Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz umek #75243 üzenetére

Raben Story csak erős idegzetűeknek. :U

A Raben cégnél a kiszállítási dátum csak egy körülbelüli támpont, hogy valószínűleg azon a héten hozzák, valamikor. De a lényeg, hogy fogalmad sincs mikor van a valamikor. Nap jó, ezt már megszoktam, lépjünk túl rajta.

Más futárcéggel ellentétben nem kapsz reggel emailt, hogy érkeznek, vagy milyen idősávban, és a honlapon szállítási szám alapján keresve sem frissül a státusz. Már megkaptad a csomagot, ott még az áll, hogy raktárban...

Na de a legdurvább: Rendeltünk egy Side by side Samsng hűtőt. Hatalmas jószág, 115kg..
    A Raben természetesen nem hozta azon a napon amire kértem. Másnap reggel ránéztem az azonosítóra a neten: semmi.. Elindultam dolgozni.
    Éppen autóban tartok a munkahelyre, amikor hív egy lengyel!!! telefonszám 07.30-kor!!!! Nem vettem fel... 2 perc múlva újra hív a lengyel szám... Ok, biztos fontos:

-Halló, Raben futár vagyok. Itt állok a házuk előtt egy hatalmas hűtővel, hova tegyem?
    - Mondom tessék??? És ezt nem tudták jelezni? Reggel fél 8 van, kinek szóljak?

Végül a szomszédot kellett megkérnem, aki segített bemanőverezni a hűtőt a garázsba.

Azóta ha Raben hoz valamit, görcsben áll a gyomrom :B
    Mondjuk ma reggel is sikerült a tv-t 7.40-kot meghozni. De legalább itthon voltam :K

Új hozzászólás Aktív témák