- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
Psychonaut #45895 üzenetére
Ikeás húsgolyó barkamártással lekvárral meg a hasábbal isteni, ha ott a család mindenki ilyet eszik
Finom a Knorr barna mártás
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #45889 üzenetére
Jó az a százforintos hotdog.
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #45887 üzenetére
2. perctől a legjobb olyan fél percen át, hülye papagáj
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #45824 üzenetére
Jaja, jóféle az is
Valakinek nincs kedve kicsit C&C-zni velem?
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #45819 üzenetére
Jaja, de itt senki se ír összefüggően
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut #45811 üzenetére
Ezt a képet szeretem
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #45793 üzenetére
Tudod mit? Most már tárgytalan.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Psychonaut #45801 üzenetére
Tényleg, mi van Bash-sel?
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #45793 üzenetére
Híííí az jó móka ám
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #45789 üzenetére
Világrekord.
Jó reggelt!
Ezt nem hiszem el. Mikor suli van, 7-kor alig bírok kijönni az ágyból, most meg már kint vagyok 6-kor, és nem is vagyok fáradt. -
tildy
nagyúr
válasz
Psychonaut #45776 üzenetére
Egyszerű, mint a faék: makacs vagyok és tartom magam a véleményemhez, ezt pedig nem díjazzák.
csabee: Én Kérek Elnézést. -
tildy
nagyúr
válasz
Psychonaut #45771 üzenetére
lásd: "A Blogoszférában elkövetett hozzászólásokat mostantól egyáltalán nem számoljuk."
Pedig a blogoszféra a közösségi alatt van.... Mindegy. Megszoktam már ...Csak néha előjön a kesergés.Amilyen viszonyban a vezetéssel vagyok , tuti nem kapnék én semmilyen rangot, jó ha az avatarom nem veszik el.
-
tildy
nagyúr
válasz
Psychonaut #45768 üzenetére
Már megírta panther valahol , hogy be lehet állítani fórumtémákra, ergó be lehetne szakmai offra is.
Ha mint programozó gondolok a dologra, akkor ugye van valami, ami nézi, hogy az adott topic mely fórumtéma alatt van. Az , hogy logout vagy sem, tökmindegy, lehet látni ki az owner.De ez egy újabb olyan dolog itt a ph-n, amire két évet kell várni , mert "vannak fontosabb dolgok is".
Félreértés nem nagyobb rangot akarok, csak végre azt, hogy vége legyen ennek a diszkriminatív "NAGYÚR" rangnak... Mégha nagymester lenne.
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #45264 üzenetére
hihi. ha bunkó akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nem is olyan rég nekem is volt ilyen netem. Alig 5 évvel ezelőtt. Kemény 8-10 ezret kértek is érte...
A fent linkkelt mostani meg csak 2500 / hó
Hja, de nem akarok bunkó lenni, ezért ezt nem is mondtam -
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #45264 üzenetére
Ez cseppet kevésbé populáris, de ugyanaz a szám
Zorán - Üres bölcsőt ringat a Hold fénye
Véncsont: Nekem az Ugly Kid Joe féle verzió jön be a legjobban
Hát igen, az sem mindennapi, amit linkeltél
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #45259 üzenetére
Pedig nem az az igazi borongósan szomorú szám - szeretem én is
Zorán is feldolgozta és még sokan mások
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #45257 üzenetére
Hozta a szokásos szintet
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #45257 üzenetére
A Cats in the Cradle volt az ominózus zene amit letiltottak, saját fotókkal nyestem össze - mérgemben kicseréltem hörgő metálra a video alatti zenét és megköszöntem szépen, hogy első számú közellenségként ilyen határozottan léptek fel ellenem
És a more info-nál meghagytam az eredeti video indavideo-s linkjét
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #45103 üzenetére
Áhh, Killing mester
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Psychonaut #45107 üzenetére
és amikor egy rendkívül kellemes, pozitív esemény történik, emlékezetes, amilyen még soha, az ember mégis, a többi külső körülmény miatt ennek ellenére képes kissé maga alá zuhanni? nem úgy igazából, hanem csak azt érzi, hogy hiába a jó dolog, de mégis kevés.
na mindegy.. -
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #45092 üzenetére
Nagyot koppant.
Utólag bizony, elmész te a... -
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut #45092 üzenetére
Köpések maradnak te meg mész
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #45089 üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #45063 üzenetére
Nem jó birkaszőr allergiám van - nem lehetne inkább macilányokat számolgatni?
Philo: Az ötlet nem rossz, a téma a lábam előtt hever, csak meg ne botoljak benne a sötétben
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #45059 üzenetére
Beléd is!
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #44937 üzenetére
Egy HB-s ceruzának nincs túlzottan kellemetlen illata.
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #44913 üzenetére
Mert az osztályfőnök nem tolerálja, azt mondja hogy pörgünk tőle mint a Chemotoxos légy.
Egyébként jóreggelt!
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #44909 üzenetére
A terem zárva volt, a tanár meg különben sem díjazná. A 3. meg az hogy ott szoktuk az energiaitalt inni. A múltkor elvettek tőlünk 3 üveg ilyet:
Nem vagyunk egyszerű manusok, 58-kor elindulunk a kocsmából a suliba, elvégre első a csocsó.
mod: JOCCAK'!
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #44906 üzenetére
[link]
Mondjuk én is írtam (lóf@szt, inkább másoltam) már Egri csillagok olvasónaplót a budiban, óra előtt. -
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #44898 üzenetére
Mért, talán neked nincs?
Pénteken nem szokásom leckézni, inkább vasárnap. Akkor hétfőig legalább megmarad a fejemben. Persze ha csütörtökön van biológia óra az már más tészta. -
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #44900 üzenetére
De még hogy
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #44898 üzenetére
Ahogy mondod
Úúúú de megszerettem volna a buszon -
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #44886 üzenetére
De még mennyire
Mondjuk bérlettel utazok...Csabee... én holnap kezdek ünnepelni
-
neduddki
nagyúr
válasz
Psychonaut #44331 üzenetére
HI!
Todor
udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
válasz
Psychonaut #44334 üzenetére
Akkor idevágó hozzászólásként nem linkelnék semmit, Nold tudja kitől érdeklődjön a reload nettel kapcsolatos bővebb infókért.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut #44216 üzenetére
Csak az figura lehet ami van, nem lehet teljesen mást kérni.
-
1010
őstag
válasz
Psychonaut #44165 üzenetére
hat sajnos
ezt utalom nagyon,olyanok is a dolgok
a tobbseg,a dragak negyresze
nem tom europai unio van,ennyire szar lenne europa ipara,hogy alapveto fogyasztas cikkeket se tudnak gyartani,nem tom kinaval lesz valami itt egy zoknit nem tud majd venni az ember -
1010
őstag
válasz
Psychonaut #44163 üzenetére
no name
minek van ott markaja egyaltalanezekkel van gond altalaban
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #44114 üzenetére
Ilyen korán?
EjhaJó éjt!
-
Bub0rek
tag
válasz
Psychonaut #44074 üzenetére
Ettél már a Nyugatinál, a Wesztenbe. Jó nagy adagot adnak. Attól mégPohár úrfi is belakna
Vagy megeszem a kalapom.
Pohár: direkt csináltad, hogy megéhezek, na meg szerintem a többiek is már nagy ban nyeldesnek.
-
válasz
Psychonaut #44032 üzenetére
Ha gondolod... De most már csak max. szerves kémiát vállalok, mert a szervetlennek a számítási részeiből egy kissé kijöttem a gyakorlatból.
De most egy kicsit el, mert bevásárlás, stb. jön.
-
válasz
Psychonaut #44027 üzenetére
Mint mondtam, ez csak egy eszmefuttatás. Nem biztos, hogy így van, ennek kiderítése több időt és energiát igényelne - az meg nekem most nincs. Csak azért írtam ezt le, mert nagyon hasonlít olyan esetekre, amilyenekkel rövid tanári pályafutásom alatt találkoztam.
Tildy: Amit a körülményekről írsz, az semmiképpen nem. De én itt most a családi helyzet esetében a család és no_name kapcsolatára gondolok: pl. elvált szülők, valamelyikük mostoha, családon belül meg nem értés, elnyomás, fizikai és/vagy lelki erőszak. Ezután jöhet a többi kérdés (pl. az említett mentális) tisztázása. És igen, valóban, szakemberek segítsége is kellene.
A szociális körülmények meg itt most nem játszanak - legalábbis én nem azokra gondoltam. -
válasz
Psychonaut #44025 üzenetére
Pontosan. Sajnálom az emiatt kitett és/vagy hosszabb időre bannolt felhasználókat, de ahogy kételkedem is írta, olyan könnyű lett volna ezt elkerülni...
Amit pedig tildy írt: Szerintem (és ez szigorúan magánvélemény) no_name bonyolultabb eset annál, mintsem pár mondattal elintézzük. Én csalok, mert tanár szemmel is nézem a dolgokat, s eddigi pályafutásom alatt volt dolgom hasonló esetekkel. (Hihetetlenül sok energia befektetésével, sok-sok átbeszélt óra ráfordításával, de sikerült őket megfelelő irányba terelnem.) Rengeteg körülmény egybeesése az oka annak, hogy olyan, amilyen. És ebből a szemszögből nézve - bármilyen furcsa - a PH! nagybetűseinek a hozzáállása jó hatással lehet a fejlődésére - de ez csak egy körülmény. Hogy a vége mi lesz, azt nem tudhatjuk, mert nem ismerjük a többi közül azokat, amelyek lényegesek lennének a végső összkép kialakításához.
Egy biztos: a kulcsszó a türelem. Ha pedig valakinek nincs ehhez elég türelme (és szerintem sokunk ilyen - de ezzel sincs semmi baj), akkor marad a kételkedem javasolta megoldás: nem kell vele foglalkozni. De bántani sem.Elnézést, ha elsőre kicsit zavaros lett, még nagyon reggel van, s a lábam sem hagyott aludni.
-
kételkedem
addikt
válasz
Psychonaut #44021 üzenetére
Miért nem lehet ignorálni egy felhesználót, vagy egy írást?
Egyszer rászólok, hogy hülyeséget ír, nem jó a fogalmazás, vagy tele van nyelvtani hibákkal. Ha megfogadja, akkor jó, ha nem akkor nem olvasom többé egy bejegyzését vagy hozzászólását sem. -
gamerkiller
senior tag
válasz
Psychonaut #44021 üzenetére
Jó reggelt..! Mindjárt megyek rendetrakni..
R.I.P. Cizoe..
-
zolynet
veterán
válasz
Psychonaut #43960 üzenetére
nekem me ne is mondd, én tanítottam, hospitáltam általános iskolában, 5-6-7-8osztályban, vmi kegyetlen volt ... bár az 2003-ban volt de már akkor őskövület volt az egész
asszem ma könnyen álomba merülök
j8@all -
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43986 üzenetére
Majd eldől pár éven belül.
szerk.: jó éjt!
---
Éljen a bürokrácia, szerencsére találtam átlag ember számára is érthető leírást az egyéni vállalkozói igazolvány kiváltásáról... Imádom, amikor egy leírásban csak a hivatkozások vannak a különböző §-ra. -
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43981 üzenetére
Nem mondtad, én szűrtem le a hozzászólásaidból, hogy feltehetően informatika osztályba jársz. De ha nem, hát nem.
Szia nike! Középiskolásnak érzem magam a sok fiatal között.
-
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43978 üzenetére
Tisztában vagyok ezzel, voltam nosztalgiázni a régi iskolámban. Persze, nem a középiskolába kell megtanulni a C nyelv minden trükkjét, de véleményem szerint egy informatikára - elméletben - kihegyezett osztály esetében nem ártana komolyabb szinten oktatni.
tildy: nem, nem fogok, mivel én is használtam elég sokat kódolásra.
-
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43975 üzenetére
A HTML-t el is felejtettem, pedig anno érdeklődtem iránta. Frontpage, "komoly" fejlesztői környezet, még egy notepad is jobb lenne.
Régi szép idők, utólag milyen szép 4 év volt a középiskola, ill. az érettségi és a néhány vizsga milyen egyszerűnek tűnik.
-
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43972 üzenetére
Ha komolyan érdekel a téma, akkor nem kikerülni kell, hanem szakirodalmat célszerű olvasni. Hasonló volt az én időmben is az informatika képzés, ami már akkor sem tetszett. Milyen nyelven programoztok?
Winner: nem semmi!
(Ennyi ideig én is szívesen élnék.)
-
bnss
veterán
válasz
Psychonaut #43960 üzenetére
Akit komolyan érdekel az informatika, az nagy ívben elkerüli ezeket a "tankönyveket". Nem is beszélve arról, hogy az informatika kifejezés milyen sok területet lefed.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Psychonaut #43840 üzenetére
Ja, hát ezt nem a gimnazista-egyetemista módszerrel illik fogyasztani, hogy mindegy hogy tömény vagy bokszkesztyű, csak üssön.
Nem vagyok én hülye hogy tömény alkohollal tartósítsam a pofámatSzépen a hagyományos módszert megerőszakolva cukrot megkaramellizálva, majd abszinttal leöblítve és a végén vízzel a kanálról lemosva azt hígítva lesz egy könnyen és jól fogyasztható kis cucc. Így nem is fogy annyira, meg iható is lesz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Psychonaut #43836 üzenetére
éppen pont ilyen van itthon úgy másfél éve.
Azóta se találok ilyet.
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #43395 üzenetére
Én a Légy jó mindhaláligal bírkozok. A 3. fejezetnél feladtam. 2 óra hossza alatt lelestem a netről a válaszokat. Jeles tanuló!
-
Kidus
őstag
válasz
Psychonaut #43440 üzenetére
Ez jonak tunik, meg most eszembe jutott a Mr. and Mrs. Smith, arrol valami tapasztalat?
( Taken mar megvolt, jo volt
ádyz: ezek is )
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #43429 üzenetére
Volt egy Trust hangfalam, az katasztrófa - szarul szólt és szabályosan szétesett.
Van egy Trust optikai egerem - strapabíró, semmi baja, de nem túl kényelmes, én akkor veszem elő, amikor a Microsoft kékfogas patkányban lemerül az elem.
Volt egy Trust billentyűzetem, na az viszont iszonyat jó volt, kényelmes, ergonomikus, élvezet volt rajta gépelni, jobb volt a mostani Logitech-emnél. Sajnálom, hogy eladtam.
A billentyűzet persze az a kivétel, amelyik erősíti a szabályt.
Kidus: Donnie Darko / Az Ember gyermeke / Kamera által homályosan?
-
rarri
senior tag
válasz
Psychonaut #43421 üzenetére
Szívesen.
Mindenkinek további jó éjszakát kívánok, én mentem gályázni....
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #43414 üzenetére
Vow, thx a linkeket!
Ilyeneket lehet itthon is kapni, csak minőségibb darabot kell kifogni, főleg Trust és egyéb "gyártó" szeret ilyen mini blutyúk kütyüket kiadni. Nekem meg azért az kell, hogy zenehallgatás/Skype-nál jó minőséget produkáljon és bírja a gyűrődést.
-
rarri
senior tag
válasz
Psychonaut #43414 üzenetére
veronai nemesifjú, a herceg rokona a Romeo és Júlia c. tragédiában. Barátja volt Romeónak, társa ifjonti mulatságaikban. Egy alkalommal, látva, hogy Romeót eredménytelenül provokálja Tybalt, ő szállt szembe a kötekedővel. Romeo közbevetette magát, hogy a párbajozókat szétválassza; Tybalt a hóna alatt szúrt át s ~t halálra sebezte. ~ vígjátéki figurának indul, ontja a szellemes sziporkákat és az alpári szójátékokat; halálra sebezve is élcekkel búcsúzik a világtól.
Forrás:
Irodalmi alakok szótára -
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #43371 üzenetére
De, ha tud A2DP-t, de "elegánsabb", ha a belső, szabad mini PCI-slot-jába találok megfelelő kártyát. Egyébként nincs mit.
Pisztillus: két USB portja van, és esetenként mobilnettel fogok netezni, így nem lesz szabadon a PCMCIA foglalat.
De iszonyat meggyőző egy gépecske, a Thinkpad X40-et valószínűleg veri (a kijelző miatt, a Portege R100-ban transzflektív TFT van - ha jól rémlik, hogy az az outdoor használatban is helytálló TFT típus).
Psychonaut: annyi rémlik, hogy ilyen csillapító, józanságra intő emberke, akit Tybalt szúr le párbajban. Remélem, nem keverem Benvolióval.
-
tiv83us
veterán
válasz
Psychonaut #43403 üzenetére
Jah, csak ugy akarom beutemezni a holnapomat, hogy rendben lefusson a Baratok Kozt es utana esetleg meg beleferjen a Portugal Szineszi Kor vs Magyarorszag VB selejtezo is
-
ádyz
addikt
válasz
Psychonaut #43405 üzenetére
de lehet, hogy tiv és bon3ss eltéved a tér-idő-kontinuumban, aztán a holnapi napból írtak vissza a múltba.
-
ádyz
addikt
válasz
Psychonaut #43371 üzenetére
és mindenki kapott aki ott volt?
Pisztillus háj.
-
Sipi16
őstag
válasz
Psychonaut #43277 üzenetére
Szerintem én nem ezt mondtam.
Öregcsóka: Pontosan. Néha én is megnyomom az átlagosnál jobban a gázt, de nem a városban és főleg nem tömött úton. Ez nem azt jelenti, hogy őrült száguldozó vagyok, de 100%-osan tiszta ember nincs.
-
válasz
Psychonaut #43109 üzenetére
Nekem nem az jött le, hogy ez a te véleményed is. Csak amilyen világban élünk, nem árt odaírni azt, hogy ez nem a te véleményed - a félreértések elkerülése végett.
Jó éjt és jó pihenést!
Ádyz: Csak a tudósok arra nem jöttek még rá, hogy az ember egészségére a legveszélyesebb: Az ember!!
-
Algieba
őstag
válasz
Psychonaut #43082 üzenetére
Fogom a fejemet. Mond ki Harlemben, hogy "nigger". És meglátjuk, ki érti a poént és nevet veled.
Sértő kifejezés. Egyáltalán nem vicces a használata.
-
ádyz
addikt
válasz
Psychonaut #43067 üzenetére
nájn, nem ez az, az komolyabb, és pont az ellentéte ennek, meg az kőbő vagy mibő van
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #43044 üzenetére
Puruttya.
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #43041 üzenetére
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #43041 üzenetére
Ez beteg.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut #43036 üzenetére
Igen, olyan szmájli is van az ominózus hozzászólásban
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut #43002 üzenetére
-
tiv61us
őstag
válasz
Psychonaut #43002 üzenetére
vitathatatlanul celeb lettel
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #42988 üzenetére
Ok, majd jön tiv és megmondja.
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #42983 üzenetére
Ez miatököm?
Jah most esett le, DVD visszatekerő?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Psychonaut #42240 üzenetére
Az a csaj a 18+ home videoból és attól híres hogy krva gazdag
-
válasz
Párizs Hilton-ban ? hogy fér oda be, elég nagy város az, vagy mi.
Szép estét a népnek
-
Bubu79
addikt
válasz
Ki az a Lóbelt, ki az a Ledfold?
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #42152 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #42150 üzenetére
A "nem tud helyesen írni" és az "általa tiszteletadásból megidézett irodalmi szereplő stílusához hasonulva direkt betűkihagyásokat és elütéseket hagy bent" között ég és föld a különbség, de ez már ezermegegyszer ki lett tárgyalva, én is unom a témát, kérem, kaccsójjaki!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Psychonaut #42141 üzenetére
ezt én is megtaláltam.
otthon majd kipróbálom. -
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #42138 üzenetére
A betegség az agyadra húzódott - hallod, amit látnod (olvasnod) kellene.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Psychonaut #42133 üzenetére
beszarás - mindjárt megyek ebédelni, te meg jössz a jóreggelteddel...
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #41990 üzenetére
Ja-ja, es geht dir gut
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #41979 üzenetére
...jo, zse, ze i, jot, k, l, m, n, o, pe, er, esz, te, u, ef, h, ce, sze, s, scsá, jer, jerü - valami ilyesmi...
Laza 23 év távlatából - valaha orosz tagozatba jártam, második általánostól kezdve...
-
válasz
Psychonaut #41966 üzenetére
Vigyázz, mert aztán ezt a témát is lezárja!
-
tiv61us
őstag
válasz
Psychonaut #41698 üzenetére
sajnos /megha a fiamra is gondoltal/ egyelore nem megy, raadasul a nagy liberalis Kennedy is elment
lehet amugy tanulni tanulovizum nelkul is azt hiszem heti 6 oraban de nem ad creditet
es draga
aki tanulni akar jonni mennyen a kovetsegre es kerjen tanulovizumot
keresse ki a neten az iskolat amit akar es go
meg fogja kapni -
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #41627 üzenetére
Ha ott tanulsz, kell vízum.
-
tiv61us
őstag
válasz
Psychonaut #41639 üzenetére
naj de ezzel vege
egy eleg meno hotelben dolgozom
itt ugy hivjak banquet
rendezvenyek, meetingek, eskuvok
es ebben minden benne van az elokeszuletektol a felszolgalasig isnade telleg eleg belolem
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut #41624 üzenetére
2év múlva én is tervezem hogy oda megyek ki
-
tiv61us
őstag
válasz
Psychonaut #41612 üzenetére
nem hiszem
ha otthon elnek ugyanigy irnek
ebben biztos vagyok
az ember nem valtozik meg ha elkltozik
de tenyleg haggyuk mar ezt a temat
ugyanolyan nick vagyok mint barki
kicsit oregebb
lehet merevebb
lehet tobbet latott
lehet hujeseget beszel
lehet nem mindig
oszt ennyi
ez az internetamugy ha valamiben kritizalom a szulohazamat az kiveri a biztit
dee gyes magyar forumokon miket olvasok.....
az nem baj
de ha amerikai magyar mondja az baj
hat igy -
tiv61us
őstag
válasz
Psychonaut #41605 üzenetére
de
volt
de ez mar tenyleg politika lenne
megha nem is aktualis politika, inkabb tortenelem
en csak azert hozom fel neha mert az USA Magyarorszagnak rosszat meg nem tett
ezert erthetetlen az utalat
de mar mexoktam -
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #41547 üzenetére
14 évesen jóhogy
Én 20 évesen se hallottam még erről, pedig sok filmet láttam már és szeretek is filmezni, de eddig kimaradtBlack... Kaptár van az Écsbíjón?
-
macikos
addikt
válasz
Psychonaut #41545 üzenetére
Most megy a Maraton életre-halálra, azt hittem beugrik valakinek
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Psychonaut #41522 üzenetére
a túrós csusza... hááát, elmegy kategória. a töltött káposztáért nem rajongok, annyi rosszat ettem már. néha van olyan, hogy egyszerűen hús nélküli kaját kívánok, pedig alapvetően húsevő vagyok. annyi finom hús nélküli kaját tudok és szeretek csinálni... bár húsosakat is. nomeg gombásat
csak legyen normális gomba hozzá, idén eddig nagyon zsenge volt az év
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Psychonaut #41518 üzenetére
a túrós galuskában sincs, mégis embertlen mennyiséget be bírok belőle nyomni. sőt, a káposztás kockában sincs. a grízes tésztáról szederlekvárral nem is beszélve... nem csak a hús a kaja.
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #41512 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
Psychonaut #41507 üzenetére
Csakhogy jeleztem, hogy amit Algiebának írtam, nem kell komolyan venni.
(aztán ő komolyan reagálta le és én is komolyan folytattam, de a kiindulópontom nem ez volt, csak egy kis csipkelődés.)
Megint más, amikor valaki rendszeresen a szomszéd hálózatjára csatlakozik és azon keresztül töltöget le, függetlenül attól, hogy a szomszédnak volt-e elegendő tudása ahhoz, hogy azt levédje...
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest