- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Én nem vagyok ellene annak sem, ha valakinek a vivid, dynamic kontraszt és társai jönnek be, én is így kezdtem amikor megvettem az oledet (erről még később). Ez ugyan az mint hifiben, valakinek a természeteshez közel álló, neutrális hangzás tetszik, valakinek meg az túl steril, unalmas és kellenek neki az erős kiemelések a spektrum bizonyos pontjain.
Mindazonáltal, ahogyan a magam példáján és a nagy egészet nézve is tapasztalom, ez inkább egyfajta megértési, megérési folyamat. Ha megnézed, mind hifiben, mind tv képbeállítások terén, azért akik komolyabban foglalkoznak a témával, mindig oda jutnak a nap végén, hogy a minél természetesebb lesz a jobb megoldás. Ez egy folyamat része, aminek végén ez a konklúzió, csak nyilván aki még a folyamat elején, közepén jár, ezt nem fogja megérteni, mert nem tart ott. Nem véletlen, hogy helyi példával élve, Vhiktor sem vivid módban nézi a tv-jét, hanem a lehető legtermészetesebb beállításokon, ez egy következménye annak, hogy valószínűleg rengeteg tapasztalatra tett szert az évek során és ide jutott a végén, mindenki ide jut a végén. Komoly hifisták sincsenek olyanok, akik beasts fejeseken hallgatnának zenét, hanem csak a minél természetesebb játszik egy ponton túl már.
De mondom, én megértem, nekem is kellett hozzá kb fél év, hogy ide jussak a beállításokkal és rengeteget tesztelgettem, mire (láss csodát) magamtól is teljesen azokra a beállításokra jutottam végül, amiket Vhiktor is közzétett a videójában, mint "helyes" beállítások. Illetve zenében is ki kellett próbálnom hozzá ezt+azt, mire megérkeztem arra a pontra, hogy végső soron a legkellemesebb mindig a legtermészetesebb hangzás lesz, ezért használok HD600-at és HD660s-t. (kb legneutrálisabb fülesek 500$ alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű LG OLED G4 "55" (Gallery Edition) 4K/144Hz
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor