- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
Szerintem emlékszem, hogy mit beszéltünk meg. Elnézést, hogy elmaradt.
Sokszor nagyon elfoglalt vagyok és azt sem tudom hol áll a fejem, ezért is szoktma kérni, hogy a megbeszélt időpont elött 2-3 nappal keressük egymást, hogy nem-ew jött közbe semmi. Van amikor én keresem az illetőt van amikor elfelejtem és Ő keres engem, de muszály még elötte egyeztetni mert nagyon sok dolgom van.
-
salapp
addikt
Tényleg nem értem. Ha nem fiam Sony A8-a jött volna a tévézősbe nekünk, akkor - az ambi és a P5 Engine mellett - éppen a Philips tévékben megtalálható többféle panelvédő megoldás miatt lett volna 806-os a választott. Kicsit irigylem is most az intelligent logo dimming-et. :-)
Bár az A8 ettől még egy csoda. Máris imádom, de ami fontosabb, feleségem is. -
atus72
őstag
tanulmányozom, sajnos feltűnt hogy nincs középen mert a pixelekre háklis vagyok
ugy látom másokat is idegesít
"Hey guys, can we do something with pixel shift (orbiting) on Philips OLED screens. This feature is not needed when watching anything without fixed element on the screen and it ruins whole experience of watching TV because even though I'm trying not focused on the edge of the screen my eyes are constantly attracted by thicker bezel on one side. I think Philips should give us an option to turn it on/off and probably that can be done with future software update. Can we somehow address this issue to Philips, some kind of petition or anything else, any ideas!
" -
titanium_100
tag
Az erösítő earc képes. Tv is lesz új de max év vége fele, s nem szeretném addig kidobni a pénzt feleslegesen a médialejárszóra. Egy belépő szintű atmos rendszer a cél amúgy. Ha androidos tv-t veszek arra felrakhatok bármilyen lejátszót ami kezeli az ujabb kodekeket s nem szükséges médialejátszó? Vagy hogy van ez?
-
-
Janaboy
veterán
Próbáltam a Chansortot elvileg kellene tudnia, de nem tölt be semmit, majd írok a fejlesztőnek, most megcsináltam a kedvenceknek.
@bnorci: sehogy, csak újként telepített tv, vodafone (upc) CI kártyával.
Dehogy írjak jó dolgokat is, szép a képe a 806nak, nem tudom miket szoktatok nézni homogenitashoz, meg azt se hogy akarom-e megnezni őket, de nagyon szép a kép.
A hangon meg teljesen meglepodtem, jo kis hangszóró szett van a hátulján
Persze filmeket házimozin nézem, de tvhez bőven jó.Hd csatornák szépek, az SDk azért 65"on már nem annyira.
Még azért kell allitanom a képet, meg szoknom is kell
Viszont az android meglepően gyors. -
-
-
Vhiktor
Topikgazda
Vincent videója alapján írtam a 700 nitet.
Én nem vagyok benne biztos, hogy Ők a 803 nitet kalibráltan mérték, ráadásul a grafikonon látszik, hogy 100% stimulus esetén sok a kék ami megdobbhatja a fényerőt.
RTINGS is sokszor tükrözik a max fényerővel, mert sokszor a gyári beállításokkal mérik kalibráció elött és bekapcsolnak mellé mindent.
De benne van a pakliban, hogy egy fw frissítéssel feljebb ment a max fényerő.
Ha találkozok egy 806-al akkor megírom
Bár őszintén szólva 700-800 nit között nem is biztos, hogy a legtöbben észreveszik a különbséget.
-
Vhiktor
Topikgazda
Hisense nem színhelyes, kalibracioval lehet rajta segíteni, de nem lesz akkor sem az.
Philipseknek nem szabvány szerinti a hdr és dolby vision kezelese. Persze nem kell itt hatalmas hibára gondolni.
C1-el philipsek terén a 806 van egy sulycsoportban, nem a 706.Jz980at nem lattam, illetve most gyorsan rakeresve az jóval többe kerül. Valamint a max fenyereje azért jóval alacsonyabb, kb 120-140 nittel, nem egy kategória.
Jz1500at többet kalibraltam, picit magasabb a fenyereje, de szemmel nem veszed észre, de nem kalibralhato ugyanolyan pontosra mint mondjuk egy C1, illetve néhány alkalmazás hiánya.
Valamint ha fontos a játék akkor LG abban az élen jár.
Persze ezek is nagyon jó tvk, de véleményem szerint mindent összevetve a C1 nyer.
Persze beleszolhatnak a választásba az egyéni preferenciák (ambilight, hdr10 plus támogatás, oprendszer típusa, stb)De mint ahogy fentebb is írtam jó lenne ha ezek a TVK is vendégeskednének nálam és nem csak pár órás benyomás alapján alkotnak róluk véleményt.
-
sb
veterán
Köszi az új infókat is!
Nem tudtam mennyi gyors a rendszer, ezek szerint azzal nincs gond.@Celtis
Köszi neked is. Mostanában nem követem mit tudnak a TV-k, régen az rtings-en én is néztem de Philips ott nem volt sajnos soha. App-nál nem is konkrétan az app-ra gondoltam, bármin elcsúszhat, droidon boxon is ismerős a probléma, hogy hekkelni kell. Az érdekelt, hogy app-ban megoldották-e (app+os szinten) vagy csak kívülről megy, ezt szokta külön tesztelni az rtings is. Amúgy nem musthave, mert van box és Fire Stick is... de azért érdekelt mi a helyzet ilyen téren. Sonyból kiindulva akkor ezzel is lehet trükközni ha muszáj. -
rainman72
nagyúr
Philips [55Oled706] szted??Árban nagyon jó
Reggelig alszok még [egyet rá] -
-
rainman72
nagyúr
"LG szervíze jó ,de Philipsé sem rossz.Fentiek fényében te döntsd"
Ez konkrétan mit jelent,már mint a Philips oldala?
Lcd téren egy tv-m se döglött meg,oled szinten meg még nem tudom.
Köszi a választ ha tudod
Néha be nézek ide is kell a tapasz
Oled sztem a jövő,de addig még az emberek többségének nem el érhető az ára miatt,addig kellenek az új infók az átneveléshez -
Isual
veterán
HDR, DV Cinema módban van.
Minden más paraméter automatikus, ahogy a HDR, DV mód bekapcsol.
Mégis HBO Max alkalmazásban akár DV akár nem sötét szürke a fekete.
TV, YouTube rendben van.
Blu ray lejátszó, lemezről rendben van.
ZIDOO médialejátszónál meg Hobbitok jók voltak HDR, The Dark knight bármelyik rendes verziója meg szar, sötét szürke. Meg több nem 4K-s sorozat és film is amúgy. Ami nem DV, nem HDR.Nem tudom mi lehet a hiba vagy az oka ennek. A fent linkelt cikk érdekes mondjuk.
Majd megpróbálom letölteni a 2022-ea Batmant, az vajon médialejátszón milyen lesz fekete ügyileg az HBO Maxhoz képest.
Ha bárkinek van ötlete, ne tartsa magában!
-
Isual
veterán
A HBO Max-on a Dűne és a Batman is Dobly Vision.
Semmit nem enged állítani, hogy lehetne valami nem jól beállítva?
Filmmaker mód, de más módban is ugyanez.
@#72985Matt89: Akkor a Hobbit miért ment tökéletesen HDR-ben. És a Dark knight miért nem? A következetlenség miatt nem értem ezt. Nem lehet a Zidoo a hibás, mert a Hobbitok gyönyörűek, de a többi film amit szedtem, az mind ezzel a problémával küzd, hogy a fekete nem tökéletes, akár HDR, akár nem.
HBO Max meg saját alkalmazás, Dobly Vision, Cinema mód azon belül és ott fixen nem jó a fekete, bár csak három filmet néztem, a harmadik nem is volt DV.
Blu Ray-ről meg tökéletes a fekete a Dark Knight-nál.
TV médialejátszója megfordult az én fejemben is, kipróbálom ha elbír ekkora mkv-val, de majd csak a héten valamikor.
-
-
bnorci71
addikt
csak bele vau-vau
ha neked úgy tetszik használd úgy
ha bekalibráltatod azt fogod látni amit a rendező elgondold, de ha neked nem tetszik az a színvilág....
emlékszel én átállítottam a te beállításaidra a tv-t és nekem nagyon-nagyon sötét volt, neked meg úgy tetszett.
1hete a 12éves samut nézem mert elment a 706 szervizbe. Bekapcsoláskor jujj jézus mi ez hol vannak a színek stb.? Pedig előtte semmi bajom nem volt vele, adtam neki egy kis színt egy kis fényerőt megszoktam már fel sem tűnik. Na jó a fekete az hiányzikBiztos hogy kalibrálás után az a kép nagyon furcsa lenne meg kel majd szokni.
Vhiktor
most az jutott eszembe, hogy neked mi a tapasztalatod a legtöbbünk túltolva használja a tévét?#72710Borisz76
hinnye ennek van ára az új ár feléért tavaly új Sony igaz az alap erölködő+használt Wharfedale Crystal 5.1 megvolt. 80+70e ha jól emlékszem. De bérházba egy soundbar is bőven elég gyerek most hozza vissza a Genius HT 5.1-t azt mondja nem viszi ki Ausztriába mert a bérházba se használták soha mert sok volt -
Bőven elég nekem átlagfelhasználásra. 70be van kb, szerintem eléggé jó kuponozás volt így ..
Egyedül sajnos az Xbox-al van probléma, mert hatalmas késés van Dolby Atmos módban, sajna nem egyedi eset, pedig ég és föld a különbség. Így marad ott az uncompressed 5.1 egyelőre ott.
-
Vhiktor
Topikgazda
Igen 6500K a szabvány szinhomerseklet, minden filmet ezzel készítenek.
Sajnos az hogy kiválasztod a meleg szinhomersekletet még semmit nem jelent, sokszor van olyan, hogy a gyári meleg az túl meleg 4500-5000K körüli. Ettől simán láthatod túl sárgásnak, pirossasnak a képet.
Ez csak kalibralas során fog kiderulni.De a tultolt kontraszt is okozhat ilyet illetve egyéb dinamikus beallitasok.
-
PuMbA
titán
"Ok engedjük el mert olyan dolgokat keversz ide, film élvezést meg hasonló ami teljesen mellette van a kérdésem technikai lényegének"
A technikai lényegének igen, de összeségében minden mögött ez van. Nem költök motorra, ha egyáltalán nem élvezem a motorozást és nem is szeretném jobban élvezni.
"Szerintem beruházok a kalibráltatásra."
Ruházz, de nem hideg színhőmérsékletet fogsz kapni, hanem Meleg 1-hez közelítőt, mert az a természetes
Csak sokan azért nem hiszik természetesnek, mert annyira sokat nézték a kékes hideg színárnyalatot. Erre írtam az előző hozzászólásomban a 2 hetet. Nekem is kalibrált a monitorom és az én TV-men például a Meleg 2 van hozzá legközelebb.
belan:
-
blakey
titán
A kalibrálás eredménye egy olyan fehér ami akár két vagy több fehér közötti különbséget is jól megmutatja, van sárgás fehér, azaz meleg és van kékes fehér ami már hideg, illetve a többi színnel "kevert" fehér is előfordul. Tehát ha egy kalibrálás során a szürke-skála a helyén van akkor amit egy filmben sárgásnak látsz annak olyannak kell lennie, akkor jó a fehéregyensúly ha a fehér különböző árnyalatai a helyén vannak. Lehet, hogy egy többször látott anyag alapján állítod, hogy neked túl sárgás ami valóban olyannak kell lennie, de előtte rossz beállításokkal használtad. TV-től függetlenül, a meleg árnyalat mindenképp sárgásabb, zöldesebb a normál vagy a hideghez képest, de ez az az árnyalat amit kevésbé kell korrigálni, hogy a lehető legjobb összképet kapjuk, ezért írják, azt, hogy a meleg áll a természeteshez legközelebb. Egyébként én is a meleg árnyalatot állítottam, a gyári sárgásabb a beállítotthoz képest, de nem éri el a normál árnyalatát, simán lehet, hogy a meleg 1 (ha van olyan) van a legközelebb a valódi fehérhez.
-
alaves
addikt
Színhőmérséklet helyes megjelenítés a 6500 K-re állított kijelző. A nap állásától függően folyamatosan változik a természetes színhőmérséklet, de elvileg minden videó anyag D65 referenciával készül. A D65 nagyjából megfelel a Nyugat-Európa/Észak-Európa átlagos déli fényének (a közvetlen napfényt és a tiszta égbolt által szórt fényt egyaránt magában foglalja), ezért nappali fénynek is nevezik.
Azt viszont nem igazán értem, hogy pl. az élénk, eco, játék és sport képmódoknál miért van ettől más színhőmérséklet gyárilag beállítva. -
PuMbA
titán
" valamelyikfilmnél természetellenes volt a bőrszín"
Akkor ez azt jelenti, hogy már túl melegre állítottad vagy a film direkt volt olyan
""nyavékolást" nem igazán olvashattál tőlem"
Ezt nem is állítottam, illetve nem volt szándékomban se.
"Ott azt nézed amit kapsz, itt meg azt amit beálítasz teoljesen fals hasonlat."
Nem fals hasonlat. Azért jó ez a hasonlat, mert ez simán megmutatja, hogy semmi köze a melegségnek vagy a hidegségnek, hogy egy filmet mennyire élveznek az emberek. Tehát a színhőmérséklet kérdése alig létező / minimális hatású.
"Amúgy mozikban a legtöbb helyen a hangzás sincs rendben ,nem csak a kép ( szerintem) kivétel pár kivételnek."
Lehet, én erről nem tudok. Tegnap voltam moziban Dolby Atmos-os teremben, a hang tökéletes volt.
-
PuMbA
titán
"egyszerűen túl piros/ narancsos a meleg árnyalat, páromnak is és nekem is a hideg jön be.
Viszont mindenhol azt olvasom hogy melegre kell állítani ha színhű képre hajtok."Igazából nincs olyan, hogy mi "jön be", csak olyan van, hogy mit szoksz meg
2 hétig nézed a meleget, azt szokod meg, két hétig nézed a hideget, azt szokod meg. Mozikban is meleg színvilág van és senki sem nyavékol érte, pedig emberek tízmilliói mennek megnézni a például a marvel filmeket. Innen tudható, hogy túlságosan nagy jelentőség van ennek tulajdonítva, mikor ez csak minimális dolog, ami bármikor módosítható, ahogy kedvünk szottyan hozzá.
-
Kisszaboo
junior tag
Az oke. Illetve nem oké. De, ha egy márka 2X is szarban hagy, akkor esetleg váltok más felé. Más. Itt savaztál, h a 706- ot ok nélkül kritizálom. A Philips fórumban már ketten is szervízbe küldték. Nem szabad ennyire elfogultnak lenni . A gyártóknak kellene abbahagyni a szar példányok piacra való kiengedését talán. Mégiscsak félmillás, vagy még többe kerülő TV- kről beszélünk. Vitát lezártnak tekintem. Köszönöm.
-
alaves
addikt
Ők tudják, azonban ha nem feltétlen szükséges a VRR, akkor képminőségben visszalépés lesz a 807, a 936-hoz képest.
Sajnos az OLED+ -nál is átlag felhasználói marketing van. Ha a 936-os 'P5 dual engine' 'helyi kép védelme' algoritmus 32400 kijelző-zónát elemez, akkor érdemes átgondolni, hogy a képfeldolgozás többi eleme is mennyivel részletesebb lehet.
Az biztos, hogy pl. a C1 zónaelemzése is csak ~840, mert azonos méretűek a 'logó fényesség' algoritmus foltjai az OLED754-ével. Érdekes lehet, hogy vajon a Sony A90J vagy a Panasonic JZ2000 mennyi zónával dolgozhat. -
alaves
addikt
A link-ekben VRR-ről van szó, de az hogy hány Hz-en az nincs. A TV infó kiírja ugyan, de nem hinném, hogy az korrekt adat. Az fw frissítés 'Felhasználói megjegyzések'-nél beírták volna.
A 936-oshoz még annyit, hogy a 'twin-chip' 'helyi kép védelme' (logó fényesség) algoritmus folyamatosan 32400 zónát elemez a kijelzőn, míg a 706/806-os 840 zónát, tehát sötétített foltok nem jelennek meg működés közben a statikus elemek környezetében. Ennyivel erősebb a P5 'dual engine'.
-
alaves
addikt
A 706/806-okon jelenleg a HDMI 2.1 még nem teljes értékű, 4k/120 Hz-en a függőleges felbontás feleződik 1080p-re (pl. a betűk nem olyan szépek így).
A 4k/120Hz/teljes felbontás/VRR-t a TP Vision megígérte a 706/806-nál (eleve így tervezték a single chip-el), de valószínűleg a 707/807-el együtt jön ki a szoftver-frissítés.
A 936/986-nál sajnos nem tudják megoldani (speciális 'twin-chip' miatt), ezeknél inkább a képminőséget választották a mérnökök.
Ha jól tudom a Sony A80J/A90J és a Panasonic JZ1000/1500/2000 is Mediatek MT5895 SoC-al szereltek, mint a 706/806. A Panasonic 2021. novemberben, a Sony 2022 márciusban (a 6.5660-os fw-vel) megoldotta a dolgot. A Philips késlekedik... -
-
Bl@tty
tag
Itt is 706 és mi is azt néztük volna
, de ahogy a 'Filmek' fülre léptem, az app csak "gurigázik" alul és semmi tovább, fekete képernyő, baloldalt az app menüjével... Szóval valami bug biztosan van a HBO-nál.
Maga a tv és az android fut tovább minden gond nélkül közben, csak az HBO app halt le. -
Rogiii
aktív tag
Szerintem a Sonyn is jó az android, legalábbis én semmi anomáliával nem találkoztam eddig.
Amit még szeretek a Sonyban a DTS hangsáv támogatás. Nekem egy Samsung soundbar van rajta és tökéletesen működik vele.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy miben jobb vagy több egy dedikált eszköz. -
Rogiii
aktív tag
Nekem is Sony 65A8B van.
Az androiddal szerintem az a baj ezen a típuson, hogy kevés a hardver hozzá, főleg ha egy médialejátszóval hasonlítjuk össze.
Fel lehet rá ugyanazokat az appokat tenni, meg le is játszik mindent, de én úgy érzem sokszor erőlködik a hardver. Pl. ha Plexen egy 4k filmbe random beletekerek, van hogy 20-30 másodpercig tölt mire újra megy a lejátszás.
Ezt leszámítva a képe szerintem nagyon jó. -
wyll358
tag
Több gyártó se ajánlja, hogy kézzel futtatgasd, sőt van ahol kifejezetten ellenzi és figyelmeztet, hogy negatív hatással van a panel élettartamra, szóval csak indokolt esetben futtatsd, meg évi max. egyszer, stb. Szóval én biztos nem nyomatnám ezt össze-vissza, mert szerintem úgyajó meg random pista is azt írta azinterneten, hacsak tényleg nincs valami képi hiba, amit javítani kellene. Persze ettől még valaki gondolhatja magát okosabbnak mint a gyártók és a technológia fejlesztői/programozói és felülbírálhatja, mert hát mindenki azt csinál a saját cuccával amit akar...
-
Ren Hoek
veterán
Hmm, en csak azt olvastam, hogy elofordul, hogy rosszul mukodik, es ez idezi elo a panel inhomogenitast, mert tulkompenzal. Amugy elvileg nem karos ha rendszeresen fut.
Az biztos, hogy reseteli a vezerlest, meg a OLED subpixelek nyitofeszultsegeit allitgatja. (LG-nek van patentje errol, ott lattam). Amugy lehet azota mar sokadik generacio es ezen is fejlesztettek tobb feature-el.
Mondjuk szerintem tovabbra sem azt csinalja, hogy ahol elkezd lebomlani az anyag, ott tobb feszultseget ad a pixelre. Pl egy Duck TV logonal, elkezdi rapakolni az intenzitast, akkor a teljes panel peak fenyerejet kene hozza lehuzni... hiszen a Duck TV kimaxolta. (Vagy van a panelben egy biztonsagi fenyero tartalek?). Masreszt meg a permanens beeges, az latszik mikroszkop alatt is... szivacsosan elbomlik az organikus reteg. Na most ha erre elkezd meg tobb feszultseget pakolni, akkor Duck TV alakban meg inkabb ki van teve az a terulet az elbomlasnak, mert kevesebb OLED produkalja ugyan azt a fenyintenzitast. Szoval nem hinnem, hogy igy mukodne... ez inkabb csak a ghostingot tunteti el, meg azt kompenzalja, hogy a pixelek egyenkenti analog vezerlese (pl nyitofeszultseg) elallitodik idovel. Azt viszont szepen le lehet resetelni. Inhomogenitas egyaltalan nem csak attol lehet, hogy lebomlik a reteg.
Persze a fene tudja, ez feketemagia.
-
szubence
csendes tag
Köszi a sok segítséget!
Megoldódott, de kicsit félve vallom be mi volt...
A TV csatlakozásnál kicsit határozottabban megmozgattam az optikai kábel foglalatát és lett hang. Szóval szimplán nem volt teljesen a helyén a csatlakozó, pedig többször ki-be dugtam és megmozgattam korábban is hátha.
-
szubence
csendes tag
Köszi.
Ezekből amit írtál, a gyári visszaállítás kivételével már minden megvolt.
Az hogy azt írtad, hogy "engedélyezi e a kimenetnél", az azt jelentené, hogy a TV audio kimenet beállításnál meg kéne jelenni egy plusz opciónak? Jelenleg itt mindig csak 3 lehetőség van: "TV speakers", "HDMI sound system" és "TV speakers off". Én ezért próbáltam itt a "HDM sound system"-re állítani feltételezve, hogy akkor küld kifele digitális audio jelet. -
1stVikman
senior tag
Szia!
Megosztod akkor a képbeállításokat?
Nappal sötét képet úgy oldottam meg eddig, hogy minden beállítás ->javított ->kontraszt ->fényerő növelése -> minimum. Minden más maradt alap (Filmmaker mód),Illetve, hogyan tudom ráküldeni laptop képét? (Miracast és Intel widi, amire képes a laptop.)
Telefonnal sem jártam sikerrel, nem talál kijelzőt. -
1stVikman
senior tag
Eddig csak annyi, hogy szokni kell a rendszert. Nagyon.
Filmmaker módban nézem, talán ez hasonlít leginkább a régi LG-mhez. Teszt videókat lefuttatva 1 db alpixel hibát találtam, ami kék és magenta színek alatt döglött. Olyan 40 centiről már nem látszik, szerintem ez nem lesz válóok. [kép] [kép]
Pixelfrissítést futtatva magához térhet?
Kép szép egyenletes, nekem homogénnek tűnik. [kép]
Menü bonyolult, pl. egy usb-t leválasztani elég körülményes.
Ambilight az rendesen ad az összképhez.
Képet kéne jól belőni, mert most a világos részek azok nagyon azok, sötét meg túl sötét.
Van erre egy általános vagy egy jó kiindulási alap beállítás?
Illetve valami gyorsmenü pl képmód váltásra, usb leválasztásra, elalvás időzítőre?
Röviden egyelőre ennyi.Kisszaboo
Edigital-tól van, 1063€ lett a vége. (TV 1056+szállítás +utánvét)Bnorci71
Súlyra elbírtam volna, de nem voltam elég bátor, hogy egyedül emeljem. -
1stVikman
senior tag
Végül 806 lett.
Többszöri pénzfeldobás döntött.
Ma érkezett meg.
Kicsomagolás nem papírforma szerint ment, mert asszony nem bírta kiemelni a dobozból. Így végül egyik oldalt kibontottuk a dobozt és kihúztuk belőle a tv-t. Utána már tudtuk rendesen mozgatni.
Beállításokkal szerintem elleszek majd, de sok időm nem volt nyomogatni, mert mennem kellett. -
snpetit
aktív tag
Engem különösebben nem érdekel, nem nekem kell őket megvédeni.
Akkor panelt nem cseréltek hanem panel miatt cserélték a TV-ket? Azt írtad nem cseréltek csak egy panelt. A többit nem a szerviz bírálja el, külön küld ki szakértőt a Phillips? Vagy az nem számít panel hibának?
"Olyan Hibás panellellel még mindig nem találkoztak itthon , amire csere kérelem érkezett volna. Az egyetlen darab amit feljebb linkeltem bemutató darab volt több száz órát futott demó anyaggal, gyenge védelmi beállításokkal és panel cserét kapott ingyenes oda vissza szállítással."Szerinted egy hivatalos szerviz milyen információt fog kiadni így email-ben is? Igen szarok a termékek. Úgy a fejükre koppintanának, hogy na. Maradjunk annyiban ami itt van tulaj infó a szerint minden márkával van gond. És igen, ha valakinek rossz és nem javítják szerintem joga van leírni...és igen, ha az az LG és szarik a fejére akkor is. Volt rá példa.
Ezt a magas kategóriás válogatott paneles bullshitet szerintem el kellene már hagyni... soha senki nem igazolta. Ilyen árak mellett lehetetlen a beszállítónál és a Phillips soron kellő tesztet végezni, főleg, hogy egyes hibák csak idővel jönnek elő. A végső tesztelő már régóta a vevő...
-
PlayMax
nagyúr
Sony-m volt és még mindig van is ,LG-ből is kipróbáltam 3db oled szériát de van egy 5 éves lcd LG tv-m is + az új pc monitorom is LG.
Philips-et is vágom mivel utánajártam és nem itt ,hanem a boltban személyesen néztem át őket ,hozzáértő szakemberekkel konzultáltam róla és a nyers őszinteség ,hogy gyenge elektronika apróbb idegesítő hibákkal amiket már leírtam.
És nem Samsung meg Sony pólós figurák beszéltek le a Philips-ről ,hanem akik valóban ezzel foglalkoznak és sorba jegyzőkönyvezik a vásárlás elállásokat. -
PlayMax
nagyúr
Mindenki dicséri a sajátját a világba ,de azért vannak kivételek.
Nekem G1 van mégse vagyok oda érte ,pedig ez a széria valóban premium nem úgy mint egy alsókategóriás Philips termék.Nem mondom ,hogy az LG a legjobb és nem is istenítem ,nem írok róla regényeket ,nincs mit magyarázkodnom és folyamatosan dicsérem a Sony termékeit.
Veled mi lenne ha G1 lenne nálad ,írnál róla egy könyvet? -
bnorci71
addikt
a támogatás válaszában konkrétan benne volt ne osszam meg a levelet illetve a kapott fájlt/linket.
Ha neveket elérhetőséget kiveszel belőle szerintem nem gond.Eleba #71191
érdekes, akkor fogalmam nincs csak a régi Samu Lcd-ből indultam ki hogy ott váltani lehetett földi/kábel/összes között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- Windows 11
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest