- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Akkor már én is hozzájárulok a statisztikához, nálam az s95b:
HDR & SDR filmmaker módban van, mindkét esetben a gyári preseten semmit nem változtatva.
Így a hdr az ugyebár 100-as fényerőn van, de az ilyen extra dynamic kontraszt és hasonlók, amik a vivid módra jellemzőek offosak, szóval nem világosítják túl a képet. Az sdr fényerő valami 35-40 körül van asszem gyárilag filmmakerben, sőt ebből még le is vesz kicsit az automatikus fényerőszabályzás, ami a presettel automatikusan bekapcsolódik, szóval mivel "ahhoz tartozik" így nem nyúltam bele abba sem. Illetve azért sem, mert nagyon tetszik így a kép, pont annyiit vesz még vissza sötét szobában a fényerőből, hogy azt természetesnek érezzem.Nekem ez így nagyon bejött, de általánosságban tv-től függetlenül is én amondó vagyok, hogy akkor jó a fényerő, ha azt érezzük, hogy olyan a kép felülete, fényerő kisugárzása, mintha egy festményt néznénk, tehát nem "világít" kifelé alapjáraton, hanem csak úgy "van", mintha nem is tv képernyő lenne, hanem egy falon lévő festmény. (nyilván a hdr csúcsfények ez alól kivétel)
Se nem szabad, hogy "világítson" kifelé, mert elvesz a természetességből és fárasztja is a szemet, illetve az sem jó, ha túl sötét, mert az meg már szintén nem lesz természetes hatású, de ezt lehet érezni a filmbéli jeleneteknél, hogy tényleg olyan valósak-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel topik
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor