Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• salapp

addikt

válasz bzs73 #70737 üzenetére

Direkt netre sincs eresztve az A8, filmlejátszás, blu-ray lejátszás, játék Series X-ről megy, illetve még megvan egy idén már tizenegy éves Dune, amiről szintén remek képet varázsol (nyilván 1080p-ből tud csak dolgozni ebben az esetben, azonban zseniálisan). Ahogyan a plazmát is, az OLED-et is megjelenítőnek használja fiam, nem szenved az "okos" résszel, minek. Minden másra ott a szélesvásznú monitor meg a gép.
    bgabesz75: természetesen alacsony fényerővel, visszavett kontraszttal, Prof1 képmódban ment a GT60, mindenféle baromság kikapcsolva, de ugye az emberek kis százaléka érzékeny a plazma vibrálásra, fiam sem látta, én nagyon, ha nagyon világosban játszódó jelenetek voltak rajta. Szóval ez nekem üdvözítő. A VT valóban a jobb hangúak közül való, de az A8-nak elég komolyra be lehet állítani a hangját.
    A GT60 az alacsony fps-es filmekkel oldalirányú kameramozgások esetén nekem eléggé bántóan szaggat, ezt az A8-on nagyon kellemessé lehet tenni, apró finomhangolással. Ez tipikusan sonys dolog, mert hiába jó OLED a Pana GZ950, azon sem lehet normálissá tenni ezt a szaggatást. De lehet, ez csak engem zavar, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák