Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
Leonidas89
üzenetére
Én egy Samsung Q80 qled tv-nél futottam bele a rossz mozgásba. 3 hónapig napi szinten állítgattam, mert más különben mindene tetszett. Egy 55-ös Sony ledről váltottam és rettenetesen zavart a mozgás akadozása. Az összes lehetőséget kipróbáltam amit lehetett, különböző forrásokkal meghajtva.
Volt amikor minden rendben volt és örültem, a következő percekben meg ordítottam. Néha nem sok választott el attól, hogy kivágjam az ablakon. Egszerűen nem tudtam úgy beállítani, hogy jó legyen. Aztán gondoltam egyet (3 hónap múlva) és eladtam,. Lett helyette egy Panasonic Fz800-as Oled. Soha jobb cserét. gyönyörű színek, mozgás is rendben volt. Most egy LG CX előtt ülök, a DV és hdmi 2.1 miatt, a Pana meg ment anyuméknak.
Én is nagyban gondolkodok 77-es cserén, de még megvárom a teszteket, árakat. LG,. Sony, Pana.
Samsung teszteket is nézegettem, de vissza tart a régi rossz tapasztalat. Megőrülnék ha olyan lenne még1x a mozgás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor