Hirdetés
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
Csúcsfényerő? Fogalmam nincs...
Egyszer belőttem, azóta úgy van.
És igen, én is úgy látom magam is, hogy nagyon magas oled fényerőnél (SDR) egyszerűen "elvész a konraszt", mert minden csak világít ezerrel. Olyan, mint egy neon kirakat. Tkp. ez lenne az "áruházi" mód, amit ugye még a legelején illene kikapcsolni, hiszen azért vettünk oledet, mert szeretjük a "mély" képeket.
Moziban cirka 70-80 nit fényerő van, de senki sem panaszkodott még, hogy rosszul érezte magát, mert túl sötét volt. Nem érdekes?#89001so_ha "szokott lenni" olyasmi mód is, hogy az USB-t ébren tartja. Ilyenkor kb. ennyivel megnő a standby fogyasztás is. Menüben keress rá valamilyen energiatakarékos készenléti módot keresve és kapcsold ki ezt az opciót. LG-n van, ezt tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszer belőttem, azóta úgy van.
Vhiktor