Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Javultak a Samsung 3. negyedéves mutatói
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz Mr.Csizmás #3000 üzenetére
Nem tudom, de tartom magam és a 40-150-nel sokkal jobban járnál
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Mr.Csizmás
titán
válasz SpongyaBob #3001 üzenetére
a legjobb az lenne, ha mindegyik ki tudnám próbálni.....meg még az anyagiaktól is függ. lehet a végén 40-150 vagy 50-200 lesz.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nesa
veterán
válasz Mr.Csizmás #3002 üzenetére
Ha kell tudok 70-300at
70-300 sokkal elessebb uveg mint a 40-150Ha mindenkepp manual uveg akkor pentacon 4/200 az szerintem baromi jo uveg nyitva CA-zik kicsit de rekeszelve eltunik, nekem volt de banom hogy eladtam.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Egy kis hóvirág. Kicsit koszos, de így sikerült.
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #3005 üzenetére
Kar erte igy sajnos nemazigazi ,keress valami szebb peldanyt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
E-500 duplakit + 2db szűrő + 4db-os makrólenycse-készlet + néhány kis kütyü tárolására milyen táskát ajánlotok?
A legolcsóbb megoldás érdekel, ami viszonylag tartós darab.
Néztem neten, de a belső méretekből kissé macerás következtetni arra, hogy mi fér bele és mi nem.Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Szia,
Nekem ilyen van.
Jelenleg egy E-500 duplaobi kitt, 70-300, 2 vaku, trigger(ek), töltők, akuk, közgyűrű, szűrők, apróságok laknak benne.
A belseje variálható, sok extra zseb, válltáska és hátizsák üzemmódban is használható. Remek kis darab összességébe.
Kérdés beszerezhető-e mégMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
SpongyaBob
veterán
válasz Latissimus Dorsi #3010 üzenetére
Egyetértek, nekem is ilyen van. Van benne egy váz, 2 obi, vaku meg minden tartokzék ami kell, de még 2 obi simán beleférne ha akarnám és ha megbírnám venni
-
félisten
Köszi a tippeket, egyelőre picit kisebb méretben gondolkodom, hiszen, nem tervezek plusz obit venni, így a gép + két kitobi + pár kis kütyü számára kell csak hely.
-
szaby_gyerek
tag
-
nesa
veterán
Az olympus mintaboltba van nagymeretu E system oldal taska alandek akumlatorral 9900ft
Nekem is ilyen tipusu van duplakitthez kinaljak de ugyessen rendezve nekem belefer az E510 +14-42 +70-300 + kozgyuru + aku+ szurok+ bizbaszok + nikon D40 + 18-55 ugy hogy mindket vazon rajta az obi, merete pont valalhato, az aksit meg vagy eladod vagy hasznalod .[ Szerkesztve ]
-
félisten
Asszem vagy az ajándék akksis Oly táska lesz, vagy a Dörr Action No4.
Köszi mindenkinek, a tippeket!
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #3019 üzenetére
A foltok szerintem faagak a masik farol.
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #3021 üzenetére
Ezvolt az eredeti kep
Probalkoztam ilyesmivel is ,latok fantaziat a temaban csak epp nemjott ertelmes auto.
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, nemrég vettem meg az első ilyen DSLR-emet, pontosabban E450-ös.
Egy objektivet kaptam hozzá, meg vagyok elégedve vele igy első ránézésre, meg egy pár kép készitése után. Egyébként ez az objektiv amit kaptam hozzá (ZD14-42 mm-es) nem teljesen automatikus zoomolású?! Úgy értem kézzel kell tekerni az obin a ráközelitést AF, és azután élesit, ha az exponáló gombot nyomom, ha meg MF-re teszem akkor teljesen magam kell kiélesiteni a tárgyat!?Köszönettel egy amatőr fotós!
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
SpongyaBob
veterán
válasz JONAS77 #3024 üzenetére
Szia!
Nem. DSLR-(ek)nél egyáltalán nincs automatikus zoomolás. Igen, sajnos Neked kell tekerni az obit a megfelelő gyújtótávolságra. Ha félig lenyomod az expo gombot akkor beáll az AF, feltéve ha nem manualban fotózol, mert ha MF-ben vagy akkor "mindent" neked kell csinálnod.
[ Szerkesztve ]
-
JONAS77
aktív tag
válasz SpongyaBob #3025 üzenetére
Köszönöm a válaszod, attól féltem, hogy tekergetem az objektivet és lehet hogy automatikus a működése!!! Tartottam attól, hogy rosszat csináltam, olvastam a leirásában is, de nem emlit semmit ilyenről. Csak a biztonságérzetem megerősitése érdekében tettem fel a kérdést
A jövőben szeretnék még venni mellé egy nagyobb objektivet, mondjuk ZD ED 70-300mm, szerinted megéri a pénzt, amit ezért kérnek? Nálunk online rendeléssel 411,88- euró csomagküldéssel eggyütt! Ja és még valami, milyen objektivek kompatibilissek ezzel az Oly-val?
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
Mr.Csizmás
titán
-
JONAS77
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #3028 üzenetére
Megpróbálom igy is, ahogy irtad!
Addig is, hogy ne csak a sok szöveg legyen látható, felrakok egy kis csendéletet:
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Egy foto a hétvégéről
-
supercow
őstag
válasz SpongyaBob #3033 üzenetére
igen megvan azzal csináltam a képeket. 2 alap obin kívül van egy 35mm makróm és egy Canon táskám. Fotózni sajnos nem sok időm van.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
válasz supercow #3035 üzenetére
igen adnak ki sokféle hangot, van külön veszekedős, szex utáni "győzelmi dal" üdvözlések stb.
http://www.youtube.com/watch?v=YDss5ogfHNc
http://www.youtube.com/watch?v=FPZiUMq0jpo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5DxOMp3fF18&feature=relatedIn nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
-
supercow
őstag
válasz SpongyaBob #3038 üzenetére
nekem családom van, inkább velük töltöm az időt mint fotózgatással.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
nesa
veterán
válasz Mr.Csizmás #3037 üzenetére
Ez kell neked vag ykicsit dragabban Zuiko Digital ED 50mm f2
-
supercow
őstag
igazolhatom, a 35mm macro nagyon fincsi
http://www.flickr.com/photos/40457935@N05/4525006695/
http://www.flickr.com/photos/40457935@N05/4453345111/_nagyon_ éles képet csinál, nagyon keskeny mélységgel, rovarokat elkapni elég nehéz.
DOF egy 1cm vastag korlátlécen:
http://www.flickr.com/photos/40457935@N05/4499515891/In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Mr.Csizmás
titán
hát tisztelt uraim, nincs szerencsém azzal a qva 70-300-al...már a második darabot bukom el
úgyhogy inkább vadászok egy makrót, biztos ami biztos (meg úgyis kell az is) [link] ez elég meggyőző szerintetek vétel szempontjából?
kellemes hétvégét.... (még az eső is esik no fotózás
@supercow: gyönyörű képek, látom a DOF vág mint a penge csak kérlek használd a link gombot, macerás egyenként másolgatni a linkeket
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz Mr.Csizmás #3043 üzenetére
Ezzel a makróobival szerintem nagyon jól járnál.. Bitang egy üveg ez az árához képest. Ha teheted, vedd meg!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz SpongyaBob #3044 üzenetére
most megyek a lakosságkizsákmányoló intézetbe úgyis pénzügyet intézni, btw. hamarosan megveszem. már írtam is az úrnak
-
SpongyaBob
veterán
válasz Mr.Csizmás #3045 üzenetére
Aztán kérünk tesztképeket is!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz SpongyaBob #3046 üzenetére
#start -> pénz -> ojjektív -> tesztkép
egyelőre a fenti folyamatábrából a start teljesült
-
nesa
veterán
válasz Mr.Csizmás #3043 üzenetére
Na hogyhogy nemjott ossze azzal akit ajanlottam?
-
SpongyaBob
veterán
válasz Mr.Csizmás #3047 üzenetére
Szerintem a jövőhéten Én is veszek egy 35mm macrót, meggyőzött ez a kis obi, már egyébként is régóta akarok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 10 millió példányt adtak el a Detroit: Become Human című játékból
- Mini PC
- Egér probléma
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Azonnali informatikai kérdések órája