- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
fokukac #12786 üzenetére
hátja
max 1 "csicska" tárgyat veszek fel
de van itt minden : matek2,közgáz2,statisztika,logisztika...plusz még pár 4-5 kredites.csak nem akarok sokáig itt lenni még,hagyhatnám következő félévre is...megpróbálom,max tönkreteszem magam
most is sikerült olyan tárgyam első vizsgára(igaz 2es,de meglett
) amire más 2-3x rápróbált.
hátha lesz egy kis szerencsém is. -
zoltanz
nagyúr
válasz
fokukac #12480 üzenetére
Egy demokratikus országban a mindenkori hatalmon lévő párt, pártoké a felelőség ezért politika is. Oké tudjuk, hogy az előző rendszerekkel vezetett a helyzet idáig, és súlyosabb is lesz ha nem lesz rá tervük miként lehet megoldani a kérdést, úgylátszik önmagában a rendörség és a törvények kevesek.
-
Esmein
nagyúr
válasz
fokukac #12480 üzenetére
én azt nem értem, hogy mi köze van pl a vallási meggyőződésnek a politikához. Lehet alulművelt vagyok, de nem értem a zsidózást. A politika meg... pf... Részemről elzavarhatnák az összes naplopót. Érdemes néha vastagbőrön kommenteket olvasni, én jókat röhögök milyen kis sugarú körön belül mozog valakinek az elméje
rarri: én már beszélni se akarok ma róla, lefáradtam
-
válasz
fokukac #11992 üzenetére
Nem nevezném kukacoskodásnak, csak mindegyikünk másként látja a dolgokat. Szvsz ez a jó az egészben, hogy normálisan meg tudjuk beszélni. Másrészt meg mindenkinek mások a meglátásai, de egy kiadós eszmecsere után összeáll a kép. Nem vagyunk egyformák, ám én ezt szeretem az egészben.
Rálestem Pohár adatlapjára, ott nem szerepel, hogy Kékszarvas kitette volna. Reméljük azt teszi, amit már magam is tettem néhányszor: elgondolkodik a folytatáson. (Pedig nekem még nem is szóltak...)
Ladybug: Szia!
Pohár: Na ettől féltem... Szó nincs arról, hogy nem tetszik, hogy itt vagy. Csak vedd fontolóra Ngabor2 atyai intelmeit. Hidd el, jót akar. Hiszed, vagy nem, az ilyen "figyelmeztetések"-ből rengeteget okultam anno, hogy miként is fórumozzak. (Látszik, avagy sem? Ezt nem tudom megítélni...
)
-
válasz
fokukac #11983 üzenetére
Gondoltam. Lehet, nekem szerencsém volt, de akiké lettek a gépek, azoknak tetszett, megelégedéssel használják (beleértve engem is). Pl. a kis U9200 lehet, a feleségemé lesz, mert már pedzegette, hogy jó lenne megtanulni netezni...
Az ergonómiától néha én is visítok, de meg lehet szokni. Előbb-utóbb ezek a gépek is le lesznek cserélve, indulásnak jók voltak.Rarri: Csak egy gyors próba volt, hogy megy-e így, de amint a mellékelt ábra mutatja:
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
fokukac #11877 üzenetére
Volt rá igény, meg is maradt ilyen célra az OFF, de elsüllyedt hamar.
Itt viszont pl. a gazdasági válságos kérdésem elsüllyedt a hurkát exportálunk az iskolai menzára téma és társai hatására...Vannak itt is értelmes beszélgetés, viták, kb 1 az 50-hez arányban, az értelmetlen csetelés javára.
Btw, megkaptam az új órarendem, az lett, mint a tavalyiaké volt. Hát, masszív szopás. De tényleg. Pénteken szünet nélkül reggel héttől este hatig. Csütörtökön reggel nyolctól este hatig. Kedden reggel nyolctól délután ötig. A hétfő lazább, de még nem tudjuk mikor lesz az angol és az ápolástan. Szerda 1 előadás, tehát az a pihenő, tanulónap.
-
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #11301 üzenetére
hát igen, az első pár jelenetben már elsül egy jópár klasszikus
INT. CHEVY (TRUNK) – MORNING
The trunk of the Chevy OPENS UP, Jules and Vincent reach
inside, taking out two .45 Automatics, loading and cocking
them.JULES
We should have shotguns for this
kind of deal.VINCENT
How many up there?JULES
Three or four.VINCENT
Counting our guy?JULES
I'm not sure.VINCENT
So there could be five guys up there?JULES
It's possible.VINCENT
We should have fuckin' shotguns.They CLOSE the trunk.
-
(Kolombusz)
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #8327 üzenetére
Na, közben lemértem a hűtőmet is.
105 cm magas, 1,5 éves Electrolux, sajnos közel a konyhai radiátorhoz.3 napig és 18 óráig volt rákötve a fogyasztásmérő, és ez idő alatt kb. 1,45 kWh áramot fogyasztott el, azaz kb. napi 0,39 KWh a fogyasztása, ami havi szinten 12 kWh. Ha jól emlékszem, legutóbb még bruttó 46 Ft volt 1 kWh áram díja, így ez havi szinten 552 Ft.
Közben megkerestem a hűtő specifikációját, abban napi 0,54 kWh szerepel.
Mondjuk hozzá kell tenni azt is, hogy elég keveset nyitogatom, és pont most volt leolvasztva.
A mosogatógépre sajnos nem tudom rákötni, mert elérhetetlen helyen van a csatlakozó, és ezért nem szedem szét az egészet...
-
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac #8714 üzenetére
Pfff..., mind igaz azok közül, amit a következő hozászólásodban írtál.
Mert az, hogy nem használod, rendben van, de, hogy soha nem hallottál róla...Egyébként, szerintem teljesen egyértelmű a kérdés. Hogy megy a sorod mostanában? Nem ma, nem most éppen, per pillanat, hanem úgy általában. Pesti körök mi?
-
rarri
senior tag
válasz
fokukac #8723 üzenetére
Nálunk Veszprémben most is szokták ezt így kérdezni.
Azok szokták egymástól kérdezni, akik rég találkoztak . Arra utal, hogy rég láttalak, és mondd el azt is, hogy hogy voltál,mi történt veled amíg nem találkoztunk./ tehát nem csak az aznapi jóllétéről érdeklődik a másik /
Nagyon szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek !
felébredtem..
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest