Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Raben Story csak erős idegzetűeknek.

A Raben cégnél a kiszállítási dátum csak egy körülbelüli támpont, hogy valószínűleg azon a héten hozzák, valamikor. De a lényeg, hogy fogalmad sincs mikor van a valamikor. Nap jó, ezt már megszoktam, lépjünk túl rajta.
Más futárcéggel ellentétben nem kapsz reggel emailt, hogy érkeznek, vagy milyen idősávban, és a honlapon szállítási szám alapján keresve sem frissül a státusz. Már megkaptad a csomagot, ott még az áll, hogy raktárban...
Na de a legdurvább: Rendeltünk egy Side by side Samsng hűtőt. Hatalmas jószág, 115kg..
A Raben természetesen nem hozta azon a napon amire kértem. Másnap reggel ránéztem az azonosítóra a neten: semmi.. Elindultam dolgozni.
Éppen autóban tartok a munkahelyre, amikor hív egy lengyel!!! telefonszám 07.30-kor!!!! Nem vettem fel... 2 perc múlva újra hív a lengyel szám... Ok, biztos fontos:-Halló, Raben futár vagyok. Itt állok a házuk előtt egy hatalmas hűtővel, hova tegyem?
- Mondom tessék??? És ezt nem tudták jelezni? Reggel fél 8 van, kinek szóljak?Végül a szomszédot kellett megkérnem, aki segített bemanőverezni a hűtőt a garázsba.
Azóta ha Raben hoz valamit, görcsben áll a gyomrom

Mondjuk ma reggel is sikerült a tv-t 7.40-kot meghozni. De legalább itthon voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor