hanem színvonalasan kell fejlődnie és ott van az iskoláztatás is. Aki meg úgy gondolkodik, hogy majd csak lesz valahogy, tartsa el az állam, a másik hét mellett ez is felnő, az nem felelős ember, nem nevel, csak van. Na, ők azok akik a nem civilizált társadalmat alkotják. Nem kell messzire menni: az a terhes nő aki dohányzik annak milyen értékrendje van?
A másik probléma meg az, hogy a fiatalok nagyon nehezen tudnak ismerkedni. Nem tanultak normális kapcsolatteremtést, mert nem volt előttük jó példa. A valóvilágos szilikonos szájú, meg az affektáló megasztáros sztájliszttól lásson példát?
Népvándorlás. Ez a magyarázata a civilizált nemzetek fogyatkozásának, mialatt az össz lélekszám óriásit emelkedett. Irányok: Dél-Amerika --> USA, Portugália, Sapanyolország. Közép Amerika szintúgy. Afrika --> Dél Európa, Franciaország, EAEmírségek. Ázsia --> Ausztrália, Európa bárhová, Japán. Kelet EU --> D, A, GB, S, E, P, I, F, Sch.
Akik meg maradnak a hazájukban egyre szűkülő forráshoz jutnak emiatt, ezért alakul át a helyi populáció.
(bocs, ha hosszú voltam...) -
kételkedem
addikt
válasz
zoltanz #1936 üzenetére
Bár ide gyakran benéz egy-egy moderátor, építő jellegű javaslatodnak a Javítsuk a Prohardvert! topikban nagyobb visszhangja lenne!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
zoltanz #1823 üzenetére
Én feltettem egy kérdést, amelyre normális választ vártam volna. Ha csak az én fejemben fordul meg ez a kérdés, akkor az én készülékemben van a hiba. Ha mégsem, akkor majd egy erre járó modi eldönti, mi legyen vele. Feljelenteni nem foglak - elfelejteni annál inkább.
Venember: Jogi értelemben biztosan.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
zoltanz #1793 üzenetére
Jah, az a egy sitt. A múltkor páromat bekísértem, voltak vagy húszan előtte. Tök ideg voltam. haza mentünk, beléptem a cib-es internetbankba és pár kattintással ugyanazt elmutattam neki, amiért ott sz.ptam egy órát. Hihetetlen, hogy technikailag sehol nincsenek. Lassan már az is csoda,hogy a pénzt nem kézzel számolják.
-
-
NoLF
veterán
válasz
zoltanz #1104 üzenetére
a kecskeméti lapok azt hazudta még vmikor szeptemberben, hogy itt 17 autó van, sok tonna só és homok, iszonyatosan fel vannak készülve a télre.
ez így is maradt, szerintem felkészülve kártyázhatnak odabent a melegben, merthogy egy kanyi autó vagy traktor nem jár, az tuti.
-
-
BlacKSouL
addikt
Micsinálni? politizálni? ááá, magyarországon az nem kifizetődő. egytől egyig mind szegény minimálbéresek. dehogy megyek közéjük.
Ja, SK európajuniós , ZV @ BOSS1 rendszámmal már gyakran látom a városban ifj. Gáspár Győző fehér Porsche Cayenne-jét. De ő legalább csak disznókat gyilkol, mer a légytől is fél az istenadta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Subaru topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest