Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Sziasztok! Elég sok mindent megnéztem: ma reggel jött egy frissités a TV-re, az megvan, aztán alaplap biosfrissités, minden driver frissitése, külön most felraktam a windows11-et is és azt is belőttem, TV beállításait végignyálaztam, minden belőve, kifújattam a HDMI portokat, áramtalanítás megvolt éjszakára, új HDMI 2.1-es kábel van. A helyzet most: a villódzás, képhibák és a néha bejövő 1-2 másodperces képelsötétülés megszűnt! Mind az új, mind a PS4pro kábelén, de még a régi kábelen sincs semmi képhiba!! Helyette jött egy másik hiba: Forspoken-ben HDR bekapcsolva, 4k, 120hz-en: HDR fényerő lecsökken egy pillanat alatt, kicsit sötétebb lesz a képernyő, hol kicsit hol nagyobb mértékben, aztán lassan vissza is áll a normál HDR fényerőre, 1-2 másodperc alatt. Elég zavaró, teljesen radom, gyakorlatilag villódzásszerűen csinálja. Néha percekig nincs, aztán rájön többször is. A TV-n az energiatakarékosság és az AI fényerőszabályozás ki van kapcsolva, így gőzöm sincs, mi okozza. 80% a pixelek fényereje és a játékban is feltolva a fényerő. FPS 60-on és grafika leállítása se szünteti meg. Hamarosan még ma csinálok róla egy videót. Last of Us és Horizon zero down-ban egyenlőre nem tapasztalom, se a windowsban se. Próbáltam visszaállítani a TV-t a default alapbeállításokra, de egy 4 jegyű kódot kér. Hátha az segítene.
Jelenleg már semmi ötletem sincs, mi okozhatja. 1,5hete lévő frissítés előtt semmi ilyen probléma nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor