- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Lg65c2 tapasztalat. Tegnap jött az új gépem meg a tv is. Sok volt a teendő de szépen estig mindent beállitottam a tv-n is egyenlőre nagyjábol Vhiktor videoja alapján meg egy monitor módot egy külföldi tipp alapján. Érdekes hogy mindkettőbe sokkal melegebre van ajánlva ami nekem szemmel láthatóan olyan mint ha olvaso modba tenném a fehér sárgább. Lehet még új azért nem tudom de összeségében szerintem most nekem jó és ez a lényeg. Sdr hdr dv beállitva plusz ismerkedés a tv-vel. Estére elég kellemesen elfáradtam elkezdtem élvezni a munkám gyümőlcsét és a netflixen néztem dv tartalmat. Első talasztalat hogy kicsit sötétnek éreztem de a fehér fekete egyensúlyt 50-en hagytam ahogy mindenhol ajánlják. Ez változik idővel vagy csak gagyibb pont az a sorozat dv-je? Világos jelenetnél szuper volt de nem volt sótét jelenetnél sötétben az a hűha faktor mint pl az mm-be a kiállitott tv-n. Na de ami elkezdett fusztrálni hogy szintén dv modba szürke ködös jelenetnél bal oldalt 2 függőleges kb 4 mm vastag sötétebb csikot vettem észre de csak néha láttam. Na gondoltam csinálok képet most rola de már nincs ott.. Ez a regeneráció vagy mi a tököm?
Meg amúgy ha nem állitottam semmit és folyamatosan be van dugva a tv ő mikor regenerál amúgy? Így hogy reggelre eltűnt a csík kicsit megnyugodtam mivel nem szívesen caomagolnám vissza és csinálnám meg újra ezt a hercehircát oda vussza stb haza jönni amikor jönnek érte stb. Amúgy a kicsomagolás simán ment egyedül az itt kapott tipp alapján hogy nem vettem ki a dobozbol csak kitoltam az alját annyira hogy a talpat rá tudjam tenni és a doboztal álliottam fel hogy egyenletesen kapta terhelést. Stabil volt a dolog de azért kicsit izgi volt
csak fél misi. Ez a 100 orás bizonyos járatás kép szempontjából észrevehető lesz a változás? Bocsi ha rok a regény de még friss az élmény és nagyon élvezem hogy egy ilyen ürhajo itt van a szobámba
Amúgy egy asus tuf 3080 vga-s gép lesz a jó barátja
Veszek még egy xboxos kart és elég jokat fogunk mokázni szerintem
35 évesen ugy érzem magam mintha gyerek lennék rég éreztem ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Meg amúgy ha nem állitottam semmit és folyamatosan be van dugva a tv ő mikor regenerál amúgy? Így hogy reggelre eltűnt a csík kicsit megnyugodtam mivel nem szívesen caomagolnám vissza és csinálnám meg újra ezt a hercehircát oda vussza stb haza jönni amikor jönnek érte stb. Amúgy a kicsomagolás simán ment egyedül az itt kapott tipp alapján hogy nem vettem ki a dobozbol csak kitoltam az alját annyira hogy a talpat rá tudjam tenni és a doboztal álliottam fel hogy egyenletesen kapta terhelést. Stabil volt a dolog de azért kicsit izgi volt
Veszek még egy xboxos kart és elég jokat fogunk mokázni szerintem
Vhiktor