Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl@tty
tag
Itt is 706 és mi is azt néztük volna , de ahogy a 'Filmek' fülre léptem, az app csak "gurigázik" alul és semmi tovább, fekete képernyő, baloldalt az app menüjével... Szóval valami bug biztosan van a HBO-nál.
Maga a tv és az android fut tovább minden gond nélkül közben, csak az HBO app halt le.[ Szerkesztve ]
-
Bl@tty
tag
válasz ricsip #70004 üzenetére
Szerk.: megelőztek...
Android TV meg a Google TV biztosan. Pl. nálam Philips 706-on a Vimu látja a számítógép megosztásait. De nyilván pl. a Kodi is képes(sé tehető?) rá és tuti vannak más lejátszók is.
Ha fájlkezelőben gondoltad, ott is vannak appok ehhez (ES File Explorer, Total Commander...).[ Szerkesztve ]
-
Bl@tty
tag
Sziasztok! (nem tudom mennyire OFF TOPIC)
Ha már felmerült a szerviz téma, Philips OLED esetén van valakinek tapasztalata?
Most rendeltem egy 706-os példányt, mert azért rosszat nem hallottam róla, meg amúgy is ott van az elállási időszak, ha meggondolnám magam, de azért nem árt előre tapogatózni.Sok LG-s véleményt látok, hogy pikk-pakk cserélik a panelt, meg hogy nincs akadékoskodás, de Philips (és a többi "nagy") szervizháttere nem igazán kerül szóba igazán.
Talán azért, mert többségében LG-t vett a jelen lévő közösség (kicsi az 'egyéb' minta), vagy azokkal nincs annyi gond? Netán nem meri beírni senki a tapasztalatait.
Remélem azért akad valaki, aki már került velük kapcsolatba...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest