Hirdetés
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
LG saját rendszere szerintem jobb, átláthatóbb és jobban kezelhető. Viszont a Samsung szerintem pörgősebb, gyorsabb.
Persze ez lehet tökre egyéni dolog. Nem biztos, hogy mindenki azonos véleményen van.
Én QN90A -t váltottam OLED -re, és annak ellenére, hogy van már itthon egy jól bevált LG OLED, nem vetettem el más opciókat sem. C3 és S90C volt a fő irány, és végül utóbbi mellett döntöttem, mert jobban bejött. Nekem a DV és a DTS nem fontos.
Az, hogy a gyári képbeállítás milyen, számomra egyáltalán nem lényeges. Tök mindegy milyen márkáról van szó, akkor is hozzá kell nyúlnom. Szóval lehet, hogy aki a Samsung TV -k esetében jóváhagyta ezeket a beállításokat fullra be volt drogozva, de ez engem a legkevésbé sem zavar. Mindegy, hogy kicsit vagy nagyon kell állítani a gyári értékeket.
Szerk.:
Csak azért írtam az utolsó bekezdést, mert valamiért ez mindig szóba kerül, de én nem kifejezetten tartom jó dolognak szimplán kicsomagolni és használni a TV -t.Lehetőség szerint érdemes jól beállítani, vagy pontosabb és jobb eredményért szakemberhez fordulni, aki bekalibrálja minden módra a TV -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor