Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MIUI / HyperOS topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gertitorpe
tag
Az előbb előrendeltem a 65" S95B-t a Samsung honlapján. Olcsóbb mint az Alzás előrendelés. Az elmúlt 5-6 évet az alábbi ciklusban töltöttem el egy 55 colos régi, 3d-s LG TV mellett:
1. fú de szép ez az OLED TV, kár hogy ilyen drága
2. most már olcsóbb, de kanyarban az új generáció, várjuk meg mit tud
3. fú de szép ez az idei új OLED TV modell, kár hogy ilyen drágaMég pár hónappal ezelőtt sem gondoltam volna, hogy végül pont a Samsungtól fogok OLED-et venni, de az új paneljük annyira meggyőző a tesztek alapjá hogy nem bírtam tovább a várakozást

Alapesetben érdekel még a Sony, de ahogy hallom a Kínai covid katyvasz miatt még azt sem tudják mikor tudják szállítani az A95K-t. Úgyhogy lemondok a referencia monitor szintű pontosságról, cserébe megmarad 1000 euróm, amit lehet hogy majd elköltök a Q90R soundbarom upgrade-jére és lecserélem a top soundbarjukra pár hónap múlva ha elkezdődik a szállítása. Állítólag a Q-symphony ad valamennyit a hang élményhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor