- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
hunspikey
üzenetére
Semmi olyat nem írtam amiket belelatsz.
A streaming kielégítően jó minőséget ad, az átlagos felhasználói elvárások és érzékelési képességek, eszköz beállítási képességek fölött jóval.
A BD (remux) ettől is jobb. Sokkal.Az OLED TV -k a tv minőségi skála felső 5%-át képviselik. Vannak régebbi modellek és új, jobb képességű modellek. De szerintem a legjobb és leggyengébb OLED-ek között sincs akkora különbség mint a legjobb LCD és leggyengébb OLED között. Biztos nagyon jó tv a G3, az is lehet, hogy most ez a legjobb. Használd egészséggel, élvezd!
Csak szerintem a képminőség megítélése szempontjából komoly jelentősége van a forrásnak, egy bizonyta6, ismeretlen tulajdonságú forrás (streaming) nem lehet alapja a képminőség objektív megítélésének.
Valószínű, hogy streaming nézés élvezeti értékét nem sokban befolyásolja, hogy melyik OLED TV -n nézzük, még BD esetén is műszeres mérések vagy sas szemek kellenek (meg sok hit) a különbségek eszlelesehez. Ezek a teljes 2 órás filmelmeny szempontjából még jelentéktelenebbek.
Szerintem. Szemelyeskedes nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű LG OLED G4 "55" (Gallery Edition) 4K/144Hz
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor