- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #3775 üzenetére
Hali!
Az enyém is ez, de egyelőre nem vagyok elragadtatva tőle...
Nekem ez az AF kicsit öreguras. Majd vasárnap játszadozok vele.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Latissimus Dorsi #3280 üzenetére
8 éves blend
garancia meg passz.
-
nesa
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #3226 üzenetére
Erol jut eszembe talaltam 1 Carl Zeiss lampat fokuszalhato a feny, eredetileg ambulans kis lampa lehetett
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #3010 üzenetére
Egyetértek, nekem is ilyen van. Van benne egy váz, 2 obi, vaku meg minden tartokzék ami kell, de még 2 obi simán beleférne ha akarnám és ha megbírnám venni
-
nesa
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2928 üzenetére
70-300 jobban karcol azonos gyu-tavon,
Atalakitoval veszed az E-p1 et? -
Messer22
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2923 üzenetére
HI
Nem vészes! a régi 40-150 1-3 sec alatt (mint egy régebbi kompakt) végzi az AF-et,
a 70-300 1 sec körül. jó obi mindkettő az ep1-en. -
nesa
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2925 üzenetére
Amig nemprobaltad ki ne add el a 40-150 et hatha igyis megfelel, de azert szerintem jobb igy mintha forditva lenne.
-
nesa
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2923 üzenetére
A regi 40-150 nem tamogatott obi nem ismeri a kontraszt AF-et alitolag fokuszal de lelassssssul, a 70-300 az tok rendben ismeri a kontraszt AF-et csak a legujabb firmware legyen rajta.
-
nesa
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2009 üzenetére
Itt jon jol az elokep 10x nagyitasba.
En mindenkepp elektromosra akarom csinalni
mert rekeszelni nagyon nagyon kell.
-
nesa
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #921 üzenetére
Rejtett menubol kell ,ugyse megy?
-
válasz
Latissimus Dorsi #845 üzenetére
szerintem fölösleges. a kis oly vázaknak pici a keresője. ez van. azért lehet velük fényképezni, nem f@szhossz-méregető verseny ez, a lényeg a kép. abban meg elég jó az oly (az újabb gépeikről nem is beszélve, e-pl1-nél nagyon elkapták a szenzor + képfeldolgozást).
-
nesa
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #843 üzenetére
Latom ez a te keped, mi a tapasztalatod vele?
-
válasz
Latissimus Dorsi #743 üzenetére
Köszi!
-
supercow
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #501 üzenetére
kb 5 cm-re volt a toll az obi végétől, a jelölés szerint kicsivel az 1:1 nagyítás alatt volt az obi. Most kevés az időm és ronda felhős az ég, majd ha lehet csinálok mintaképeket. Gyenge fényben sokszor nem talál fókuszt, nagyon kell neki a napsütés vagy más erős fény.
-
ordogboc
tag
válasz
Latissimus Dorsi #431 üzenetére
köszi
-
olli
tag
válasz
Latissimus Dorsi #67 üzenetére
Már olvastam a cikket, sajna az ott említett 80-as obi ami nekem hiányzik. A gépet a hétvégére elkobozták tőlem, csak a jövő héten nézem meg a raw formátumú képeket, egyenlőre az 50-es obival. 13eFt-ért akartak 135-ös obit rámsózni, de az már valószínűleg nagy lenne. Érdekes lehet még 4:3-os méret, mivel a cikkben Canonnal fotóztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged