- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Olyat mondok, hogy ettől leestek a székről...
Szóval, HDR-t nézünk asszonnyal (Nagy Fal). Azt mondja, hogy olyan természetellenes a kép, mert szétvakítja a szemét és a szereplők amúgyis külön életet élnek a háttérhez képest.... közben/előtte már lassan 38-ig csökkentettem az oled fényerőt.
Mondom jó, akkor menjünk még lejjebb... egészen 30-ig, a kontraszt pedig megállt 85-ön. Úgy egyeztünk meg, hogy nekünk ez tetszik, így tetszik. És SDR-hez képest így is sokkal nagyobb a kép dinamikája. Nem érzem/látom, hogy ennél nagyobb dinamikájú képtartalomra szükségünk lenne. Tudom, vegyek elcédét...
Van olyan HDR szabvány/előírás, amit megszegtünk?
Nekünk tényleg nagyon tetszik (most) a HDR, de eddig ez nem így volt. Anyira mesterkéltnek láttam/láttuk, hogy el nem tudom mondani. Most viszont örömmel nézünk HDR anyagot. Mandalori legújabb része is elképesztően realisztikus volt ilyen beállítás mellett. Ki hogy van ezzel?
Esetleg jöhet privátban is, hogy ne borzoljuk a kedélyeket a széllel szembeni "magatartásommal".
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Linux Mint
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom jó, akkor menjünk még lejjebb... egészen 30-ig, a kontraszt pedig megállt 85-ön. Úgy egyeztünk meg, hogy nekünk ez tetszik, így tetszik. És SDR-hez képest így is sokkal nagyobb a kép dinamikája. Nem érzem/látom, hogy ennél nagyobb dinamikájú képtartalomra szükségünk lenne. Tudom, vegyek elcédét...
Nekünk tényleg nagyon tetszik (most) a HDR, de eddig ez nem így volt. Anyira mesterkéltnek láttam/láttuk, hogy el nem tudom mondani. Most viszont örömmel nézünk HDR anyagot. Mandalori legújabb része is elképesztően realisztikus volt ilyen beállítás mellett. Ki hogy van ezzel?
Vhiktor