Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek
tag
Érdekességként megosztom veletek, hogy ma megérkezett a kuponos Samsung S95B, de nem is ez a lényeg, hanem a hogyan...
Röviden annyi, hogy épp új helyre költözünk, jelenleg épp munkálatok folynak nálunk, így még nem lakunk ott, de a TV-t már oda rendeltem, hogy ne nekem kelljen szállítanom. Az előző lakó otthagyott egy régi samsung lcd-t, így a rendeléskor beállítottam, hogy a régi készülék elszállítását is kérem, ami díjmentes lehetőség volt. Szuper, erről sem nekem kell gondoskodnom, és még a márka is hazakerül.

A Raben nevű szállító cégtől kaptam egy e-mailt a rendelés után, hogy folyamatban van a szállítás, és volt lehetőségem jelezni, hogy melyik napra kérem, így 07.11-re kértem, mert tudtam, hogy akkor ott leszünk a háznál. Ez lett a várható szállítási nap.
A Samsung is küldött mailt, az egy másik Raben-es oldalra irányított, egy másik szállítási azonosítóval, ahol nem lehetett dátumot megadni.
Itt még nem gyanakodtam.
Tegnap (07.11) még nem volt kiszállítás alatt a rendelés státusza, mára viszont az lett. De sebaj, ma is ott voltunk a háznál.
Hívott egy Raben futár, hogy elvileg tőlem vinne el egy raklap cuccot.
Mondtam neki, hogy szerintem egy használt TV-t fog elvinni, másra nem tudok gondolni. Megegyeztünk, hogy fél óra múlva jön, elviszi.20 perc múlva hív a feleségem a háztól, hogy meghozták a TV-t, de nem vitték el a használtat. Gondoltam biztos valamit elnézett a futár, semmi baj, a tv megvan, ez a lényeg.
Még eltelt 10 perc, hív a feleségem, hogy elvitte egy másik Raben futár a használt TV-t.
Tehát 10 perc különbséggel kiküldtek 2 futárt ugyanarra a helyre, mindketten rohadtnagy kamionnal érkeztek.

Így már tiszta volt, hogy miért küldtek külön e-maileket. Ilyen benya árak mellett lehet, hogy meg lehetett volna oldani máshogy is.

Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Star Trek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondtam neki, hogy szerintem egy használt TV-t fog elvinni, másra nem tudok gondolni. Megegyeztünk, hogy fél óra múlva jön, elviszi.
Vhiktor