- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Nekem ma jött meg az A90J, de még a dobozban lesz szombatig. Viszont sokat beszéltem a Sony márkabolt eladójával és a magyar szerviz szakijával. Nincs igazán tapasztalat A90J-vel, mert nem nagyon hibásodtak eddig meg. Azt mondta az eladó, hogy abszolút homogén képet senki ne várjon semmilyen TV-től, de bármit is látott eddig a Sony A90J-től, az max "stúdióban" és egyszínű képen volt látható. valós körülmények között semmi sem észrevehető.
Azt nem tudom, hogy ő mondta, vagy a másik Sony szalon embere, hogy profi stúdiók is veszik ezt a modellt és visszajárnak újabbakért. (Állítólag Hollywoodnak dolgoznak és ezen mutatják be a megbízóknak az anyagaikat.) Szóval annyira nem lehet gáz.
Majd talán vasárnapra lesz saját tapasztalat, de tuti nem fehér "vásznat" fogok nézegetni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor