-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Janaboy #73890 üzenetére
Vonzani vonz, de van Govee-m ami nyilván nem teljesen egy Ambilight, de teljesen jónak érzem!
A hosszabb garancia idő ami vonz, mert ez a fél év elég karcsúnak érződik főleg, ha több évig meg akarnám még tartani..
Teljesen hibátlan a CX egyébként és tökéletesen megvagyok elégedve vele, az egyetlen negatívum a "kevés" garancia ami van még rá... -
-
blakey
titán
válasz
Janaboy #73276 üzenetére
Csatornalistát akkor lehet szerkeszteni ha nem a szolgáltatót választod, azaz "Egyéb" a kiválasztott. Kb. 10 éve így van. Feliratokat meg az Options/Feliratok alatt tudod kikapcsolni vagy automatikusra állítani. Utóbbi esetében csak akkor lesz felirat ha egyéb a beszéd nyelve.
-
bnorci71
addikt
válasz
Janaboy #73276 üzenetére
Akkor passz, de hogy kapcsoltad be minden csatornán?
Az alap lista szerkesztésnél arra gondolsz ,hogy nem lehet törölni
Mindegyiken manuálisan kel szerkeszteni nem, vagy nem értem itt mire gondolsz?Ma reggel a nejemnek bekapcsolt. Hurrá
De azt mondja 1xcsak bedobta a képernyőkímélőt
-
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Janaboy #70515 üzenetére
Qd-oledet küldtek, de mondom nem qledet rendeltem, mert azt hittem ez a qd-oled az qled, de nem, mert a qd-oled mégsem qled, hanem qd-oled.
Baltát neki!#70529 Janaboy
Kaptam egy 65A95K-t ingyen és bérmentve, még nem is forgalmazzák sehol, de nekem már van.
Ráadásul kibontom, erre a paneljén nincsenek is rajta azok a szép színes kristályok, egy tök sötét valami van helyette. Szóval holnap visszacsomi aztán megy vissza. Tudják ám kivel szórakozzanak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest