- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek
tag
Érdekességként megosztom veletek, hogy ma megérkezett a kuponos Samsung S95B, de nem is ez a lényeg, hanem a hogyan...
Röviden annyi, hogy épp új helyre költözünk, jelenleg épp munkálatok folynak nálunk, így még nem lakunk ott, de a TV-t már oda rendeltem, hogy ne nekem kelljen szállítanom. Az előző lakó otthagyott egy régi samsung lcd-t, így a rendeléskor beállítottam, hogy a régi készülék elszállítását is kérem, ami díjmentes lehetőség volt. Szuper, erről sem nekem kell gondoskodnom, és még a márka is hazakerül.

A Raben nevű szállító cégtől kaptam egy e-mailt a rendelés után, hogy folyamatban van a szállítás, és volt lehetőségem jelezni, hogy melyik napra kérem, így 07.11-re kértem, mert tudtam, hogy akkor ott leszünk a háznál. Ez lett a várható szállítási nap.
A Samsung is küldött mailt, az egy másik Raben-es oldalra irányított, egy másik szállítási azonosítóval, ahol nem lehetett dátumot megadni.
Itt még nem gyanakodtam.
Tegnap (07.11) még nem volt kiszállítás alatt a rendelés státusza, mára viszont az lett. De sebaj, ma is ott voltunk a háznál.
Hívott egy Raben futár, hogy elvileg tőlem vinne el egy raklap cuccot.
Mondtam neki, hogy szerintem egy használt TV-t fog elvinni, másra nem tudok gondolni. Megegyeztünk, hogy fél óra múlva jön, elviszi.20 perc múlva hív a feleségem a háztól, hogy meghozták a TV-t, de nem vitték el a használtat. Gondoltam biztos valamit elnézett a futár, semmi baj, a tv megvan, ez a lényeg.
Még eltelt 10 perc, hív a feleségem, hogy elvitte egy másik Raben futár a használt TV-t.
Tehát 10 perc különbséggel kiküldtek 2 futárt ugyanarra a helyre, mindketten rohadtnagy kamionnal érkeztek.

Így már tiszta volt, hogy miért küldtek külön e-maileket. Ilyen benya árak mellett lehet, hogy meg lehetett volna oldani máshogy is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S85FAEXZT) 165cm OLED 4K SMART 120HZ ÚJ MODELL! AKCIÓ
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondtam neki, hogy szerintem egy használt TV-t fog elvinni, másra nem tudok gondolni. Megegyeztünk, hogy fél óra múlva jön, elviszi.
Vhiktor