Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz
Strezi
üzenetére
Mert van asszony faktor és hát minden nem lehet sötét de amúgy meg filmek alatt baromi sötét van a szobába szóval a fal szine itt nem annyira tényező mint egy projektoros szobába. Ha projektort használnék a plafon nem lenne fehér és pl a vászon felöli oldal is sötét vászonnal lenne bevonva a jobb kontraszt érdekébe. De ebbe a szobába nem lesz projektor. Mikor nekiláttam a kiépitésnek számoltam szinte mindennel és a fal szine nem zavaró sőt élőbe nagyon jó hangulatot kölcsönöz a szobának. És ha zenét hallgatok azt nem sötétbe teszem és ez a szin nagyon nyugtató egy hosszú munka nap után pont ez kell nekem. Amúgy ez az 5. oled tv-m szóval nem most kezdtem

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor