Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
A Sony tv-ken kell egy extra beállítás, a 24p kadenciahelyes lejátszáshoz alkalmazásokban. Ezt az rtings tesztekben mindig leírják. Sajnos ez az android rendszer limitációja, nem app függő.
Philipset nem tesztel az rtings. De ha a Kodi videó beállítás menüben csak 60hz-es képfrissítési lehetőség látszik, akor gyanús, hogy ugyanaz a helyzet, mint a Sonynál. -
Philipsé szerencsére nem Google tv még, szerintem látványos vállalható és gyors, jól működik, de fagyások sajnos előfordulnak . Néha kell neki a teljes újraindítás vagy cache törlés. Én pár naponta megjátszom és azóta nincs gond.
Még annyi,ha a megveszitek és CA modult használtok a Tv szolgáltatónál ,akkor erre a típusra érzékeny, de előfordulhat még olyan modul, amit nem szeret, régebbi típusok.
Nekem 100 forintért adott a Tarr egy újabbat ,hibátlan azóta, nincs fagyás.Kandencia helyes lejátszást sajnos nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor