- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
hunspikey
üzenetére
Semmi olyat nem írtam amiket belelatsz.
A streaming kielégítően jó minőséget ad, az átlagos felhasználói elvárások és érzékelési képességek, eszköz beállítási képességek fölött jóval.
A BD (remux) ettől is jobb. Sokkal.Az OLED TV -k a tv minőségi skála felső 5%-át képviselik. Vannak régebbi modellek és új, jobb képességű modellek. De szerintem a legjobb és leggyengébb OLED-ek között sincs akkora különbség mint a legjobb LCD és leggyengébb OLED között. Biztos nagyon jó tv a G3, az is lehet, hogy most ez a legjobb. Használd egészséggel, élvezd!
Csak szerintem a képminőség megítélése szempontjából komoly jelentősége van a forrásnak, egy bizonyta6, ismeretlen tulajdonságú forrás (streaming) nem lehet alapja a képminőség objektív megítélésének.
Valószínű, hogy streaming nézés élvezeti értékét nem sokban befolyásolja, hogy melyik OLED TV -n nézzük, még BD esetén is műszeres mérések vagy sas szemek kellenek (meg sok hit) a különbségek eszlelesehez. Ezek a teljes 2 órás filmelmeny szempontjából még jelentéktelenebbek.
Szerintem. Szemelyeskedes nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor