Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nem. A különbség az, hogy én a helyén kezelem a Sony-t te pedig felmagasztalod. Miért lenne az oltás ha azt mondom, hogy egy C2 szintjén van? A C2 egy gagyi TV vagy mi? Hozzáhasonlítani TV-t az oltás?
Fogalomzavarban vagy.Hatalmas nagy Sony utálat van itt a topikban (tisztelet a kevés és igényes kivételnek).
Inkább ez jön le ,bárki említ egy Sony jelzőt azonnal ugranak az akciós hiénák (vannak egy páran).Neked nagyon gyenge a felfogásod. Senki sem utálja a Sony-t csak nem élvezünk el tőle és nem mondunk olyat, hogy az A80L jobb mint a G3. Nem rég írtam valakinek, hogy C3 helyett az A80L egy okés döntés. Akciós hiéna
Jobb tévét venni azonos áron (X75L v C805) az akciós hiénázás lol na az ilyen és ehhez hasonló véleményedért vagy kinevetve.Mi a helyén kezeljük a Sony-t és az A80L-t. Továbbá az A95L-től sokan ténylegesen a menyországban lennének.
(S)Te vagy az aki nem kezeli helyén (/S)és felmagasztal egy közepes OLED TV-t a csúcs szintjére és ezt általánosságban adja elő, miközben mindenki más (szakértők is) máshogy gondolják.Én is befejeztem. Nagyon gyenge a felfogásod és nem érted miről beszélünk, ha szerinted oltom a Sony-t mert C2-höz hasonlítom, akkor a toronyban gondok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fogalomzavarban vagy.
Vhiktor