- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fokukac #26113 üzenetére
" Egy pasi vidéken járva, betér egy fogadóba, hogy ott éjszakázzon. Nincs üres szoba, csak egy kétágyasban van még egy hely. A recepciós figyelmezteti:
- Egy régi vendégünk lesz a szobatársa. Nagyon hangosan horkol. Már többször is betettünk hozzá egy-egy éjszakára vendéget, de mindenki karikás szemekkel jött le reggel. Nem tudtak aludni tőle!
Másnap reggel pedig frissen, kipihenten jött reggelizni. A horkolós persze kialvatlan volt. A portás kérdezte is, hogyan csinálta.
- Egyszerű, amikor kijött a fürdőből, adtam egy puszit a fenekére: egész éjjel le sem merte hunyni a szemét!"Te voltál?
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #25997 üzenetére
Egy speciális helyzetet írtam le, ez nálunk a Szabolcs Volán ZRT-nél valóban így működik.
A végére azért tettem ezt a sort, mert legutóbb én is az egyszerűbb utat választottam:
"Ez egy maszeknél jóval gyorsabban megy, a fizetnivaló ugyan ennyi, mert hatósági áras."A zk komolyságáról napokat lehetne anekdotázni, mint ahogy a műszaki vizsgáról is.
Az emberi találékonyság, a pénz, az érdektelenség, a korrupció érdekes megoldásokat szülhet.Szép napot mindenkinek!
A másnaposoknak mielőbb múló fejfájást!
-
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac #25766 üzenetére
Ezt én már kétszer eljátszottam, de nem fizetek érte semmit és nem is vittek ki.
Tudom,vagyok.
u.i.:
Pro: Legalább ezer fényképem van, minden fontosabb nevezetességet meglátogattam, napi több pizzát is elfogyasztottam, érdeklődöm az olasz kultúra és gasztronómia iránt.Kontra: Nem vagyok napimádó, utálok repülni.
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #25753 üzenetére
Nem érted a koncepciót - emögött is a környezet tudatosság bújik meg...
Az ökrök telerittyentik az aszfalt helyett frissen leterített földutakat - ez után az anyag egy része a karbantartás feladatát látja el, másik része miután a napon rendesen megszáradt, a hőerőművekben kiválthatná a fosszilis energiahordozók egy részét - így kisebb lenne a szennyezés kibocsátásuk
-
Algieba
őstag
válasz
fokukac #25357 üzenetére
Ügyes vagyok, mert mindig jó állapotú használt mobilokat veszek. Sosem veszek új mobilt a magasabb kategóriából. Plusz van egy elvem, hogy telefonért 30e-nél többet semmiképpen nem adok ki. Alaposan átgondolom, hogy melyik modellt vegyem meg. Aztán összegyűjtöm az árát, illetve eladok pár mobilt a csapatomból. Így tudok cserélgetni. Kell hozzá hatodik érzék és nagy türelem. Ki kell várni a kiszemelt modell árának a zuhanását.
Tehát nem vagyok gazdag, csak ügyes. Bár, ha ügyes vagyok, miért nem vagyok még gazdag?Szerk.: Hé, mindenkinek kell mánia! Szenvedély nélkül sótlan az élet. Tipegő korom óta imádom a kütyüket és a kisállatokat. De tamagocsim sose volt.
Azért komolyabb alkat vagyok. A lényeg, hogy a mobil egy hasznos eszköz és játékszer egyszerre. A mobil egyben a rádióm, mp3 lejátszóm, naptáram, ébresztőórám, szótáram, csillagászati útmutatóm, számológépem stb.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #25357 üzenetére
Te meg, hogy NYC-be mész "nyaralni"
-
Sipi16
őstag
válasz
fokukac #25310 üzenetére
Érdekes... Erre van is egy vicc:
Kisunoka kérdezi a nagymamáját: Mama játszhatok a melleiddel?
-Igen, csak ne vidd messzire.Meg amikor a rendőre felesége öngyilkos akar lenni és megnézte egy könyvben, hogy hol helyezkedik el a szív. (Mell alatt 2 ujjal)
Erre térdenlőtte magát...
Amúgy jó reggelt mindenkinkek!
Végre itt is süt a nap, de a 10fok az 10...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #24933 üzenetére
figyelek ám..
még nem aludt...
most van az hogy a lovaglegények a plafonig értek, és köztük egy szikár alak ült....
amúgy tornázott, büfizett, mert szarni muszáj, aztán majd elalszik ha a zenergiaital meg a zalkohol hatása MÁR MÚLIK VALA.
kepszlokkk... most meg Kriszrudi énekli hogy homokba rajzolt szerelem, szeretem...
nyálas... húbazze' -
frame>24
addikt
válasz
fokukac #24875 üzenetére
ezen most nem nagyon fogsz mulatni, de ez jutott eszembe
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #24813 üzenetére
Talán nem jegyezhetem meg , hogy szép vagy nem szép? Főleg , hogy tudnom kell, milyen lenne az , ami esztétikus, ha majd egyszer a sajátom meg(vagy inkább le) műtetem.
Ha arra gondolsz: fogalmam sincs. Valószínűleg ha a helyzet azt adná , lehet még össze is jönne, de egyelőre egy nő iránt sem éreztem ilyen jellegű vágyat, az meg , hogy a jövőben mi lesz , fogalmam sincs
Bolond: akkor sem fogsz gyereket beszélni a hasamba
Jahm, mellesleg 4es lett az ÁMI (ált. műsz. ism) )vizsgám ma.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #24484 üzenetére
Rossz környéken laksz!
Kívánok neked lottó főnyereményt, amiből nyugodtabb helyre költözhetsz.Szia rarri!
Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest