- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Nem, fehér ember kislányokat szokot megrontani, meg bankot szokott rabolni. Melyik a jobb, válassz. Nem a cigányság a probléma, hanem a cigányság problémája a probléma. És ez ellen kellene tenni, de nem a gárda a megoldás, ez csak olaj a tűzre. Így biztosan nem jutunk előrébb. De szerintem száljunk le erről a vonalról, mert ez nem ide való.
-
bnss
veterán
Légyszíves legalább itt ne a cigányozás legyen a téma. Szörnyű tragédia, inkább a gyász legyen a téma.
Boxer001: tudom, hogy kényes - most már nagyon-nagyon kényes kérdés -, a feszültségkeltést a médiára értettem, mert _csak_ az fog kicsengni a mondanivalójukból, hogy megint az etnikum a bűnös - félreértés ne essék, nem védeni próbálom a tetteseket -, üldözzük őket.
Ezek után nem lepődnék meg, ha valami komolyabb "üldözés" indulna el ezen kisebbség ellen.
-
NoLF
veterán
aztaqurv@.
de miért, könyörgöm miért, miért nem lehet egy cikket megírni normálisan? ordító helyesírási hibák vannak benne, egy tetves worddel nem lehet ellenőrizni mikor kirakják? én ezen annyira fel tudok háborodni... mocskos újságíró genny, ez lenne az elsődleges feladata hogy ilyet ne engedjen kitenni...a történést meg kommentálni sem tudom, meg vagyok döbbenve. melyik dizsi volt ez?
-
kételkedem
addikt
Mosás előtt a zárakat fújd be pl wd40-el, vagy ragaszd le szigszalaggal. Az ajtóknál levő gumi tömítéseket kend át pl glicerinnel, szilikonnal, wd40-el. Mosás után száraz ronggyal töröld le a vizet a gumi tömítésakről. Ha van fűtött garázsod, akkor nem kell törölgetned, csak hagyd nyitva az ajtókat éjszakára.
-
(Kolombusz)
veterán
Aktív témák
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest