- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Sziasztok.
Van egy Philips 48OLED806 TV-m, amely még nincs két éves. Naponta kb. 4 órát van használva, szóval kábé 3000 üzemóra lehet benne.
Amikor megvettem (vadiújan) már volt rajta 1 subpixel hiba, de némi lamentálást követően túltettem magam rajta, nem vittem vissza ennyi miatt a készüléket.
Úgy egy évvel később ránéztem ismét egy EIZO Monitor Testtel és továbbra is csak azt az egy hibás subpixelt találtam.Eltelt majdnem ismét egy év, a napokban megint ránéztem a panel tesztelővel és legnagyobb meglepetésemre egy rakás hibás pixelt láttam
A bal felső sarok a legrosszabb, ott egy kis felületen van vagy 15 hibás pixel (erről itt egy közeli fotó). De körben, közel a szélekhez még van legalább 10 hibás pixel, elszórtan. Jellemzően csak valamelyik subpixel halt meg, van, ahol a teljes képpont.Nem kell mondanom, eléggé felbosszantott, hogy egy alig 2 éves panelen máris ennyi a hiba. Úgy tudom ugyanaz a kijelző van benne, mint az LG C1-ben (nem vagyok biztos benne, de mintha ezt olvastam volna anno, mielőtt megvettem a TV-t).
Rákerestem a neten és hemzseg a Reddit azoktól a posztoktól, amelyekben éppen ezekre a panelekre panaszkodnak, pontosan ugyanezzel a hibával, vagyis hogy a szélekhez közel pusztulnak a pixelek.Szerintetek érdemes ezzel a szervizhez fordulni, vagy úgyis leráznak annyival, hogy "ez ilyen"? 1 év garancia van még rá.
Vagy várjam meg míg közelebb lesz a garancia lejárta, addig még úgyis biztos lesz egy csomó új dölglött pixel, ha ez a tendencia folytatódik és majd akkor keressem meg a szervizt?Valakinek van ilyen irányú tapasztalata esetleg ezzel a modellel?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- iPhone 11 Pro 64Gb
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor