- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Aki monitornak is használja a tv-t rtx kártyával az a nvidia vezérlőbe mennyire állitja a bit mélységet? Én 12-re raktam és rgb és korlátozott menüpontot. Egy youtube videoba láttam. Természetesen 120hz. De ahogy nézem a tv csak 10 bitet tud. Állitsam inkább 10 bitre vagy jobb a max 12 aztán kijön amennyi tud? Csak olyan írjon aki képbe van ezzel
Illetve a tv csak kikapcsolás után regenerál? Azért kérdem mert ha este kikapcsolom hagynám reggelig áram alatt de amikor elmegyek otthonról áramtalanitanám és csak este kapna ujra áramot. Szóval az elég neki hogy pl éjfélkor kikapcsolom és reggel 5-kor áramtalanitom? Ez lenne kb a legnagyobb szélsőség ennél csak többet lenne áram alatt kikapcsolás után. Amúgy egy állat egyre jobban bírom csomó mindent beállitottam rengeteg youtube video után. Már minden modba nagyon fasza és tetszik megszoktam a meleg 50 beállítást is. Játszani is brutál vele mondjuk ehez a asus tuf 3080 is sokat hozzátesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Formula-1 humoros
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve a tv csak kikapcsolás után regenerál? Azért kérdem mert ha este kikapcsolom hagynám reggelig áram alatt de amikor elmegyek otthonról áramtalanitanám és csak este kapna ujra áramot. Szóval az elég neki hogy pl éjfélkor kikapcsolom és reggel 5-kor áramtalanitom? Ez lenne kb a legnagyobb szélsőség ennél csak többet lenne áram alatt kikapcsolás után. Amúgy egy állat egyre jobban bírom csomó mindent beállitottam rengeteg youtube video után. Már minden modba nagyon fasza és tetszik megszoktam a meleg 50 beállítást is. Játszani is brutál vele mondjuk ehez a asus tuf 3080 is sokat hozzátesz
Vhiktor