- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
"Nézzük a Sárkányok Házát és van benne egy hosszabb sötét jelenet, amikor lakomáznak a kastélyban. Megint előjött ez, ami kezdetektől zavar, hogy 1-2 perc után annyira lesötétíti magától a jelenetet, hogy konkrétan semmit nem látni."
Erre a problémára írtam korábban, hogy az intelligens képmód megszűntette, de közben sejthető volt, hogy nem maga a képmód csinálja, hanem inkább azon belül egy adott beállítás.Nos, végeztem egy kis tesztelést, a contrast enchancerre gyakanodtam, így visszállítottam mindent filmmaker módra és csak annyit változtattam, hogy a contrast enhancert bekapcsoltam. (mindegy, hogy low vagy high) A probléma így is megszűnik, a tv nem csinálja az automatikus lesötétítést, szóval ez így a legjobb kombináció.
Két lehetőség maradt:
A. Most akkor vagy konkrétan a contrast enhancer nem hagyja megtörténni a dimmelést.
B. Vagy pedig szimplán csak a fényerőhöz van köze, tehát mivel a default filmmaker módnak elég sötét a képe, így ott ezért lép életbe a további sötétítés (logikus?), de magasabb fényerőt használva ez a probléma amúgy is megszűnne.Most számomra mindegy, hogy A vagy B, mert amúgy is sokkal jobb a kép contrast enhancerrel, de aki ezzel a dimmelés gonddal küzd, ezek valamelyikét próbálja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor